|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
Fajna ta pozycja, ale myśle ze by mi krocze pękło kiedyś mi się tak nogi rozjechały na podłodze jak odkurzalam pod łóżkiem i bolało mi. W ogóle jestem strasznie sztywna w tej ciąży. Przed ciąża założenie nogi za głowę to był jakiś pikus. Tz wtedy mówił ze go wszystko boli od patrzenia Szkoda ze miałam taki kiepski start w tej ciąży z tym rzyganiem i chorobami bo miałam ambitny plan ćwiczeń a tu dupa :/ Nulka - to się Tz postarał. Fajnie Mojego nic chyba nie jest w stanie przekonać i żadne podgadywki nie działają ![]() Dziękuje za komplementy Wam odnośnie sypialni i brzucha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dacie radę . Tz Ci pomoże i ogarnięcie to wszystko. Ja nie miałam reklamówek ubrań tylko kupiłam wszystko sama. Ja mam tylko kupione na jeden rozmiar na teraz na lato , a na jesień zamówię potem większe rozmiary Może sobie ogarnij narazie rozmiar na teraz i resztę schowaj gdzieś i sobie po porodzie jak dojdziesz do siebie powoli ogarniesz Ja mam w garażu masę ubrań na 2latka i więcej i chce polowe tego wysłać mojej sis do Pl ale to jak urodzę i przejdę połóg . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Faith, współczuje skurczy i bezsennej nocy
![]() Darietta - dobrze, ze mąż nigdzie nie jedzie. Juz niedługo będziecie mieli ładną sypialnię z kącikiem dla dzidziusia. Moj wczoraj wymyślił, ze moze by do Katowic 27.06 nie pojechał tylko w zamian miałby szkolenie w WAW 04.07, to krócej by go nie było i poddał temat rozważaniom. Rozważanie było z mojej strony bardzo krótkie - nie ma opcji, zeby w Lipcu pojechal 3 dni przed TP. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Faith - biedna Ty
Xzora - chyba Tz se jaja robi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Witam sie przy śniadaniu. W nocy mnie bolał brzuch, teraz też Nospy gin mówił żeby już nie łykać, to idę pod ciepły prysznic zobaczyć czy pomoże. TZ dziś pracuje, mam nadzieję że starszy synem nie da mi w kość...---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- NULKA super że mąż stanął na wysokości zadania ![]() XZORA TZ oszalał, pewnie nie jest świadomy jak to facet...
|
#997 |
|
*sportaddict*
|
Dzień dobry, kózki
🐐Samantha, bardzo mi sie podoba Twoja sypialnia, sama bym mogła tak mieszkać Darietta - dobrze, że mąż normalnie reaguje, Twoi teściowie wyraźnie potrzebują jasnych granic Nulka - gratuluję, ja już zapomniałam, jak to się robi ![]() Xzora świetny pomysł z tym wyjazdem ![]() Kolejna porcja maliny już się zaparza ![]() Kochane, przypomnijcie mi plz, oeparol bierzecie 3x po 2 tabletki? Od razu taka dawka? Z góry dzięki |
|
|
|
#998 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mleko nie działa. Cola jeszcze bardziej poteguje. Gavisconu nie mam😢 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój tż też dziś ma urodziny 😊Cytat:
Cytat:
Darietta Twoi teściowie maja dziwne pomysly😒 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
|
|
|
#999 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dacie radę z tymi torbami ![]() Cytat:
nie mogą mu później zrobić?Morelle współczuję wczorajszych przeżyć. Już chyba pora usiąść na tyłku. Już mało Ci zostało zeby przytulić córcię ![]() Dziewczyny macie śliczne brzuszki ❤️ wstawiam swój 37t6dIMG_1498286181.112845.jpg |
||||
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Devilek od 37t 3*2 tabletki
tak mama Xzora mówi
|
|
|
|
#1001 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Cytat:
Cytat:
Hehe biegać ? Chyba czlapac jak kaczka hehe . Dziękuje ![]() Zgrabniutki brzuszek ![]() Boże gdybym ja miała takie zgrabne brzuszki jak Wasze to bym chyba co roku była w ciąży. Ja mam wrażenie, ze wyglądam jak krówka przy Was ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1003 | ||||||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() My nie mieliśmy jeszcze (odpukać) ani jednego komara w mieszkaniu Cytat:
![]() Cytat:
No ja czekam na minini a ta sobie w kulki leci ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
sto lat dla Tżta! ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj średnio spałam, oboje z Tż co chwilę się budziliśmy także łączę się w bólu!Cytat:
Carolles wyślij Tżta do apteki po gaviscon, nie ma co się męczyć AnnaPaula śliczny, mały brzusio!
|
||||||||
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Minini - współczuje poparzenia się
Mam nadzieje, ze dziś lepiej . Było sobie sk popsikac na to albo obłożyć wacikami. Fajnie mieć zamrożone waciki z sokiem z aloesu w zamrażarce lub zamrożone kostki z aloesu Ja ostatnio się chlastnelam żyletka pod prysznicem. Wszystkimi pięcioma ostrzami przejechałam po udzie z boku bo odgielam rękę do tylu żeby spłukać golarkę i tylko poczułam takie pieczenie. Krew mi leciała dość długo . Mam teraz sznyty lekkie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:50 ---------- Cytat:
