Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka! - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-24, 22:53   #1261
pestycyda
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Znowu 120 postów do nadrobienia o Jezu...

Carolles, dobrą żoną z Ciebie że mężowi organizujesz urodziny mnie w ogóle ostatnio pięty bolą. A to dziwne bo skurcze mi w ogóle nie dokuczają. Profilaktycznie rozciagam łydki bo jeszcze mi się jakieś ostrogi porobią:/

Nonie, pięknie wyglądasz! A kuzyni niepoważni. Też bym się wkurzyla

Devileek, uszak cudo

Calineczka, brzuszek😍

Vadi, nie daj się zwariować nasączonym owocem czy biszkoptem nawet cukierek z alko ma tak znikoma ilość alkoholu że tylko kac moralny ewentualnie:p

Minini, przy remontach tak zawsze:/

Chilli, pała dla Tża!

Nie mam siły na ostatnie 50 postów... Byliśmy na zawodach w skakaniu koni i na ognisku. Sam dojazd ponad godzinę. Padam na ryjek. Dobrej nocy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 22:57   #1262
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Devileek kolejny uszak 😀 nie da się ukryć ze są ekstra!

Nonie wow! Brzusio, włosy, pokoik i Ty 😍😍😍

Ja dziś miałam dobry dzień choć pracowity. Kurczę. Za dwa tygodnie będę już rozpakowana!
Stary 2017-06-24, 23:00   #1263
morelle_
Zakorzenienie

Dobranoc laski! Chilli trzymaj się tam!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 23:13   #1264
karolinuuusia
Zakorzenienie

Piękny pokoik wielkość chyba podobna jak u mnie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 23:14   #1265
morelle_
Zakorzenienie

Wioskę obok jest jakaś impreza i tak nap. . Disco polo, że nie da się spać. ... jeszcze na żywo śpiewają i różnie im to wychodzi. ..
Stary 2017-06-24, 23:15   #1266
darietta
Zakorzenienie

Ja chyba na dziś od razu za duże tempo narzuciłam obiad i poźniej przeglądanie siatek z ciuszkami. Umieram wszystko mnie boli młoda się rozszalała bo dla niej te pozycje to nowość. Myślałam że mi sama wyskoczy miedzy nogami tak się napina. Nawet mąż do niej mówi że ma się uspokoić ale nie słucha się.

Spać mi się nie chcę przez tą ciąże to w bezsenność wpadnę.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 23:18   #1267
morelle_
Zakorzenienie

Wszystko mnie boli. .. i pomyśleć, że chciałam bliźniaki! Never!
Stary 2017-06-24, 23:34   #1268
emilia0508
królikoholiczka

Współczuję dziewczyny!

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 23:39   #1269
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Tak myślałam. Czekam na jakaś promocje u nich bo chce pościel w gwiazdki ale nie maja żadnej

Śliczny pokoik
Tiny star ma.produkty w gwiazdki, pościele tez.

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2017-06-24 o 23:42
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 23:43   #1270
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Tak myślałam. Czekam na jakaś promocje u nich bo chce pościel w gwiazdki ale nie maja żadnej

Śliczny pokoik
Ja korzystałam z darmowej wysyłki z 2 tygodnie temu.

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Przez jeden dzień 500 postów??? Jesteście szalone! Nie nadrobie wszystkiego 😱 nikt się nie rozpakował? 😁
W tym wątku nie rodzimy
Dlatego trzeba go machnąć do lipca

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość

Calineczka, brzuszek😍

Nie mam siły na ostatnie 50 postów... Byliśmy na zawodach w skakaniu koni i na ognisku. Sam dojazd ponad godzinę. Padam na ryjek. Dobrej nocy

Dobranoc
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 23:49   #1271
Mała!
Zakorzenienie

Morelle
Polecam korki

Chilli
moze coś sie ruszy w nocy!

Darietta
Ale dziś podzialalaś!

Pestycyda
Mnie też bolą piety, już jakiś czas... :/

Idę lulu, też jakoś średnio śpiąca jestem,

Dobranoc dziewczyny😘

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 23:51   #1272
emilia0508
królikoholiczka

Dobranoc kobitki!

