Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-26, 12:28   #1801
xzora
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Na szybkiego pisze ze szpitalnego łóżka
to jeszcze nie porodówka a zakaźny. Cała noc spędziłam na kibelku begunka i wymioty do tego ból żołądka i straszne osłabienie. doktor wolała dmuchać na zimne i wysłała mnie do szpitala. Leżę pod kroplówka, pobrali krew,czekam na wyniki. mam mieć też badanie ginekologiczne
później was nadrobie teraz muszę trochę odpocząć
współczuję i szybkiego powrotu do zdrowia życzę!

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Lewandowska sama w sobie nikogo do ćwiczeń zaraz po porodzie nie namawia - wręcz przeciwnie, w każdym wpisie podkreśla zeby dać sobie czas, ćwiczyć po zgodzie lekarza i na spokojnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Morelle dzięki

wiesz, w sumie nie ważne co mówi w momencie gdzie niedługo po porodzie pokazuje zdjęcie płaskiego brzucha z siłowni. Dla odbiorcy to jasny przekaz - jak widać, można być fit zaraz po porodzie.

I żeby nie było, ja akurat ją lubię i często czytam to co pisze.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 12:33   #1802
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
to jeszcze nie porodówka a zakaźny. Cała noc spędziłam na kibelku begunka i wymioty do tego ból żołądka i straszne osłabienie. doktor wolała dmuchać na zimne i wysłała mnie do szpitala. Leżę pod kroplówka, pobrali krew,czekam na wyniki. mam mieć też badanie ginekologiczne
Ojej. trzymam kciuki aby ci sie polepszylo.
I mam bardzo podobne objawy od samego rana

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Nulka Ty czarodziejko

Mała przez Ciebie jem sorbet mimo, że wcale nie chciało mi sie jeść truskawka i cytryna

Pestycyda ja mam spakowane ręczniki i koszulemuszę dzisiaj dopakować resztę

Agg jeszcze troszkę i bedzie ciąża donoszona

Baby mam nadzieje, że to nic poważnego, trzymaj sie!

Znienawidzicie mnie dzisiaj ale żadnych skurczy mięśni czy drętwień tez nie mam

Ty po prostu jestes wyjatkiem wyjatkowym
Fajnie ze nie masz zadnych dolegliwosci, i oby tak juz zostalo

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 12:37   #1803
emmos
Zakorzenienie

Wiecie, że u mnie pada od kilku godzin a w środę ma być w centrum 36 stopni

Dzięki laski za kciuki

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Tydzień temu Tz mnie tak wkur ze masakra. Ryczałem okropnie.
A to przez to bo chciałam narzute nowa na łóżko kupić bo stara dałam do salonu na ta okropna kanapę porwana. Tz mi zrobił awanturę , ze łóżko może być bez narzuty ze ma to gdzieś i mam nic nie kupować . A taka fajna znalazłam i była za pół ceny. Przedwczoraj wchodzę , a ta narzuta już po normalnej cenie była. Wkur się ostro . Na szczęście w innym sklepie znalazłam to co mi się podobało i se kupiłam nic mu nie mówiąc. Mam to w Załącznik 7123846
Mam strasznego zajoba na puncie bieli. Wszystko mogę mieć białe oraz szare. Taka se mnie królowa śniegu

Piękna ale nie przy moim czteronogim harpaganie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Idę spać kozy, a Wy pilnujcie pastwiska i idźcie któraś rodzic meeee

meee

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
O, to wyczułam temat
Super, jaki to model?
Motorola mbp36s, kupił bez konsultacji po moich pretensjach, ale niech mu już będzie

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Mam problem z rozpoznaniem czy to skurcz czy nie. Moze mi pomozecie 😁 Wczoraj wracalismy z tż do domu z zakupów i dostałam takiego bólu mega powyżej pepka i ma calej szerokosci brzucha. brzuch moment zrobił sie twardy ze az sie dotknac nie mogłam a do tego mała zaczęła mnie tak bolesnie kopać ze mialam łzy w oczach. Jechalismy do domu 20 min i cały czas ten skurcz tak mnie bolal tylko raz mocniej a raz slabiej. Przeszło jak wysiadlam z auta i pospacerowalam.. I w nocy miałam to samo musialam zrobic rundkę po domu bo ciężko mi bylo z bólu usiedziec.

