|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Masz je mieć te paluchy ![]() Ja tylko na moment - jutro kolokwium ostatnie zaliczeniowe z patofizjo, masakra total, jak nie napiszę to poprawka w dzień przed egzaminem z patomorfy, więc lipa i potrzebuję napisać, więc jeśli można poprosić o kilka kciukasków to ![]() Wpadnę jutro wieczorem już z domowego neciku, TŻ chory, nie wiem jak jutro to napisze ze mną, w dodatku w głowie siano, trza jeszcze pozdziałać jakie cuda... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() żebyście sie czasem nie przeuczyły ![]() Cytat:
![]() ![]() BTW skąd ja to znam ![]() ja myślałam ze mnie się nie da ![]() Cytat:
![]() widziałam nowe zdjęcie na NK ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale ambitna jesteś ![]() chociaż w sumie fajnie macie ze możecie sobie jeszcze dorabiać maturę i rpzerabiać ![]() ![]() Cytat:
![]() ale jutro będziemy mieć kciukowania ![]() udało mi się stworzyć jedno mizerne tłumaczenie i na tym poprzestałam, jestem niereformowalna ![]() ![]() ale na razie to sobie pójdę spać ![]() dobrej nocki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
No i się zaczęło ![]() ![]() ![]() ![]() Maaaaaaaaatko jak mi się nie chce ![]() ![]() Nefruś ![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]()
![]() |
#3184 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry,
uciekam juz do prayc bo mialam nerwowy poranek i pozno juz. Nefre, trzymam! bedzie ok! milego dnia dziewczyny, pogoda dalej piekna. ![]()
#3185 |
Zakorzenienie
|
Witajcie skarby
![]() Nefre - powodzenia ![]() ![]() Schism_ - ![]() ![]() Enex - również powodzenia życzę ![]() ![]() A u mnie... śmieszno-tragicznie ![]() ![]() - 1 i 2 dnia widział mnie z osobnikiem nr 1 - 3 i 4 dnia widział mnie z przyjaciółką - 5 i 6 dnia widział mnie z osobnikiem nr 2 ![]() ![]() Ale następnego dnia byłam wstanie przedzawałowym, kiedy to ich kolega z klasy mówi do mnie: "X jest bardzo załamany z twojego powodu". Od razu domyśliłam się o co może chodzić... Siedziałam i przez całe 5h roztrzęsiona czekałam na koniec lekcji... ![]() To by było na tyle co do mojej ciężkiej sytuacji ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też, u mnie też! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() właśnie wypiłam kawkę, wciągnęłam owsiankę i zabieram się dalej na uczelnię ![]() ![]() miłego dzionka Kochane moje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Wtajemniczenie
|
hej hej,
alez tu puusto ostatnio ![]() ![]() u mnie nadal ciepelko ![]() ![]() ![]() ![]() milego popoludnia wam zycze ![]()
#3188 |
Zakorzenienie
|
Ewuś
![]() ![]() Mango ![]() ![]() ![]() wrrrrrrrrrrrrrrrrrrróciła m ze szkoly ![]() ![]() Mam kuuuuuuuupe słówek z francuskiego do nauczenia na juuuutro... (174 ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę się jeszcze pouczyć na matme, bo moze mnie spytać... ![]() Marze i śnie już o tym aby z jako takimi (ahhh ta moja ambicja ![]() ![]() ![]() Życze miłego dnia no i ide się uczyc... przy wizażu ofc ![]() ![]() P.S. Ale mi pieknie pachnie bez w pokoju ![]()
![]() |
#3189 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,właśnie wróciłam
![]() Wszamałam obiadek i chwilę odpocznę,bo potem idę zaraz na zakupy ciuszkowe ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej nauki uczącym się i w ogóle miłego popołudnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
Uff ten WOS poszedł jako tako - zdac na pewno zdam, ale co z % to się okaże...
Z TŻ-em rozmawiałam i doszliśmy do wniosku, ze wyjazd za granicę się nie opłaca teraz- takie wyjazdy to na długi okres czasu a nie na 2 miesiące.. ile byśmy przywieźli.. 5 tys? Pff.. Wymyśliliśmy, ze zamieszkamy razem już w lipcu, czyli w lipcu przeprowadzam się prawdopodobnie do Gdańska ![]() ![]() W ogole dzisiaj zrobiłam zakupy w lumpie ![]() ![]() ![]() ![]() Jabłuszko - jak będę w GDA to robimy spotkanie ;D Tamuś - miłej nauki ;* Dasz radę Agolku - jak TY masz fajnieee... Juz z TŻ-em. Grill, domek, ogródek.. Żyć nie umierać ;D Pogoda dzisiaj cudna, więc wybieram się na rowerowanie, bo przytyłam niesamowicie ;( W lumpie spodnie z H&M za 5 zł (sic!) a ja co? Nie wcisnęłam się, bo w 34 to ja się już nie zmieszczę... ehhhh ;( Miłego dnia kochane, korzystajcie z pogody!
