PM 2018 cz. 6 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-06-22, 22:35   #1981
Aveen
Rozeznanie

Dot.: PM 2018 cz. 6

Girlandzia fajnie ze Cie doctor zapytal. Swoja droga to ja jedna z najstarszych tu, bo wielkie 30 na karku a mnie nikt jeszcze nie pytal czy planuje.

Dziewczyny wy juz o wodkach rozmawiacie a ja I TZ sie na tym wogole nie znamy....chyba pozwole mojemu ojcu tym jako jedynm sie zajac

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Trzeba spiąc i piec :P

KinderCountry to mi dalas motywacje

Cytat:
Byłam dziś u gina, martwię się o moje przyszłe dzieci, że nie przyjdą szybko
Kinder, a co Ci gin powiedzial? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Aveen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 22:40   #1982
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez youngatheart Pokaż wiadomość
Mnie właśnie już kilka zespołów odmówiło ze względu na brak terminu...
Skąd jesteś? Ja mogę polecić z małopolski dwa zespoły.
Sama nie mam tego problemu bo mój zespół weselny zrobi mi oprawę muzyczną w kościele

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 22:45   #1983
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Kinder trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło. Ja byłam wczoraj na wizycie i też muszę zrobić dodatkowe badania bo mam jakiś pęcherzyk którego nie powinno być.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Parę lat temu miałam jajnik obrośnięty pęcherzykami, ale wtedy leki pomogły po kilku mcach.
Cytat:
Napisane przez Aveen Pokaż wiadomość

KinderCountry to mi dalas motywacje
Dobra motywacja połową sukcesu :P A o ginie pisałam na poprzedniej stronie już

Jeszcze koleżanka mi dziś powiedziała, że się rozwodzi Ona była moim ideałem żony i gospodyni, nie chciała pracować więcej niż 3/4 etatu, bo kiedy ona dziećmi, mężem i domem się zajmie? Byli takim aktywnym małżeństwem, rowery, wakacje, ona bardzo dbała o dom, posiłki, sprzątanie, do tego zawsze wesoła kobieta i bezkonfliktowa. Zdołowała mnie.
KinderCountry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 22:52   #1984
youngatheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez poziomkowa91 Pokaż wiadomość
Skąd jesteś? Ja mogę polecić z małopolski dwa zespoły.
Sama nie mam tego problemu bo mój zespół weselny zrobi mi oprawę muzyczną w kościele
Szczęściara!
Ze śląskiego, ale przyjmę każdą propozycje #desperatka

Kinder, mam nadzieję, że okaże się, że wszystko jest dobrze!
Stary 2017-06-22, 22:56   #1985
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie to też jest wszystko jedno (ostatnio ciągle potakuję za Tobą ). Tż niech se wybiera, skoro to ma jakieś znaczenie.
Nie zauważyłam

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Kinder trzymam kciuki żeby było dobrze

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-22, 22:57   #1986
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Nie zauważyłam
Czyli niepotrzebnie Ci się podlizuję, i tak nie widzisz starań
Stary 2017-06-22, 23:00   #1987
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Zaraz napiszę na pw

A&P
Stary 2017-06-22, 23:01   #1988
goplankowa
Zakorzenienie

Padam na twarz a tu zdjęcia czekają

Stary 2017-06-22, 23:04   #1989
youngatheart
Rozeznanie

Cytat:
Zaraz napiszę na pw
Dziękuję kochana!
Stary 2017-06-22, 23:12   #1990
Aveen
Rozeznanie

