|
|
#1951 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
Będzie dobrze, wytrzymasz! Cytat:
Ja w 1 ciąży popełniłam błąd i dałam smoczka w szpitalu. Nie planowałam tego, ale wzięłam na wszelki wypadek, a jedna pielęgniarka czy położna powiedziała żebym dała, bo córka ma silny odruch ssania i się umęczę... Teraz nie biorę smoczka do szpitala, zamierzam trzymać córkę przy piersi nawet 24h na dobę jeśli będzie taka potrzeba. Mam nadzieję że tym razem obejdzie się bez problemów z kp... Gratuluję wyboru dywanu Wow 25cm - imponujący wynik! Cytat:
i jeszcze coś innego, nie pamiętam Musiałam cenzurować i zmieniać blee na mniam mniam, bo nie chciałam dziecka od małego negatywnie nastawiać do szpinaku Super są za to karty Czu czu takie na sznureczkach ze zwierzakami i pojazdami - córka je uwielbiała. A poleciła nam je logopedka, że fajnie wspierają rozwój mowy u maluszka. Pewnie część z Was już je nabyła zresztą 1498510310406.jpg |
|||
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że to nic nie znaczy
? Ta co ważyła najmniej może teraz ważyć najwięcej itd.
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.moja ma podobną wagę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam kokos z lateksem
|
|
|
|
|
#1955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A moze taka uroda i beda tez takie kruszynki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1957 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nacytowalam jeszcze i mi wcielo gdzies. Chilli super ze sobie radzicie tak fajnie! Troche zazdroszczę ze masz juz to za soba ze możesz juz malego tulic ale wiem ze na każdego przychodzi pora wiec się nie wyrywam 😁 Emmos gratuluje wizyty! Dobrze ze wód mniej juz. U mnie tez 12 😉 i ten sam termin porodu ale u mnie brak rozwarcia i szyjka dluga. Na wizycie 36t5d moja wazyla 2500 g 😊 Byly u mnie dzis koleżanki. Milo posiedzialysmy, pogadalysmy. Na panienski mam zaproszenie 8.07 😎 ciekawe może jeszcze pójdę 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1959 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekam do 07.07. ![]() Cytat:
może się stara teraz przez ta ciąże
|
||
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mogę rodzić 07.07.
ciekawe czy któraś lipcowka upoluje ta datę
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2017-06-26 o 23:11 |
|
|
|
#1961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Awww ![]() Cytat:
Brawa 🏻Cytat:
Oj biedna tez bym się wkurzyła Cytat:
Oby jutro było lepiej ![]() Taedio - ja nie mam w szufladzie w komodzie poukładane , ale mam szuflady w przewijaku i tam mam różne rzeczy poskładane . Pieluchy mam w garderobie u starszaka większe paczki, a tak na bierząco mam ten worek na pieluchy zaczepiony jednak na łóżeczko . IMG_1498511312.506296.jpgIMG_1498511324.691727.jpg tu mam drugi przewijak na komodzie i mam obok na chustki podgrzewacz i tylko będę mieć jakiś kremik i mi wystarczy IMG_1498511390.332580.jpg oraz mam takie organizery na jakieś inne rzeczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1962 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Samantha moglabym u Ciebie zamieszkac
moje dziecko pływa! Mam wrażenie ze sie odbija w brzuchu do jednej do drugiej strony 😒 i znowu mam zgage 😞 Karola gratki dla męża! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie karty czu czu bardzo fajna rzecz
Mój mały ważył w prawie 35tc niecałe 3kg . Ciekawa jestem ile wazy teraz ![]() ![]() Devilek- dla mnie ten dywan jasny super. Ten ciemny w zygzaki nie podoba mi się do pokoju dla dziecka. Ja mam takie kudłaty tylko ze jasno biało-szary i mój wchodzi mi do pralki spoko. Nie stracił tej puszystości ale to chyba dlatego ze mam suszarkę i ona powoduje utrzymanie puszystości Ja mam znów taki porąbany dzień ze masakra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie szpinak mało zachęcający czu czu mam te biało czarne, dzięki rozglądnę się za tymi, które wrzuciłaś ![]() Cytat:
Mnie się bardziej widzi 17.07.17 ale ja czuje, że to będzie wcześniej. Dziś zrobiło mi się aż gorąco, bo dzwonię do mamy i mówię jej, że tak mnie plecy bolą, że jeszcze mnie nigdy tak nie bolały, a ona do mnie, że w dzień w którym mojego brata urodziła też ją od rana taki ból pleców złapał jak nigdy! Powinnam się bać ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Sam, pięknie się zorganizowałaś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1966 |
|
królikoholiczka
|
Zgaga mnie dobija
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulacje dla.meza!. Przekaże mu to się chlopak dumny poczuje