#3191 |
♥
|
Witam
![]() no i tak zrobiłam niezapowiedziany spr z biologii ( po co zapowiadac przeciez nam sie nudzi w wolne dni i kujemy ![]() Na matme juz umiem - jutro kartkówka Wojtek mi wszystko wytłumaczył ![]() Dzisiaj w szkole było ciekawie szczególnie na religi jak ksiadz zdjął swoja "suknie" i poszlismy na dwór i gralismy w siate z mojej klasy mało chciało grac wiec gralismy z maturzystami- jak niektórzy przystojni w tych garniakach ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() Mango ostatnio byłam pod twoja szkoła ![]() Ewus no niestety tyle trzeba sie uczyc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
Nefre - mam nadzieję,że WOS dobrze poszedł.
Przecież 34 to malutki rozmiarek,i tak szczuplutka jesteś na pewno ![]() Gratuluję zakupów,u mnie zazwyczaj same badziewie w lumpeksach. Choć dawno nie byłam. Aniu - a Ty mi nie odpisałaś na PW. ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |
♥
|
Cytat:
Nefre mam nadzieje ze dobrze poszła ci maturka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Zadomowienie
|
Mhmmm witam
![]() Wos odhaczyłam. Powiedzmy ![]() Bądź co bądź to przedmiot dodatkowy,toteż się nie martwię o zdawalność. Jutro improwizuję na ustnym angolu,po ogłoszeniu wyników wzium do Gdańska na rezonans magnetyczny. Tradycyjnie nie obyło się bez wiadomych perypetii ![]() Przed wejściem na exam, idę se dumnie z kumpelą,nabuzowana nerwami, pan X stoi obok, udaję,że nie widzę ,coś zaczynam paplać ,na końcu upuszczam na podłogę długopisy z dokumentami ,próbując potem niezdarnie je podnieść ![]() Żem speszona B) paplam,że średnio itp,pytam się czy widział kogoś. Żeby było zabawniej stoimy prawie na środku ulicy, kierowcy gapią się jak na psycholi, ów coś tam gestykuluje i bez ładu skleca,że już spada. Niedawno wróciłam z dużą chęcią,aby wyjść gdzieś i się upić. Geez wszyscy zajęci,ten też tłumaczy się potrzebą kucia historii, koleżanka przeziębieniem. Ja w sumie koniecznością snu przed jutrzejszym /nauki na prezkę,ale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja się tylko witam, bo jak mi się skonczyła alergia to jestem wykończona tą pogodą... grrrrrr ![]() Kocham swój balsam jeżynowy ![]()
![]() |
#3196 |
Rozeznanie
|
Kupiłam sobie wagę
![]()
#3197 |
Zakorzenienie
|
Malinko - skąd wytrzasnęłaś balsam jezynowy?
![]()
#3198 |
Zakorzenienie
|
jeden mam z USA końcówkę
![]() ![]() ![]() ![]()
#3199 |
Zakorzenienie
|
A jak zapach? ;> Nawilżenie?
![]()
#3200 |
Zakorzenienie
|
Powiem, że nigdy nie byłam przekonana do Avonu, ale ten produkt mnie zabił
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polecam ![]() ![]()
#3201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja juz po grillu, kapieli i teraz sie nasmarowalam kremem moim wyszczuplajaco/ujedrniajacym i TZ mnie obwinal folia,nalozylam dresy i pod koc ![]() ![]() potem ksiazka i spaac bom zmeczona tym goracem,praca i wogole sennam. dobranoc
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki moje Kochane
![]() ankieta w prawdzie skierowana jest do mam, ale możecie ją wypełnić z własnego doświadczenie w imieniu Waszych mam, albo poprosić mamy o chwilkę to bardzo ważne dla mnie, potrzebuję na zajęcia z pedagogiki i mam mało czasu ![]() ![]() edit: już chyba śpicie ![]() dobranoc Słonka ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-05-07 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | ||||||||||||||||
Zadomowienie
|
heeeeeelooooł
![]() Cytat:
![]() ochhhh ![]() ![]() (i plotkarom innym za miłe, bardzo miłe komentarze też ![]() Cytat:
![]() Nie ma bata, jutro sprzątam ![]() Cytat:
![]() nefruś, ja też za rok biorę, najprawdopodobniej matmę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dżizas... Ewusia mądrze gada - znajdź se faceta poza szkołą/klasą, będzie spokój ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam wrażenie, że naszym wykładowcom też coraz mniej się chce - dla przykładu wczoraj były ostatnie zajęcia z pewnego przedmiotu. nie było mnie ofc, ale z relacji wiem, że facet się pyta: "Umawialiśmy się na jakąś formę zaliczenia?". Ludzie odpowiadają: "nieeeee, nieee ![]() No życ nie umierać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia na historii jutro! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tam stwierdziłam, że potrzeba mi flirtów, ewentualnie jakiegoś "układu bez zobowiązań" - to chyba słońce tak mi się na mózg rzuciło^^ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() btw. szczerze to ten facet też coś niemrawy, ja wolę bardziej zdecydowanych...no, ale o gustach się nie dyskutuje więc... ![]() Cytat:
![]() ![]() ależ to pysznie brzmi... ![]() Ja ostatnio kupiłam serię kokosową Ziaji i teraz chodzę i się wącham wciąż jak głupek;P Cytat:
Cytat:
![]() Echhh pokręcony dzień dziś miałam ![]() ![]() ![]() Zaraz mknę spać tak sie dotleniłam, ze pewnie ładnie zasnę ![]() W ogole czw i pt mam wolne wiec planuje zrobic porządek, pouczyc sie plus duuuuzo świeżego powietrza i słońca ^^ Buziaki, śpijcie dobrze i trzymam kciuki jutro za sprawdziany/matury i inne stresy ![]()
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() wstałam o nieprzyzwoitej 6 i zbieram się na uczelnię ![]() miłego dzionka Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Zakorzenienie
|
Bryy ;**
a ja zaraz do pracy ![]() ![]() a dlaczego nie rozmiar 36? Bo te spodnie były w rozmiarze 34 i były cu-do-wne! ;(
#3206 |
Wtajemniczenie
|
hellołłłłłłłłłłłłł
![]() pieknej pogody cd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jutro znikam znow na tydzien ![]() ![]()
#3207 | |||||
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() podobno Barcelona jest fajna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i odzywaj się koniecznie bo inaczej tęsknić będziemy ![]() Wróciłam niespodziewanie wcześnie z uczelni, bo myślałam ze będę mieć wykład a nie miałam ![]() ![]() ![]() no więc w każdym razie gadam z nim na gg i jakoś nie spieszy mi się do sprzątania ![]() ![]() ![]() aha, dziękuję za wypełnienie ankiety i proszę o jeszcze ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | ||||||
Zadomowienie
|
bążur
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie za dobrze Ci? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstalam, sniadanko zjedzone, pocwiczylam nawet i zaraz bede brykac na dwor ![]() ![]() Ide zrobic zakupy, potem dluzszy spacerek... ![]() a o 15 prosze o mocne zaciskanie kciuków bo idę na rozmowę w sprawie pracyyyy!!! ![]() Tymczasem buźka, miłego dnia kochane ![]()
![]() |
#3209 |
Zadomowienie
|
![]() Wszem i wobec ogłaszam,że zdałam ustny angielski ![]() Na podstawie miałam 16/20 , trochę sie zacinałam,jednakże egzaminatorki podpowiadały jakby co. Teraz tylko gegra i Polski w poniedziałek ;] 'Opiłam'to malinowym frostito w Coffee Heaven,tera relaksuję się gapiąc w cudnie błękitne niebo za oknem. O17 do AMG na rezonans magnetyczny,trochę schizuję,ale co tam. Madame- owy na co dzień i w relacjach tego pokroju słynie ze zdecydowania,w tej sytuacji możliwe,że się boi itd mej czasem wyniosłej postawy ![]() ![]() Co do picia,jestem za B) Jutro coś teges planuję na plaży ,jak all dojdzie do skutku czuj się zaproszona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() witam was cieplo, wlasnie szamam lunch,na dworze pieknie poprostu,czemu trzeba pracowac w takie dni.. ![]() jak strasznie fajnie,ze juz jutro piatek!! ![]() wieczorkiem planuje sprzatanie i posiedzenie w ogrodku ![]() milego dzionka!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.