Cytat:
Ginka się mnie spytała, czy na pewno nie miałam problemów z zajściem w ciążę a potem z utrzymaniem, bo jajniki wyglądają na niepracujące. Tak myślałam, bo nie odczułam żadnych objawów owulacji, zmian śluzu itp. Idę na badania w kierunku niedoczynności tarczycy, a jeśli tam ok, to resztę badań hormonalnych.
Trochę mi smutno
Oooj biedactwo Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
Swoja droga to w malutkiej czesci rozumiem Twoj starch. Jak ja schudlam za duzo, to mi sie @ zatrzymal I pozniej tylam na zaboj co by tylko dostac spowrotem @, ale przez pol Roku nie moglam go odzyskac. Wkoncu wybralam sie do gina I wyslala mnie na badania hormonalne. Balam sie jak strasznie, ale wyniki wyszly dobre...I po miesiacu czy dwoch odzyskalam @. Ale rozumiem Twoj starch I przygnebienie. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
Stary 2017-06-22, 23:38   #1991
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aveen Pokaż wiadomość
Oooj biedactwo Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
Swoja droga to w malutkiej czesci rozumiem Twoj starch. Jak ja schudlam za duzo, to mi sie @ zatrzymal I pozniej tylam na zaboj co by tylko dostac spowrotem @, ale przez pol Roku nie moglam go odzyskac. Wkoncu wybralam sie do gina I wyslala mnie na badania hormonalne. Balam sie jak strasznie, ale wyniki wyszly dobre...I po miesiacu czy dwoch odzyskalam @. Ale rozumiem Twoj starch I przygnebienie. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
Ja na razie nie mam od 2 mcy, ale może po lekach wróci. Pocieszam się, że mam 1,5 roku na doprowadzenie się do ładu.

Dzięki dziewczyny za wsparcie

Właśnie zmontowałam 19 paczuszek z cuksami na jutro, chyba czas spać.
Dobranoc
Stary 2017-06-23, 00:02   #1992
Aveen
Rozeznanie

Cytat:
Ja na razie nie mam od 2 mcy, ale może po lekach wróci. Pocieszam się, że mam 1,5 roku na doprowadzenie się do ładu.

Dzięki dziewczyny za wsparcie

Właśnie zmontowałam 19 paczuszek z cuksami na jutro, chyba czas spać.
Dobranoc
Kinder, mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy I bedzie dobrze. Dasz rade.
Stary 2017-06-23, 00:07   #1993
misia_29
Rozeznanie

Cytat:
Ginka się mnie spytała, czy na pewno nie miałam problemów z zajściem w ciążę a potem z utrzymaniem, bo jajniki wyglądają na niepracujące. Tak myślałam, bo nie odczułam żadnych objawów owulacji, zmian śluzu itp. Idę na badania w kierunku niedoczynności tarczycy, a jeśli tam ok, to resztę badań hormonalnych.
Trochę mi smutno

Zalezy od księdza, jedni zachęcają do tego u nas, inni olewają.

Te czarne piękne, ale idź sobie z tym rozmiarem
Nie smuć się, masz jeszcze sporo czasu żeby wszystko wróciło do normy. Zrób badania i doktor zdecyduje co dalej

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Parę lat temu miałam jajnik obrośnięty pęcherzykami, ale wtedy leki pomogły po kilku mcach.

Dobra motywacja połową sukcesu :P A o ginie pisałam na poprzedniej stronie już

Jeszcze koleżanka mi dziś powiedziała, że się rozwodzi Ona była moim ideałem żony i gospodyni, nie chciała pracować więcej niż 3/4 etatu, bo kiedy ona dziećmi, mężem i domem się zajmie? Byli takim aktywnym małżeństwem, rowery, wakacje, ona bardzo dbała o dom, posiłki, sprzątanie, do tego zawsze wesoła kobieta i bezkonfliktowa. Zdołowała mnie.
Moja koleżanka też jest w trakcie rozwodu. Jestem w szoku, bo tak samo nawet bym nie przypuszczała, że im się nie układa. Takie zgodne, szczęśliwe małżeństwo. Szkoda mi ich.
misia_29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-06-23, 00:23   #1994
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_29 Pokaż wiadomość
Nie smuć się, masz jeszcze sporo czasu żeby wszystko wróciło do normy. Zrób badania i doktor zdecyduje co dalej

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Moja koleżanka też jest w trakcie rozwodu. Jestem w szoku, bo tak samo nawet bym nie przypuszczała, że im się nie układa. Takie zgodne, szczęśliwe małżeństwo. Szkoda mi ich.
Ahh a wiesz że często jest inaczej niż to wygląda z boku.

