![]() |
#1681 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Samantha ja.to się zastanawiałam jaką Ty masz tą zgage że po 7 już zjadlas dobowa dawke, a to przecież u Ciebie wczoraj jeszcze hehe.
Ale współczuję ze zgagami ponoć okropne. Bałam sie czy w ciąży nie będę mieć, ale narazie mnie omija. Oby już tak do końca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest 00:35 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Morelle - ja chodzę spać Ok.2-3 a wstaje między 5-7 rano . W międzyczasie idę siku ze dwa razy . Także ja chyba w nocy w ogóle nie śpię normalnie. W dzień koło 10-11 idę spać i kimam do 13-15 mniej więcej . Oczywiście muszę wstać ze 3razy siku bez sikania nie można spać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Ja na zgagę wypijam teraz tyle mleka krowiego ze masakra. Tz jest w szoku. Dodam ze mam nietolerancję laktozy , a teraz mi ona przeszła i nic mi nie jest po krowim mleku. Jestem w szoku jakie ciąża funduje anomalie w organizmie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Mam tylko nadzieje , ze okruszek nie będzie miał skazy białkowej jak mój starszak ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
My Sweet - śliczne komplety. Z zielenią nie pomoge.
Agg_s - powodzenia na kontroli! Morelle - dla mnie rownież bolesne jest przekręcanie z boku na bok, z tym ze mi sie wydaje ze to ze względu na Klaudię. Ona juz duzo wazy, wiec jak leży to ugniata jedną cześć narządów, a potem taki ciężarek przełożyć nie jest łatwo. Nawet sobie posłałam dzisiaj. Od 2 dni mam wieczorami zgagę, a wcześniej był spokój. Na początku 3 trym sie pojawiła, ale tez na chwile. Na szczęście nie jest jakaś mocna, wiec chyba nie mogę narzekać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry ☺️ u mnie noc tragiczna, co godzinę biegam siku, pachwiny/biodra/miednica bolą tak, że nie jestem w stanie podnieść się sama z łóżka. I tak już 3 noc, chodzę jak zombie...
Darietta, brakiem lutki się nie martw, ja już 2 tydzień nie biorę, szyjki juz nie mam, rozwarcie spore, a nadal z brzuchem latam ![]() ![]() Chill, super że organizm tak zareagował na CC, że po kilku godz już na nogach byłaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, mam gofrownicę filmy dezal. Gofrownica musi mieć moc odpowiednią żeby dobrze upiec gofry, niestety opiekacze się do gofrów prawdziwych nie nadają wiec obstawiałabym ze to nie kwestia przepisu, a tego ze opiekacz masz za słaby. Wiem ze to przegięcie przed 7 takie zdjęcia wstawiać. ![]() ![]() ![]() Znów mi stopy puchną ![]() Która dziś rodzi? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
Witam się w 37t.2d. ... lecimy z tematem
![]() Dziewczyny Wasi nie chcą uzywek, a dla mojego to.wszystko jedno, co, gdzie I jak a ciuszków to.w ogole nie ogarnia tylko nie majac pojecia, ciagle gada, że za dużo I że znowu coś kupilam ![]() ; Samantha Mnie.blizna nie ciagnie....ale tak.strasznie swedzi.I.ja czuję ze zwariowac idzie! Ja też miałam kiepska I to bardzo noc....było mi strasznie gorąco... cała mokra, wstalam o 1,2,3,'o 4 walczylam z bskiem bo wleciał... I dopiero o 5 przysnelam ![]() Chyba przez ciaze bo.jemu.nie bylo goraco.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sam no to mamy podobnie. Nulka widzę, że Ty też masz dość. Wstawanie z łóżka do hard core. Zwłaszcza, że ja mam silne nogi, a ręce mega słabe.
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jak to jest. Ja jak byłam w ciąży ze starszakiem tez miałam taki duży brzuch , a mi nic nie bolało. Spałam w nocy jak zabita. Nie czułam się taka zmęczona jak teraz. Miałam masę energi. Na koniec już było ciężko ale nie aż tak jak teraz. Wymiotowałam tak samo dużo plus raz się zatruwam ze rzygalam żółcią i mi się oczy wywracały aż białka było widać, ale to tylko tyle. Miałam zatoki zatkane , ale przeszło po tygodniu a nie jak w tej ciąży po 8tyg.gdzie skończyło się na zapaleniu oskrzeli plus ucho dostałam antybola plus za 2tyg zaraz to samo mi się zrobiło. Na dokładkę okazało się ze mam uczulenie na amoksycylinę.
Brzuch w pierwszej ciąży miałam taki bardziej zbity , a starszak mi tak nie latał po flakach. Teraz mój brzuch jest jak taki balon wypełniony woda który jak jakiś flak się majta z boku na bok plus okruszek nawala po flaczorach , ze z bólu mam ochotę se cycki odgryźć . Ze starszakiem nie bolały mnie biodra czy krocze No nic mnie nie bolało. Se autem jeździłam do ostatniego dnia, a teraz już od 2mcy nie mogę jeździć autem plus tak mnie kręgosłup napieprza ze żeby nie masaże to bym chyba się złamała . Tak jak myślałam ze ciąża to piękny czas tak teraz myśle ze to dramat jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1689 |
*sportaddict*
|
Dzieńdoberek, kózki!
![]() Taedio gratuluję tapety ![]() Chilli, pierwsze, co zrobiłam rano to wejście na klub w poszukiwaniu Twojego synka ![]() AnnaPaula dzięki za cynk z Lovelą ![]() Agg_s ![]() ![]() Ja dzisiaj ostatni raz zaglądam do Medicoveru na przegląd podwozia i EKG ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale cos w tym jest mojej od 21 tygodnia sie spieszyło a teraz pewnie jej tam wygodnie a jak jeszcze teraz sie poruszam to i ukołysze. ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Mała - to ze mnie swędzi to norma. Do tego mi cały brzuch swędzi od rozstępów
![]() Muszę się ze trzy razy dziennie posmarować czymś bo wariacja nadchodzi z drapaniem się. Noc miałaś fatalna na maxa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1692 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej, u mnie z przekrecaniem też masakra, jeszcze jak ten ból nogi doszedł to już w ogóle... Przekręcić się z boku na bok, położyć się, wstać - wszystko z bólem
![]() ![]() Często mąż mi pomaga wstać jak siedzę na podłodze albo na worku sako - a córa go naśladuje i też mnie ciągnie za ręce ![]() ![]() Poranne żale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
*sportaddict*
|
Siil a jak noga? Lepiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
królikoholiczka
|
Ja też nie mogę spać, nadgarstek boli, przekręcić się nie mogę. Plecy bolą. Powoli mam dosyć ale żyje z myśla że jeszcze jakieś 3 tygodnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Znów zgaga mnie rypie . No ja prdle nie mogę już mi nic nie pomaga
![]() ![]() Czemu wcześniej o tym nie pomyślałam ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1698 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to jak widać po Chilli ciężko się tą wagą z USG sugerować, u niej różnica ponad 600gram wyszła. Cytat:
Ja często na tym worku kładę się bokiem i ostatnio jak wstawałam TŻ zapytał się co robię, dlaczego siedzę na czworakach na podłodze. A ja jak jestem na boku muszę być chwilę na prosto, żeby mi się te wnętrzności poukładały. Chilli - śliczny synek! Tak się zapatrzyłam i nie mogę uwierzyć, że ja też takiego stwora będę miała. ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Na worku sako też da radę poleżeć na plecach, bo granulat dostosowuje się do ucisku |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że dopiero w szpitalu ![]()
![]() |
#1700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Sill
To prawda cudny jest! Az ciezko uwierzyć, że to już nasz moment ![]() Nulka Jak sytuacja u Ciebie? Morelle A Ty? Kiedy masz iść do szpitala w końcu? Ja ostatnio czuje sie ok. Cierpie gdy mały sie źle ułoży. W nocy bolą pachwiny I.bolą przy skurczu, których ostatnio nawet nie liczę. W nocy nawet się sprawnie przekrecam... opanowalam to już ![]() Meczy mnie upał, nie spodziewałam.się, że az tak mi bedzie gorąco i duszno. Az czasami mam zawroty głowy... Ogólnie nie ma u mnie tragedii z samopoczuciem ostatnio, mam siłe chodzić itp. Tak, że cieszę się brzuszkiem I cierpliwie czekam ( w lekim strachu co prawda ) 😬 Chyba to kolejna cisza przed burzą ![]() Samantha Co za genialny pomysł z tym kołem, kurde... szkoda, że tak późno ![]() A ja siedze sobie na ławeczce I sie wygrzewam, łapie tlen w domu mi strasznie duszno... Oj... skurcz :/ ała :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-06-26 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
*sportaddict*
|
Patent z kołem super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Ja czasami spie na plecach :/
Dziś nawet troche na brzuchu sie obudzilam 😬 Do Terminu zostało mi 19 dni 😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1704 | ||||
Zadomowienie
|
Nonie - ale pyszności z rana
![]() ale mi mąż much nawpuszczał rano do domu! zostawił drzwi wejsciowe otwarte - bo kot sie wygrzewał przed domem.. pół godziny gonilam te muchy. fuj. nienawidze much. Cytat:
dzieki za pomoc. nieśmiertelne lego dobre na każdą okazje ![]() współczuje puchnięcia, ja na szczescie nie puchne. dobrze sie w upał czuje. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
*sportaddict*
|
U mnie za każdym razem jak gin osłuchuje młodego i leżę na plecach, to mu tętno ostro leci w dół :/ Najgorsze jest, że wszędzie mówią, że jak się uciska żyłę wrotną to matka też czuje, że jej słabo itp. - ja w ogóle, a u młodego efekt jest jak widać, więc mam zakaz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Minini
Jejku- mój umysł funkcjonuje w bardzo.ograniczonym zakresie ostatnio....wybacz, a co.miałam czytać? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.