Stary 2017-06-24, 23:54   #1273
minini
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Sill biedna ale Cię wzięło może dziecko uciska jakoś tak boleśnie.
Minini - trzymaj się zobaczysz jeszcze ,że mąż skończy remont zanim urodzisz !!
Mała zdrówka dla Tymka !! najlepiej do laryngologa jakiegoś dobrego uderzyć z tym uchem bo rodzinny to leczy na wszystko.
Calineczka super brzusio kolejna zgrabna piłeczka!

ja byłam z tżtem w biedrze jak on mnie w☠☠☠☠ia ledwo wszedł już skomentował,że będę łazić pewnie i oglądać wszystko nie mogę swobodnie zrobić zakupów bo on sekunde po wejsciu do kasy ciagnie i szybko do domu , w domu ,w domu w domu ciągle by siedział w domu do komputerka i siedzieć aż żeśmy się pożarli w biedronce wiocha jak patusy ale się przypierdala o wszystko za małą torbę wzięłam na zakupy itp itd ale żarł by wszystko co wezmę dlatego ciągle mam pustą lodówkę.Jeszcze kolejny kolega za naprawę kompa przyniósł mu piwo 1,5 l i on chodzi i ale bym sobie wypił ☠☠☠☠a jak dziecko, jak coś jest to zaraz trzeba wychlać ,wyżreć do dna ale mam w☠☠☠☠a dzisiaj ja chyba już nic innego nie będę pisać tylko się żalić...zaraz mu powiem ,żeby całe whychlał a ja sobie do brata zadzwonie jak będę rodzić a on niech sobie śpi jak coś.OJ jak się młody urodzi to wezmę tżta w obroty.
Mama się nawet nie odezwała do mnie dzisiaj hehe no ☠☠☠ie wszystkim na dekiel przysięgam.

Czerwcówki jeszcze 4 nierozpakowane... nie mam słów razem ze mną 5 hehe może zostanę lipcówką jednak
Chili ale wq.. mam nadzieje że juz śpisz i złość przeszła. co te chłopy dziś odwalają... u mnie na szczescie dzis spokojnie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość

Nawet tak spałam dzisiaj nad ranem Nie przechodzi po tym...
To może rzeczywiście nie Łucja jednak...

Jeszcze się martwię czy to nie jakiś zakrzep, zapalenie żyły czy coś, ale ewidentnie zaczęło się od pachwiny/więzadła...
Zadzwonię w poniedziałek do gina, głupio mi w weekend zawracać mu głowę...

Chciałam tyle rzeczy dziś zrobić i nie mogę

Ech, biedna, współczuję Ci nerwów Wydaje mi się, że z tymi poprawkami to normalne, zwłaszcza jak mąż nie lubi żadnych niedoróbek... Ale rozumiem Twój stres i nerwy, bo u nas jeszcze tyle rzeczy nieskończonych jak bym chciała... I też stres czy zdążymy...
Ale brawa za dzisiaj, bardzo dużo zrobiłaś

Chyba nie A taka fajna ta szczotka

Pięknie!
też myślę że sobie coś naciągnełaś. to kilka dni poboli
a remonty.. nie wiem co mnie podkusiło żeby to robić przed porodem?

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
My dziś wstawiliśmy do naszej sypialni łóżeczko. Chcieliśmy żeby starszak się oswoił z tym, gdzie będzie spal braciszek. Fajnie pomagał ustawiać łóżeczko Kochany mój <3 Teraz to się stało takie realne że naprawdę za chwilę rodzę!
fajnie że uczestniczy w tych wszystkich przygotowaniach, to dla niego też wielkie wydarzenie!

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Minini współczuję, kciuki zebyście skończyli jak najszybciej ✊u mojej teściowej już remont 2 miesiac trwa, miał się skończyć z początkiem lipca, a tam ani podłóg nie ma, łazienka nie skończona, ekipa grzebie się niemiłosiernie. Wszystkiego pilnuje tż i też mam troche stresa, bo to 60km od nas i nie uśmiecha mi się, żeby tam jeździł w lipcu, gdy ja będę na wylocie.