Też nie wiem czy to napinanie brzucha mam traktować jak skurcz. Sądzę, że tak, ale nie mam pewności. U mnie nie są zbyt bolesne.

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Nie ma brzucha Załącznik 7123936

Cytat:
Haha odczepiłaś, doczepiłaś, widać wszystko

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
U mnie ktg zarejestrowało kilka mocniejszych skurczy, reszta słabe na poziomie 30. Młody bardzo się wiercił i uciekał czujnikom 35t4d waga 2800g, wody się zmniejszyły z 28 na 24, nadal ponad normę ale i tak jest lepiej niż było. Szyjka 18-19mm (2 tygodnie temu 22mm), rozwarcie na 1 palec (1cm). Rozwieranie może powodować moje ostatnie bóle podbrzusza i w tym zakresie lepiej nie będzie.
Ogólnie dobra wiadomość jest taka ze szyjka jak na ten tydzień ma jeszcze dobra długość i z takim rozwarciem mogę dotrwać do swojego terminu ale z drugiej strony.. No różnie bywa kolejna kontrola za 2tyg.

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
Brawo za wody, ładna waga młodego Szyjka u nas wszystkich robi co chce

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Dziwnie... nierealnie. Nie dociera do mnie, że to będzie żywe dziecko. W dodatku moje , a nie na chwilę.
Twoje, Twoje i będziesz dla niego całym jego światem

Cytat:
Szybkiego powrotu do formy, trzymaj się tam

Cytat:
Lewandowska sama w sobie nikogo do ćwiczeń zaraz po porodzie nie namawia - wręcz przeciwnie, w każdym wpisie podkreśla zeby dać sobie czas, ćwiczyć po zgodzie lekarza i na spokojnie

Ja nigdy nie byłam fanką Lewandowskiej, ale to jakie pomyje ludzie na nią wylewają to mnie przeraża. Ja wyznaję zasadę taką, że jak ktoś mnie nie interesuje to go nie oglądam, nie czytam, nie komentuje. Ja osobiście jej współczuję.

Dzięki dziewczyny za opinie odnośnie niani
Stary 2017-06-26, 12:41   #1804
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Zdrówka!

Byłam po sgb. Wynik pozytywny i do tego wyszło mi że jestem uczulona na penicyline. (

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 12:50   #1805
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Zdrówka!

Byłam po sgb. Wynik pozytywny i do tego wyszło mi że jestem uczulona na penicyline. (
nie martw się, sporo osób ma pozytywny GBS. Podadzą antybiotyk i wszystko będzie dobrze. Na pewno mają też coś zamiast penicyliny.
Stary 2017-06-26, 12:53   #1806
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Ja bym poszła do fryzjera albo jeszcze raz spróbowała z tym przecierem

Kciuki 🏼 niania super

Kciuki 🏼

Fajny brzusio jest co nosić

Tez mam takie odczucia jak Ty

Mi do tp zostało 12 dni z OM kiedy to zleciało
Kurcze no, wydałam na fryzjera już 5 stów i nawet po ratowaniu wybija ten zielony, sombre mi się zachciało 😓
Cytat:
Biedna, niech szybko przechodzi!!!
Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Zdrówka!

Oj tak zmienia się wszystko. Nasza córka np chodzi spać od urodzenia o 20. Kąpiel kolacja i spanie. Także ciężko gdzieś dłużej posiedzieć bo ona jest śpiąca i marudzi. Ale za to wieczory mamy dla siebie. Fajnie jak dziecko ma swój harmonogram dnia u nas tak było od początku i mogliśmy a raczej wiedzieliśmy o której możemy wyjść zeby nie marudzila

To moja jest jakaś niereformowalna. Chodzi spać po 22, od zawsze wydziwia że spaniem, nie wiemy co to wieczór dla siebiemam nadzieję że druga będzie bardziej łaskawa!