Stary 2017-06-23, 00:33   #1995
KinderCountry
Zakorzenienie

Przyszłam się jeszcze pochwalić, że sama recepta na lek wywolujacy okres mi pomogła Ale wykupie, przyda się na przyszły miesiąc
Stary 2017-06-23, 00:59   #1996
Aveen
Rozeznanie

Cytat:
Przyszłam się jeszcze pochwalić, że sama recepta na lek wywolujacy okres mi pomogła Ale wykupie, przyda się na przyszły miesiąc
Widzisz moze jednak nie jest tak ze jak myslisz. A I masz duzo czasu jeszcze zeby doprowadzic sie do super stanu.

Swoja droga to mi tak uswiadomilas ze ja tez chyba powinnam zaczac lepiej dbac o swoje zdrowie zwlaszcza teraz jak przekroczylam magiczna 30stke I jestem Pania w srednim wieku.

A co do dzieci dziewczyny to jaki przedzial wiekowy uwazacie na najlepszy zeby miec dziecko? A jaki uwazacie ze jest za pozno? W sumie obecnie to dziewczyny maja dzieci od 14 do 40stu paru wiec wielka rozbierznosc. Wiadomo 14 to jednak bardzo wczesnie, a po 40stce wystepuje wieksze ryzyko powiklan, ale kobiety znajduja sie w roznych sytulacjach I grunt jesli matka I dziecko sa szczesliwe I zdrowe to w sumie pozniej nic nie ma to znaczenia. A pytam bo moja jedna znajoma wyskoczyla mi z tekstem na temat wyzszosci wychowania dzieci przez mlode matki nad matkami w "starszym wieku" (I nie mowie tu o 50stce a bardziej okolice 30stki ) Ja osobiscie wogole nie rozumiem takiego gadania...kazda matka i dziecko sa inne. Wiadomo wiek zmienia troche czlowieka, ale tez kazdy etap w zyciu ma plusy i minusy. Dlatego ciekawa jestem waszego punktu widzenia.
Stary 2017-06-23, 06:19   #1997
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Spać nie mogę od 5

Dziewczyny myślałyście czy chcecie jakiś toper na tort?
Podoba Wam się coś takiego jak w załączniku?

Najbardziej podobają mi się te dwa I chyba jak się zdecyduje to będę wybierać między tymi.
My z tż kochamy motocykle i chcę motocykl na sesję plenerową więc taki toper z motocyklem byłby fajny

Tylko nie wiem czy czarny czy biały ale chyba czarny jest bardziej wyrazisty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg toper1.jpg (41,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg toper2.jpg (54,7 KB, 23 załadowań)

A&P

Edytowane przez poziomkowa91
Czas edycji: 2017-06-23 o 06:20
Stary 2017-06-23, 06:19   #1998
KinderCountry
Zakorzenienie