Haha miałam to samo ostatnio, śmiech mnie ogarnął jak oglądałam swoje zdjęcia z 6 miesiąca Śliczny fotel

Czyli lewa półkula zatrybiła, tylko chwilę czasu potrzebowała, super

Nienawidzę jak ktoś mnie w sklepie pogania brrr nie dziwię się, że sie wkurzyłaś.

Super Wam wyszło, widzę, że tapeta nadal czeka.

Tez ja mam, ale wkurza mnie bo nie ma antypoślizgowości. Wasza też nie?

nie no to też.masz stres czy zdążą, szkoda by bylo zebys ty z dzieckiem z domu a mąż jezdzil doglądac jeszcze remont..

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Ja miałam po wstawieniu łóżeczka tak, ze obudziłam sie nad ranem i chyba jakies 2h sie w nie gapiłam.

Minini - współczuje kolejnej poprawki remontowej i tego przedłużania. A co do dokładności TZ - moze warto czasem odpuścić? Jak my byśmy tak dokładnie do wszystkiego podchodzili to chyba nerwowo nie wytrzymalibysmy budowy domu. Do tego na codzień robią sie rożne ślady użytkowania - a to zadrapanie ściany, a to rysa na parkiecie. No nie da sie tak wszystkim przejmować.

haha ja tak leżałam i patrzałam jak dziecko śpi. i płakałam jak głupia bo nie potrafilam sie nadziwic jaki on jest cudny

a co do odpuszczania drobnostek przy remoncie to nawet mi nie mów bo o to ciągle sie spieramy - ja bym tam olała niektore pierdoły, ale mąż jak sie uprze to jak koza

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Nadrobić Was nie mogłam! Miałam iść na widowisko z siostrzenica ale u mnie cały dzień pada popralam wszystko, mam nadzieję że wyschnie i będę prasowac.
Babcia mi oddała mnóstwo małych sloiczkow i jak wszystko powschldzi to będziemy z tż robić przetwory Myślę czy by nie robić sloiczkow dla małej na później. Jak myślicie? Nie chce kupować tych swinstw w sloiczkach dla dzieci a samej zrobić. Tylko czy będę mieć siły na to. Ale jak coś tż lubi to będzie robił
warto coś porobić na zime bo prawie bedziemy rozszerzać wtedy diete maluchom. tylko jesli faktycznie wiesz jak, umiesz i jestes pewna że przetrwają. szkoda byloby sie narobić a potem sie okaze że nie potrzymajją.. ja na jesien zrobie sloiczki z zupką z dyni bo co roku dostaję taką eko. mama napewno jagody zrobi.

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Znowu 120 postów do nadrobienia o Jezu...

Carolles, dobrą żoną z Ciebie że mężowi organizujesz urodziny mnie w ogóle ostatnio pięty bolą. A to dziwne bo skurcze mi w ogóle nie dokuczają. Profilaktycznie rozciagam łydki bo jeszcze mi się jakieś ostrogi porobią:/

Nonie, pięknie wyglądasz! A kuzyni niepoważni. Też bym się wkurzyla

Devileek, uszak cudo

Calineczka, brzuszek😍

Vadi, nie daj się zwariować nasączonym owocem czy biszkoptem nawet cukierek z alko ma tak znikoma ilość alkoholu że tylko kac moralny ewentualnie:p

Minini, przy remontach tak zawsze:/

Chilli, pała dla Tża!

oo super dzień, uwielbiam konie o tym wam chyba nie pisalam że jeżdżę też konno?

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Ja chyba na dziś od razu za duże tempo narzuciłam obiad i poźniej przeglądanie siatek z ciuszkami. Umieram wszystko mnie boli młoda się rozszalała bo dla niej te pozycje to nowość. Myślałam że mi sama wyskoczy miedzy nogami tak się napina. Nawet mąż do niej mówi że ma się uspokoić ale nie słucha się.