Ale mnie brzuch boli. Aż mnie zgięło.
Stary 2017-06-26, 12:55   #1807
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez SteveS Pokaż wiadomość
Ale jej książka z ćwiczeniami dla ciężarnych obrywa od każdego fizjoterapeuty, którego spotkałam
Poważnie? A jakie są zarzuty?

Agg_s gratuluję udanej wizyty

Baby zdrowia!
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-26, 12:57   #1808
nulkaa3
Rozeznanie

Baby2, zdrówka dla Ciebie. Wszystko będzie dobrze.
Mój mega zdrowy obiad 😁IMG_20170626_135524_HDR.jpg

nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 13:00   #1809
taedio
MerDer 4ever

Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
wiesz, w sumie nie ważne co mówi w momencie gdzie niedługo po porodzie pokazuje zdjęcie płaskiego brzucha z siłowni. Dla odbiorcy to jasny przekaz - jak widać, można być fit zaraz po porodzie.

I żeby nie było, ja akurat ją lubię i często czytam to co pisze.

No tak ale jak ćwiczy większość życia i w ciąży tez to dla mnie logiczne, że jakos mega dużego brzucha po porodzie mieć nie bedzie
Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Ty po prostu jestes wyjatkiem wyjatkowym
Fajnie ze nie masz zadnych dolegliwosci, i oby tak juz zostalo

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość

Ja nigdy nie byłam fanką Lewandowskiej, ale to jakie pomyje ludzie na nią wylewają to mnie przeraża. Ja wyznaję zasadę taką, że jak ktoś mnie nie interesuje to go nie oglądam, nie czytam, nie komentuje. Ja osobiście jej współczuję.

Dzięki dziewczyny za opinie odnośnie niani
Mam te same spostrzeżenia co Ty nie lubie jak ludzie gadają, że wszędzie jej pełno, wszyscy przezywają jej ciąże i dziecko. Ona sama z siebie dodała bardzo mało zdjec z brzuchem czy córki. A to, że szmatławce ciagle o niej piszą to nic nie poradzi.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Nulka daj trochę!

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Jezusie, mój mąż juz jest w domu i robi obiad. Az mi dziwnie

Stary 2017-06-26, 13:06   #1810
pestycyda
Zakorzenienie

Baby, szybkiego powrotu do domku

Myszowata, współczuję nocy i mdłości:/ co to się dzieje ereeh

Emilia, masz Ci los. Nie martw się bo to nic strasznego. Dadzą Ci antybiotyki tyle. Aak oni sprawdzają uczulenie na podstawie wyniku gbs?niemożliwe:p

Nulka, fryyyyytyyyyy! Chcę!

Ja nie kumam fascynacji ani Lewandowska ani Chodakowska ale może nie jestem jakoś bardzo fit i to dlatego. Nie interesuje się to nie wypowiadam. Ale książkę z czystej ciekawości bym przejrzała - ciekawość zawodowa:p

Byłam u kosmetyczki na brwiach a teraz zeżarlam kit kata i zabieram się za obiad

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 13:07   #1811
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Baby, szybkiego powrotu do domku

Myszowata, współczuję nocy i mdłości:/ co to się dzieje ereeh

Emilia, masz Ci los. Nie martw się bo to nic strasznego. Dadzą Ci antybiotyki tyle. Aak oni sprawdzają uczulenie na podstawie wyniku gbs?niemożliwe:p

Nulka, fryyyyytyyyyy! Chcę!

Ja nie kumam fascynacji ani Lewandowska ani Chodakowska ale może nie jestem jakoś bardzo fit i to dlatego. Nie interesuje się to nie wypowiadam. Ale książkę z czystej ciekawości bym przejrzała - ciekawość zawodowa:p

Byłam u kosmetyczki na brwiach a teraz zeżarlam kit kata i zabieram się za obiad

A nie, to nie z gbs. Jakieś dodatkowe miałam badania. Nawet nie wiem co tam dokładnie było

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-26, 13:11   #1812
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Aggs, czyli dobre wieści super
Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Fajnie Spory ten Twój chłopak
Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Aggs
To dobre wiesci, super! Mój Hugo tez tyle ważył w tym.samym.czasie
Cytat:
Aggs - dobre wieści z wizyty! Super ze wod juz mniej, ze maluszek rosnie, a szyjka na pewno wytrzyma tyle ile trzeba.
Cytat:
To niedużo się skróciła, super!
Mówił Ci się o leżeniu?

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Super wieści!!
Cytat:
Agg jeszcze troszkę i bedzie ciąża donoszona
Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Brawo za wody, ładna waga młodego Szyjka u nas wszystkich robi co chce
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Agg_s gratuluję udanej wizyty
i dla Jon, bo chyba ucięło mi cytowanie
Tak, teraz cel to dotrwać do 38tc. Później może się dziać co chce. Synu spory, ale jak widać na przykładzie Chilli różnica może być ogromna więc na razie nie martwię się, że skończymy z wagą 4kg.
Nie dostałam zalecenia aby leżeć i się oszczędzać. Nospę mogę jeszcze łykać, ale chyba tydzień i sama odstawię.
Pobrali mi też dzisiaj wymaz na GBS, za 3 dni wyniki.

Cytat:
Współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Nulka, niezła sztuczka! Też ostatnio się jej nauczyłam

Edytowane przez Agg_s
Czas edycji: 2017-06-26 o 13:13
Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 13:35   #1813
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:

Dużo zdrówka

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
To był piękny miesiąc, nie ukrywam na pewno brzuch ma duży wpływ na te skurcze, nie wiem czy juz pisałam, bo ostatnio dużo się żalę, ale oprócz tego że w nocy mi ręce cierpną, to w ciągu dnia zaczęły mi dwa palce u prawej ręki cierpnąć - środkowy i serdeczny. Mój brat mówi że ma to samo i to jest ucisk na konkretny kręg w kręgosłupie, no i pewnie to też przez brzuch jest w moim przypadku.

Ja w niedzielę miałam takie rozważania jak to będzie jak się Nikodem urodzi, już nigdzie nie pojedziemy sami, tylko zawsze będziemy już we trójkę zupełnie inaczej będziemy spędzać czas i w ogóle wszystko będzie inaczej!

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Oj, oby wszystko było dobrze

W sumie ja się nie znam ale mam nadzieję, że ja tak często nie będę musiała jeździć!
Ja tez ciagle myślę jak to będzie jak mała się urodzi. Skończy się siedzenie po nocy i wychodzenie wieczorami. Tylko ze u mnie już wiek odpowiedni na dziecko i nie było na co czekać. Szkoły pokończone, w pracy po awansie wiec nic mnie nie ominęło.

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Zdrówka!

Oj tak zmienia się wszystko. Nasza córka np chodzi spać od urodzenia o 20. Kąpiel kolacja i spanie. Także ciężko gdzieś dłużej posiedzieć bo ona jest śpiąca i marudzi. Ale za to wieczory mamy dla siebie. Fajnie jak dziecko ma swój harmonogram dnia u nas tak było od początku i mogliśmy a raczej wiedzieliśmy o której możemy wyjść zeby nie marudzila

Tez bym chciała zeby nasza chodziła wcześnie spać bo ja z mężem to w nocy lubimy siedzieć

Cytat:
Biedna Oby szybko przeszło!

Ja też mam takie rozkminy, za to mój mąż wcale, czysta radość
Mój mówi ze wszyscy przeżyli to my tez

Cytat:
Zdrówka!