Ja zawsze chciałam mieć młodo dzieci. Myślałam że do 25 już będę miała odchowaną trójkę Chciałabym urodzić jeszcze 2sztuki i wolałabym się wyrobić przed 35rż, potem już nie chcę.
Uważam, że moim dzieciom należą się także w miarę młodzi dziadkowie. Nasi rodzice są po 50, wiec akurat na wnuki, będą mieli jeszcze siłę i chęci wziąć gdzieś wnuki na wycieczki, pobawić te dzieci Jakoś się nie widzę w ciąży w okolicach 40. Na ich komunii będę kolo 50, a na ślubie 70
Ale to moje odczucia i potrzeby, jeśli ktoś woli później to go nie hejtuję, bo to nie moja rodzina, nie moja macica, nie moje zmartwienie. Nie dopytuję się starszych koleżanek, nie nagabuję ich. Ale to co mogę stwierdzić, to bardzo często słyszę "teraz żałuję, że tak długo zwlekałam". Za to raczej nikt nie narzeka, że miał dzieci już w20rż.
Stary 2017-06-23, 06:23   #1999
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zawsze chciałam mieć młodo dzieci. Myślałam że do 25 już będę miała odchowaną trójkę Chciałabym urodzić jeszcze 2sztuki i wolałabym się wyrobić przed 35rż, potem już nie chcę.
Uważam, że moim dzieciom należą się także w miarę młodzi dziadkowie. Nasi rodzice są po 50, wiec akurat na wnuki, będą mieli jeszcze siłę i chęci wziąć gdzieś wnuki na wycieczki, pobawić te dzieci Jakoś się nie widzę w ciąży w okolicach 40. Na ich komunii będę kolo 50, a na ślubie 70
Ale to moje odczucia i potrzeby, jeśli ktoś woli później to go nie hejtuję, bo to nie moja rodzina, nie moja macica, nie moje zmartwienie. Nie dopytuję się starszych koleżanek, nie nagabuję ich. Ale to co mogę stwierdzić, to bardzo często słyszę "teraz żałuję, że tak długo zwlekałam". Za to raczej nikt nie narzeka, że miał dzieci już w20rż.
Widzę że ktoś tu też już nie śpi

U mnie kwestia posiadania dzieci strasznie szybko się zmiania
Raz myślę że jeszcze chcemy po slubie się nacieszyć sobą, że może jakieś dwa lata po, a inny razem myślę że chciałabym zaraz po ślubie się starać I teraz jestem przy tej wersji Nie ma co czekać, lata lecą, a młodą mamą i tak już nie będę

A&P
Stary 2017-06-23, 06:31   #2000
KinderCountry
Zakorzenienie

Poziomkowa dokładnie ten z motkiem pokazywałam w weekend Tż, bardzo mi się podoba. Też jestem zakochana w motocyklach, a Tż zaraził się ode mnie i bardzo lubię ten motyw. Chciałam nawet szukać zaproszeń w tym klimacie, ale jakieś daremne są.
Za to tatuaż juz mam obmyślony, ale to po ślubie, bo jeszcze się ze mną nie ozeni (nie lubi za bardzo dużych tatuaży, najchętniej by mnie widział z jaskółkami na łopatce ).

---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Cytat:
Widzę że ktoś tu też już nie śpi

U mnie kwestia posiadania dzieci strasznie szybko się zmiania
Raz myślę że jeszcze chcemy po slubie się nacieszyć sobą, że może jakieś dwa lata po, a inny razem myślę że chciałabym zaraz po ślubie się starać I teraz jestem przy tej wersji Nie ma co czekać, lata lecą, a młodą mamą i tak już nie będę
Nie śpi, nie śpi, trzeba się szykować na zakończenie roku

My nigdy nie byliśmy tylko we 2, więc nas podobno omija nacieszanie się, ale jakoś tego nie odczuwam. Wychodzimy w wiele miejsc sami. To tylko pierwsze 2 lata są takie bardzo nierozłączne z dzieckiem. Ale mnie już bardzo brakuje małego człowieka o zapachu nie do zapomnienia.
Stary 2017-06-23, 06:32   #2001
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Poziomkowa dokładnie ten z motkiem pokazywałam w weekend Tż, bardzo mi się podoba. Też jestem zakochana w motocyklach, a Tż zaraził się ode mnie i bardzo lubię ten motyw. Chciałam nawet szukać zaproszeń w tym klimacie, ale jakieś daremne są.
Za to tatuaż juz mam obmyślony, ale to po ślubie, bo jeszcze się ze mną nie ozeni (nie lubi za bardzo dużych tatuaży, najchętniej by mnie widział z jaskółkami na łopatce ).
U nas odwrotnie - tż mnie zaraził swoją pasją. Na początku bałam się wsiąść na jego wielki turystyczny motocykl A później już sama frajda. Obecnie nie ma motocykla, ale planujemy kupić po ślubie.
Mam nadzieję że mój tata będzie miał do tego czasu ten co ma i pożyczy nam na sesję bo mam już wizję