Spać mi się nie chcę przez tą ciąże to w bezsenność wpadnę.
po takim czasie leżenia to nie dziwne że Cie wszystko boli. troche czasu minie zanim wrociaz do formy

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Wszystko mnie boli. .. i pomyśleć, że chciałam bliźniaki! Never!
bliźniaki? szalona odpoczywaj!

taedio pokoik przytulny jakby jutro tapeta nie doszla na ściane to poczekaj az urodze

aaa moja teściowa dzis podeszla pod okno jak je myłam i mowi ze trzeba bylo mowic to by mi umyla to okno... no to ja jej że wlasnie zaczełam jak ma ochote to moze pomóc. a ona na to "noo jaaa trzeba by, trzeba...noo.." po czym poszła sobie usiąść na ogródek i przesiedziala tam ze 2 godziny.
taka chętna do pomocy! no ale sąsiedzi słyszeli że zaproponowała pomoc - to najważniejsze!
_________________________ __
minini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-24, 23:57   #1274
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Ja korzystałam z darmowej wysyłki z 2 tygodnie temu.

W tym wątku nie rodzimy

Dlatego trzeba go machnąć do lipca

Dobranoc

Właśnie się wtedy zastanawiałam czy brać czy nie jak była darmowa wysyłka
Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Tiny star ma.produkty w gwiazdki, pościele tez.

Oglądałam tez
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-25, 00:17   #1275
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny za każde dobro słowo
dziś oprócz czopa i nerwów praktycznie nic cały dzień się nie działo nawet teraz tylko lekko twardnieje brzuch...
Nie mogę się wkręcić w pisanie tak mnie irytuje to ,że jeszcze nie urodziłam ,że ciężko mi sie skupić na czymkolwiek innym.
Mam nadzieje ,że nie uświadczycie takich frustracji i każda urodzi chociaż jeden dzień przed terminem
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-25, 00:35   #1276
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy i komplementy dla pieseła; )

Tż się ogarnął i przeprosił. Ma chłopak szczęście. Do 14 nie rozmawialiśmy ze sobą.

Sam widzę, że miałaś ciężką noc

Calineczka

Jon gratuluję! Baw się dobrze!
dziękuję
Dobrze że przeprosił i nie popsuł całego weekendu
Oooj ślicznie tam u Ciebie, mogę zamieszkać w tym pokoiku ?

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Dzisiaj jakis dzien konfliktów z TZ. U nas było miło, bawiliśmy sie z psem i w pewnym momencie pies skoczył w kierunku kota, a kot się przestraszył i zaatakował w obronie łapami. W sumie to nie wiem czy psa dotknął, bo od razu uciekł.
Oczywiście TZ jest po stronie psa, zeby najlepiej koty nie wychodziły. A ja po stronie kotow - one jej nie zaczepiają, nie są wobec niej agresywne, a jedynie przestraszone się bronią. Pies jest nadpobudliwy, niby jak mu sie mówi zeby kota nie ruszał to odpuszcza, ale tez często ekscytacja bierze górę i na koty skacze.

Jon Snow - niezłe przeboje miałaś z tymi skurczami jadąc na egzamin. Dobrze, ze juz po i ze wakacje.
Mała! Wałcz z szefem o tą prowizje, co to za obcięcie?
Devileek - śliczne krzesło.
Nonie, Calineczka - śliczne brzuszki, bardzo zgrabne. Nonie, no ja tez nie byłabym zadowolona z nieproszonych gości.
Vadi - taka ilośc alko na pewno nie zaszkodzi. Te nasze mamy, kiedyś chyba inaczej sie do tego podchodziło. Ja jak zaszłam w ciąże to mama kilka razy proponowała mi lampkę wina. Myślałam, ze tak tylko dla picu, a okazało sie ze dla niej serio normalne jest ze lampkę wina w ciazy można i ona piła.
Sill - brawa za hemo, a tego bólu współczuje. Pewnie coś ci córa mocno uścisnęła i dłużej potrwa zanim puści.
Calineczka - śliczne lozeczko i fotel.
Morelle - super, ze TZ przeprosił i juz ok.
Taedio - pokój świetnie sie zapowiada, a jak jeszcze tapeta dojdzie to bedzie mega. Wozek i fotelik super, do tego kolejny ekstra uszak na wątku.

