Listopadówki 2017 cz. 2 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-23, 08:41   #3211
nadzieja2017
Raczkowanie

Dot.: Listopadówki 2017 cz. 2

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Normalne pytanie. Ja miałam 17 lat. Bylsm w liceum. Byłam z ojcem Kuby. Odeszłam od niego jak Kuba skończył rok. W miedzy czasie skończyłam liceum i poszłam na studia. Mama mi pomagała i bez problemu udało sie skończyć trzy kierunku studiow, pracować i wychowywać małego. Po rozstaniu z ojcem Kuby byłam chwile raczej sama lub w przelotnych związkach. Jak Kuba miał 4 lata to poznałam mojego ( już byłego męża). I on Kubę wychował. I jego Kuba zna jako ojca bo z biologicznym nie na kontaktu. Ale niestety mój mąż nie umiał utrzymać ptaszka ma uwięzi i skończyło sie jak sie skinczylo. Z mężem dwa razy w ciazy pylam i oba poroniłam. Potem mąż przyniósł mi od jakiejś panny wirusa hpv. I miałam operacje na szyjce. Jestem po rozwodzie. Z obecnym partnerem jestem 1,5 roku.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

Połówkowe jeszcze nie. Łożysko na przedniej ścianie, nisko ale nie zakrywa ujścia wiec przodujące już nie jest.

Widzę ze tez przeszlas w życiu. Ale będzie dobrze teraz! Musi! I tego Ci życzę!

nadzieja2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 08:43   #3212
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
Annic nie chcę straszyć ale mi brzuch wyrzuciło dosłownie z dnia na dzień i w 4dni plus 2kg ruchów jeszcze wczoraj prawie nie czulam, a dziś mała slrzedała ojcu cios karate aż brzuch mi się uniósł poczekaj z tydzień jeszcze, zacznie się
Mnie tam aż tak masakrycznie nie ciągnie do brzucha i do ruchów, bardziej zastanawiam się czy wszystko ok, bo przez wakacje ginekologa i moje między wizytami mam 6 tygodni. Wiem, że dziewczyny spoza Polski nieraz mają dłuższe przerwy w wizytach, ale ja panikara dotąd miałam 2-3 tygodnie przerwy w wizytach i to było akurat że mnie stres nie brał
A teraz wizyty nie ma, nic mi nie wywala aż tak i dolegliwości odpuściły (przesypiam noc, nie wstaję do toalety, mdłości od dawna nie mam) i czuję się prawie jak przed ciążą. To panikuję

Dzisiaj idę z receptą na immoglobulinę do apteki, ciekawe ile będą mi sprowadzać
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 08:57   #3213
ewcia1368
Zadomowienie

Cytat:
Normalne pytanie. Ja miałam 17 lat. Bylsm w liceum. Byłam z ojcem Kuby. Odeszłam od niego jak Kuba skończył rok. W miedzy czasie skończyłam liceum i poszłam na studia. Mama mi pomagała i bez problemu udało sie skończyć trzy kierunku studiow, pracować i wychowywać małego. Po rozstaniu z ojcem Kuby byłam chwile raczej sama lub w przelotnych związkach. Jak Kuba miał 4 lata to poznałam mojego ( już byłego męża). I on Kubę wychował. I jego Kuba zna jako ojca bo z biologicznym nie na kontaktu. Ale niestety mój mąż nie umiał utrzymać ptaszka ma uwięzi i skończyło sie jak sie skinczylo. Z mężem dwa razy w ciazy pylam i oba poroniłam. Potem mąż przyniósł mi od jakiejś panny wirusa hpv. I miałam operacje na szyjce. Jestem po rozwodzie. Z obecnym partnerem jestem 1,5 roku.