Mi wcale wymazu nie pobrali wiec pewnie tez dostanę antybiotyk nie smutaj

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Kurcze no, wydałam na fryzjera już 5 stów i nawet po ratowaniu wybija ten zielony, sombre mi się zachciało

Biedna, niech szybko przechodzi!!!

To moja jest jakaś niereformowalna. Chodzi spać po 22, od zawsze wydziwia że spaniem, nie wiemy co to wieczór dla siebiemam nadzieję że druga będzie bardziej łaskawa!

Ale mnie brzuch boli. Aż mnie zgięło.
Ja tez po fryzjerze raz miałam zielone. To przecier nakładaj do skutku
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 13:52   #1814
emilia0508
królikoholiczka

Dziewczyny ten płyn lovela do czyszczenia powierzchni od piątku będzie po 11zeta w rossie

Stary 2017-06-26, 13:53   #1815
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
No tak ale jak ćwiczy większość życia i w ciąży tez to dla mnie logiczne, że jakos mega dużego brzucha po porodzie mieć nie bedzie
ale właśnie o to chodzi że to zdjęcie jej brzucha z Insta mija się z rzeczywistością. Gdyby brzuch rzeczywiście tak się prezentował to ja bym się do niczego nie przyczepiała
Stary 2017-06-26, 13:56   #1816
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
ale właśnie o to chodzi że to zdjęcie jej brzucha z Insta mija się z rzeczywistością. Gdyby brzuch rzeczywiście tak się prezentował to ja bym się do niczego nie przyczepiała

Napinka musi byc odpowiednie ustawienie i światło i co druga bedzie miała brzuch jak Lewandowska

Stary 2017-06-26, 13:57   #1817
Carolles
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny też mam wrazenie ze to przepowiadacze wiec nie panikuje. Tymbardziej ze w sobote o niedziele się w ogole nie oszczedZalam i chyba dalo mi to w kosc.

Aggs gratki za wizyte!

Morelle 4 dni! Jeju,jeju. 😧

Nulka ale czaaad 😁

Baby zdrówka! Trzymaj sie tam!

Myszowata oj ciężka noc tez byla dla Ciebie😞

Xzora ja tez czesto śledzę Lewandowską i no bardzo podobalo mi sie jej zachowanie po porodzie. Nie wskoczyla od razu w strój i na silke tylko wrecz dawala sobie czas na dojscie do siebie i do teegeo tez namawia inne dziewczynu.

A ta nagonka na nią mnie wkurza! Z mojej lodówki akurat nie wyskakuje to media ja tak kreują ze sie Lewandowska obnosi a ona akurat bardzo szanuje swoją prywatność i nikomu w życie z buciorami nie wlazi.

Emilia nie stresuj sie tym. Lekarze coś zaradza.

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 14:03   #1818
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdrówka!

Tak jak Dziewczyny piszą - dostaniesz antybiotyk i nie ma się czym martwić a penicyline mozna zastąpic
Cytat:
Baby2, zdrówka dla Ciebie. Wszystko będzie dobrze.
Mój mega zdrowy obiad 😁Załącznik 7124051

Mmmm pychotka!

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Dużo zdrówka

Ja tez ciagle myślę jak to będzie jak mała się urodzi. Skończy się siedzenie po nocy i wychodzenie wieczorami. Tylko ze u mnie już wiek odpowiedni na dziecko i nie było na co czekać. Szkoły pokończone, w pracy po awansie wiec nic mnie nie ominęło.

Tez bym chciała zeby nasza chodziła wcześnie spać bo ja z mężem to w nocy lubimy siedzieć

Mój mówi ze wszyscy przeżyli to my tez

Mi wcale wymazu nie pobrali wiec pewnie tez dostanę antybiotyk nie smutaj

Ja tez po fryzjerze raz miałam zielone. To przecier nakładaj do skutku
A ja też nie uważam żeby mnie coś ominęło na pracę i awanse mam jeszcze przed sobą całe życie a czas zabaw to już w liceum wyczerpałam szkołę póki co godziłam z ciążą a teraz został mi ostatni rok i mam nadzieję że się z Nikosiem dogadamy i pozwoli mi mgr napisać

Stary 2017-06-26, 14:04   #1819
karolinuuusia
Zakorzenienie

Nulka brzuszek piękny, a Ty jak się czujesz?