Siil!! Ja Cię proszę Ty nie rodź jeszcze jakiś czas!

Chilli ja nigdy nie zabieram mojego męża na duże zakupy! Albo robię mu listę i jedzie sam, albo jak chcę połazić po sklepach to ja sama jadę i wszystko ładnie wózkiem do samochodu dopcham a potem w domu on mi wyładuje jak jestem z nim to on wręcz biegnie do kasy jak tylko zlapie to co chce także całkowicie Cię rozumiem

Po spotkaniu z koleżankami pojechaliśmy na ognisko do mojego brata, ich kot mi wszedł na brzuch jak na fotelno i jestem wykończona! Mały robi mi takie figury w brzuchu że szok!

Stary 2017-06-25, 03:39   #1277
emilia0508
królikoholiczka

Jest super 3godziny snu!!!

Stary 2017-06-25, 04:21   #1278
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Jestem w szpitalu po 2 odeszlo mi troche wod leze pod ktg ,zrobili mi lewatywe rozwarcia niby nie mam brzuch boli dziecko wagowo ocenione na 4600 lekarz sie pytal czy moj lekarz nie sugerowal cc...

Stary 2017-06-25, 04:31   #1279
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w szpitalu po 2 odeszlo mi troche wod leze pod ktg ,zrobili mi lewatywe rozwarcia niby nie mam brzuch boli dziecko wagowo ocenione na 4600 lekarz sie pytal czy moj lekarz nie sugerowal cc...

Wchodzę tak z rana i szok czyżby pierwsza dzidzia.

Chilli kciuki oby szybko i bezboleśnie poszło bo ty już doczekać się nie możesz a wg listy jesteś pierwsza i blisko terminu.
Stary 2017-06-25, 04:36   #1280
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Morelle
Polecam korki

Chilli
moze coś sie ruszy w nocy!

Darietta
Ale dziś podzialalaś!

Pestycyda
Mnie też bolą piety, już jakiś czas... :/

Idę lulu, też jakoś średnio śpiąca jestem,

Dobranoc dziewczyny😘

Mam nawet 2 pary

Dalej grają. ..

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
Chili ale wq.. mam nadzieje że juz śpisz i złość przeszła. co te chłopy dziś odwalają... u mnie na szczescie dzis spokojnie

też myślę że sobie coś naciągnełaś. to kilka dni poboli
a remonty.. nie wiem co mnie podkusiło żeby to robić przed porodem?

fajnie że uczestniczy w tych wszystkich przygotowaniach, to dla niego też wielkie wydarzenie!

nie no to też.masz stres czy zdążą, szkoda by bylo zebys ty z dzieckiem z domu a mąż jezdzil doglądac jeszcze remont..

haha ja tak leżałam i patrzałam jak dziecko śpi. i płakałam jak głupia bo nie potrafilam sie nadziwic jaki on jest cudny

a co do odpuszczania drobnostek przy remoncie to nawet mi nie mów bo o to ciągle sie spieramy - ja bym tam olała niektore pierdoły, ale mąż jak sie uprze to jak koza

warto coś porobić na zime bo prawie bedziemy rozszerzać wtedy diete maluchom. tylko jesli faktycznie wiesz jak, umiesz i jestes pewna że przetrwają. szkoda byloby sie narobić a potem sie okaze że nie potrzymajją.. ja na jesien zrobie sloiczki z zupką z dyni bo co roku dostaję taką eko. mama napewno jagody zrobi.

oo super dzień, uwielbiam konie o tym wam chyba nie pisalam że jeżdżę też konno?

po takim czasie leżenia to nie dziwne że Cie wszystko boli. troche czasu minie zanim wrociaz do formy

bliźniaki? szalona odpoczywaj!

taedio pokoik przytulny jakby jutro tapeta nie doszla na ściane to poczekaj az urodze

aaa moja teściowa dzis podeszla pod okno jak je myłam i mowi ze trzeba bylo mowic to by mi umyla to okno... no to ja jej że wlasnie zaczełam jak ma ochote to moze pomóc. a ona na to "noo jaaa trzeba by, trzeba...noo.." po czym poszła sobie usiąść na ogródek i przesiedziala tam ze 2 godziny.
taka chętna do pomocy! no ale sąsiedzi słyszeli że zaproponowała pomoc - to najważniejsze!
Haha jaka teściowa!

