|
|
#1981 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: PM 2018 cz. 6
Girlandzia fajnie ze Cie doctor zapytal.
Swoja droga to ja jedna z najstarszych tu, bo wielkie 30 na karku a mnie nikt jeszcze nie pytal czy planuje. Dziewczyny wy juz o wodkach rozmawiacie a ja I TZ sie na tym wogole nie znamy....chyba pozwole mojemu ojcu tym jako jedynm sie zajac KinderCountry to mi dalas motywacje Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama nie mam tego problemu bo mój zespół weselny zrobi mi oprawę muzyczną w kościele
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra motywacja połową sukcesu :P A o ginie pisałam na poprzedniej stronie już ![]() Jeszcze koleżanka mi dziś powiedziała, że się rozwodzi Ona była moim ideałem żony i gospodyni, nie chciała pracować więcej niż 3/4 etatu, bo kiedy ona dziećmi, mężem i domem się zajmie? Byli takim aktywnym małżeństwem, rowery, wakacje, ona bardzo dbała o dom, posiłki, sprzątanie, do tego zawsze wesoła kobieta i bezkonfliktowa. Zdołowała mnie.
|
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ze śląskiego, ale przyjmę każdą propozycje #desperatka ![]() Kinder, mam nadzieję, że okaże się, że wszystko jest dobrze!
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Kinder trzymam kciuki żeby było dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1987 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz napiszę na pw
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na twarz a tu zdjęcia czekają
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1989 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#1990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze ![]() Swoja droga to w malutkiej czesci rozumiem Twoj starch. Jak ja schudlam za duzo, to mi sie @ zatrzymal I pozniej tylam na zaboj co by tylko dostac spowrotem @, ale przez pol Roku nie moglam go odzyskac. Wkoncu wybralam sie do gina I wyslala mnie na badania hormonalne. Balam sie jak strasznie, ale wyniki wyszly dobre...I po miesiacu czy dwoch odzyskalam @. Ale rozumiem Twoj starch I przygnebienie. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
|
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie Właśnie zmontowałam 19 paczuszek z cuksami na jutro, chyba czas spać. Dobranoc |
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dasz rade.
|
|
|
|
|
|
#1993 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się jeszcze pochwalić, że sama recepta na lek wywolujacy okres mi pomogła
Ale wykupie, przyda się na przyszły miesiąc
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzisz moze jednak nie jest tak ze jak myslisz. A I masz duzo czasu jeszcze zeby doprowadzic sie do super stanu. Swoja droga to mi tak uswiadomilas ze ja tez chyba powinnam zaczac lepiej dbac o swoje zdrowie zwlaszcza teraz jak przekroczylam magiczna 30stke I jestem Pania w srednim wieku. A co do dzieci dziewczyny to jaki przedzial wiekowy uwazacie na najlepszy zeby miec dziecko? A jaki uwazacie ze jest za pozno? W sumie obecnie to dziewczyny maja dzieci od 14 do 40stu paru wiec wielka rozbierznosc. Wiadomo 14 to jednak bardzo wczesnie, a po 40stce wystepuje wieksze ryzyko powiklan, ale kobiety znajduja sie w roznych sytulacjach I grunt jesli matka I dziecko sa szczesliwe I zdrowe to w sumie pozniej nic nie ma to znaczenia. A pytam bo moja jedna znajoma wyskoczyla mi z tekstem na temat wyzszosci wychowania dzieci przez mlode matki nad matkami w "starszym wieku" (I nie mowie tu o 50stce a bardziej okolice 30stki
|
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
Spać nie mogę od 5
![]() ![]() Dziewczyny myślałyście czy chcecie jakiś toper na tort? Podoba Wam się coś takiego jak w załączniku? Najbardziej podobają mi się te dwa I chyba jak się zdecyduje to będę wybierać między tymi.My z tż kochamy motocykle i chcę motocykl na sesję plenerową więc taki toper z motocyklem byłby fajny Tylko nie wiem czy czarny czy biały ale chyba czarny jest bardziej wyrazisty
"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, choć nadal dwoje" Edytowane przez poziomkowa91 Czas edycji: 2017-06-23 o 06:20 |
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze chciałam mieć młodo dzieci. Myślałam że do 25 już będę miała odchowaną trójkę
Uważam, że moim dzieciom należą się także w miarę młodzi dziadkowie. Nasi rodzice są po 50, wiec akurat na wnuki, będą mieli jeszcze siłę i chęci wziąć gdzieś wnuki na wycieczki, pobawić te dzieci Jakoś się nie widzę w ciąży w okolicach 40. Na ich komunii będę kolo 50, a na ślubie 70 ![]() Ale to moje odczucia i potrzeby, jeśli ktoś woli później to go nie hejtuję, bo to nie moja rodzina, nie moja macica, nie moje zmartwienie. Nie dopytuję się starszych koleżanek, nie nagabuję ich. Ale to co mogę stwierdzić, to bardzo często słyszę "teraz żałuję, że tak długo zwlekałam". Za to raczej nikt nie narzeka, że miał dzieci już w20rż. |
|
|
|
|
#1999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie kwestia posiadania dzieci strasznie szybko się zmiania ![]() Raz myślę że jeszcze chcemy po slubie się nacieszyć sobą, że może jakieś dwa lata po, a inny razem myślę że chciałabym zaraz po ślubie się starać I teraz jestem przy tej wersji Nie ma co czekać, lata lecą, a młodą mamą i tak już nie będę
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Poziomkowa dokładnie ten z motkiem pokazywałam w weekend Tż, bardzo mi się podoba. Też jestem zakochana w motocyklach, a Tż zaraził się ode mnie i bardzo lubię ten motyw. Chciałam nawet szukać zaproszeń w tym klimacie, ale jakieś daremne są.
Za to tatuaż juz mam obmyślony, ale to po ślubie, bo jeszcze się ze mną nie ozeni (nie lubi za bardzo dużych tatuaży, najchętniej by mnie widział z jaskółkami na łopatce ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Cytat:
![]() My nigdy nie byliśmy tylko we 2, więc nas podobno omija nacieszanie się, ale jakoś tego nie odczuwam. Wychodzimy w wiele miejsc sami. To tylko pierwsze 2 lata są takie bardzo nierozłączne z dzieckiem. Ale mnie już bardzo brakuje małego człowieka o zapachu nie do zapomnienia. |
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A później już sama frajda. Obecnie nie ma motocykla, ale planujemy kupić po ślubie.Mam nadzieję że mój tata będzie miał do tego czasu ten co ma i pożyczy nam na sesję bo mam już wizję ![]() Myślałaś nad kolorem? Albo drewno czy akryl? Mi czarny się podoba ale nie wiem czy biały nie będzie bardziej pasował
|
|
|
#2002 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała koło 30, tak 31-32, zawsze wiedziałam, że raczej młoda matka nie będę. Acz niech każdy robi kiedy poczuje, tak będzie najlepiej
|
|
|
#2003 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie pada
![]() Mam pare załatwień, muszę pojechać na pocztę i do chirurga na kontrolę. Planuję też wstąpić do salonu gdzie chcę się malować i czesać na ślub. Chiałabym się zapisać do nich na październikowy ślub, zapytać czy jest szansa na fryzurę na ślub gdzie będę świadkową, ale to jest 26 grudnia więc nie wiem jak to będzie ![]() No i może zapiszą mnie już na mój maj, albo jeszcze powiedzą że za wcześnie ![]() Tż ma dziś urlop, jego rodzice wyjeżdżają na weeken, mieliśmy dziś działkować tzn on ma tam trochę pracy z bratem no ale ta pogoda
"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, choć nadal dwoje" Edytowane przez poziomkowa91 Czas edycji: 2017-06-23 o 06:37 |
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Turystyczne są najlepsze, ja bym na ścigacza nie wsiadła na 100% jako plecak. Za stromo, za pusto z tyłu, za bardzo chce żyć :P A do chirurga idziesz z tym wycinanym znamieniem? |
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak. Szwy mam ściągnięte już chwile temu ale powinny być już wyniki badania tego czegoś. Jestem pewna że to nie było nic groźnego no ale dla formalności trzeba iść
|
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Kinder
mam nadzieję, że będzie dobrze. W takich chwilach człowiek chce, aby diagnoza okazała się zła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma mocne odejście, co jest równocześnie zaletą i wadą No ja też odbierałam wyniki dla formalnosci. A jak wygląda miejsce wycięcia? Będzie duża blizna? Cytat:
![]() W załączniku dzisiejszy prezent dla tżta z okazji dnia ojca To tył gaci, przód prosty Teraz widzę, że na zdjęciu widać jak krzywo wszyłam gumę, ale już byłam zmęczona wczoraj
Edytowane przez KinderCountry Czas edycji: 2017-06-23 o 07:22 |
||
|
|
|
|
#2008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Narazie mam takie zaczerwienione to miejsce, ale to praktycznie taka większą kropka, wiec dużej blizny nie będzie. Świetne te bokserki 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne bokserki. Ja dam tacie jutro prezent
W ogóle wczoraj z TZ-tem rozmawiałam o gościach weselnych. Mówię mu, że czytałam cały wątek o tym, że ludzie nie zapraszają dzieci na wesele itd. Aż rozmowa zeszła na tę jego kuzynke, która mi napisała, że jakby ktoś jej rzucił welon pod nogi, to by go przydeptala :/ TZ stwierdził, że nawet jakby środki finansowe nam pozwalały, to wahalby się, czy zaprosić taką osobę. Skoro nie bawilaby się dobrze i drwi ogólnie z całej idei ślubu i wesela, to w sumie po co? Dziwni potrafią być ludzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam sporą kropę, 2x2cmCytat:
U mnie w pracy był koleś, który kiedyś czyjeś ciasto urodzinowe skomentował "Ja pier... napieką tego jak głupie, a potem noszą do pracy, bo nikt w domu tego nie chciał jeść, nienawidzę tego dziwnego zwyczaju". Nie smakuje, to nie jedz Jakoś nikt nigdy nie narzeka na ciasto, narzekają, że mało |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

Swoja droga to ja jedna z najstarszych tu, bo wielkie 30 na karku a mnie nikt jeszcze nie pytal czy planuje. 

Ona była moim ideałem żony i gospodyni, nie chciała pracować więcej niż 3/4 etatu, bo kiedy ona dziećmi, mężem i domem się zajmie? Byli takim aktywnym małżeństwem, rowery, wakacje, ona bardzo dbała o dom, posiłki, sprzątanie, do tego zawsze wesoła kobieta i bezkonfliktowa. Zdołowała mnie.

I teraz jestem przy tej wersji 
szczęśliwa Panna Młoda