|
|
#151 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
Odzywaj się!Cytat:
W tym wątku już można się rozpakowywać! Więc do dzieła Na kiedy Ty masz w ogóle termin porodu? Może dopiszesz się do listy na początku (musisz wysłać prv do Morelle z danymi)? A Lili moja pod koniec lipca będzie miała 4 lata Ale zrobiłam królika i dla niej, żeby nie było jej przykro Cytat:
Smacznego śniadania!
|
|||
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciemieniucha? podobno dobrze wyczesać, potem nałożyć olejek migdałowy i czapeczkę |
|
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo Samantha dopiero zobaczyłam że jesteś już na liście
|
|
|
|
#154 |
|
*sportaddict*
|
Dzień dobry na początku 38tc, ciąża donoszona
|
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale do szpitala też raczej nie biorę... Strasznie jestem ciekawa jak druga córa będzie wyglądała, czy też urodzi się z taką czarną czupryną jak starsza i czy w ogóle będzie podobna do starszej siostry... ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Brawo!
|
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#157 |
|
MerDer 4ever
|
Elo!
Współczuje ciężkich nocek Idę jeść śniadanie i ogarnąć chatę przed wizytacja powiedziałam Tz, że ma na ta godzinę zejść z rejonu i przyjść do domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Wszystkie w 2packu? Ja dziś wizytuję w diabetologa. Jak mi synek pozwoli to zaraz nadrobię
|
#159 |
|
MerDer 4ever
|
Ja nie biorę szczotki do szpitala, w założeniu to tylko 3 dni a im mniej rzeczy z zarazkami i do wypatrzenia tym lepiej
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Aaaa i ja dzis wizytuje! Tylko nie pamietam o której ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Heloł ![]() Ja się witam w 36tc Cashmere, Taedio, kciuki za wizyty ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez chce zeby on z mala troche pobyl bo bedzie wekendowym tata i duzo go ominie ale jesli nie urodze w przyszlym tygodniu to bede wiercic mu dziore w brzuchu o opieke. Tylko wymyslil ze on swoja mame poprosi zeby do mnie przyjechala. A tego nie chce ja bo zamiast pomocy jeszcze bede musiala ja gościć i czasami znowu jakims tekstem mi walnie. |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Minini, mężulek nie chce dolewać oliwy do ognia. Korzystaj
![]() Ja super spałam. Padłam jak nigdy po 22 i do 8 spałam. Chyba tylko 2 razy na siku wstałam na śpiocha. Ten 2,5h spacer mnie wykończył:p Samantha jak się odezwie to z nowym elaboratem współczuję kłótni z TŻem. Może wpadniemy do Ciebie i mu pałą przyłożymy ?Xzora, 15 dni to ostatnia prosta !Nulka, jeszcze nie urodziłaś? No weź:p Darietta, na pewno dasz radę wychować męża jeszcze. Faktycznie tekst o rodzicach przegięty. Oni Cię przygarnęli bo inaczej jak on to sobie wyobraża? Weź mi uświadom że gdyby nie oni to albo on faktycznie musiałby zwolnić się z pracy albo nie donosiła byś córeczki Dzień dobry ja po śniadaniu, dopinam kawusie i czekam na kuriera choć smsa nie było. Panie kurierze przybywaj!Próbuje kupić uYwana karuzele na olx. Ludzie to tępe dzidy na serio. Jedna mi wyceniła przesyłkę na 39 zł ( a karuzela za 55). Druga ( na miejscu już na szczęście) zastanawia się czy mąż da radę złożyć ta karuzele żeby zobaczyć czy działa. No jak mam kupić niedziałającą? Dżisas... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pestycyda Czas edycji: 2017-06-22 o 08:42 |
|
|
|
#163 | |||
|
Zakorzenienie
|
gratuluję! teraz z górki, co?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Ah a mi sutki nie stercza ale są wielkie i czarne. Ponadto na jednej brodawce zrobił nianię jakby pieprzyk, znamię wypukłe a na nim czarna kropka. Muszę zwrócić gin na to uwagę bo nie miałam tego przed ciążą. Trochę się martwię bo miałam gruczolakowłókniaka w tej piersi usuwanego:/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#165 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia na wizycie Cytat:
|
||
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
Idę do domu. Rozwarcie nadal 4cm. Mam się zrelaksować w zaciszu domowym, wziąć męża w obroty i w poniedziałek mam przyjechać już z pełnym rozwarciem... Także chyba nie rozdziewicze naszego wątku.
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz, że to zwolnienie mogłoby się okazać najlepszą dla was opcją? teraz jest rynek pracownika, pracodawcy narzekają, że ciężko znaleźć kogoś sensownego.
