![]() |
#1171 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
hej dziewczyny u mnie spokój taki ,że mnie trafia... resztki czopu odchodzą i odchodzą myślałam ,że już wszystko a ciągle coś jeszcze jest.Pozmywałam podłogi w mieszkaniu zrobiłam 3 prania poskakałam na piłce i ciszaaaaa poszłam spać bo noc pewnie znowu prze☠☠☠ana będzie więc chociaż godzinkę podrzemałam na lewym boku i mały cały mi na tym lewym boku się ułożył miałam brzuch z jednej strony płaski i nie mogłam się podnieść tak bolało.Chyba pójdę na schody niedługo biegać bo tż w poniedziałek ma nockę i chyba zwariuje jak do tej pory nie wyląduje na porodówce.
Devileek super fotel. Nonie cudnie wyglądasz ![]() Darietta brawo nawet nie wiesz jak się cieszę ,że powoli wracasz do "żywych" !!
#1172 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mój złożył łóżeczko i teraz szukam materaca bo dziwnie tak z taką dziurą ![]() Cytat:
![]() Masz już jakąś upatrzoną? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój też już jest, też szary ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No to mój na szybko, w chorobowym outficie ![]() Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-06-28 o 20:58 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() Devileek przepraszam, wybacz ![]() Moj słownik wariuje ostatnio... Już poprawiłam ![]() Nonie Ale mega wygladasz ![]() Ja dziś ciągle jem... oreo... zreszta ie tylko to...naleśniory, ziemniaczki młode, fasolke, lody, owoce....ciagle podjadam! Mąż przyniósł z pracy pol szafki.ciastek batonikow i. czekolad oreo... slabość mam.do.nich.niestety ![]() Syn wygrał te łakocie w konkursie plastycznym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-06-24 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mój jest miętowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super fotel Cytat:
Nie lubię takich wizyt bez zapowiedzi ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
MerDer 4ever
|
Devilek super fotel! Wygodny?
![]() Samantha No ja tak myśle żeby fotelika nie prac ale doświadczenia nie mam wiec wole zapytać :p Nulka co to za spray? Cashmere mielone ![]() Emmos No właśnie mi tez średnio sie to widzi i sama nie wiem ![]() Darietta powolutku i dojdziesz do dawnej sprawności ![]() ![]() Boje sie wyprać ten materacyk mimo wszystko ![]() Nonie niepoważni trochę tak bez uprzedzenia ![]() Wyglądasz ślicznie ![]() ![]() ![]() Calineczka ![]() Poka łóżeczko ![]() W wózku mam kokosowy materacyk ![]() ![]() Śliczny brzusio ![]() Chwile przerwy od prasowania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
Taedio ładnie Ci idzie
![]() Fotel wygodny. Nie chcę mówić że taki jak w ikei bo ciężko mi określić jak siedziałam w nim 2 msc temu . Ale jestem zadowolona . Nawet tz powiedział że wygodny a maruda z niego zawsze :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1180 |
*sportaddict*
|
Kurrrde, dostałam kawałek tortu i jak się okazało, były w nim wiśnie nasączane w alkoholu, zorientowałam się, jak kawałek połknęłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Ja się zmeczylam, krótkim spacerem i też spałam z godzinke... powiedzmy bo chyba dobrze nawet nie przysnełam :/
Normalnie zła jestem że mam te skurcze... zero.intensywnego.wysilku pol ciąży, drugie poł mdlosci :/ dupa jak.szafa.I.jeszcze ciągle coś żrę... Tymon.jednak ma chore ucho... 2 raz z rzedu... masakra, coś.ma w tym.uchu.chyba. Musze mu jakiś wymaz zrobić bo za czesto wraca. :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
MerDer 4ever
|
Devilek dzięki
![]() ![]() Vadi taki kawałeczek pewnie nie wpłynie na maluszka, nie martw sie ![]() Mała zdrówka dla synka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie wyglądasz, padłam z zachwytu nad Twoimi włosami ![]() Nie lubię niezapowiedzianych gości ![]() Cytat:
Na serio my jesteśmy żelazne macice ![]() Cytat:
Zleciłam wybór Tżowi i pewnie dlatego ten zakup został na sam koniec ![]() Cytat:
Na pewno poprawiłaś Mała? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Calineczka malutki masz brzuszek, ale odpowiedni do swojej szczupłej sylwetki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1186 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
MerDer 4ever
|
