|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ♫ YOU CAN DANCE ♫ - druga edycja
A ja mam pytanie do Darii (może przeoczyłam), kto wygrał sondę na gronie, o której kiedyś pisałaś?
Odnośnie wczoraj: najbardziej podobali mi się: Justyna i Artur oraz Ania i Kryspin. Muszę jeszcze raz zobaczyć HH Anety i Gierogija, bo chyba coś przeoczyłam - na innym forum ludzie się zachwycają tym układem i wykonaniem, a mi podobało się średnio. Kasia i Kamil - Kasia kolejny raz dominuje i nie wiem, czy to już wada. Tańczy świetnie i ma silną osobowość, ale... tak jakoś trzyma dystans, nie ma kontaktu z publicznością... Dla mnie zdecydowanie jest typem primabaleriny (to ma być komplement) i raczej współczuję partnerowi, który z nią będzie tańczyć w następnym odcinku, przyćmi go jak nic. Myślałam, że poleci Kamil, głównie przez charakter, choć taniec średnio mnie zachwyca. Ale trzeba przyznać, że sylwetkę, posturę w tym tangu miał kapitalną. Żaneta i Patryk - słabo było. Żaneta rzeczywiście tańczy przez cały czas z tą samą miną, jakby repertuar jej emocji był mocno ograniczony. Ala jest młodziutka i myślę, że za 5 lat będzie niesamowitą tancerką. A ciekawe jaką będzie kobietą. Patryk - moim zdaniem i tak sporo osiągnął. Ma chłopak talent, lubię jego sposób poruszania się. Widziałam, jak się starał w tańcu z Żanetą, że się przyłożył. Wydaje mi się, że i tak lepiej radził sobie niż inny samouk - Rafał Kryla. I to tyle z mojej strony. Nie mogę się doczekać na info o nowych parach....
|
|
#2283 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aneta 70 Kasia 52 Gieorgij 38 Chyba nikt już nie odpadnie z tej trójki z tej gry.
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zwłaszcza że jestem Kinia czeq
|
|
#2285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To bardzo prawdopodobne, że taki właśnie będzie finał w rzeczywistości. Tyle, że w losowaniu sms-owym nie ma głosowania negatywnego. Ciekawe, ciekawe....
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tańczyła justyna z arturm podczas koncertu miała dziwne "kuku" na głowie (fryzura), a potem przy solówkach miała już wyprostowane i w ogóle, czyli jednak nie dopracowali wszystkiego, żeby "widać nie było"
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Żaneta i Patryk są w DDTVN, powiem Wam, że Patryk bardzo mądrze się wypowiadał. Za to Żaneta nic się nie odezwała.
|
|
#2288 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na stronie YCD są takie propozycje na finał: Justyna, Artur, Kasia Kamil, Kryspin, Kasia, Aneta, Greg, Artur, Kasia, Justyna, Greg, Artur, Greg, Justyna, Artur, Kamil, Greg-- to raczej jest niemozliwe ![]() irkax- o, obejrzę sobie jak wróce z pracy co tam madrego powiedział
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
prawie wszędzie artur
|
|
#2290 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj najbardziej podobał mi się taniec Justyny i Kamila oraz Ani i Kryspina. Szkoda, że Patryk odpadł, aż wysłałąm smsa na niego, liczyłam, że odpadnie Kamil.. Moją faworytka jest Kasia Kubalska i też na nią sms polecial
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
Taak, Kasia jest świetna
) Też najlepszy wg. mnie był 1 duet ;d Nie wiedziałam, że Justyna tak świetnie potrafi poradzić sobie w Popie ;d A Artur ! Brak słów bo jest najlepszyy ! ;d
|
|
#2292 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się że teraz wygra jakaś dziewczyna .]] Wiecie, był Gleba to teraz jakaś laska raczej
|
|
#2293 |
|
Rozeznanie
|
Jedna para na gronie była podana: Greg i Kasia - wspólczesny
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się najbardziej podobało jak tańczył Artur z Justyną i Kryspin
|
|
|
|
|
#2295 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ej, a czy oni nie tańcza teraz po dwa tańce? Chyba od 4 par tak było, że kazda para po dwa, przynajmniej w I edycji.
|
|
|
#2296 |
|
... choć nie Westwood
|
Wczorajszy werdykt mnie ucieszył
Chciałam, żeby Patryk odpadł, bo wg mnie nie umie tańczyć i Żaneta, bo jest strasznie wkurzająca. i dobrze sie stało Bałam się tylko, że Kasia odpadła, ale widać ma jednak jakieś grono fanów ![]() Jeśli chodzi o tańce najbardziej podobała mi się Justyna z Arturem i Ania z Kryspinem. Widziałyście reklamę płyty dvd (bodajże New style Academy ) do nauki z układami Roofiego, Bosakowej i [chyba] Roxy?
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej. w finale moga byc dwie dziewuchy plus pacet albo dwoch facetow plus dziewucha - zalezy kto odpadnie, gdy pozostania dwie pary i poleci jedna tylko osoba [w pierwszej edycji to chyba diana poleciala na tym etapie?
]
|
|
#2298 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Co do tej płyty to:
Cytat:
|
|
|
#2299 |
|
Przyczajenie
|
hej wszystkim wypowiadam się po raz pierwszy powiem tak Pani Kindze dobierane są okropne stroje i makijaże, nie powinni jej dawać czerwonejc pomadki bo nie ma aż tkaich białych zębów żeby je pokazywać, ubierają ją jak młodziutką 25 letnią dziewczynę a tyle nie ma, dla mnie ogólnieo na jest sztuczna a te tańce z uczestnikami wcale jej nie pasują. to tyle na temat Rusin
- szkoda mi trochę Żanetki ,ale dziewczyna młodziutka jest slodka jeszcze się wyrobi, - wiadomo kto bedzie zagrożony gdyż te 3 pary kiepsko tańczyły - moimi faworytami jest Artur i Ania Ruda, pomimo że dziewczyna ma troszkę ciałka porszua się świetnei a Autur to zawodowiec więc wiadomo - wyjątkowo podobala mi się justyna, trochę ta dziewczyna przeraża mnie swoją chudością ale jak jest ubrana to calkiem na niąm iło się patrzy czlowiekowi, - Patryk fakt solówkę zrobił świetną ale z Żanetką tanczyli osobno , każde z nich kręciło piruety i wypychalo nogi na zewnątrz - może uczestnicy drugiej edycvji sa bardziej rozciągnięci ale poziomem nie doruwnują I edycji tam były fenomeny tanca a tu każdy tanczy przeciętnie nie ma nikogo wyrózniającego się z tłumu na wyższym poziomie |
|
|
|
|
#2300 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że nie da się wysyłac esów na osobe którą nominuje się do odpadniecia. Wysłałabym co najmniej 100 esow zeby Kamilek Tołdi odpadł. Cytat:
.Jest wesoły, szczey i naprawdę daje radę..przeciez on nie miał zadnych warsztatów tanecznych , jest samoukiem. To fakt na wygrana dla niego za wczesnie, ale ja uwazem ze ma koles potencjał i jest super sympatyczny. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam nie wiem, czy jest super sympatyczny, jednak przez ekran znielubilam go za jego kluchowatosc.
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam sie cieszę z werdyktu. Przynajmniej, jesli chodzi o Żanetkę. Nie pokazała nic nowego w solówce, a zaczynała mnie już irytować.
Patryk... fajny był, z charakteru. Ale tańcem nie dorównywał reszcie. I nadal uważam,że II seria YCD to totalne dno. |
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to mozna różnie człowieka odbierać.JA tam widze pełnego energi sypatycznego kolesia. Kamilek to dopiero kluch dla mnie. A jego wokal doprowadza mnie do szału. Wkręca sie w głowe jak wiertarka . I tanczyc potafi tylko balecik...solówki non stop takie same. Ogólnie porażka. |
|
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2305 |
|
Przyczajenie
|
lubię taniec Anety ale denerwują mnie jej solowki w tym samym stylu, mogłaby dla odmianyp okazać że umnie co innego tańczyć jakiś jazz , a Kamil powiedział Kocham Cię ciociu bo ciotka najwodczniej jest dla niego jak matka i jest z nią zżyty a jego mama przeceiż uamrła na raka więc nie dziwię się chłopakowi że cieszył się że bliska osoba jego sercu przyjechała a Patryczek to taki slodziutki pedalkowaty głos ma aż przeslodzony
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do werdyktu: cieszę się, że odpadli Żaneta i Patryk. Już miałam ich dość.
|
|
|
|
#2307 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a tak w ogole mogliby zrobic cos z tą widownia, wczoraj nie bylo w ogole słychac kingi, o muzyce nie wspominajac. i te nastolatki drące sie "paaatryyyk" no zabic aby. albo niech wyłączą publicznosc tak jak w tancu z gwiazdami. |
||
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze nie mogłam oglądać wczoraj.. Czekam teraz na sobotę.Dobrze, że odpadła Żaneta i Patryk. Teraz tylko Kamil ![]() I już coraz trudniej będzie..
|
|
|
|
#2309 |
|
Przyczajenie
|
Mam juz pary, jak chcecie zobaczyc to oczywiscie wiecie co zrobic:
Ania i Artur-Broadway Justyna i Kryspin- modern jazz Kasia i Gieorgij-taniec współczesny Aneta i Kamil- House
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
och, ciekawe jak sie spisza justyna i kryspin w modern jazzie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

i tak Patryk z Żanetą jadą do domu

Brak słów bo jest najlepszyy ! ;d 

]
ktory chodzi jak struty... jakby wogole nie cieszyl sie tym programem - kurde przestalam go lubiec