Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-23, 15:26   #721
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Emmos, gdzie kupiłaś szlafrok? Ja kurczę nigdy nie nosiłam i nic nie mam i nie wiem czy brać czy nie... No nie lubię.. ale mówią weź bo będzie ci lepiej coś zarzucić na siebie

Myszowata, o, to fajnie jak na takie osłonki
A córcia to kruszynka Ci się szykuje

Chilli tule mocno!
Ale ściskanie pindola mnie rozbawiło, wybacz

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Teraz sama jak to przeczytalam to mi sie smiac zachcialo
Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Pisz nam tu jak coś Cię gryzie od razu robi się lepiej a z rodziną tak jest, najlepiej radzić sobie samemu i potem nie trzeba być wdzięcznym nikomu

Po jedzeniu ostatnio jest mi tak ciężko ze ledwo żyje. W ogóle rano się zle czuje a wieczorem mi wracają siły dopiero.
Co racja to racja tez unikam wdziecznosci i mam spokoj ale czasam8 to juz rece opadaja

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Kurcze, tez bym sie przestraszyła tych kłuć. Dobrze, ze juz w domu jestes.

Ja mam taki krótki na 1str A4. O szczepieniach tam nie pisze, planuje do 2 doby odwlec.

Chilli, w twoim stanie taka irytacja jest normalna. Dobrze wyrzucić te emocje, dzien z kinder bueno i pizzą Ci nie zaszkodzi. No i mnie rada na dopadnięcie TZ tez by tylko zirytowała.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dzieki xzora ,czuje sie rozgrzeszona

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Chilli
Widze, że jesteśmy podobne... ja ostatnio też mam takie klimaty, wkurza mnie wszystko i wszyscy tez mam wyj💀💀💀ne na wszystko! Nikt mnienie rozumie... a zlote rady tak.mnie wku💀💀💀ja że jak ktoś zaczyna to sie odwracam i odchodzę. Maż nawet sobie nie zdaje sprawy z tego co.mnie niebawem czeka... nie za bardzo moge z nim pogadac o obawach bo on się zestresuje a I tak mi.przecież nie pomoże :/ mama wpada w panike nawet jak idę do sklepu... I teściowa jeszcze ostatnio zadzwoniła, że ma nadzieję, że po urodzeniu dziecka zmienię pracę bo ta jest taka I owaka!!! , bosz jak.mnie to denerwuje!
Pezyjaciolki mam dwie I rozumieją, ale slyszę tylko minie ci to hormony, nie martw sie urodzisz bedzie lepiej! Ja to wiem... teraz mi źle I mam mnostwo obaw!
W dodatku jestem gruba I puchne jak balon... boje sie porodu bo ciagle coś mnie boli w tej ciąży I.mam zwyczajnie dość!
A bólu przede mną jeszcze sporo

Ufff... to się obie wygadałyśmy

no wlasnie zero zrozumienia moj tz uwaza chyba ze porod to pestka i na pewno zniose lekko itp a czasami jak mi jakas rade da to po prostu nie wiem czy sie smiac czy plakac...nie ma pojecia a taki pewny swegoooo czasami juz sie po prostu nie odzywam zeby sie nie poklocic😑 sciskam mocnoo moja duchowa siostro!!

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
u naszego owczarkandlugowlosego tez takoe kłęby futra wychodziły jeszcze miesiac temu. podobno zwierzeta przeczuwaja pogode i dostosowują ilośc futra - z tego wychodzi ze bedzie dlugo cieplo jesienią jak takichbilości sie pozbywają

dobrze że wszystko ok, tez bylam po wczorajszej wizycie niepocieszona bo nie pomierzyla go inie wiem ile waży.
widocznie taki etap ciąży masz ze jeszcze jest czas na takie decyzje? trzymaj sie, wazne że zdrowe i rośnie!

wczoraj gin. powiedziala mi że te kłucia to nacisk dziecka powyzej 2kg na zamknieta szyjke. zeby odpoczywac i za duzo nie łazić. i tyle.. przynajmniej u mnie.