Darietta wietrze cały czas
![]() Vadi może nie wiedziała? Z reszta niejeden lekarz mowi, że lampka wina w ciąży nie szkodzi wiec może mama myślała, że w cieście jest na tyle małe stężenie, że można? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no nie sądzę, żebyś w kawałku miała jakąś szkodliwą ilość, bardziej zapach czuć, ja bym się nie martwiła, chyba że planujesz zjeść cały tort ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1189 |
Rozeznanie
|
Któraś pytała o ten spray do mycia wózków i fotelików, wrzucam Wam zdjęcie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ogarnęłam się trochę w wannie na wypadek gdyby coś zaczęło się dziać. Na początku było bardzo ciężko, potem ból zaczął trochę puszczać. Zjadłam obiad i czuję, że znowu wraca
![]() Przyszły mi wyniki, hemoglobina 12,3 ![]() ![]() ![]() Tsh 0,9 - też ok ![]() Szalałyście tutaj z tymi kozami, a moja szczotka po dwukrotnym myciu dalej śmierdzi ![]() ![]() ![]() Jeszcze a propos tego stawiania misek na brzuchach, dzieci Wam w nie nie kopią? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() Też muszę do fryzjera, ale nie wiem czy zdążę i wysiedzę ![]() Samantha u mnie identyczna sytuacja była ze zgagą i potem czuprynką córy po urodzeniu, rzęsy też spore ![]() ![]() Devileek piękny fotel! Darietta fuuj współczuję tych szczypawek, nie cierpię ich ![]() ![]() Nonie skąd Ty bierzesz tyle energii?? Mega laseczka z Ciebie! Calineczka piękny brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Chilli cierpliwości, lada dzień się rozkręci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do ciąży to mam te same odczucia... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() plusem picia 3x wielkiego kubasa lisci malin i 1x pokrzywy jest to, ze ledwo mieszcze jeszcze jedzenie, wiec moze przestanie mi tak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Siil współczuję ![]() ![]() Obstawiałabym także, że pewnie coś naciągnęłaś niestety. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Rozeznanie
|
Ja też mam mega zgage, pije Gaviscon miętowy. Ale odkryłam że po mentosach miętowy (dość mocnych) efekt jest taki sam jak po syropie. Także od kilku dni mentosy muszę mieć zawsze blisko
![]() Poszłabym na spacer, ale mąż właśnie mi zasnął, a samej iść mi się nie chce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Wtajemniczenie
|
Morelle jak tam grill, wybraliście się? Nastroje trochę lepsze?
Myślisz? To nie byłoby takie złe, bo martwię się trochę, czy to nie Łucja jakoś źle się ustawia... Jak położyłam się na lewym boku to krzyknęłam z bólu, tylko prawy wchodzi w grę. Całą ciążę mam jakieś problemy z tą lewą nogą  Sorki za to marudzenie dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Siil współczuję bólu, brawo za hemoglobinę
![]() Właśnie widziałam pogodę, w środę ma być u mnie 36 stopni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
Aż tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1196 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() jeśli to córa uciska, to powinna zejść z nerwu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |||
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Zadomowienie
|
nadrobilam te 6 stron ktore naklikałyścir od rana, ale nie mam siły odpisywac kazdej z osobna
![]() posprzątalam do końca sypialnie, do tego umylam tam okno. wszystkie ubranka posegregowane rozmiarami. te bardziej zużyte i poplamione wyrzucilam. część oddam kuzynce bo przyniosla mi 2kartony ale az tyle nie potrzebuje, wybralam te fajniejsze tylko. przygotowalam potem mieso, ziemniaczki i salatke na grila ale taka jestem padnieta że leże. mąż mial zacząć kłasc plytki w kuchni dzis - ale co??? podloga okazala sie krzywa i musi cos tam skuwać i równać. a była podobno samopoziomująca sie ta wylewka! czy wszystko musi sie pier..lic w tym remoncie? mam dosc.
![]() |
#1199 |
*sportaddict*
|
Minini, przytulam, mam świeżo w głowie przeboje remontowe i ciąża to ciężki czas na to, zwłaszcza pod sam koniec, ja się już bałam, że nie zdążymy przed porodem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Minini
Nic tylko zacisnać zęby... I czekać, az się skonczy! Za co trzymam kciuki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.