Myślałaś nad kolorem? Albo drewno czy akryl?
Mi czarny się podoba ale nie wiem czy biały nie będzie bardziej pasował

A&P
Stary 2017-06-23, 06:33   #2002
broadwaydream
Wtajemniczenie

Ja bym chciała koło 30, tak 31-32, zawsze wiedziałam, że raczej młoda matka nie będę. Acz niech każdy robi kiedy poczuje, tak będzie najlepiej
Stary 2017-06-23, 06:36   #2003
poziomkowa91
Wtajemniczenie

U mnie pada
Mam pare załatwień, muszę pojechać na pocztę i do chirurga na kontrolę. Planuję też wstąpić do salonu gdzie chcę się malować i czesać na ślub. Chiałabym się zapisać do nich na październikowy ślub, zapytać czy jest szansa na fryzurę na ślub gdzie będę świadkową, ale to jest 26 grudnia więc nie wiem jak to będzie
No i może zapiszą mnie już na mój maj, albo jeszcze powiedzą że za wcześnie

Tż ma dziś urlop, jego rodzice wyjeżdżają na weeken, mieliśmy dziś działkować tzn on ma tam trochę pracy z bratem no ale ta pogoda

A&P

Edytowane przez poziomkowa91
Czas edycji: 2017-06-23 o 06:37
Stary 2017-06-23, 06:54   #2004
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
U nas odwrotnie - tż mnie zaraził swoją pasją. Na początku bałam się wsiąść na jego wielki turystyczny motocykl A później już sama frajda. Obecnie nie ma motocykla, ale planujemy kupić po ślubie.
Mam nadzieję że mój tata będzie miał do tego czasu ten co ma i pożyczy nam na sesję bo mam już wizję

Myślałaś nad kolorem? Albo drewno czy akryl?
Mi czarny się podoba ale nie wiem czy biały nie będzie bardziej pasował
Czarny mi się podoba. Mnie się w ogóle podoba wszystko, co czarne

Turystyczne są najlepsze, ja bym na ścigacza nie wsiadła na 100% jako plecak. Za stromo, za pusto z tyłu, za bardzo chce żyć :P

A do chirurga idziesz z tym wycinanym znamieniem?
Stary 2017-06-23, 07:02   #2005
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Czarny mi się podoba. Mnie się w ogóle podoba wszystko, co czarne

Turystyczne są najlepsze, ja bym na ścigacza nie wsiadła na 100% jako plecak. Za stromo, za pusto z tyłu, za bardzo chce żyć :P

A do chirurga idziesz z tym wycinanym znamieniem?
Mój tż miał taki jak w załączniku. Super wygodny, najlepszy na wycieczki. Trochę Palski na nim zwiedziliśmy

Tak. Szwy mam ściągnięte już chwile temu ale powinny być już wyniki badania tego czegoś. Jestem pewna że to nie było nic groźnego no ale dla formalności trzeba iść
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg varadero.jpg (82,8 KB, 29 załadowań)

A&P
Stary 2017-06-23, 07:05   #2006
MissCath
Zakorzenienie

Kinder mam nadzieję, że będzie dobrze. W takich chwilach człowiek chce, aby diagnoza okazała się zła

Stary 2017-06-23, 07:20   #2007
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tż miał taki jak w załączniku. Super wygodny, najlepszy na wycieczki. Trochę Palski na nim zwiedziliśmy

Tak. Szwy mam ściągnięte już chwile temu ale powinny być już wyniki badania tego czegoś. Jestem pewna że to nie było nic groźnego no ale dla formalności trzeba iść
Fajny, na hondzie nie jeździliśmy jeszcze. Kufer z tyłu to mój najlepszy przyjaciel. Swego czasu jeździliśmy na GS1200 bez kufra. Serio bałam się o życie Ma mocne odejście, co jest równocześnie zaletą i wadą

No ja też odbierałam wyniki dla formalnosci. A jak wygląda miejsce wycięcia? Będzie duża blizna?