Potem mi powiedzial.ze jak tu nie kochać tej kruszynka jak nawet przy składaniu ubranek robi się ciepło na serduszku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2017-06-26 o 23:40 |
|
|
|
#1968 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za opinie w sprawie materacy
Cytat:
Cytat:
I mąż mi teraz tłumaczył, że to działa na jakieś tam fale i jak ktoś ma podobny sprzęt to może się podpiąć ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że ja też się nie wyrwę przed szereg ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że część udało się uratować. Cytat:
Cytat:
Powiedział, żebym się oszczędzała i nie szalała za bardzo, ale nie muszę leżeć. Ja zostaję na samym magnezie. Nospy nie brałam, ale w razie czego mam. Z jakiej firmy? ![]() Cytat:
![]() Ktoś pytał o wagę, ale chyba sobie skasowałam post - tydzień temu było 2500 |
|||||||
|
|
|
#1969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Materac fiki miki
|
|
|
|
|
#1970 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiem co z tym moim spaniem. Jestem mega zmęczona a za nic w świecie wieczorem nie mogę zasnąć. Wszystko mnie swędzi i zgaga zabija. A rano kładę się i śpię jak chłop po chlaniu...
|
|
#1971 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Współczuje Ja miałam taki skurcz ze czułam jakbym miała parte Mam wrażenie dziś cały dzień ze coś mi wypadnie z wadzajny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witaj w klubie :/ Ja wczoraj a w sumie dziś poszłam spać Ok.4w nocy wstałam o 8 rano jakbym spała 12h i zrobiłam masę rzeczy i na sile poszłam spać znów Ok.11 ![]() Mnie najbardziej dobija te sikanie . Ja sobie rano wypiłam tyle soku z cytryny i limonki ze aż mnie wykrecalo. Potem zjadłam marchewkę surowa i zjadłam chrupki z mlekiem krowim . Tfu odpukać zgaga mi odpuściła. I niech blac nie wraca bo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ma spania
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też :/
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Mój organizm mnie zaskakuje, w ciągu dnia jestem cały czas na nogach, a w nocy nie mogę spać, idę chyba na tarasie posiedzieć, bo w necie to zaraz zacznę coś kupować
|
|
#1975 |
|
Zadomowienie
|
Tez nie śpię
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam to samo . Nie wiem to chyba organizm się przygotowuje do nocnego czatowania przy dziecku, a potem w dzień trzeba przecież tez się nim zajmować plus domem. Mi bez kitu teraz 5h spania styka , a normalnie jestem śpioch jak koty mogę spać 24/7 . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze miałam tak samo, mogłam spać i spać, a jak miałam jakąś noc nieprzespaną to w dzień nie umiałam funkcjonować. Teraz funkcjonuje jakby nigdy nic...Jak szybko poszłam tak szybko przyszłam, zimna noc u mnie, a ubierać mi się za bardzo nie chce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie to ze mi od chodzenia tak kręgosłup boli to ja bym szalała na szmacie już i cuda robiła.
Byliśmy u teścia. Kotka się zadomowiła , ale ja prdle ile sierści on tam ma to dramat. Trochę mu zebrałam ale nawet nie miałam czym tam ogarnąć bo jak to facet teściu nie ma praktycznie nic do sprzątania . A jego odkurzacz wola o pomstę. Kamień z serca , ze jest jej tam lepiej ![]() Btw! Nie wiem czy już dziś o tym nie pisałam Wam Mam jakieś senior moments ostatnio tudzież zbudynienie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że kotka się zadomowiła, a tak się martwiłaś
Sam, nie tęskni Ci się za Polską, przylatujesz czasem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie już nie tęsknie. Nie umiem tego wytłumaczyć , ale tu jest mój dom . Jedynie za moimi sis tęsknie i bratem. Może za jeziorem i tam gdzie się wychowałam . Byłam w 2012 roku. Nie wiem kiedy znów przylece . Mam paniczny strach przed lataniem i to mnie powstrzymuje . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Zgaga znów atakuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Jak mnie ta zgaga zaczyna męczyć to mam ochotę coś rozwalić . Od razu mam agresora z automatu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Wypiłam szklankę mleka krowiego i zgaga mi odpuściła. Mam ciagle wrażenie , ze mi zaraz wody odejdą . Jakiś stress mnie łapie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Będzie dobrze, wytrzymasz!
i jeszcze coś innego, nie pamiętam
Musiałam cenzurować i zmieniać blee na mniam mniam, bo nie chciałam dziecka od małego negatywnie nastawiać do szpinaku

? Ta co ważyła najmniej może teraz ważyć najwięcej itd.

Zrobisz drugie!

i znowu mam zgage
Mam wrażenie dziś cały dzień ze coś mi wypadnie z wadzajny