Cytat:
A z tymi rzeczami używanymi to rzeczywiście ciężko. Ja próbowałam coś kupić ale zrażały mnie ogłoszenia -albo stan okropny, zdjęcia odrzucające, albo ceny praktycznie takie same jak rzeczy nowych |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha
Jak bym.o sobie czytała z tymi pachwinami, ja nie wiem czemu tak je rwie przy skurczu :/ zgroza u.mnie trwaja te skurcze.ponad minutę wuec stoję jak wryta! ,a na kibelku też przysypiam Sill Oj ja też jestem ciekawa drugiego maluszka liczę ze to.bedzie cała mama z mnóstwem włosów ![]() Vadi Brawa za 38t. ![]() Szczoteczke do włosków biore, bo ulizuja te dzieci oliwka tam :/ bede go czesac ![]() Wy też macie twardnienia w nocy przy każdym wstaniu? Ja zawsze mam.skurcz, nawet.jak się przekręcam... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka, masz Ci los. A myślałam że będzie zaraz po wszystkim.
. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#171 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale historie z tymi karuzelami Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
Uwierzcie mi, że myślałam że wtorek/środa będę miała już córkę obok siebie. A tu lipa. No nic, czekam teraz na męża, pewnie za ok 1h po mnie podjedzie.
|
|
|
#173 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#175 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale prawdopodobne, że w domu szybko się akcja rozkręci Cytat:
I do kogo jest bardziej podobny, do Ciebie, męża czy jeszcze jakieś dalsze geny się ujawniły? Jak bym miała takie włosy jak Ty, też chciałabym żeby maluch odziedziczył po mnie Śmieszne to jest, że czasem rodzeństwo wygląda jak dwie krople wody, a czasem totalne przeciwieństwo, każde inne ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- To mi na szyi coś takiego zrobiło się teraz w ciąży... Chyba można to azotem czy czymś u dermatologa usunąć... |
|||
|
|
|
#176 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przypomnij sobie, bo się spóźnisz ![]() Cytat:
A zmianę pokaż gin, ale to pewnie nic strasznego Cytat:
|
||||
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
Ja śpię ostatnio po 4 góra 5 godzin i rano jestem wyspana. Coś mi się pod kopułą poprzestawiało, bo zawsze 7 miałam mało.Cashmere, Taedio kciuki dla Was za wizyty ✊️✊️ Gratki też dla wszystkich donoszonych ![]() ![]() ![]() Sam, chciałam Ci napisać, że moja córka też zazwyczaj wieczorem mnie kopie, w ciągu dnia jest spokój, ale zanim nadrobiłam wątek to dzis wyjątkowo od rana dała mi kuksańca ![]() Jeszcze trochę i poleżysz na brzuszku ![]() Darietta tylko nie Twoja teściowa, ja bym się nie zgodziła ze względu na własne dobro. A mąż musi coś wykombinować, bo to jego dziecko, a nie Twoich rodziców przecież ![]() Nulka no to teraz zaskoczyłaś. Ale może lepiej czekać w domu skoro się nie rozkręca. Jak nie Ty rozdziewiczysz wątek to może inna lipcówka będzie chętna Ja szczotkę biorę, bo będę 5 dni po cesarce, a wiem, że miałam sporą czuprynkę, takze może być potrzebna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#178 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powodzenia! Cytat:
||||||
|
|
|
#179 | |||
|
królikoholiczka
|
Brawo!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Sill... ja widziałam dwóch braci roznica wieku ok 2-3 lat. Byli identyko! Ale.moje siostrzenice... każda inna kompletnie jedna blond, druga czarna
tak, że jestem ogromnie ciekawa ![]() Tymon jest mieszanką, ale dopiero niedawno wyszło mini podobieństwo do mnie, tak to raczej cały tatuś wlosy ma ciemne, geste, ale proste. Oczy po tacie niebieskie! Ja ma ciemne :/ tak, że na pierwszy rzut oka nie.widać, że to.mój syn...tak od razu. A czasami dzieci to kropla w kroplę rodzice.Nulka No to w sumie spoko macie weekend dla siebie na igraszki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

Odzywaj się!
Na kiedy Ty masz w ogóle termin porodu? Może dopiszesz się do listy na początku (musisz wysłać prv do Morelle z danymi)?

stawiasz piccolo 
powiedziałam Tz, że ma na ta godzinę zejść z rejonu i przyjść do domu 

nie pomyślał o tym ze może on wzialby jakis urlop czy cos zeby raz Twoi rodzice nie musieli sie martwić ze zostajesz sama, dwa byc przy Tobie kiedy bedziesz go potrzebowac? 

Ja śpię ostatnio po 4 góra 5 godzin i rano jestem wyspana. Coś mi się pod kopułą poprzestawiało, bo zawsze 7 miałam mało.