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
Kinder mam nadzieję, że będzie dobrze. W takich chwilach człowiek chce, aby diagnoza okazała się zła

To póki co przypuszczenia, dostałam dziś okres (wczoraj), więc trochę jestem szczęśliwsza

W załączniku dzisiejszy prezent dla tżta z okazji dnia ojca To tył gaci, przód prosty Teraz widzę, że na zdjęciu widać jak krzywo wszyłam gumę, ale już byłam zmęczona wczoraj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (131,2 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez KinderCountry
Czas edycji: 2017-06-23 o 07:22
Stary 2017-06-23, 07:31   #2008
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajny, na hondzie nie jeździliśmy jeszcze. Kufer z tyłu to mój najlepszy przyjaciel. Swego czasu jeździliśmy na GS1200 bez kufra. Serio bałam się o życie Ma mocne odejście, co jest równocześnie zaletą i wadą

No ja też odbierałam wyniki dla formalnosci. A jak wygląda miejsce wycięcia? Będzie duża blizna?

To póki co przypuszczenia, dostałam dziś okres (wczoraj), więc trochę jestem szczęśliwsza

W załączniku dzisiejszy prezent dla tżta z okazji dnia ojca To tył gaci, przód prosty Teraz widzę, że na zdjęciu widać jak krzywo wszyłam gumę, ale już byłam zmęczona wczoraj
My z reguły jeździliśmy z kuframi a jeśli bez to tylko bez bocznych, z tyłu musiałam mieć 😊

Narazie mam takie zaczerwienione to miejsce, ale to praktycznie taka większą kropka, wiec dużej blizny nie będzie.

Świetne te bokserki 😍

A&P
Stary 2017-06-23, 07:49   #2009
MissCath
Zakorzenienie

Fajne bokserki. Ja dam tacie jutro prezent

W ogóle wczoraj z TZ-tem rozmawiałam o gościach weselnych. Mówię mu, że czytałam cały wątek o tym, że ludzie nie zapraszają dzieci na wesele itd. Aż rozmowa zeszła na tę jego kuzynke, która mi napisała, że jakby ktoś jej rzucił welon pod nogi, to by go przydeptala :/
TZ stwierdził, że nawet jakby środki finansowe nam pozwalały, to wahalby się, czy zaprosić taką osobę. Skoro nie bawilaby się dobrze i drwi ogólnie z całej idei ślubu i wesela, to w sumie po co? Dziwni potrafią być ludzie.

Stary 2017-06-23, 07:53   #2010
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
My z reguły jeździliśmy z kuframi a jeśli bez to tylko bez bocznych, z tyłu musiałam mieć 😊

Narazie mam takie zaczerwienione to miejsce, ale to praktycznie taka większą kropka, wiec dużej blizny nie będzie.

Świetne te bokserki 😍

To dobrze Ja mam sporą kropę, 2x2cm
Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
Fajne bokserki. Ja dam tacie jutro prezent

W ogóle wczoraj z TZ-tem rozmawiałam o gościach weselnych. Mówię mu, że czytałam cały wątek o tym, że ludzie nie zapraszają dzieci na wesele itd. Aż rozmowa zeszła na tę jego kuzynke, która mi napisała, że jakby ktoś jej rzucił welon pod nogi, to by go przydeptala :/
TZ stwierdził, że nawet jakby środki finansowe nam pozwalały, to wahalby się, czy zaprosić taką osobę. Skoro nie bawilaby się dobrze i drwi ogólnie z całej idei ślubu i wesela, to w sumie po co? Dziwni potrafią być ludzie.

Ludzie są dziwaczni U mnie w pracy był koleś, który kiedyś czyjeś ciasto urodzinowe skomentował "Ja pier... napieką tego jak głupie, a potem noszą do pracy, bo nikt w domu tego nie chciał jeść, nienawidzę tego dziwnego zwyczaju". Nie smakuje, to nie jedz Jakoś nikt nigdy nie narzeka na ciasto, narzekają, że mało
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości