|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Nadrobiłam was! ne 3 razy od wczoraj!
Morele - powinnaś zmienić tytuł wątku na "głupawka przedporodowa" darietta dobrze ze mąż zistanie z tobą w domu, ogarniecie kącik dla dziecka, ubranka i ostatnie rzeczy. ja tez mam na razie wyprane tylko 56 rozm. reszte wypiore po remoncie jak juz nie bede musiala biegać z praniem do garazu. Morele - wspolczuje omdlenia, ale to chyba nic dziwnego na tym etapie? dziś odpoczywaj i nie daj sie denerwować męzowi. napewno bedzie z Tobą codziennie w szpitalu od pjerwszego dnia ![]() Taedio, racja co mowi Samanta - ja juz dawno bym Ci tą tapete nawet z brzuchem polozyla. no ale wiesz teraz z ta oparzona ręką to bys mi musiala pomóc Dziś juz tak nie boli, ale widać białe plamki pod skórą na kazdym palcu Dziewczyny piekne macie brzuszki! Naprawde mamy same laski na wątku!! Nie wiem skąd niektorym sie wzieło że kobieta w ciąży to jest brzydka i gruba? Wspolczuje wam nieprzespanych noceek i wszelkich bóli Nulka brawa dla męża! to dzis powtórka i jutro jedziesz rodzic? U nas wczoraj mąż skonczył gladzie w kuchni. dziś pomaluje podkładem i mam nadzieje że zacznie najpozniej jutro kłaść płytki na podłodze!! 6lipca ma byc kuchnia montowana, chyba że bede chciala wcześniej same wnetrza szafek postawic i poczekam na same fronty tydzien to pan tez tak moze montaż podzielić. i chyba tak zrobimy. planowalam dzis do rodzicow na dzialke pojechac. ale.pogoda jakas nieciekawa. nie wiem co z synem zrobic - jest taki naładowany energią a ja sily nie mam z nim szaleć.. tak bym go nad wode u rodzicow wypuscila to by mial zajęcie. moze jutro bedzie cieplej?
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
Sam, bardzo ładny pokój macie!
![]() Aniu, u Ciebie to chyba wzdęcia jak u Taedio i Poprostu ![]() Morelka, rozumiem doskonale Twoja złość tez by mi się zrobiło przykro i byłabym zła... może TŻ jeszcze to zrozumie i do tej 15 jakoś sytuacja między wami się uspokoi Chilli, jak tam nocka? Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1023 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie martw się na zapas ![]() Mój TZ nie planuje urlopu jak urodzę i muszę dać radę. Pewnie będzie przyjeżdżał w czasie pracy. Mama ma być ale z urlopem nie wiem jak wyjdzie. Cytat:
A to ze się będziesz martwić o dziecko i ze Cię pokroja to nic. Ciekawe jakby on miał mieć operację czy by nie chciał żebyś była przy nim. |
||
|
|
|
#1024 |
|
królikoholiczka
|
A powiem Wam, że dziś o dziwo się wyspałam jak nigdy
|
|
#1025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To wzdęcie wariuje teraz w brzuchu zeby porod był taki jak ciaza to będę szczęśliwa
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zobaczymy jak to wyjdzie. Narazie staram sie o tym nie myśleć 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Carolles Czas edycji: 2017-06-24 o 10:02 |
|
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
|
#1028 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... nadrobilam I sie prawie posikałam
![]() Dobrze, że nie nadrabiałam.wieczorem bo.bym po takiej dawce śmiechu cgyba nie zasneła ![]() Chilli Ja się pakuje do.1 torby. Morelle Ciebie komar a mnie chrabąszcz bzyczał okrutnie! I witaj w klubie ![]() Samantha Śliczny pokój ![]() Brzuszek sliczny I zacny ![]() Sam.ja też miewam w nocy takie długie skurcze... zgroza poprostu ( teraz tez idzie jakiś kolos właśnie) ![]() Co za babsztyl Ci sie napotoczył !!! A ta druga miała racje, bo pewnie wygladasz mega pieknie z takim.brzuszkiem. Calineczka Spokojnie powinno starczyć tych ciuszków! Ew dodaj spodenki, jakies bluzki cieplejsze na 62' Ja.nie mam pajaców :/ Nulka 💞💞 to dzialajcie dalej I 100 lat ldla męża.Darietta I super! Ogarniecie sobie wszystko powoli ![]() Faith Dobrze ze przeszło, odpoczywaj wiecej. Xzora Ci faceci to.mają pomysły Cashmere Oby przeszło ![]() Anna Śliczny ![]() Morelle Mój też mnie wczoraj zdenerwował, powiedziałam, ze mam.dość juz I.mi ciezko I ze nawet mnie nie przytula ostatnio i nic razem nie robimy i że za tym.tesknie... bo faktycznie bylam.tydzień w szpitalu, potem on miał angine to spaliśmy osobno zero kontaktu dopiero teraz mu.lepiej, ale ciagle go.nie ma pomaga rodzicom w remoncie lub jest w pracy, w domu zerknie.do TV czy kompa, ja robie obiad i po czasie... koniec, praca I tyle :/ chciałam by wiedzial co czuję, a on, że jak.mam zły dzień to żeby nie odbijało się to na nim !!! Nosz.kurna... nic mu wiecej.nie mowie! Minini Moj.też tryska energia ja przeciwnie dziś :/ nie mam pomysłu! Mąż teraz robi remont, potem.ma kosza a ja znow sama w sobote :/ Robilyscie coś na dzień ojca? Tymon zrobil laurke , tzn narysowal auto, napisał: "Kochamy Cię tato, Tymon I Hógo przez ó , hihiA ja kupiłam mu polówkę białą od synów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1030 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bedziemy miały grzeczne dzieci to już niedługo dalej to do mnie nie dociera, mi zostało 14 dni Cytat:
przecież to sama przyjemność leżeć w szpitalu
|
||
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zero empatii. Mam podobnie. Już mam dość siedzenia samej w domu 5 dni. Myślałam, że dziś będzie fajnie. Nie jest.
|
|
#1032 |
|
królikoholiczka
|
Ja tylko powiedziałam że Karolinka chciała złożyć życzenia
a wtedy fajnie mnie zaczęła kopać
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1034 |
|
MerDer 4ever
|
Samantha No dooobra, odpuszczę minini trochę
Morelle tez bym sie wkurzyła. Chociaż wiem, że faceci myślą inaczej No ale foszek by był, nie ma tak dobrze! Mam nadzieje, że sobie to wyjaśnicie Na parte zmniejsza sie dawkę znieczulenia zeby czuło sie parcie, przynajmniej tak mówiła u nas anestezjolog na SR. Minini pewnie specjalnie sie oparzyłaś Mam nadzieje, że zaraz całkiem przestanie bolec Podobno Kraków i Katowice to najcieplejsze miasta dzisiaj Mała dobry synuś hugo juz na 100%? mąż przekonany? Zapomniałam Wam napisac! Byliśmy wczoraj na chwile u teściów, gadka szmatka i teściowa mi mowi, że do 6.07 mam nie rodzic bo jej nie bedzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh ta kobieta to ma zagrania. Heh może poczeka na babcię
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
TAEDIO no tak, przecież bez teściowej ani rusz
Mi data 07.07 też się podoba Ciągle mnie boli brzuch
|
#1037 | |
|
MerDer 4ever
|
To juz wole 17.07 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Ostatnio mi tata powiedział, że dowiedział się od teścia jak teściowa wszystkim mówi, że w lipcu nigdzie sie nie rusza bo nie zostawi mnie samej ![]() ![]() No ale jak widać gdzieś rusza nie wiem tylko co zrobi z psem bo temat przemilczała Wzięłaś nospe? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1038 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez poluje na 17.07
![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1039 |
|
królikoholiczka
|
Ja bardziej na 20.07ale jak będzie 17.07to się nie obrażę. Byle nie wcześniej
|
|
#1040 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potrzebuje z nim rozmawiac poprzytulac sie... a tu du..ana dzien ojca syn zrobił laurke gdzie narysował siebie, tate miedzy nimi serce a z nieba żółte kółka. pytam co to? a on że pieniążki! tata miał łezki w oczach Cytat:
tak taedio - specjalnie poparzyłam łapke żeby do Ciebie nie przyjechac. wydało sie
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Heh to jak ja mam 0,7 szyjke i nic nie czułam to mam nadzieje ze nie bedzie bolało. Chociaż ja myślałam że jak się rozwarcie robi to to boli.
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym wogole chciała, żeby faceci odczuwali chociaż połowę bólu porodowego.
Mam dość tego ze jest tak gorąco. Źle mi się siedzi, leży, stoi może mam brzuch mały (chociaż mi sie wydaje ogromny) to tak mnie uciska pod żebrami ze mam dość. Mam takiego też wkur** na ojca dziecka, że przysięgam trzyma mnie tylko to, ze los liczy wszystkie moje łzy, a on kiedyś za to beknie. Moze jestem mściwa, karma musi do niego wrócić. |
|
|
|
#1043 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny , miałam straszną noc... za ścianą mamy sąsiadów studentów ogólnie są cicho i grzeczni ale jak się robi ciepło to siedzą na balkonie przez pół nocy i uskuteczniają konwersacje a wczoraj to przegięli pałę zrobili imprezę darli mordy ,śpiewali i to wszystko do 3.00 oczywiście mnie brzuch napieprzał mega i nawet ze stoperami nie mogłam się drzemnąć dopiero jak poszli spać to mi się udało to była gdzieś 4.00 miałam ochotę wyjść na balkon i powiedzieć ,że jak pojadę na porodówkę niewyspana to im współczuje kolejnych tygodni...ale nie chcę robić siupy bo my też czasami jakieś urodziny czy coś robimy z tańcami nawet ale nie drzemy mord na balkonie...Skurcze miałam w nocy bolesne momentami bardzo no ale nie utrzymywaly się więc nie panikowałam ,miałam całą noc mega wzdęcia masakraaaaa ,czop odchodzi do tej pory... zjadłam śniadanie idę się kąpać i będę na piłce skakać mam nadzieje ,że dziś lub jutro pojadę na tą porodówkę bo takie noce są mega stresujące nie wiadomo co robić spać się nie da a porodu nie widać...
Morelle mąż na pewno się ogarnie i przemyśli nie płacz faceci potrzebują więcej czasu niestety ,żeby zdać sobie sprawę z pewnych rzeczy Piękne dziewczyny brzuszki i te większe i mniejsze ![]() Sam piękna sypialnia! Ja dziś chyba mniej aktywna będę na wizażu także jak coś to się nie martwcie ,jakbym zaczęła rodzić dam znać ale nie sądzę noce męczą a w ciągu dnia lepiej...
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Agss piona też mi się marzy 17.07
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a data porodu u mnie to byle nie 15.07-bo wtedy teść ma urodziny ani 24.07 bo moj tata ma urodziny... nie chcialabym dziecka urodzic w zaden z tych dni! może byc 23.07 - mamy wtedy rocznice ślubu
|
|
|
#1046 | |
|
MerDer 4ever
|
Zobaczymy czy którejś z alias uda sie wstrzelić w datę
![]() Cytat:
Tesciowa to teściowa ![]() Wiedziałam! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1047 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To u mnie ewentualnie w grę wchodzi 21 ![]() Z 21 łączą mnie wszystkie ważniejsze daty z TŻ 21ego pewnego miesiąca się poznaliśmy, od innego jesteśmy razem, 21ego tez mieliśmy swój pierwszy raz i 21.07 mi się oświadczył wiec łatwiej byłoby chłopowi wszystko zapamiętać Cytat:
Wróci, wróci. Karma zawsze wraca tylko czasem trzeba poczekać. Chilli No to współczuje nocki Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- No ciekawe czy którejś się uda wstrzelić w wymarzona datę koniecznie niech wtedy zagra w totka ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#1048 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
A to u nas wiem, że bedzie odwrotnie - teściowa pewnie siedziałaby z wnukiem codziennie i to najlepiej sama tzn nie sama bo z koleżankami U mnie byle nie 01.07 urodziny teściowej! 8.07 ma moja siostra wiec tez lipa bo potem cieżko z imprezami Chilli współczuje nocy Odpoczywaj dzisiaj i nabieraj sił na poród ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1049 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie odszedł cały czop hurrrra ciekawe ile jeszcze sobie poczekam
|
#1050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Eh wiem. Siostrze napisałam to podeszła do tego mega obiektywnie. No i cóż rozumie go. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Którego jakby co masz się zgłosić na wywołanie?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

tez by mi się zrobiło przykro i byłabym zła... może TŻ jeszcze to zrozumie i do tej 15 jakoś sytuacja między wami się uspokoi

nie martw się na zapas 

dalej to do mnie nie dociera, mi zostało 14 dni
przecież to sama przyjemność leżeć w szpitalu
No ale foszek by był, nie ma tak dobrze! Mam nadzieje, że sobie to wyjaśnicie 
potrzebuje z nim rozmawiac poprzytulac sie... a tu du..a