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

Połówkowe jeszcze nie. Łożysko na przedniej ścianie, nisko ale nie zakrywa ujścia wiec przodujące już nie jest.

dużo przeszłaś... Nie dość że już były mąż Ci zafundował takie nerwy to jeszcze taki prezent zostawił... eh to życie...
Jesteś naprawdę dzielną kobietą!
My wczoraj byliśmy odwiedzić trzy tygodniową córkę kuzyna, fajna kruszynka, nawet mój synek w brzuszku dawał znać o sobie jak tam byliśmy w ogóle mamy wśród bliskich trzy niemowlaki i to same dziewczyny a u nas chłopiec ma być.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
Mnie tam aż tak masakrycznie nie ciągnie do brzucha i do ruchów, bardziej zastanawiam się czy wszystko ok, bo przez wakacje ginekologa i moje między wizytami mam 6 tygodni. Wiem, że dziewczyny spoza Polski nieraz mają dłuższe przerwy w wizytach, ale ja panikara dotąd miałam 2-3 tygodnie przerwy w wizytach i to było akurat że mnie stres nie brał
A teraz wizyty nie ma, nic mi nie wywala aż tak i dolegliwości odpuściły (przesypiam noc, nie wstaję do toalety, mdłości od dawna nie mam) i czuję się prawie jak przed ciążą. To panikuję

Dzisiaj idę z receptą na immoglobulinę do apteki, ciekawe ile będą mi sprowadzać

to jest najgorszy okres, ale jak ruchy poczujesz to też będziesz spokojniejsza ja odkąd zaszłam w ciążę muszę wstawać w nocy do toalety, wcześniej nigdy, a najgorsze jest to że czasem potem zasnąć nie mogę...
ewcia1368 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 09:02   #3214
SweetViolet
Zadomowienie

Jesli o polozna chodzi to trzeba zapisac sie do jakiejs przychodni do lekarza rodzinnego i tam zazwyczaj jest polozna i pielegniarka srodowiskowa i trzeba wpisac w deklaracji. Po porodzie szpital sam dzwoni do przychodni i informuje o urodzeniu dziecka i potem przychodzi polozna. Ogolnie powinno byc 6 wizyt patronazowych ale mozna po pierwszej z nich zrezygnowac.
Mozna tez wybrac calkiem inna polozna srodowiskowa, niekoniecznie z przychodni, ale jak dla mnie to tylko zamieszanie ;P

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Co do pieluch wielorazowych to ja uzywalam systemu mieszanego -w domu wielo, na spacer i noc pampy. I u mnie najlepiej sie sprawdzila tetra i otulacze pul. Ten system wychodzi najtaniej, a tetra szybko schnie. Ale u syna zaczelam juz jak mial pol roku, teraz planuje zaczac wczesniej

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

O, przegapilam, wczoraj skonczylam 20 tygodni czyli juz polowa

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 09:06   #3215
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
O, przegapilam, wczoraj skonczylam 20 tygodni czyli juz polowa

No właśnie. Ja tez dziś witam sie w połowie- 20t0d.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 09:39   #3216
ila1000
Rozeznanie

Cytat:

Kolejna silna kobieta na wątku. Podziwiam taka siłę.
ila1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 09:40   #3217
makeuplife
Rozeznanie

Czesc dziewczyny 😗

U mnie depresji ciag dalszy nie dosc ,ze sie stresuje wszystkim to jeszcze znalazlam profil ginekolog na insta i czytalam o połogu 😮 matko nie dosc , ze cala ciaze atrakcje do tego musisz dac rade przy porodzie to jeszcze to ? Slyszlam o pologu , ze za fajnie nie jest ale az tak jak dziewczyny opisują to sie nie spodziewalam 😲😲 zaraz polowa ciazy zleci do porodu bardzo szybko i trzeba bedzie stanąć oko w oko z tym przeżyciem 😫

makeuplife jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-23, 09:47   #3218
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Jesli o polozna chodzi to trzeba zapisac sie do jakiejs przychodni do lekarza rodzinnego i tam zazwyczaj jest polozna i pielegniarka srodowiskowa i trzeba wpisac w deklaracji. Po porodzie szpital sam dzwoni do przychodni i informuje o urodzeniu dziecka i potem przychodzi polozna. Ogolnie powinno byc 6 wizyt patronazowych ale mozna po pierwszej z nich zrezygnowac.
Mozna tez wybrac calkiem inna polozna srodowiskowa, niekoniecznie z przychodni, ale jak dla mnie to tylko zamieszanie ;P
To już widzę, że będę miała pod górkę :p My od razu po porodzie pakujemy manatki i przenosimy się 350 km dalej. Czyli najlepiej będzie jak przed porodem zarejestruję się w przychodni w tym innym mieście? Bo jak szpital dzwoni do przychodni to poinformują już tę nieaktualną Nawet nie pamiętam w sumie do której należę, ostatni raz korzystałam z 8 lat temu...

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez ewcia1368 Pokaż wiadomość
to jest najgorszy okres, ale jak ruchy poczujesz to też będziesz spokojniejsza ja odkąd zaszłam w ciążę muszę wstawać w nocy do toalety, wcześniej nigdy, a najgorsze jest to że czasem potem zasnąć nie mogę...
Z tym wstawaniem też tak miałam, ale w 2 trymestrze odpuściło...
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 09:48   #3219
ila1000
Rozeznanie

Kana jakies wieści szpitalne? Wyniki już masz jakies? Jak się czujesz?
ila1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 09:52   #3220
tekllaa
Raczkowanie

Cytat:
Ogolnie to musisz wybrac, bo musi przyjsc po porodzie na te wizyty patronazowe.
Mam pytanie bo ja kompeltnie się nie orientuje , jeśli chodzę do ginekologa prywatnie to również muszę znależć położną itd ? Jak to jest ?
tekllaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 10:00   #3221
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tekllaa Pokaż wiadomość
Mam pytanie bo ja kompeltnie się nie orientuje , jeśli chodzę do ginekologa prywatnie to również muszę znależć położną itd ? Jak to jest ?
To chodzi o polozna srodowiskowa, ktora ma przyjsc po porodzie do domu. Zadzwon do przychodni lekarza rodzinnego i zapytaj czy masz przypisana po prostu. Bo kiedys sie chyba wypelnialo tylko deklaracje lekarza rodzinnego a polozna i pielegniarka z urzedu.

synek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-23, 10:00   #3222
makeuplife
Rozeznanie

Cytat:
To juz chyba wtedy przez swoj szpital zalatwiasz . Najlepiej zadzwon i sie dowiesz wszystkiego , ja mimo ze za granicą mieszkam to tez przy wizytach prywatnych ustala sie położna w szpitalu w którym rodzisz 😊

makeuplife jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 10:02   #3223
201707171552
Konto usunięte

Wczoraj pisalam o tym ze dziwne jest to ze nie plakalam z powodu upalu, dzisiaj jestem juz blisko... mam tak bardzo dosyc, marzę o śniegu i to tak bez żartównie mogę spać w nocy bo gorąco, otwarte okno nic nie daje nawet... A dzień niby zasłonięte ale i tak mi gorąco...
Godzina 10 - 30 stopni...

Edytowane przez 201707171552
Czas edycji: 2017-06-23 o 10:05
201707171552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 10:03   #3224
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez makeuplife Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny 😗

U mnie depresji ciag dalszy nie dosc ,ze sie stresuje wszystkim to jeszcze znalazlam profil ginekolog na insta i czytalam o połogu 😮 matko nie dosc , ze cala ciaze atrakcje do tego musisz dac rade przy porodzie to jeszcze to ? Slyszlam o pologu , ze za fajnie nie jest ale az tak jak dziewczyny opisują to sie nie spodziewalam 😲😲 zaraz polowa ciazy zleci do porodu bardzo szybko i trzeba bedzie stanąć oko w oko z tym przeżyciem 😫

Tez to czytalam, alr pociesze Cie - ja nie wspominam pologu tak tragicznie ;P ja mialam cc, mialam odrobine ograniczona szybkosc ruchow, po 3 tygodniach zapalenie piersi, ale to nie jest az taka masakra czlowiek sie zajmuje dzieckiem i nie zwraca uwagi na takie niedogodnosci :P jak sie zaczyna porod to samo wszystko idzie, nie ma czasu na myslenie ;P po porodzie tez, wiec nie panikujcie na zapas

synek
Stary 2017-06-23, 10:08   #3225
dziobun
Zadomowienie

Dkr tak Ci współczuję tych upałów... może masz w pobliżu domu jakąś klimatyzowaną bibliotekę żeby tam pół dnia spędzić?
U mnie z polożną będą jaja, bo mieszkam w strefie przygranicznej ale po niemieckiej stronie i jak ośmieliłam się zapytać czy przyjedzie na wizyty patronażowe do domu to się spojrzała jak na wariatkę 🙄

dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 10:11   #3226
Nadezhda
Zadomowienie

Cytat:

Przepraszam, jeżeli przywołałam jakieś złe wspomnienia, ale jesteś silna dziewczyno
A Kuba ma teraz jakis kontakt z Twoim byłym mężem, albo z biologicznym ojcem?

Nadezhda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 10:11   #3227
Meltiki
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Jest nieco większa niż junior na tym etapie zobaczymy jak będzie dalej. Ale niech rośnie zdrowo

Dziewczyny, moja ma 456g , jejku ja nie wiem po kim i po czym ona taka duża
Meltiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 10:17   #3228
201707171552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
Dkr tak Ci współczuję tych upałów... może masz w pobliżu domu jakąś klimatyzowaną bibliotekę żeby tam pół dnia spędzić?
U mnie z polożną będą jaja, bo mieszkam w strefie przygranicznej ale po niemieckiej stronie i jak ośmieliłam się zapytać czy przyjedzie na wizyty patronażowe do domu to się spojrzała jak na wariatkę 🙄

Niestety nie ma tu w pobliżu miejsca w którym mozna się ochlodzic... jakoś bym to zniosla ale jak tylko sie podnosze z łóżka to kręci mi się się głowie.. mój organizm nie lubi upałów, w Polsce mieszkałam prawie na Syberii hehePodlasie to zimne rejony i do tego jestem przyzwyczajona

Edytowane przez 201707171552
Czas edycji: 2017-06-23 o 10:18
201707171552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 10:21   #3229
tekllaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Oj tam odległy! "Nasz" Dr na początku pierwszej ciąży pytał się mnie gdzie chciałabym rodzic - na Kopernika czy w Ujastku. Odp, ze Kopernik, powiedział, ze dobry wybór, bo niby te dwa szpitale mają 3stopien referencyjnosci, ale ponoc i tak najlepsi specjalisci pracują na Kopernika. I od razu zasugerowal nam lekarza prowadzącego z tego szpitala.

Ale Ty chyba nie z Krakowa, prawda?

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

😘

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Oj, znow hospitalizacja... ale lepiej jest byc przebadaną niż zaniedbaną! Trzymam mocno za Was kciuki!

KANA ja jestem z Krakowa , cały czas zastanawiam się gdzie rodzić czy na Ujastku czy na Kopernika moj lekarz prowadzący jest z Kopernika.. ale jakos ciągle mysle o Ujastku.. jeszcze nie rozmawiałam na temat porodu z gin ale na pewno chce miec cesarke bo mam arytmie serca i jakos nie wyobrazam sobie porodu naturalnego Mam nadzieje ze jakos uda mi się to wszytsko załątwic z ginekologiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-23, 10:28   #3230
dwakolory1
Wtajemniczenie

Listopadówki 2017 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Nadezhda Pokaż wiadomość
Przepraszam, jeżeli przywołałam jakieś złe wspomnienia, ale jesteś silna dziewczyno

A Kuba ma teraz jakis kontakt z Twoim byłym mężem, albo z biologicznym ojcem?

Nie mam problemu o tym mowić. Jestem bardzo pogodzona ze swoim rozwodem i zdradami męża. Mam z nim kontakt. Nie mam żalu. Dobrze ze odszedł bo ja bym nie miala odwagi tego zrobić a uciekalo mi przy nim życie. Zle bylo.
A tego ze Kubę miałam tak młodo sie nie wstydzę. Wręcz przeciwnie. Jestem dumna ze mimo dziecka skończyłam szkole, potem studia, pracowałam, zdobyłam uprawnienia. Nic nie zawaliłam. A często mam tez myśli ze bóg wiedział co robi. Wtedy zaszłam w ciąże i urodziłam. Tak poprostu. A teraz nie wiadomo czy będę mieć dzieci. Wiec gdyby nie Kuba to mogłabym dzieci nie mieć wcale.
Kuba ma kontakt z moim byłym mężem. Jeździ do niego co drugi wekend. O swoim biologicznym ojcu wie, zna z widzenia. I tyle. Kontaktu nie maja wcale.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc

Edytowane przez dwakolory1
Czas edycji: 2017-06-23 o 10:31
Stary 2017-06-23, 10:30   #3231
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
KANA ja jestem z Krakowa , cały czas zastanawiam się gdzie rodzić czy na Ujastku czy na Kopernika moj lekarz prowadzący jest z Kopernika.. ale jakos ciągle mysle o Ujastku.. jeszcze nie rozmawiałam na temat porodu z gin ale na pewno chce miec cesarke bo mam arytmie serca i jakos nie wyobrazam sobie porodu naturalnego Mam nadzieje ze jakos uda mi się to wszytsko załątwic z ginekologiem
Teklla, ja z calego serca polecam Kopernika. Tutaj naprawdę nic nie bagatelizują, a jak jeszcze Twój lekarz prowadzący tu pracuje to moim zdaniem nie ma sie nawet nad czym zastanawiac. W 2015 r. miałam robione tu cesarskie cięcie i tez bardzo polecam.

kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 10:31   #3232
dwakolory1
Wtajemniczenie

Listopadówki 2017 cz. 2

Cytat:
Teklla, ja z calego serca polecam Kopernika. Tutaj naprawdę nic nie bagatelizują, a jak jeszcze Twój lekarz prowadzący tu pracuje to moim zdaniem nie ma sie nawet nad czym zastanawiac. W 2015 r. miałam robione tu cesarskie cięcie i tez bardzo polecam.

Co u ciebie? Jak wyniki?

17.02.2013 r. [*]- 10 tc

Edytowane przez dwakolory1
Czas edycji: 2017-06-23 o 11:06
Stary 2017-06-23, 10:43   #3233
tekllaa
Raczkowanie

Cytat:

Bardzo Ci dziękuje. Myślisz , że nie będę miała problemów z załątwieniem cesarki , wspominałam o arytmi gin i słyszał moje nierówne wysokie tętno i sam był przerażony powiedział mi ze cc to nie problem.. takze myśle ze powinno byc ok . A jak Twoja blizna po cc ? Jak długo dochodziłas do siebie ? Ja byłam w styczniu na kopernika na 3 dniowych badaniach (hormony ) i tez byłam zadowolona

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Co u ciebie? Jak wyniki?

Wszytsko u mnie ok dziękuje ! , jestem po badaniu połówkowym potwierdzony chłopczyk 307 gram dzisiaj mam 20tydz i 1 tydzień na badaniu byłam we wtorek. Szyjka 3,6 cm a u Ciebie jak tam ? czytam ze wszytsko ok ? Najgorsze to lezenie... A Twoja szyjka bez zmian ? jak samopoczucie ?

Dziewczyny ja wybieram się na wesele w połowie sierpnia i tez kompletnie nie mam pojęcia w co się ubiore... hehe
Stary 2017-06-23, 10:54   #3234
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Tekla a Co u ciebie? Jak wyniki?

Dziękuję, że pytasz. U nas wszystko w porządku. Dziś jeszcze troszkę podplamiłam, ale doslownie trochę i lekarze mówią, ze to mogą byc jakies resztki dalej. Na wymazy czekamy, krew ok. Odpoczywam 😊

Stary 2017-06-23, 10:55   #3235
Nadezhda
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam problemu o tym mowić. Jestem bardzo pogodzona ze swoim rozwodem i zdradami męża. Mam z nim kontakt. Nie mam żalu. Dobrze ze odszedł bo ja bym nie miala odwagi tego zrobić a uciekalo mi przy nim życie. Zle bylo.
A tego ze Kubę miałam tak młodo sie nie wstydzę. Wręcz przeciwnie. Jestem dumna ze mimo dziecka skończyłam szkole, potem studia, pracowałam, zdobyłam uprawnienia. Nic nie zawaliłam. A często mam tez myśli ze bóg wiedział co robi. Wtedy zaszłam w ciąże i urodziłam. Tak poprostu. A teraz nie wiadomo czy będę mieć dzieci. Wiec gdyby nie Kuba to mogłabym dzieci nie mieć wcale.
Kuba ma kontakt z moim byłym mężem. Jeździ do niego co drugi wekend. O swoim biologicznym ojcu wie, zna z widzenia. I tyle. Kontaktu nie maja wcale.

Bóg ma dla nas zawsze swój plan Z takiego założenia wychodzę
I myśl pozytywnie Jesteś bardzo dzielna

Nadezhda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 10:59   #3236
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo Ci dziękuje. Myślisz , że nie będę miała problemów z załątwieniem cesarki , wspominałam o arytmi gin i słyszał moje nierówne wysokie tętno i sam był przerażony powiedział mi ze cc to nie problem.. takze myśle ze powinno byc ok . A jak Twoja blizna po cc ? Jak długo dochodziłas do siebie ? Ja byłam w styczniu na kopernika na 3 dniowych badaniach (hormony ) i tez byłam zadowolona

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Wszytsko u mnie ok dziękuje ! , jestem po badaniu połówkowym potwierdzony chłopczyk 307 gram dzisiaj mam 20tydz i 1 tydzień na badaniu byłam we wtorek. Szyjka 3,6 cm a u Ciebie jak tam ? czytam ze wszytsko ok ? Najgorsze to lezenie... A Twoja szyjka bez zmian ? jak samopoczucie ?

Dziewczyny ja wybieram się na wesele w połowie sierpnia i tez kompletnie nie mam pojęcia w co się ubiore... hehe
Mysle, ze nie zbagatelizują Twoich problemów zdrowotnych. Blizny po cc praktycznie nie widac, a 7 dniu po cięciu zapomnialam, ze mialam operacje 😉

Stary 2017-06-23, 11:07   #3237
tekllaa
Raczkowanie

Cytat:
Mysle, ze nie zbagatelizują Twoich problemów zdrowotnych. Blizny po cc praktycznie nie widac, a 7 dniu po cięciu zapomnialam, ze mialam operacje 😉

O to super ! Teraz też będziesz miała cesarkę czy PN ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-23, 11:08   #3238
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję, że pytasz. U nas wszystko w porządku. Dziś jeszcze troszkę podplamiłam, ale doslownie trochę i lekarze mówią, ze to mogą byc jakies resztki dalej. Na wymazy czekamy, krew ok. Odpoczywam

Mi zawsze po plamienie tez tak mówił. Ze musi sie oczyścić. Ważne żeby to brązowe było.
Dobrze ze póki co wyniki Ok. I kciuki za kolejne.
Co w tym szpitalu porabiasz? Czytasz? Oglądasz? Jak serial 13 powodów ? Mi sie podobał.

17.02.2013 r. [*]- 10 tc

Stary 2017-06-23, 11:09   #3239
dziobun
Zadomowienie

Dziewczyny przygotowałyscie coś na dzień taty dla TŻtow? Ja sobie poki co wymalowałam brzucho w serduszka mloda mu może sprzeda kopniaka 😀. Zaraz wychodzimy do lekarza to może i jakąś fotkę nową dostanie

dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 11:10   #3240
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
O to super ! Teraz też będziesz miała cesarkę czy PN ?
Mam nadzieje, ze cc 😉

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości