![]() |
#1141 | |
Rozeznanie
|
Dot.: MASSIMO DUTTI cz.XI
Cytat:
A tak btw co sądzicie o nowym salonie w Krakowskiej? Zrezygnowali z ciemnego wnętrza na rzecz jasnego i przestronnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Przyczajenie
|
Mnie się bardzo podoba nowy salon w Krakowskiej. Jest duży, przestronny i według mnie sprawia wrażenie takiego luksusu
![]() Pierwszego dnia wyprzedaży kupiłam stacjonarnie zieloną skórzaną bomberkę, jasnoniebieskie jeansy, czarny top z koronką i dwa czarne cienkie sweterki. Wydaje mi się, że w Bonarce jest więcej wyprzedaży, dodatkowo jak byłam wczoraj to podobno dowieźli z innych sklepów (może właśnie z Krakowskiej, a tam postawili na nowa kolekcję?). Też mi się to nie podoba, jak ktoś tu wcześniej wspomniał, że nie działają ukryte linki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Wtajemniczenie
|
Przywitam się z massimowymi dziewczynami
Zwłaszcza ze znajomymi mi nikami z którymi rozpoczęłam swoją massimowa przygode a więc z Wiewiorem, mlenka ![]() ![]() Ja nic nie kupiłam na tej wyprzy Nawet żeby zmierzyć Oko zatrzymało mi się na 2 białych bluzkach M.in. na tej z baskinka i haftem Ale kołatanie przedsionków wywołuje u mnie teraz tylko Lolek ...i jedne szpilki z zary których nie kupiłam bo wykazalam się wybitna czujnościa i pomyliłam dni kiedy rusza wyprzedaż Myślałam że wczoraj w nocy ![]() Nie jest dobrze że te linki nie działają Bo moja taktyka opierała się na ich mordowaniu az do odcisku na palcu... A tak to nawet mordować nie ma co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tez ubolewam nad linkami z md. Teraz tylko pozostaje uporczywe przeglądanie strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Rozeznanie
|
Mabuu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Linki dobrze mieć zapisane, bo jak dana rzecz się pojawi to znowu działają mimo, że na stronie nie widać. Ja też nic nie kupiłam, tak tylko obserwuję. Może jak będzie jakaż szczególna okazja cenowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Wtajemniczenie
|
Tak, od poniedzialku plażujemy
Tzn on plażuje bo ja jestem niczym egipski habibi Czyli zapewniam całe zaplecze i usługuje ile mogę Tu pobujam, tam poniose, potem dam pić, a teraz nektarynke ![]() Oczyma wyobraźni widziałam to trochę inaczej ![]() Jestem wykończona i jak wrócę będę dochodzić do siebie ż tydzień ![]() No ale czego nie robi się dla dziecka ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Are ju mad Wiewior Lolek rośnie z prędkością swiatla Jeszcze nie ma 7 mscy a wazy już lekko ponad 9 kg Ledwo coś założę to leci do piwnicy Dlatego pomyka w spiochach z Lidla Ma tylko parę rzeczy z zary takich na miasto żeby dziewczyny 65 plus wyrywać To ewidentnie teraz jego target Wszystkie osiedlowe babcie Jego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Mabuu szalona kobieto!
![]()
#1149 |
Raczkowanie
|
Mabuu, jak miło Cię widzieć
![]() ![]() Pamiętam, że przez pierwszy rok po urodzeniu dziecka interesowały mnie jedynie dziecięce ciuszki, hehe. Sama czekałam aż wrócę do rozmiaru sprzed ciąży. Potem jednak przeszłam na umiarkowany minimalizm ![]() Na obecnej wyprzy upolowałam m.in. trzy kaszmiry i dumam czy i który zatrzymać. Jak się Wam massimowe kaszmiry sprawują? Nie miałam nigdy wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oooo! Jest dla nas światełko w tunelu ![]() Szczególnej okazji cenowej to i ja mogę się nie oprzeć Nie jestem wszak z kamienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
Ratunku, ratunku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy kolejne cięcie już w tym tygodniu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
Weszłam, żeby o to samo zapytać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś oglądał na żywo tę sukienkę i może powiedzieć czy jest fajna? Kliknęłam ją ponad tydzień temu i mi jej nie wysłali więc anulowałam zamówienie, ale cały czas o niej myślę
![]()
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Jest swietna!
#1158 |
Zakorzenienie
|
#1159 |
Przyczajenie
|
To jest niebezpieczne bo ja jak wejde do tego sklepu to setki moge wydac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Rozeznanie
|
Dziś rano widziałam te sukienki długie jedwabne na stronie. Piękne ale nie miałabym gdzie nosić. Były też czarne kurteczki skórzane z jasnym kołnierzem. Tez wymiotło. Ja kliknąłam sandały złote z dziewczynki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi też jeszcze zostały dziady do zrzucenia Ale nie będę ściemniać I z ręka na sercu przyznam się Ze biorę pełną odpowiedzialność za te kg ![]() Prawda jest to tez że okupuje głównie dział zara kids Ta kolekcja zarówno w zarze i md średnio mi podeszła jednak Ale i na siłę niczego nie szukam ![]() Stąd mój stan zakupowy w md jest zerowy...jak dotąd ![]() W zarze poczynilam 2 zakupy swetrowe i tyle No! bezskutecznie jak dotąd próbuje kupić mój jedyny mh tej wyprzy Buty. Ja nie wiem jak ja mogłam być taka nieuważna że przeoczylam rozpoczęcie wyprzy ![]() Nie mam doświadczenia z massimowymi kaszmirami Ciekawe jak ich jakość ma się do zarowych? ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Mor ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Swego czasu świetnym odplamiaczem ale i bardzo łagodnym dla tkanin Było niemieckie mydło do rąk Takie zwykłe które można kupić w aldim Dawałam chlust tego mydła na plamę I potem moczylam to w miseczce o wysokim stężeniu tego samego środka Noc w tym i rano było po plamie Kolory i ogólnie materiał nieruszone Może idź tym tropem...nie wiem Niestety tylko tyle mogę Ci pomóc bo jestem fatalna gospodynią Chociaż wolałabym być femme fatale! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po dwóch praniach w szamponie (czary-mary z internetu) plamy zostały, razem z zapachem perfum Marca Jacobsa - to chyba na pocieszenie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Rozeznanie
|
Ostatnio mój małżonek przyniósł mydełko do odplamiania z rossmanna... może czymś takim? A jak nie, to może czyszczenie chemiczne?
#1166 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy zwroty kurierem są płatne ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Rozeznanie
|
Bezpłatne
![]()
![]() |
#1168 |
Raczkowanie
|
Super. Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1170 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Coś tak słyszałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.