ja nie wyrazam zgody na szczepienia w szpitalu, chce dopiero po 2 miesiącach szczepic jak sie okaze ze dziecko zdrowe i nie ma zadnych ukrytych wad ani chorób, ktorych w pierwszych dobrach nie da sie zdiagnozowac.

dobra dziewczyna jestes skoro wszyscy przychodza do ciebie po pomoc. to kiedyś wroci do Ciebie! nie smuć sie, taka jest koncowka ciąży - zmeczenie,burza hormownow i to czekanie... trzymaj sie, jeszcze pare dni

to nie wywoluje porodu. usprawnia dzialanie macicy jak juz rozpocznie sie akcja
wiem ze nie wywoluje ale to taki moj akt desperacji😉

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Chili pisz ile chcesz ja też non stop narzekam i jestem wam wdzieczna że jakoś ze mną wytrzymujecie. Nam już hormony szaleją na maksa. A dobre rady ja sie ciesze że jestem u rodziców bo zero tematów tego typu. Przy teściach bym oszalała.
Będzie dobrze.
No to na pewno hormony ale tez znużenie przy Tobie nie mam nawet odwagi marudzić🙂

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Ja czesze koty czymś co się zowie furminator. Usuwa tzw podszerstek czyli właśnie takie kłęby jak u owcy.barfzo sprawnie idzie. Próbowałam szczotek, grzebieni, rękawic i dopiero ten furminator dał radę

Toż to maleństwo jeszcze więc niech Ci się do CC nie spieszy. Teraz najszybszy przyrost więc spokojnie

Aua;/ mam nadzieję że przejdzie i się nie powtórzy!

Oj biedna
Wcale się nie dziwię że już mas dosyć wszystkiego. Trzymaj się jeszcze troszkę i będziecie w trojeczke

Ja jak patrE na pozy moich futer to mam je ochotę miziać i leżeć z du*** na kanapie!Załącznik 7120361

ale puchatek sliczny

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Ja wyrażam zgodę na szczepienia, o ile ryzyko toxo u córki nie będzie wskazaniem do odroczenia.

Dzięki Też zastanawiam się co u Morelle...

Gratuluję wizyty Rozumiem, że jesteś zawiedziona, że nadal nie wiadomo co i jak Ale jak malutka chce jeszcze posiedzieć, to dobrze, że nic się nie dzieje. Do 7 lipca już nie tak daleko
W sumie ułożenie też chyba dobre, przynajmniej będzie wiadomo że cc, zwłaszcza że i tak u Ciebie ze spojeniem są problemy, nie?

Ach, jak ja Cię rozumiem z tym wkurzeniem. Też ostatnio denerwują mnie wszyscy, zwłaszcza rodzice i mam dużo żalu do nich. Długo by pisać. Ostatnio miałam rozkminy na ten temat, złapałam mega doła i też tak samo pomyślałam, że tylko postawiona pod ścianą poproszę o pomoc, a tak będę radzić sobie z wszystkim sama. Zresztą i tak tak jest

Chilli, Mała

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Zastanawiam się czy łykać wiesiołka... Myślicie że to naprawdę tak pomaga?
Na razie mam rano antybiotyk, potem żelazo, po posiłku prevenit, potem jeszcze raz antybiotyk i na noc multilac...
Niezbyt chce mi się coś jeszcze łykać...
Czytam opinie ze pomaga mi kiedys ginekolog kazal brac przy pixach na suchosc wadżajny.
No wlasnie czasami czlowiek ma dosc tego ze wszystko musi sam no bo przeciez od czego ma sie rodzinke....
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Chilli, Mała przytulam Was do mojego małego cyca wszystko będzie dobrze i się ułoży zanim się zorientujemy

Mała wrzuciłam na poprzedniej stronie mój plan porodu w odpowiedzi na pytanie Siil, teraz pisze z kom i nie znajdę Ale może znajdziesz
Ja ze szczepieniami się zdaje na lekarzy.

Pestycyda, AnnaPaula mam ochotę wymietosic Wasze zwierzaki jak Elmirka

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Mała - proszę, znalazłam PLAN PORODU
Vadi jak dowali to sikam momentalnie humor mi sie poprawil hehe 😘
Cytat:
Boże, pierwszy raz mnie obsłużyli poza kolejką! 8 miesięcy człowiek czekał

Wow mi Pani w biedzie dzisiaj otworzyla kase ale tylko dla mnie bo juz schodzila a ja stalam obok i mnie poprosila.... w biedzie rozumiecie?😉
Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Chilli zalecam dzisiaj Chillout! Zrelaksuj sie i olej wszystko i tak kucharka z Ciebie jak nie wiem wiec należy Ci się odpoczynek od gotowania tym bardziej w Twoim stanie

Mała zalecam jak wyżej

Meja streszcze Ci: nikt nie urodził!

A wiecie ze u nas na SR położna polecała nawet lampkę szampana na rozluźnienie? Że można wypić przed pojechaniem na porodówke ale ja bym sie źle czuła jakby ktoś ode mnie poczuł i przez to ocenił a to jedna lampka nie picie cała ciążę :P
Wlasnie chilluje zjadlam za☠☠☠iaszczy makaron z sosem zapijam pepsi a zaraz otworze laysy i jeszcze sobie myzyczke zapodalam 😊😘
Cytat:
Kocham szampana ale tez bym się zle czuła jakby ktoś ode mnie wyczuł alkohol przy porodzie
Za mna chodzi szampan ale w zyciu bym nie pierdyknela kielona przed porodem....
Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Półśpiochy chyba wygodniejsze bo nie ma podwójnej warstwy na brzuszku/pleckach. Ale śpiochów i tak kilka zostawię.
Za dużo teraz tego mam

Myszowata mała chce chyba jednak to cc

Pestycydadobrze, że doczekałaś przed porodem
Mnie często przepuszczają, aż mi czasem niezręcznie...
I nie wiem czy wiecie - w aptekach i na poczcie mamy pierwszeństwo i wynika to z przepisów, u mnie respektują

Chili nie miej wyrzutów sumienia. I tak jesteś niezła z tym gotowaniem, końcówka ciąży a Ty ciągle nam ślinotok serwujesz

Robicie mi smaka na Kinder Bueno, a nie mogę iść do sklepu

Ja wyrażam zgodę na szczepienia, ale chciałabym w 2 dobie.

Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 15:28   #722
Agg_s
Wtajemniczenie

Taedio! Leżysz czy znowu gdzieś latasz? co z tym gościem od tapety?

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Teraz sama jak to przeczytalam to mi sie smiac zachcialo
Lepiej nie ściskaj za mocno, może się jeszcze kiedyś przydać!

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 15:28   #723
minini
Zadomowienie

Cytat:
Ja czesze koty czymś co się zowie furminator. Usuwa tzw podszerstek czyli właśnie takie kłęby jak u owcy.barfzo sprawnie idzie. Próbowałam szczotek, grzebieni, rękawic i dopiero ten furminator dał radę

Toż to maleństwo jeszcze więc niech Ci się do CC nie spieszy. Teraz najszybszy przyrost więc spokojnie

Oj biedna
Wcale się nie dziwię że już mas dosyć wszystkiego. Trzymaj się jeszcze troszkę i będziecie w trojeczke

Ja jak patrE na pozy moich futer to mam je ochotę miziać i leżeć z du*** na kanapie!Załącznik 7120361

też bym pospała w takiej pozycji jak twoj kot

mam ten furminator ale na mojego persa to jest za gęste-wyrwalabym jej tym cale futro. ale przy krotkowlosym.kocie sie sprawdzalo super

Cytat:
Ale słodziak my tak sobie leżymy Załącznik 7120376

Mnie rodzice tez denerwują, TZ również. Mam nadzieję ze mi przejdą te nerwy.
Łykałam wiesiołek na śluz jak chciałam zajść w ciążę po pigułkach i mi bardzo pomógł to teraz tez biorę. Tym bardziej ze mi zostało w paczce dużo
ale drzemka fajna

Cytat:
Napisane przez meja_ml Pokaż wiadomość
Witam,

dwa dni mnie nie było a tu już nowy wątek i to 24 strony. Szalejecie

Po mojej wizycie okazało się, że sadła mi ilość płytek krwi i muszę powtórzyć badanie + krzepliwość za dwa tygodnie. Miała może, któraś z Was taką sytuację?

Dobra idę nadrabiać co mnie ominęło przez ten czas.
w ciąży rozne dolegliwosci nas dopadają. nie wiem co to z tym spadkiem plytek i skąd?

u nas byly dwie ulewy, powietrze sie porawiło, a mnie sie gorzej oddycha niz jak był upał..

gotuje fasolke szparagowa w piekarniku
zjedliśmy z synem pół arbuza przed chwilą. składamy lego - za oknem.znow na desxcz sie zapowiada wiec spacer z rowerem odpada.. a.musialabym sie przewietrzyc bo jakos mi slabo
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 15:31   #724
meja_ml
Raczkowanie

Boziu mniej więcej nadrobiłam.

Vadi nie wiem skąd wzięłaś ten teledysk z kozami, ale dwa skurcze mam przez Ciebie.

Poprostu dzięki, ale pierwsze co to sprawdziłam pierwszą stronę hehe

minini na razie lekarz mówi, że ilość jest ok. Zobaczymy ile wyjdzie na kolejnych badaniach.

Jak mi się chce dziś spać masakra.
meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 15:32   #725
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Ciekawe jak Morellka dzisiaj taki zaduch masakraa na miescie...
Poprawilam sobie humor bo kupilam sobie super sukienke i koronkowa koszulke tzn wzielam na kreche bo to u mojej klientki odrazu lepiej 😉 w ogole czuje dzis jakbym miala jakis korek w bożenie dziwne.

Anna ale mała ma grzejniczek ☺

Stary 2017-06-23, 15:38   #726
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

1498228655029.jpga to sem ja w 40 tc!

Stary 2017-06-23, 15:44   #727
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

pochwalcie się swoimi brzuszkami bo co niektóre mamusie dawno nie wrzucały

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-23, 15:44   #728
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
zjedliśmy z synem pół arbuza przed chwilą. składamy lego - za oknem.znow na desxcz sie zapowiada wiec spacer z rowerem odpada.. a.musialabym sie przewietrzyc bo jakos mi slabo
Ja właśnie jem drugą porcję fasolki dzisiaj
Jak robisz w piekarniku?

Cytat:
Poprawilam sobie humor bo kupilam sobie super sukienke i koronkowa koszulke tzn wzielam na kreche bo to u mojej klientki odrazu lepiej �� w ogole czuje dzis jakbym miala jakis korek w bożenie dziwne.

Wszystkie lipcówki mają te korki, 23.06 a tu żadnego porodu
Może niech któraś urodzi dla przykładu, bo na innych wątkach pomyślą, że tak się boimy, że u nas porodów nie będzie
Ale u Ciebie brzuch za wysoko Super wyglądasz!

Edytowane przez calineczka3
Czas edycji: 2017-06-23 o 15:45
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 15:46   #729
vadi
*sportaddict*

Chilli polecam się

Meja
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 15:48   #730
AnnaPaula87
Zadomowienie

Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
też bym pospała w takiej pozycji jak twoj kot

mam ten furminator ale na mojego persa to jest za gęste-wyrwalabym jej tym cale futro. ale przy krotkowlosym.kocie sie sprawdzalo super

ale drzemka fajna

w ciąży rozne dolegliwosci nas dopadają. nie wiem co to z tym spadkiem plytek i skąd?

u nas byly dwie ulewy, powietrze sie porawiło, a mnie sie gorzej oddycha niz jak był upał..

Cytat:
Poprawilam sobie humor bo kupilam sobie super sukienke i koronkowa koszulke tzn wzielam na kreche bo to u mojej klientki odrazu lepiej w ogole czuje dzis jakbym miala jakis korek w bożenie dziwne.

Ciekawe jak się dogada mała z psem po porodzie

Cytat:
Załącznik 7120461a to sem ja w 40 tc!

Śliczny brzusio

Muszę wypić latte bo spie pół dnia

Edytowane przez AnnaPaula87
Czas edycji: 2017-06-23 o 15:50
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 15:54   #731
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:

Piękny brzuszek

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-23, 15:54   #732
vadi
*sportaddict*

Wrzucam brzuch na życzenie, sexy kapciochy gratis niestety zmieniliśmy żwirek i stawanie na żwirek silikonowy to jak chodzenie po lego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg received_1941344125891570-1-1.jpg (241,4 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg received_1941343349224981-1.jpg (220,7 KB, 96 załadowań)
Stary 2017-06-23, 15:56   #733
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam brzuch na życzenie, sexy kapciochy gratis niestety zmieniliśmy żwirek i stawanie na żwirek silikonowy to jak chodzenie po lego
😍

Alicja

Stary 2017-06-23, 16:00   #734
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:

Oj biedna

ja też używam furminatora ale na moich królikach, bardzo polecam!
Cytat:

pięknie!

coś mi pocytowało i uciekło bo wyłączył się laptop i teraz nie wiem co chciałam napisać...

Była u mnie kuzynka i przywiozła mi trochę rzeczy dla małej, 2 beciki, kołderkę, prześcieradła, pościele i coś tam jeszcze

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
pięknie!

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 16:01   #735
karolinuuusia
Zakorzenienie

20170623_165818.jpg

Alicja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-23, 16:03   #736
vadi
*sportaddict*

Super brzuszki dziewczyny! I pomyśleć że jeszcze całkiem niedawno wygladalysmy jak ze wzdeciem
Stary 2017-06-23, 16:03   #737
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Cashmere
Nie wiem właśnie myślę jeszcze. W grę wchodzą dwie opcje jena, że w ogóle nie zaszczepię a druga, że jeśli już to na pewno nie w pierwszej i drugiej dobie... i sama nie wiem...

A na coś jeszcze nie wyrażasz zgody?
Mam duże wątpliwości co do Credego i zastrzyku z Wit.K. Witaminę bym wolała podawać doustnie. Ciągle się waham i mam wątpliwości. Jak z tym u Ciebie?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 16:04   #738
AnnaPaula87
Zadomowienie

Śliczne brzuszki ❤️
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 16:06   #739
xzora
Zakorzenienie

Wlasnie sie obudziłam z drzemki. Klaudia tak sie rozwala po moim brzuchu, ze az mi dziwnie funkcjonować. A tu pasowałoby chociaż podłogi umyć....
Z płytkami krwi niestety sie nie orientuje.
Chilli - super brzuszek i dobrze, ze juz z nastrojem trochę lepiej.
Vadi - ślicznie i chyba trochę urósł od ostatniego czasu jak wrzucalas.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-23, 16:11   #740
vadi
*sportaddict*

Xzora oj, trochę urósł w końcu mogę na nim kłaść talerz jak jem

I lekarza oczywiście obsuwa oraz jakiś problem z przesylaniem danych z usg
Stary 2017-06-23, 16:12   #741
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Pięknie!

Stary 2017-06-23, 16:24   #742
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczny, ja bym Ci tak maks 7 miesiąc dała

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 16:29   #743
minini
Zadomowienie

Cytat:
Poprawilam sobie humor bo kupilam sobie super sukienke i koronkowa koszulke tzn wzielam na kreche bo to u mojej klientki odrazu lepiej 😉 w ogole czuje dzis jakbym miala jakis korek w bożenie dziwne.

korek?

Cytat:

ladny brzuszek wogole nie wyglàdasz na umęczoną 40tygodniami ciązy!

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Ja właśnie jem drugą porcję fasolki dzisiaj
Jak robisz w piekarniku?

Wszystkie lipcówki mają te korki, 23.06 a tu żadnego porodu
Może niech któraś urodzi dla przykładu, bo na innych wątkach pomyślą, że tak się boimy, że u nas porodów nie będzie
Ale u Ciebie brzuch za wysoko Super wyglądasz!
z braku kuchni gotuje w piekarniku bo tylko to u mnie działa.. to nie zaden nowy sposob na fasolke. raczej niewygoda remontowa

Cytat:
troche urósł! ładnie
co ty tam wiesz o lego?? haha

Cytat:

kolejny zgrabny brzuszek!!

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Mam duże wątpliwości co do Credego i zastrzyku z Wit.K. Witaminę bym wolała podawać doustnie. Ciągle się waham i mam wątpliwości. Jak z tym u Ciebie?
tez bym wolala doustnie niz w zastrzyku. ale bie wiem jak bedzie z tym w szpitalu..
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 16:31   #744
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
wow ale zgrabna ,kolejna z mega nogami brzunio śliczny i cycki wcale nie małe
Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
ja też używam furminatora ale na moich królikach, bardzo polecam!

pięknie!

coś mi pocytowało i uciekło bo wyłączył się laptop i teraz nie wiem co chciałam napisać...

Była u mnie kuzynka i przywiozła mi trochę rzeczy dla małej, 2 beciki, kołderkę, prześcieradła, pościele i coś tam jeszcze

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

pięknie!
super ,miło coś dostać
Cytat:
wow super brzunio ale wydaje się być bardzo nisko

Calineczka dzięki brzuch jest już niziutko tym bardziej ,że główkę czuć przy badaniu ale u mnie to tak jakoś nie wygląda no i dobrze czarny wyszczupla i pushupuje
Stary 2017-06-23, 16:34   #745
poprostu
Zakorzenienie

Chilli to pewnie jedno z Twoich ostatnich zdjęć pięknie ale jakby już jakiś czas nie rósł?

Vadi, Karolinusia

Ja mam ostatnie zdj w bieliźnie to się wstydzę, ale za to wrzucam swój podwieczorek - zestaw ciężarnej lipcowki loda też zjadłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20170623_171433868.jpg (91,5 KB, 63 załadowań)
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 16:43   #746
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Chilli to pewnie jedno z Twoich ostatnich zdjęć pięknie ale jakby już jakiś czas nie rósł?

Vadi, Karolinusia

Ja mam ostatnie zdj w bieliźnie to się wstydzę, ale za to wrzucam swój podwieczorek - zestaw ciężarnej lipcowki loda też zjadłam
ja loda też zjadłam a nawet 2

Stary 2017-06-23, 16:45   #747
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:

Vadi, Karolinusia

mniam ale podwieczorek tak od jakiegoś czasu nie rośnie dzisiaj się mierzyłam mam 117 cm ale po obiedzie ,pepsi, kinder bueno i winogronach hehe :

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-23, 16:50   #748
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:

z braku kuchni gotuje w piekarniku bo tylko to u mnie działa.. to nie zaden nowy sposob na fasolke. raczej niewygoda remontowa
A, no tak. Myślałam, że masz jakiś fajny sposób na fasolkę bez tłuszczu Ja niestety uwielbiam taką z patelni

Cytat:
Calineczka dzięki brzuch jest już niziutko tym bardziej ,że główkę czuć przy badaniu ale u mnie to tak jakoś nie wygląda no i dobrze czarny wyszczupla i pushupuje
Wygląda super, jakbyś miała jeszcze kilka tygodni pochodzić

Vadi, Karolinusia super brzuchy. Ja zrobię fotkę po weekendzie bo póki co to mogę czerwony nos pokazać

Cytat:

Vadi, Karolinusia

Masz szczęście, że właśnie jem truskawki

Możecie napisać czym będziecie kusić jutro?
Robię mężowi listę zakupów, bueno i arbuz juz tam są
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-23, 16:51   #749
emilia0508
królikoholiczka

Dziewczyny poleccie jakiś film dobry na wieczór. Chciałabym coś obejrzeć ale w sumie nie wiem co. Może być jakaś komedia.

Stary 2017-06-23, 16:52   #750
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Calineczka ,pochwal się swoim brzuszkiem !
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości