|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Kurcze tak sobie myśle że jeżeli w piątek waga będzie większa ale nie jakoś super że 1,5kg to postaram się dodać kcal. Wiem że moge nawet jutro dodać ale ja po prostu musze zobaczyć ile przytyłam na tym 2400
.
|
|
|
|
#1142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nika przytyła sporo, prawda? zastanawiam się, czy przeszła na r i znów schudła i w ogóle... Kurczę. Cytat:
?
|
|
|
#1143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (dobra cicho nawet tak nie myśle |
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym, Słoneczko
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc i miłego jutra ![]() zastanawiam się co u Funky, szczerze mówiąc martwię się. oby jutro napisała, że u Niej super dobranoc !
|
|
|
#1147 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jej powiedizłąm od razu że nie dam rady , i powiedizłą że ok, jak nie jestem gotowa to ni musze tego pisac, ale teraz nie wiem co chiałam sobie udowodnić, nie wyszło mi to na dobre teraz miałam taki napad płaczu, nie potrafiłam złapać oddechu, to było straszne i jeszcze nie maiłam nic na uspokojenie , ale już sie ochłonęłam jakieś 2h mi to zajęło, czuję się taka wyczerpana....Cytat:
Ale zapowiada sie fajny weekend , wiec moze nadrobię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Funky, nie musisz tego pisać, czy znów przemawia ten perfekcjonizm, że uparłaś się, że musisz i to zrobisz?
|
|
|
#1149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O kurcze właśnie się skapłam że chemie mam nie odrobioną
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weisz Wiosenko to jest dziwne ale ja mam tak zmienne nastroje że nie nadążam, w jednej chwili potrafię się ciszyć a wystarczy impuls, jakaś myśl wspomnienie i popadam w dół, jeszcze tak źle nie było, dziś stałam na balkonie na 7 piętrze i .......... Teraz jest lepeij, już ochłonęłam, pogadałam na gg i ulżyło , trzymam mnie myśl że już w piatek wracam do domu
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czujesz się samotna? Funkuś, boję się o Ciebie, nie wiem, czy to nie jakaś depresja lub coś. oto mój nr gg 1642836 proszę, pisz codziennie, czy wszystko ok, bo ja naprawdę się martwię, wystarczy, że napiszesz 'jest ok' nie musisz nawet rozmawiać. jesteś taka wrażliwa, nie chciałaś w swojej historii napisać od czego Twoje ed się naprawdę zaczęło, ale to był pewnie taki impuls, może ktoś Cię zranił?? Funky
|
|
|
#1152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() po 1. Co my byśmy bez ciebie zrobiły ![]() po 2. nie warto zaprzepaszczać tego co już osiągnęłaś , będziesz mieć w przyszłości wspaniała rodzine, męża dzieci (dobra ide spać bo mnie wyobraźnia ponosi) |
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krytia- Słoneczko
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale teraz jest już lepiej, Kochana? na pewno? czy potrzebujesz się jeszcze wygadać?
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosenko
|
#1156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przyznam szczerze, ze ja tez niestety na to zwracam uwage... dlatego rzadko kupuje ciuchu, bo jesli wybiore rozmiar i w niego nie wejde, to juz nic niekupie, bo mam zepsuty cały dzien i znow najchetniej nic bym nie jadła.. tak samo jak cos nie lezy tak jakbym marzyła Funky jak będziesz chciała pogadaćm to pisz na PW, dam ci numer gg.... Edytowane przez Nikita-v Czas edycji: 2008-05-30 o 09:09 |
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Funky mam szczerą nadzieję, że jakoś sobię radzisz, że dzisiejszy dzień jest łatwiejszy niż poprzednie, że słoneczko pojawiło się na Twoim niebie Mam nadzieję, że pozostałe Wizażanki mają dobry dzień i tego Wam oczywiście życzy ciocia Agata
|
|
#1158 |
|
Zadomowienie
|
ciociu Agatko a skąd ty jestes w Polsce jesli to nie jest tajemnica?
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
Żadna tajemnica
Mieszkam pod Lidzbarkiem Warmińskim tj. okolice Olsztyna, ogólnie pojęta Warmia, czyli północno-wschodnia Polska
Rozmawiając ze mną wcale nie musisz być świrem... Ale miałbyś dużo łatwiej! K.V. odzyskuję serce do życia Edytowane przez Asilos Magdalena Czas edycji: 2008-05-08 o 14:02 Powód: literówka |
|
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę tego słoneczka sie pojawiło , ale ciągle jakieś takie niepewne i zamglone zupełnie jak ja, tak całkiem ok to nie jest , ale trzymam sie tej myśli ze jutro bedę mogla już pogadać z moja psycholog.Staram się o tym nie myśleć i zajmuje myśli innymi sprawami, zaraz pewnie wyskoczę na zakupy, muszę poszukać czegoś na egzamin, bo nic ze starych ciuchów się nie nadaje, a trzeba jakoś wyglądać potem moze spacerek i trochę popracuje nad prezentacją
|
|
#1161 |
|
Rozeznanie
|
właśnie miałam napad jedzeniowyy..
twarożek domowy, waniliowy z 1 i danio waniliowy 3/4 dużego opakowania.. świetnie w prost.
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
Stwierdziłam,że muszę przestać obsesyjnie patrzeć na rozmiar itp,choć kierowanie się nim też nie jest przecież jakieś nienormalne,aczkolwiek za bardzo się tym przejmuję .No ale wkurzają mnie te rozmiarówki w sklepach,wczoraj np. przymierzałam długie spodnie rozmiar 28 i na mnie wisiały. Więc chciałam mniejsze,ale nie było. Natomiast inne ten sam rozmiar już były w miarę ok,tylko odrobinę odstawały z tyłu,no ale lepsze to niż gdyby miały się opinać i robić ze mnie serdelek ![]() Stwierdziłam,że panicznie boję się pić wiem,to chore,ale wczoraj wypiłam 2 spore szklanki wody naraz (jedna ma więcej niż 300ml) no i od razu brzuch mi się większy zrobił,w panice spojrzałam na siebie w lustrze i wyglądał strasznie na szczęście jak wstałam rano to już był normalny. Ale i tak boję się pić,mam wrażenie,że po głupiej szklance wody brzuch się większy robi.I jeszcze wczoraj ćwiczyłam trening siłowy. Chyba nie mam aż tak dobrej koncycji,bo zrobiłam 2 serie po 10 powtórzeń i się zmęczyłam a dzisiaj nogi mnie tak bolą,może to dobrze,bo przynajmniej czuję,że ćwiczyłam ![]() A dzisiaj w miarę dobrze na szczęście. Jak dobrze pójdzie to będzie 3 dzień redukcji bez niczego niezaplanowanego,wszystko tak jak chciałam.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz Agniesiu jak zmiana nastawienia potrafi pozytywnie wpłynąć na Twoje samopoczucie, trzymaj tak dalej i zobaczysz że coraz lepiej Ci będzie szło, najważniejsze to pozytywne nastawienie i zdrowe podejście bez obsesyjnego liczenia, myślenia i zastanawiania się ![]() A jesli chodzi o rozmiarów ki w sklepach to na prawdę nie ma sie co nimi sugerować, ja mam praktycznie każdy inny rozmiar spodni, jak idę do sklepu to nigdy nie wiem o jaki prosić
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie to jest najgorsze,że chciałabym wchodząc do sklepu brać jeden rozmiar,przymierzyć i kupić. Achh,żeby to było takie proste.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nienawidzę mierzenia, w tych ciasnych przymierzalniach![]() edit: Moniczko przecież nie zjadłaś tak wiele, twarożek ,serek i danio, ile w tym może być kcal?? na pewno nie za wiele, poćwiczysz i spalisz wszystko a potem ładny podwieczorek i kolacja,
|
|
#1166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś rano to był koszmar. Bolał mnie brzuch tak że wytrzymać nie mogłam, przypomniały mi się wszystkie te sceny jak klęczałam nad toaletą i... oraz momenty z przed ed kiedy z powodu choroby przez 2 lata dzień w dzień bolał mnie brzuch i te wszystkie płacze i krzyki . Wiem niby od jednego, głupiego bólu brzucha ale to było straszne. Eh znów się żale i marudze,chyba nie powinnam
|
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo się przestraszyłam.. przepraszam, że to tego wracam, może nie powinnam, skoro masz już lepszy nastrój, sama nie wiem. ale wiedz, że to nigdy nie jest rozwiązanie, żadne wyjście z sytuacji.. mam nadzieję, że to ostatni taki raz ![]() to nie tak dużo.. nie wkręcaj się tez w napady, pamiętaj, że kazdy czlowiek czasem zje więcej. na pewno nie wymiotuj! bo to tylko pogorszy sprawę.. postaraj się o tym zapomnieć i patrzeć w przyszłość. nie ucinaj tylko kalorii bo to może spowodować kolejny napad.. i tak w kółko. postaraj się zapomnieć o tym co się stało i nie przejmować się bo powtarza, to co zjadłaś to na prawdę nie dużo!
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
dubel
|
#1169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tak dawno pisałam w innym wątku z inną wizażanką. Pisała, że boi się pić więcej niż 400ml wody dziennie. Pomyślałam, że opory przed wodą to taki hardkor, taka patologia, że chyba pierwszy i ostatni raz spotykam tu taką barierę. I tak - nie ma się co oszukiwać, brzuch zawsze będzie minimalnie większy po wypiciu czegoś. I co z tego? Ja też Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałam tylko napisać że strasznie mi przykro, że nie wiem jak Ci pomóc.
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

.

Zastanawiam się co się dzieje np. z niką1990 lub z notspeciallady. I zauważyłam, że Ather nigdy nie wchodzi na KZ. 
?

(dobra cicho nawet tak nie myśle
Spaaaaać mi się chce!
!

Widzisz Agniesiu jak zmiana nastawienia potrafi pozytywnie wpłynąć na Twoje samopoczucie, trzymaj tak dalej i zobaczysz że coraz lepiej Ci będzie szło, najważniejsze to pozytywne nastawienie i zdrowe podejście bez obsesyjnego liczenia, myślenia i zastanawiania się