Cytat:

Jakie info z rana! Jak się czujesz?
Stary 2017-06-25, 04:41   #1281
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Spoko boli ale dupy nie rozrywa.Dostane oksy po ktg po 9.00 bedzie zmiana dyzurow to zadrcyduja czy sn cz cc.Za krotko na wc siedzialam po wlewce i mnie cisnie teraz😉 tż na razie odeslali do domu.trzymajcie kciuki boje sie cc ale tez tego ze nie urodze sn

Stary 2017-06-25, 04:48   #1282
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko boli ale dupy nie rozrywa.Dostane oksy po ktg po 9.00 bedzie zmiana dyzurow to zadrcyduja czy sn cz cc.Za krotko na wc siedzialam po wlewce i mnie cisnie teraz😉 tż na razie odeslali do domu.trzymajcie kciuki boje sie cc ale tez tego ze nie urodze sn

Aa! Super! Będzie pierwsze bobo!

Spokojnie urodzisz! na czerwcowkach dużo rodziło dzieci ponad 4kg sn. Trzymam mocno kciuki!

25.07 piękna data
Stary 2017-06-25, 04:50   #1283
darietta
Zakorzenienie

Cytat:

: kciuki::k ciuki: mnustwo kciuków ode mnie. Bedzie dobrze. Daj znać co lekarze zadecydują.
Stary 2017-06-25, 04:51   #1284
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

No ale tu mowia o 4600 😑hehe czyli jednak moj lekarz sie nie mylil zobaczymy jak to bedzie ja sie nastawiam na sn.Boje sie ze mnie odesla jak Nulke.

Stary 2017-06-25, 04:54   #1285
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
No ale tu mowia o 4600 😑hehe czyli jednak moj lekarz sie nie mylil zobaczymy jak to bedzie ja sie nastawiam na sn.Boje sie ze mnie odesla jak Nulke.

Wincent czas na Ciebie! Słuchaj się cioci!

jesteśmy z Tobą!
Stary 2017-06-25, 05:02   #1286
darietta
Zakorzenienie

Cytat:

Jak podadzą oxy to chyba Cię nie odeślą? Czekamy niecierpliwie do 9 i decyzji lekarza chyba że Wincent szybciej zadziała sam.
Stary 2017-06-25, 05:03   #1287
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Znowu troche wod ,lekarz b.mlody mily ale mowi ze wod jeszcze duzo na usg , polozne poki co super mile.dzieki dziewczyny.W ogole jestem tak spokojna ze wierzyc mi sie nie chce.

Stary 2017-06-25, 05:03   #1288
morelle_
Zakorzenienie

No właśnie chyba po oxy juz nie Odsyłają?

---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:03 ----------

Po oxy to podobno mega szybko idzie.
Stary 2017-06-25, 05:15   #1289
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Mowila ze jeszcze po 7 ktg i ta kroplowke

---------- Dopisano o 05:14 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ----------

Obok dziewczyna biedna zaczyna stekac ze ja wszystko boli pilke jej daly.

---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ----------

Oby😊

Stary 2017-06-25, 05:15   #1290
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Mowila ze jeszcze po 7 ktg i ta kroplowke

---------- Dopisano o 05:14 ---------- Poprzedni post napisano o 05:10 ----------

Obok dziewczyna biedna zaczyna stekac ze ja wszystko boli pilke jej daly.

To by mi mega przeszkadzało. Leżeć z kimś innym. No, ale co zrobić.

Czyli czekamy do 7. Ja już od 3 nie mogę zasnąć :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości