|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja oczywiscie zorbiłam awanture !!! ale wyszła szefowa i powiedział ze bardo jeje przykor ze to młoda fryzjerka, i tylko ze nic nie zapłaciłam ale ja mam strate duchowa ![]() ![]() w ile odrosna?? przyszłam z apteki ze skrzypem poradzi coś??a jeszcze mam okragła twarz wiec wygladam jak bub ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#2792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej śmierdzi tym alkoholem (ale może ja za dużo nałożyłam, sama nie wiem...)Cytat:
![]() Zabić taką to za mało... Chyba bym jej wszystkie kudły wydarła najpierw...Jak ta sytuacja się skończyła? Co mówiła, co Ty mówiłaś, ja bym zrobiła taką awanturę, że aż sobie nie wyobrażam.... Edit: Widzę, że już napisałaś, ale dramat...Brak słów, no ale czasu nie cofniesz, uzbrój się w cierpliwość, nie masz innego wyjścia
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Olinciaa, to, że fryzjerka jest młoda, nie znaczy, że ma być głucha. Ja bym dodatkowo zażądała jakiejś rekompensaty, bo "przepraszam" i nie zapłacenie za usługę to za mało. Przeprosiny i tak Ci się należały, a płacić za coś, o co nie prosiłas nie musisz. Nie odpuściłabym.
Poza tym włosy mozna przedłużyć, tyle, że to kosztuje, ale moim zdaniem tak niesolidni fryzjerzy powinni miec obowiązek naprawienia szkody.
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Olinciaa ja bym chyba taka kijem
Bardzo mi przykro jest
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
A czy za takie coś nie można fryzjera np. podać do sądu i zaskarżyć go o rekompensatę, np. koszty przedłużania włosów?
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz racje niech teraz za placi za dobre przedluzenie wlosow tzn. Zeby te sztuczne wlosy byly dobrej jakosci.W koncu nic nie zastapi prawdziwych. |
|
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Okej
![]() Mam nadzieję, że u mnie Nisim zadziała jak u truskawkowejwiosny Jutro pierwsze użycie.
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
czy myslicie ze jakby po zmyciu juz calego nisimu alikowala na wlosy glisk kur w sprayu bez splukiwania, to mialoby wpływ na dzialanie nisimu?
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
olinciaa, bardzo mi przykro
|
#2802 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2803 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Rzepka Joannowa jak dla mnie pachnie cudnie Chyba polubię się z Seboradinkiem ![]() Cytat:
![]() Olinciaa, współczuję... Wykłócać się możesz, ale nie wiem, czy to coś da, poza jakąś satysfakcją... Żeby wyciągnąć kasę od nich, musiałabyś założyć im sprawę w sądzie [a to bywa czasochłonne iniekiedy kosztowne] i wygrać, mieć prawomocny wyrok. Bez tego wątpię, aby fryzjerka ot tak dała pieniądze na przedłużanie, zwłaszcza, że to czasem kwoty z trzema zerami
|
||
|
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
Jaaaaaa;o #@@$##*&&^% %@%@&*(*###(().. co za 'fryzjerka' Olinciaa;*
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2807 |
|
Przyczajenie
|
Od ponad 2 m-cy sledze to forum i postanowilam w koncu sie przylaczyc
. Otoz prawie 3 m-ce temu fryzjer-artysta-sadysta obciachal mi 3/4 wlosow (i konkretnie sobie za to policzyl oczywiscie) i od tego czasu mam absolutna obsesje na punkcie zapuszczania ... Zawsze mialam wlosy do pasa a teraz najkrotsze sa do brody i schodza paskudnymi nierownymi schodami do ramion i tylko kilka pejsow z tylu siega do lopatek - ogolnie DRAMAT !!! Stosuje WAXa, Seboradin (szampon,balsam,ampulki), wszelkiego rodzaju tabletki a od 2 tyg pije tez pokrzywe i skrzyp i jak na razie efekt jest taki ze w 2,5 miesiaca wlosy urosly mi niecale 3,5 cm czyli zadna rewelacja ... W zeszłym tygodniu rzucilam sie i kupilam sobie GrowFast - moze po tym jakos rusza bo baaaardzo mi zalezy zeby troche podrosly do polowy lipca... czytalam wasze pozytywne opinie o Nissim Fast, ale myslicie ze przy 3,5 cm odroscie zadziala?
|
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
Ale Ona głucha i ##^^&*%%, albo kolejny fryzjer artysta co topo jego mysli miało być lepiej;/. Wiem doskonale jak się czujesz;*Od ostatniego czasu teżchodze tak 'okaleczona'..tylko najpierw sama sie troche skaleczyłam, a teraz to mnie 'fryzjerka' dobiła.. To jest normalnie jakby reke nagle stracic;o skoro cale zycie długich wloskach..
|
#2809 |
|
Przyczajenie
|
No własnie fryzjer ktory mnie obcinal uwazal ze moja wizja jest bez sensu i tak bedzie lepiej
...powiedzialam mu zeby troszeczke podcial i lekko pocieniowal ale ze nie chce nic tracic z dlugosci to zrobil mi taka sieczke na glowie ze ryczalam do rana |
|
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Ale frajer;/. Właśnie nie chce uogólniać no ale nie moge tego nie zrobic poprostu, tyle razy juz sie z tym spotkałam. Wchodzi klietka i chce Tak,a wychodzi i ma NieTak;|,bo fryzjerowi sie podoba inaczej.. zreszta jak ja widziałam ost mine mojej fryzjerki jak mówiła 'ladnie' to doslownie z w wyrazie jej twarzy widzialam 'o k**a cos spiepszyłam' mówie Ci;/.
I niech tutaj sie nikomu nie wydaje ( zreszta tutaj chyba napewno nie ) że tak nagła zmiana, z długich wlosów na krociutkie to nie tragedia.To katastrofaaaaa;o! wiemy dziewczyny nie;> wiemy wiemy;p
|
#2811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za jełop!!!! Ja byłam tylko jeden jedyny raz w swoim życiu u fryzjera. To było w siódmej klasie i od tamtej pory nigdy już nie poszłam. Po takich zdarzeniach jakie Was spotkały jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze robię, że zajmuję się sama swoimi włosami. |
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że ja mam swoją zaufaną fryzjerkę, bo jakby mi ktoś zrobił na głowie nie to co bym chciala to
![]() --------- Właśnie zastosowała Nisim, bardzo ładnie pachnie zarówno szampon jak i odżywka(taki zapach jak w salonie fryzjerskim) a butelki są napełnione po samiutkie brzegi
|
#2813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapłaciłas mu ? :P a moje włosy stanęły w miejscu może dlatego że teraz skupilam sie na regeneracji, zdradziłam waxa zagranicznego z polskim, ale jak zuzyje ten polski to znowu zrobie sobie kuracje jednym opakowaniem zagranicznego :P łykam silice od 1,5 miesiaca ale narazie nie widze za duzych efektow heh ;p nie wiem co by tu jeszcze wykombinowac, odstawiłam produkty z silikonami :P
|
|
#2814 |
|
Przyczajenie
|
Zapłaciłam bo poza cieciem robil mi tez refleksy, poza tym chcialam jak najszybciej stamtad wyjsc i isc do domu zeby kombinowac co zrobic z tymi wlosami zeby nie wygladac jakbym sie dorwala po pijaku do nozyczek ale tak to wlasnie wyglada niestety :/...
Ja sie nigdy nie naucze bo to nie pierwszy raz jak fryzjer mi krzywde zrobil ale do tej pory nigdy nie bylo az tak zle ... a tak w ogole to ja naprawde nie rozumiem dlaczego fryzjerzy nie potrafia po prostu SŁUCHAĆ i scinac tak jak klientka sobie zyczy - wtedy wszyscy byliby szczesliwy ...
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że fryzjer świnia itd... ale trochę nie potrafię sobie wyobrazić, jakim cudem wogóle nie zauważyłaś co on wyczynia nad Twoją głową, i jakie kawały włosów spadają
|
|
|
|
#2816 |
|
Rozeznanie
|
Dlatego chodzę do fryzjera raz na pięć lat. Ostatnio byłam rok temu, opitolił mi połowę włosów, więc przez następne 5 lat nie pójdę. Wolę sama jednak
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2818 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
-lekko się poddenerwowałam-przecież to ładny zapach, ale nie będę biła dzieciaka za jego zdanie .Oj dziewczyny naczytałm się o tych waszych długich, ale ściętych włosach i współczuję- naprawdę, przypomina mi się moja przygoda z niejednym fryzjerem. Nie będę tu już komentować i bluzgać na nich-szkoda nerów moich .Głowa do dóry-tylko tak mogę pocieszyć Aha jakiś czas temu mówiłam, że mogę pokazać wam swoje zdjęcie jak miałam krótkie włoski czarne afro . Dla ciekawych z was jak wyglądała 3 lata temu z afro czarnym i krótkim na głowie osoba z avatara to mogę przesłąć na PW . Jako marketingowiec powiem tak: przy dużym zainteresowaniu obiektem ww. opisanym jestem gotowa zaspokoić wasze preferencje i pokazać owo zdjęcie szerszej grupie docelowej .
|
|
#2819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozostaje wyprobować ![]() Cytat:
|
|
#2820 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

Matko Boska, a co fryzjerka na to? Jakos się zaczęła tłumaczyć?
. Aż głupio napisać "nie martw się, odrosną" bo i owszem odrosną- ale trochę to potrwa

a ja oczywiscie zorbiłam awanture !!! ale wyszła szefowa i powiedział ze bardo jeje przykor ze to młoda fryzjerka, i tylko ze nic nie zapłaciłam ale ja mam strate duchowa 

Najbardziej śmierdzi tym alkoholem (ale może ja za dużo nałożyłam, sama nie wiem...)

... Zawsze mialam wlosy do pasa a teraz najkrotsze sa do brody i schodza paskudnymi nierownymi schodami do ramion i tylko kilka pejsow z tylu siega do lopatek - ogolnie DRAMAT !!! Stosuje WAXa, Seboradin (szampon,balsam,ampulki), wszelkiego rodzaju tabletki a od 2 tyg pije tez pokrzywe i skrzyp i jak na razie efekt jest taki ze w 2,5 miesiaca wlosy urosly mi niecale 3,5 cm czyli zadna rewelacja
-lekko się poddenerwowałam-przecież to ładny zapach, ale nie będę biła dzieciaka za jego zdanie