|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=SAMBAdiJANEIRO;7495 906]u mnie rano swiecilo piekne sloneczko a teraz
Cytat:
![]() jesoo stripp nie za duzo? ja tez poprosze o adres na pw jesli mozna![]() uciekam na uczelnie mam nadzieje ze szybko wroce
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=martucha84;7496142]
Cytat:
nieee nie za duzotak jak wczesniej 48kg ...mozna sobie zobaczyc ile waze teraz.schudlam 3 kg a chce jeszcze 15 :d hehe
|
|
|
#4745 | |
|
Wtajemniczenie
|
No coś Ty, nie przesadzaj kochana. 18kg to zdecydowanie za dużo, tymbardziej w krótkim czasie.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kochana sa lepsze i gorsze dni...ja wczoraj zjadlam kawalek otrta bo tż miał urodziny i tez troszku sie podlamalam ale dzis postanowilam zjesc mniej kcal ok 1000 i bedzie oki nie mam sil cwiczyc po tej wczorajszej pracy ale za to wysprzatam lazienke i tez spale
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 170cm wzrostu i waze 49 kg - moja idealne waga
|
|
|
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nad tym siedze tylko najgorsze jest to ze ona sprawdzila moze co 10 strone mojej pracy i kazala mi poprawic przecinki i nazwiska tak zeby byla pierwsza litera imienia i nazwisko, a nie cale imie np. N. Bonaparte ma byc a nie Napoleon troche to glupie dla mnie ale ok takze ja mam takie poprawki, a na przyklad u moich kolezanek zwrocila uwage na zupelnie inne rzeczy, ktore ja tez mam inaczej niz ona by sobie zyczyla, no ale mi o tym nic nie mowila wiec na razie tego nie poprawiam zreszta pewnie przy nastepnym sprawdzaniu to przeczyta 10 innych stron i zas bedzie miala inne ale ![]() Cytat:
zreszta to jest nawet logiczne
|
||
|
|
|
#4749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie przesadzam :d ja lubie byc chudzina nie takim sadlem
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
wtedy najlepiej bede sie czula moja kumpela wazy 45 kg przy 171cm ![]() tam mialo byc 170 cm
|
|
#4752 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mojej koleżanki kolega schudł 15 kg, bo nie jadł w ogóle węglowodanów, za to jadł tłuste nawet mięso. edit: tzn źle napisałam, bo nie można całkiem wyeliminować węglowodanów, ale oczywiście baardzo je ograniczał Cytat:
Akurat z trenerem nie tańczymy hehe, tylko raz z nim tańczyłam walca angielskiego z ćwierć obrotem na samym środku Też bym wolała być chudzinka z natury, mieć taką przemianę materii, żeby jeść wszystko na co mam ochotę ehh marzeniaa....Ael słyszałam, że po urodzeniu dziecka przemiana materii może się całkowicie zmienić, więc jest nadzieja haha |
||
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcialabym 179cm miec :d hehehehe ja sie nauczylam liczyc kcal bo znac cala tabele na pamiec i zawsze jak cos kupuje najpierw sprawdzam ile ma kcal - takie zboczenie hehehe jak jesz 500kcal...to szybko chudniesz ale pozniej tyjesz jak zjesz 1000kcal najlepiej jesc 1000kcal ojj ja tez chcialabym jesc wszystko i nie tyc ojj to najwieksze chyba marzenie ...bo jak cos jem to odrazu mi sie odklada na boczki i tylek hehe
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
tak
170 blad klawiatury
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale mam nadzieje ze sie myle
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
aaa to co innego. bo sie wystraszyłam, ze masz 179 i chcesz ważych 48 kgŁ=
a ja wlasnie tak ostatnio mam , że non stop mam na cos ochote i cos wcinam, podjadam itp. dzis np oprócz sniadania zjadłam juz całą czekoladę i znowu mam na cos smaka
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mysle, zresztą wraz z wiekiem chyba jest coraz gorzej
|
|
|
|
#4759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ojjj zazdroszcze ci ze mozesz to jesc
|
|
|
#4760 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja polubiłam uczucie głodu. Wolę być głodna niż przejedzona. A odchudzać to się nie odchudzam, bo nie umiem
Nigdy żadna dieta mi nie wychodziła. Grunt to dobre nawyki żywieniowe i odrobina ruchu |
|
|
|
#4761 |
|
Wtajemniczenie
|
Akurat z przypadku mojej znajomej, to zmieniło się na lepsze. Urodziła 3 dzieci, ale już po pierwszym dziecku szybciej potrafiła schudnąć. Mówiła, że przed urodzeniem, to ciężko jej było zejść z kilogramów, ale po porodzie, to kilka dni i już jej waga spada.
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie nigdy nie odchudzałam. wystarczy, ze przyjedzie sesja to moja waga juz do 47 spada
chco codziennie wcianam conajmiej jedną czekolade, albo opakowanie całe ptasiego mleczka itp. przed obrona to ja chyba zniknę
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ja tak samo mam ...choc czasami lubie zjesc nie zdrowe jedzenie.....typu fast food ... ehh
|
|
#4764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
ja za fast foodami nie przepadam bo potem mnie brzuch boli
czasami ale baaaardzo rzadko sobie cos tam zjem. ale jak juz cos to wolę pizze czy kebaba w chlebie pita własnej roboty. przynajmiej wiem co jem hehenie pije tez napoi gazowanych bo tez sie źle po nich czuje, tych wszystkich rzeczy w proszku a i od dziecka nie pijam mleka i nie jadam masła fuj, fuj
|
|
|
|
#4766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mleka też nie piję, naczytałam sie artykułów o tym jak to ssaki piją mleko tylko od matki jak są małe a później już nie (w przeciwieństwie do ssaków-ludzi). No i podobno krowie mleko jest słabo przyswajalne przez ludzki organizm. |
|
|
|
|
#4767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do gazowanych to lubie wode gazowana no i coca cole ale tylko ze szklanej butelki ostatnio pijam tylko light
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
ja to na mleko czy masło patrzec nie moge a zapach mleka to mnie normalnie odrzuca. zresztą moja mama mówi, ze jak bylam mała to tylko przez miesiąc piłam mleko a potem juz nie chciałam.
u mnie w domu to mój tata tez nie pije mleka i nie jada masła wiec jestem w niego
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż też nie cierpi zapachu mleka, a na wspomnienie o takim krowim z pianką ma odruch wymiotny ![]() Z tż w ogóle nie jemy margaryny, nie smarujemy niczym kanapek [majonez tylko wchodzi w grę ] Dobre i zdrowe rozwiązanie, nie trzeba się martwić że smarowania nie ma ![]() Mleko kupujemy i robimy sobie koktajle z bananmi. jak mieszkałam z rodzicami to mleko często do obiadu piłam. Teraz rzadko piję surowe. Chyba że z płatkami. |
|
|
|
|
#4770 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko i wyłącznie ze szklanej. Z plastiku już tak nie smakuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

aż mi wstyd:/ ale to pierwszy dzień był. Do tego pokłóciłam się z TŻ na samym początku tańców i było glupio tak tańczyć, miałam focha na niego, bo mnie strasznie wkurzył ehh:/ 

tylko najgorsze jest to ze ona sprawdzila moze co 10 strone mojej pracy i kazala mi poprawic przecinki i nazwiska tak zeby byla pierwsza litera imienia i nazwisko, a nie cale imie
i chcesz ważyc 48 kg??

chco codziennie wcianam conajmiej jedną czekolade, albo opakowanie całe ptasiego mleczka itp.