Dziękuje ![]() No jak ma teraz z oparzona ręka pracować miej litość Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- Boże położenie się do łóżka dla mnie to jakaś masakra z makabra jest. Jak się kładę to czuje jak mi wszystkie wnętrzności się przemieszczają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1006 | ||||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie poklocilam się z mężem. Siedzę i rycze....
Najpierw mi mówi, że mam się nie martwić bo będzie cały czas ze mną, a dziś się mnie pyta czy 29.09 jak mnie przyjmą na ip to on musi mieć wolne? Bo mu szkoda 1 dnia urlopu. ... może mu później będzie potrzebny. Nosz k... wykorzystał w tym roku 4 dni. Miesiąc czasu będzie ze mną, ale l4 i tacierzynski. I mu szkoda urlopu! Dostałam szału. Co z tego, że nic mi nie będą robić tego dnia. Miło jest jakby ze mną ktoś był. Mówiłam mamie, że ma nie przychodzić bo on będzie. A on do mnie, że po pracy by przyjechał. I w ogóle myślał, że po pracy pojedziemy na ip. Gdzie mu mówiłam, że o 8 rano mam tam być. Od kilku mies mu mówiłam, że 29.06 a on sobie zaznaczył urlop od 03.07. Bo przecież nic nie wiadomo. Wkurzylam się strasznie! Pow mu, zeby nie fatygowal się do szpitala w dniu cc. Nie jest mi potrzebny. Wtedy on się wkurzył, że tylko spytał, a ja robie aferę. Jakby on był w szpitalu to bym siedziała przy nim non stop. Czy by mu się coś działo czy nie. Dla towarzystwa. Poprawienia samopoczucia Psychiki. Z jednej str go rozumiem, ale z drugiej nie. Mógł mi nie gadać, że cały czas ze Mną będzie. Mam się nie martwić. Teraz mi gada, że jeden królową dramatu.... A ja się czuje opuszczona.
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zaproszenia moich teściów dla mnie to przykre wiedzą że ja nie mogę czy tam nie jestem w stanie nigdzie wyjść to zapraszają tylko mojego męża. A ja gorzej niż zwierze mam siedzieć sama i czekać. To tak jakby moja mama zaprosiła tylko mnie i go olała. A moja mana nawet obiad daje dla mojego męża bo wiadomo wraca z delegacji to w domu pustka. Niestety ludzie są dziwni. |
|
|
|
|
#1009 |
|
*sportaddict*
|
Ach i w ogóle rozmawiałam z moim ordynatorem o zzo i o tym, co mi opowiadano na SR, zrobił wielkie oczy, chociaż starał się być dyplomatyczny i nie komentować głupot opowiadanych przez położną i mówił, że przy zzo jak najbardziej można się ruszać (na początku oczywiście z asystą, żeby wyczuć ciało) i nie wycisza się zzo na siłę przy skurczach partych, także podsumowując - położna naopowiadała jakiś bzdur i jest dokładnie tak, jak Wy mówiłyście
|
|
|
|
#1010 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No co Ty ślicznie wyglądasz w ciazy ![]() Cytat:
nie urósł ostatnio nic. Jest 101 cm ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niech sobie gadają co chcą bo TZ i tak z Tobą zostaje
|
|||||
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1012 |
|
*sportaddict*
|
Morelle, matko
zareagowałabym tak samo jak Ty, już widzę, jacy oni by byli dzielni w analogicznej sytuacji :/ przytulam |
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
On uważa, że ja wyolbrzymiam. Bo przecież nic mi nie będą robić tego dnia! A on tylko spytał! Siedzę na górze, a on na dole. O 15 mamy grilla. Świetna sobota
|
#1015 | |
|
*sportaddict*
|
z tego, co rozumiem, to tak, chociaż po raz kolejny już usłyszałam, że podczas partych nie ma to już wielkiego znaczenia, bo boli najbardziej 1 faza porodu (skurcze skracające szyjkę) i potem to już pikuś
![]() Cytat:
Ja bym się czuła najbardziej chyba urażona tym, że on sam nie czuje potrzeby bycia obok i trzymania ręki na pulsie, ale widocznie też jestem drama queen |
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1017 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja to w ogóle nie wiem czy mam sie cieszyć czy płakać bo my jesteśmy w sytuacji beznadziejnej w temacie pracy/urlopow/tacierzynskiego i moze sie okazac ze jak urodze to tż może bedzie z nami przez dwa trzy dni i tyle. Najlepiek byloby gdybym urodzila w piatek/sobotę to bylby jeszcze weekend wiec to juz 5 dni bajka 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1020 | ||
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

🐐
świetny pomysł z tym wyjazdem 

bo się Młody od godziny tak rozpycha, że buduje chyba apartament 

mój tż też dziś ma urodziny 😊

nie mogą mu później zrobić?

wspolczuje sytacji w rodzinie i szkoda ze masz siostre daleko
wszystkiego dobrego dla męża! Dzien dopiero sie zaczął wiec może jeszcze prezent dla męża dzis wypali 

wczoraj na kolacje mąż próbował tosty z nim i stwierdził ze pycha wiec jestem dumna z mojego pierwszego dżemu 

także łączę się w bólu!
No co Ty ślicznie wyglądasz w ciazy