![]() |
#391 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Karola, mi się podoba w szare sówki lub serduszka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chodzę cały czas, na dobra sprawę nikt mi nie zalecił 100% leżenia, baaa nawet nie wspomnieli o oszczędzaniu się ![]() Ale u Ciebie zupełnie inna sytuacja wiec i organizm może zupełnie inaczej zareagować ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Pamięta mnie ktoś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
No hej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
#396 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Robiłam naleśniki i plery mi odpadają
![]() Cytat:
Mam irobot roomba 880, jeśli chodzi o sprzątanie to jest dokładny, tylko sprzątanie trwa długo. Ja w tym czasie bym 3 razy objechała. Dlatego robię tak, że dzielę mieszkanie na strefy i zamykam drzwi, żeby mi pod nogami nic nie śmigało. Albo włączam jak wychodzę gdzieś i wtedy wszystkie otwieram. I druga sprawa to mój pieseł, dla którego to ulubiona zabawka, a robot traktuje zaczepki psa jak ścianę i wariuje. Mimo wszystko jednak jest to duża wygoda jeśli chodzi o ciągłe sprzątanie. Prześcieradła mam 3 ![]() Cytat:
Kręchę mam taką samą ![]() Cytat:
Zdrowia dla tż ✊️ Cytat:
Ja kupiłam czereśnie i też pozostawiają wiele do życzenia, miękkie są, pewnie zrywane kilka dni temu ![]() Cytat:
Uwielbiam dziecięcą szczerość ![]() Cytat:
Skoro tamten sprzęt dokładniejszy to ja myślę że to 4.5 może być zawyżone. Nie martw się, w najgorszym przypadku będziesz miała cc ale i tak będzie wszystko dobrze ![]() Cytat:
Urocza ![]() Cytat:
Gratki za dobre wieści z wizyty ![]() Cytat:
Mam te same obawy kochana, mam nadzieję, że jednak nas to ominie. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, gratuluję wizyty, ja mam u diablo we wtorek. Cytat:
Co to za deser? 🤤 Cytat:
Mam wrażenie że Twoja teściówka to plecie co jej ślina na język przyniesie bez ładu i składu jakby rozumu nie miała... Cytat:
Super! Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam rozkmine. MusE dobrać długość karnisza do takiego z pupy niesymetrycznie ułożonego okna. Dać na całą ścianę? Chce tam firankę jakaś i póki co zwykła biala. Podobaja mi sie tez szyny sufitowe ale sa malo uniwersalne bo ja lubie takie zaslony na oczkach i wtedy sobie zabieram tą opcje. Sorki za remontowy syf. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edit: tylko w sumie tam będzie parapet i do dołu zabudowa grzejnika więc nie wiem czy kiedykolwiek zasłony powieszę... Edytowane przez pestycyda Czas edycji: 2017-06-22 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Xzora na sali porodowej?! Hard core!
#399 |
*sportaddict*
|
Nulka, co będziesz sobie żałować jeśli masz ochotę
![]() Xzora deser wygląda przepysznie ![]() Cześć Calineczka ![]() Karolinusia mi się podobają fioletowe jeżyki ![]() Ja też jutro o 17:00 ![]() I to ważna wizyta, bo się okaże, czy tniemy, czy czekamy ![]() ps: pod Waszym wpływem zmierzyłam się w pasie - 101cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do sali porodowej to może mój tż sobie wyśni haha Darietta co do teściowej to nie mam słów kobieta -cegła ![]() Cashmere na pewno będzie dobrze i szybko zapomnisz o cukrzycy !! Cześć Calineczka ,gdzie byłaś jak Cię nie było?tylko nie mów ,że na porodówce ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Vadi ,Morelle to mocne ![]()
![]() |
#401 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#402 |
MerDer 4ever
|
Chilli usg może przekładać wagę, nie martw sie
![]() ![]() Etusia śliczna córunia ![]() Cashmere na pewno cukrzyca Ci odpuści po porodzie ![]() ![]() Darietta na niektóre osoby nie ma rady niestety ![]() Pestycyda super bryka ![]() ![]() Nulka działaj z mężem ![]() ![]() Hej Calineczka ![]() Zaraz wchodzę do gina ale sie boje. Na ktg skurcze non stop od 50/60 do 80 jeden na 90. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do zaginionych ją dać!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Emmos - ten harmonogram w roombie działa na takiej zasadzie, ze np ustawiasz sprzątanie codzienne o 12.00 jak jestes w pracy i jak wracasz do domu to masz wszystko odkurzone?
Pestycyda - ja tez mam takie okno i dałam standardową długość parapetu. Nie jest po prostu symetryczny jak w innych pokojach, ale mi to nie przeszkadza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Ja planuje pionizacje w poniedziałek tak jak ginka zaleciła. Więc albo pochodzę albo od razu porodowka. Na weekend pojade do domu więc jak mnie tata będzie zgarniał w poniedziałek to odrazu z torbą.
Oczywiście chodzić będę jak ktoś bedzie ze mną. Ale poproszę mamę żeby ze mną przed blok wyszła na chwilę. Będę się czuła jak zwierzę wypuszczone z klatki. Dziękuję wam za opinie co do teściowej bo nie chce być nieobiektywna żeby nie było że jestem do niej zle nastawiona. Ale ręce opadają. Juz sie boje jak spotkają się z moimi rodzicami. Tata moze cos wypalić Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-06-22 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Właśnie miałam pytać czy jesteście pewne, że jeszcze żadnego małego lipcowiątka nie ma na świecie, ale nie robię sobie żartów, zwłaszcza, że u mnie i tak gorąco
![]() Poprzedni wątek wykończyłyście ekspresowo i nie zdążyłam się odezwać na koniec, a nadrabiałam długo. Byliśmy na intensywnej szkole rodzenia, potem mąż był więcej w domu, korzystaliśmy z czasu dla siebie i nadrabialiśmy wyprawkę i co nadrobiłam 2 strony to trzaskałyście kolejne 5 ![]() Potem się posypało - jestem chora i nie mogę się doleczyć ![]() W dodatku mieliśmy kolizję (nie z naszej winy) i potem pojechałam do szpitala. Okazało się, że szyjka krótka ![]() ![]() Mam nadzieję, że na wizycie u mojego gin (pn) okaże się, że źle mi zmierzyli albo, że zawsze miałam krótką i jest ok ![]() Teraz i tak dużo leżę przez tę chorobę, ale nie chcę leżeć dłużej ani przyspieszyć porodu. Do połowy lipca min chcę pochodzić ![]() Jestem chyba jedyna tutaj, ale dobrze się czuję ciążowo z brzuszkiem i nie chcę, żeby to się skoczyło za szybko. Pomijam, że nie jestem gotowa na rodzenie... Chili, Nulka trzymam mocno za Was kciuki! Od początku obstawiałam niespodziankę na podium (byle nie ja!), a tu wszystkie trzymają, lipcówki to lipcówki ![]() Pestycyda wózek ![]() Co do karnisza ja by wzięła taką długość, żeby był symetryczny do okna ![]() My na wózek jeszcze czekamy, ale i tak dużo nadgoniliśmy - mamy łóżeczko, łóżeczko dostawne, lampy (w zał.), wczoraj przyszedł termometr, z rzeczy aptecznych chyba wszystko, zamówienie od hubiego czeka na poczcie. Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-06-23 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
*sportaddict*
|
Calineczka dobrze, że nic się nie stało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Taedio kciuki !! dawaj znać szybko !
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie tak, jak wszystko posprząta to wraca do bazy. I ja tak miałam ustawione jak chodziłam do pracy, teraz włączam ręcznie kiedy mi pasuje. Calineczka to szybkiego powrotu do zdrowia, dbaj o siebie i odzywaj się częściej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Maz posprzatal i polozyl dywan 😀
Chyba żadna z tych lamp nie bedzie pasowała i muszę inną wymyśleć, ale jaka? IMG_20170622_185407.jpgIMG_20170622_185413.jpgIMG_20170622_185348.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#414 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lampy przepiękne! ! Chilli ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które jeszcze nie kupiły słodkich opasek dla swoich małych księżniczek, w hm są jakieś na wyprzedaży
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#416 |
MerDer 4ever
|
Juz po wizycie, dziekuje za wszystkie kciuki
![]() Gin powiedział, że skurczy zdecydowanie za dużo, chciał mnie kłaść do szpitala ale spytałam czy muszę koniecznie. Powiedział, że nie ale mam naprawdę odpoczywać i nic nie robić. Wiec obiecałam siedzieć na ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() O to samo muszę zapytać mojego gina, też liczę, że widok nazwiska szefunia zdziała cuda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Rozeznanie
|
uwaga żale się
![]() boli mnie ucho ![]() ![]() Maz mówi że za mocno smarkałam i sobie uszkodzilam ale czy ja wiem czy to możliwe? |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.