|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja
.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zadomowienie
|
zadałas swoje pytanie 3 godziny temu, może jeszcze nie zauwazyłas ale forum tak dziala, że na odpowiedz trzeba czasem troche poczekac, zwłaszcza jak temat nie jest oblegany. wiec cierpliwosci
Dla mnie odpowiedz na Twoje pytanie jest prosta - jak cos Ci nie pasuje, przetłuszcza Ci włosy, obciąza, efekt Ci po prostu nie odpowiada, to nie używaj tego ;] może nie rezygnuj z całej serii, odstaw tylko amupłki albo tylko odzywke albo tylko cokolwiek ![]() jak Ci lepiej pasował pantene, wroc do niego, albo eksperymentuj dalej ;P
#2853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taka roszczeniowa postawa sprawia, ze odechciewa sie odpisywac ![]() jak czesto uzywasz konkretnych preparatow z serii Seboradin? codziennie? czy skora lekko swedzi? przeetluszczanie moze byc spowodowane obecnoscia oleju rycynowego w lotionie, jak zmienisz na wersje do wlosow suchych, to moze byc jeszcze gorzej Cytat:
![]() w sumie ta uwaga byla do wszystkich, ale skoro zacytowalam Twoj post to wyszlo, ze to tylko do Ciebie ![]() ja tez sie czesto zapominam i pisze nie na temat, ale wole jak ktos na mnie huknie, zebym przyhamowala ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Life ma rację- ciężko stwierdzić coś na pewno- może np. za słabo spłukujesz balsam, a może Twoje włosy nie lubią się z jakimś składnikiem lub np. alkohol z lotionu tak działa na nie działa (ale to raczej tylko w partiach przy skorze)
#2855 | |
Rozeznanie
|
Od kilku dni podczytuje temat, no i wreszcie postanowiłam się ujawnić, bo zainteresowało mnie pytanie kosmarki
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Raczkowanie
|
sorki, że pytam...możecie powiedzieć że zaśmiecam.... Ale czy byłby ktoś kto napisałby mi raz co nalezy robić aby włosy szybciej rosły. Próbuje przeczytać cały wątek, ale widze tu tylko że pomaga podobno jakis Wax i Seboradin. Seboradin chciałam dawno kupic ale kupiłam w końcu Naphera (chyba) a tej samej firmy i podobno to miało byc coś takiego jak to...ale nie wiem.
Ja poszłam do fryzjera w środku lutego i fryzjerka(!) jakaś idiotka obcięła mi moje zapuszczane włosy o jakieś dobre 10 cm i strasznie krótką grzywke. Myslałam że sie załamie ;-/ I chciałabym żeby jak najszybciej odrosły bo od tamtego czasu urosły może z ponad centymetr....a moim marzeniem sa długie włosy prosze, niech któś z forum napisze mi i pokieruje co mam robić ![]() bo ja już nie wiem.... kupić ten wax, seboradin i masaż głowy? coś jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Wtajemniczenie
|
ifkaa - spróbuj za każdym razem odstawić coś innego, raz szampon raz balsam raz lotion, może coś pomoże, a może za słabo spłukiwałaś balsam. Coś musi w tym być-poprostu pokombinuj.
awangardowa - na razie to wystarczy-może jeszcze pokrzywki popijaj trochę lub jakieś witaminki. kolektynka - dziękuję za radę A ja jak obiecałam pokazuję moje krótkie włosy sprzed 3 lat-z września, od tamtej pory trochę zapuszczałam, trochę stopniowałam, ale ogólnie mam dłuższe o wiele akurat ![]() ![]() Obawiam się że może ktoś uzna to za mały offtop - ale w sumie to co kontynuuję jest związane z porostem ![]() Marzenka Murzynka w całej okazałości-może to nie jest super robota, bo są niedoróbki ![]() Teraz najdłuższe mam 30 cm- i już tak się nie chcą kręcić ![]()
![]() |
#2858 |
Wtajemniczenie
|
kosmarko kochana, wlosy i fryzura pierwsza klasa
![]() tylko... co ty z twarza zrobilas...? ![]() ![]()
![]() |
#2859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() uwielbiam Twoje przerobione fotki ![]() ale mimo wszystko są urocze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: Kosmarko boskie zdjęcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Raczkowanie
|
oki... chyba kupuje wax'a, seboradin i olejek rycynowy. Myśle że na pocz. wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Awangardowa, możesz też wspomóc odrost włosów ziołami (Klub PP) albo suplementami witaminowymi. Nie zaszkodzi, a pomóc może.
![]()
#2863 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Raczkowanie
|
Belisse juz jem..wcześniej była Silca. Włosy nie sa specjalnie dłuższe chyba ale napewno zdrowsze..a i cera i paznokcie lepsze.
Jak pójde do apteki to na pewno zainwestuje w to wszystko, najlepiej już bym zaczela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Wtajemniczenie
|
Jolie dobrze radzi i ja się przyłanczam do tej rady - z doświadczenia
![]() Nie strać głowy i miej cierpliwość - nie wszystko na raz ![]() Może to okazać się to jednak trudne jak wpadniesz w ten wir co ja ![]() ![]() Wszakże ksperymenty mile widziane ![]() Cieszę się , że udało mi się was trochę rozśmieszyć. Ekstra klasa w PS-ie to nie jest, ale na moje zabawy w tym programie wystarczy ![]() ![]() Jak jest jakaś chętna przerobić się na czarnulę lub chinkę czy kogoś innego to pomogę ![]()
#2867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moje pytanie a wlasciwie zaciekawienie dotyczylo tego, czy mozna na stale do pięlegnacja włosów prowadzic nisim-2-3razy w tyg? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Kosmarko, padłam, fota jest po prostu wyrąbana w kosmos
![]() A afro pierwszorzędne ![]() Kitay, myślę, że przeciwskazań jako takich nie ma, przy czym wtedy nie należy się już spodziewać tak znacznego przyspieszenia porostu i traktować Nisim jako zwykły zabieg pielęgnacyjny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Przyczajenie
|
Ktos moze stosowal GrowFast?
http://artwoodsw.nazwa.pl/rosee/shop...products_id=37 wlasnie zaczela go stosowac i zastanawiam sie po jakim czasie moge sie spodziewac efektow, A drugie pytanie mam odnosnie picia pokrzywy - czy mialyscie po niej problemy z pryszczami? bo ja mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez o to pytałam gdzies tu bedzie przeszukaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
KOSMARKO - śliczna z Ciebie murzynka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Marzenko - padłam
![]() Murzynka z Ciebie niczym z afrykańskiego buszu, fenomenalna przeróbka ![]() ![]()
#2874 |
Zakorzenienie
|
Podłączam się! Fotka rewelacyjna, a włoski takie błyszczące
![]()
#2875 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, stosowałam i tak jak napisala weronika nie bylam zadowolona, ale teraz pomyslalam, ze moze zle stosowalalam, bo jednoczeesnie stosowalam inne wspomagacze, a dopiero truskawkowawiosna uswiadomila jak wiele bledow w czasie stosowania tachkich specyfikow |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Stosuję Nisim od ubiegłego poniedziałku i też zauważyłam całe mnóstwo małych włosków. Już miałam nawet o tym napisać więc kiedy przeczytałam o Twoich spostrzeżeniach wiedziałam, że Nisimek działa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() A to prawda ze Nissim nie dziala na farbowane?Ile trzeba miec odrostu zeby zadzialal? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciezko stwierdzic jak dluga musi byc przerwa od farbowania. ale z tego co widze, powinna byc jak najdluzsza, 2-3 miesiace to moze byc zbyt malo. skoro grow fast ma zblizony sklad, to pewnie tez na farbowane zadziala slabiej, tak mi sie przynajmniej wydaje. btw seria nazywa NISIM FAST prosze piszcie poprawnie nazwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
A ja zauwazylam, ze chociaz nie robie z wlosami nic co powinno wplywac na porost - rosna szybciej. Po fryzjerze nie bylam w stanie spiac wlosow w kucyk, teraz robie to na luzie. Moze wlosy zareagowaly tak na obciecie tych zniszczonych i teraz "lżej" im rosnac? Poza tym z tego co pamietam, dopoki ich nie zniszczylam rosly szybko...mam nadzieje, ze odrosna spokojnie bez stosowania wspomagaczy na gwalt. Choc troche zaluje, ze sprzedalam Nisim...Ale i tak na wlos potratkowany Castingiem by nie zadzialal.
Na dodatek dziewczyna, ktora go ode mnie kupila to esencja chamstwa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.