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 14:12   #1820
nulkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Nulka brzuszek piękny, a Ty jak się czujesz?

Dobrze, nic się nie zapowiada na rozwój akcji porodowej. Codziennie odbieram telefony czy już urodziłam, zaczyna mnie to wkurzać, ale jeszcze jestem miła
A u Ciebie jak sytuacja? Jesteś u rodziców jeszcze czy w domu?

nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 14:14   #1821
emilia0508
królikoholiczka

Dzięki dziewczyny!

Zjadłam 2miseczki rosołu

Stary 2017-06-26, 14:19   #1822
cashmere
Zakorzenienie

EMILIA nie martw się, to nic strasznego ten GBS. Jeśli Cię pocieszy też mam dodatni :P

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 14:27   #1823
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny nie nadrobie wszystkiego czasu brak hehe nie ma jak sie wyszczac czasami a co dopiero pisac.Wspolczuje Wam tych wszystkich dolegliwości już niedługo zastąpią je inne😋dzisiaj blizna ciagnie rano bylo ciezko chodzic ale juz lepiej noc ciezka moze 3 h pospalam lacznie trafil mj sie maly ssak po 2h przy piersi musialam troszke mm podac bo sie nie najadl musze poczekac na wiecej pokarmu ale pieknie ssie piersi juz bola jak jasny gwint smaruje lanno mascia mam nadzieje ze jutro pojutrze bedzie wiecej w piersiach.rano sciagneli mi cewnik ufff i przeniesli do nirmalnej sali jestesmy w trojke ale spoko dziewczyny i nawet mamy ladny widok za oknem😊Krawie mniej zdecydowanie dzis jak prsyszedl tz to sie wykapalam i przrbralam cudowne uczucie😊 rana poki co ladnie wyglada mam myc suszyc wietrzyc.Wczoraj nic nie moglam jesc tylko woda do picia dzis sucharki bez cukru zaopatrzcie sie odrazu przy cc kazda je ma😉a na kolacje moge bulke z maslem wow .Wczoraj wyrwalam sobie wenflon i zawartosc wylala mi sie pod skore mialam reke jak quasimodo.Dzisiaj troszke wzdeta jestem kolejna przypadlosc po cc ale pouzywalam sobie jak bylam sama na sali 😅Maly trzyma dobra wage spadek masy w normie dzis szczepienia wzw i gruzlica zniosl dobrze.Troche odespalismy razem w lozku 2h zregenerowalam sie i on tez spal ze mna caly czas grzecznie.Jeszcze nie moge uwierzyc ze jest moj wpatruje sie w nas tymi smiesznymi ufolskimi oczami jest cudowny.Noce sa trudne chyba ze sie odda dziecko ale tak to troche stres jak zacznie plakac itp trzeba szybko dzialac ja mialam schizo ze zaraz wpadna polozne i mi go zabiora napoja butla itp a tu nic z tych rzeczy polozna zaproponowala zebym karmila piersia ale jak nie zasnie i bedzie plakac to moge przyjsc po mm nikt nie cisnieniuje same nie daja nie wpychaja w ogole maja wywalone bo ja sie zajmuje mlodym.Pozdrawiam

Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 14:39   #1824
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

1498484374242.jpg

Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 14:42   #1825
taedio
MerDer 4ever

Chilli cudownie Masz już Młodego po tej stronie Jak Tż? Kiedy wychodzicie? Jak z żółtaczką u Młodego? Sory za milion pytań Tulcie się i odpoczywajcie
Stary 2017-06-26, 14:43   #1826
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrówka!

Ja też na penicyline i vibramycine. Robili Ci jakieś testy w tym kierunku? Jakie? opowiadaj!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 14:44   #1827
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cześć Chilli! Super że u Was wszystko w porządku, tak fajnie się czyta jak tam sobie radzicie i jakie masz odczucia ! Ucałuj małego od wizażowych ciotek

Stary 2017-06-26, 14:46   #1828
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
EMILIA nie martw się, to nic strasznego ten GBS. Jeśli Cię pocieszy też mam dodatni :P
Piona!
Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny nie nadrobie wszystkiego czasu brak hehe nie ma jak sie wyszczac czasami a co dopiero pisac.Wspolczuje Wam tych wszystkich dolegliwości już niedługo zastąpią je inne😋dzisiaj blizna ciagnie rano bylo ciezko chodzic ale juz lepiej noc ciezka moze 3 h pospalam lacznie trafil mj sie maly ssak po 2h przy piersi musialam troszke mm podac bo sie nie najadl musze poczekac na wiecej pokarmu ale pieknie ssie piersi juz bola jak jasny gwint smaruje lanno mascia mam nadzieje ze jutro pojutrze bedzie wiecej w piersiach.rano sciagneli mi cewnik ufff i przeniesli do nirmalnej sali jestesmy w trojke ale spoko dziewczyny i nawet mamy ladny widok za oknem😊Krawie mniej zdecydowanie dzis jak prsyszedl tz to sie wykapalam i przrbralam cudowne uczucie😊 rana poki co ladnie wyglada mam myc suszyc wietrzyc.Wczoraj nic nie moglam jesc tylko woda do picia dzis sucharki bez cukru zaopatrzcie sie odrazu przy cc kazda je ma😉a na kolacje moge bulke z maslem wow .Wczoraj wyrwalam sobie wenflon i zawartosc wylala mi sie pod skore mialam reke jak quasimodo.Dzisiaj troszke wzdeta jestem kolejna przypadlosc po cc ale pouzywalam sobie jak bylam sama na sali 😅Maly trzyma dobra wage spadek masy w normie dzis szczepienia wzw i gruzlica zniosl dobrze.Troche odespalismy razem w lozku 2h zregenerowalam sie i on tez spal ze mna caly czas grzecznie.Jeszcze nie moge uwierzyc ze jest moj wpatruje sie w nas tymi smiesznymi ufolskimi oczami jest cudowny.Noce sa trudne chyba ze sie odda dziecko ale tak to troche stres jak zacznie plakac itp trzeba szybko dzialac ja mialam schizo ze zaraz wpadna polozne i mi go zabiora napoja butla itp a tu nic z tych rzeczy polozna zaproponowala zebym karmila piersia ale jak nie zasnie i bedzie plakac to moge przyjsc po mm nikt nie cisnieniuje same nie daja nie wpychaja w ogole maja wywalone bo ja sie zajmuje mlodym.Pozdrawiam

Chili super że się tak układa!!!

Stary 2017-06-26, 14:49   #1829
morelle_
Zakorzenienie

Chilli super, że wszystko ok Fajnie, że się rozkręcacie oboje.
Właśnie tego się boje, że u mnie nie będzie czym karmić. Piersi mi mało urosły. Niby to nie ma znaczenia, ale...
Trzymajcie się ciepło!

ps. nie wiedziałam, że tą bliznę można myć. Myślałam, że jest odwrotnie.
Kiedy wychodzicie? W czw?
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-26, 15:12   #1830
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, nic się nie zapowiada na rozwój akcji porodowej. Codziennie odbieram telefony czy już urodziłam, zaczyna mnie to wkurzać, ale jeszcze jestem miła
A u Ciebie jak sytuacja? Jesteś u rodziców jeszcze czy w domu?

Czujesz jakies skurcze, bóle?
Tak, Ja u rodziców nadal, boje sie podróży do domu 2h drogi. Zostaje tu, ciecie wszędzie zrobią tak samo. Ja mam coraz mocniejsze twardnienia, pobolewa brzuch. Coraz bardziej ciezko ogolnie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości