![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
maluchna - to ja jsszcze wcześniej na nogi wstałam, to już chyba tak mi zostanie... na początku spało się za dwóch, a teraz za to się nie śpi. 5 razy w nocy wstawałam na siku! i to tak konkretnie, nie wiem skąd tyle tego we mnie
![]() Ja też miałam szalony sen ![]() ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Magda ;)
|
Hej, ja też wstałam o 6 i już jestem po pobraniu krwi
![]() Zła jestem, bo miałam skierowanie od endo i od ginekologa, do obydwu chodzę do tej samej przychodni i w tej samej przychodni byłam w labie, ale okazało się, że endokrynolog ma podpisaną umowę z nfz z innym laboratorium ![]() Więc jutro muszę iść znowu, bo nie chciałam, żeby ktoś mnie 2 razy kuł w to samo miejsce ![]() Czbasia to teraz chyba wyniki ok? ![]() ![]() Maluchna daj znać jak sesja ![]() ![]() Marta o matko jaki sen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
To faktycznie ranne ptaszki z nas.😊
Sesja w plenerze. 5 ujęć 150 zł. Mąż nie może jechać, ale chyba Olę zabiorę. Napiszcie mi proszę czy macie zawroty głowy??? Mała wbija mi dzisiaj coś w żołądek aż mnie to normalnie boli jak cholera.😌
#4714 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam sen erotyczny, z dawną kolezanką
![]() ![]() Czy Agnieszka odpisywała jak to jest z urlopem w Holandii? Myslałam, że w USA jest wyzys, bo tam macierzyński to tylko 4 mce.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zawroty głowy mialam w 1 trymestrze, ale wtedy też niskie ciśnienie i w ogóle same przeboje. ![]() Może to przez pogodę, upały raczej nie sprzyjają. Wczoraj zaczęłam szkolę rodzenia, był temat o porodzie sn i cc, szczerze mówiąc liczyłam, że dowiem się czegoś więcej, jakieś zdjęcia, film, pozycje do porodu, a tu nic. Same ogolniki. Dzis kp i lakktacja to ciekawe co powiedzą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ja nie mam zawrotów ![]() mi mały wbija coś w żebra ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Konto usunięte
|
Ja w miarę dobrze dziś spałam ale nie mogłam zasnąć bo co 10 min chodziłam siku! Adaś mnie bardzo kopał, widocznie po pęcherzu bo po kopniaku od razu chciało mi się siku i tak 4 razy
![]() A 2 dni temu miałam kłucie w żebrach, podejrzewam że to też jego sprawka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Ja zawrotów głowy też nie mam
![]() Koniec z prasowaniem! Taki skwar u nas że cała mokra jestem. Czekam do 10, bo awizo mam, jadę na pocztę, a potem na cały dzień do mamy ![]() Jutro mają przyjść boki łóżeczka i rożek, nareszcie! ![]() Najlepsze jest to, że nie chcą tych złych boków, a że mają takie minimalne wady, których prawie nie widać to te nowe damy do piwnicy i będą jak te się zniszczą bardziej albo dla kolejnego dziecka ![]() Ja po zebrach nie dostaje, ale za to po pęcherzu bardzo często i wtedy właśnie od razu muszę siku :P
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2017-06-27 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
Część dziewczyny.Czbasia super że ok.A co do cholesterolu może faktycznie ciąża wpływa?Tak jak było u mnie z tarczycą.Marta matko jaki sen...Ja też mam głupie a mąż wymięka jak mu je opowiadam.Mi śpi się super.Tzn potrafię wstać siku co godzinę ale śpię do 9.Ja to jeszcze nigdy nie dostałam kopniaka w żebro.Za to w pęcherz wczoraj tak dostałam że gwiazdki zobaczyłam 😃
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Daj znac jak tam po sesji ![]() Dziewczyny a czy Wy tez czujecie czasem taki jakby ciężar w dole brzucha? Bo ja nam cis takiego od wczorajszego wieczoru i nie wiem co robić bo nie jest to uciążliwe ale jest... i tak od czasu do czasu po prawej stronie brzucha mnie coś zakłuje ale moze to blizny po operacji mnie ciągną? Jak myślicie? Macie tez tak? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Piękne te Wasze brzuszki ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę Wam spania. Ja cierpię dosłownie na bezsenność ciążową.. Pośpię do 1 a potem to już dramat. Przez to jestem nerwowa i taka jakaś konfliktowa chyba ![]() Pisałyście kiedyś o zastrzykach po cc. Ja jestem przyzwyczajona - robię zastrzyk z heparyną codziennie w brzuch od pozytywnego testu i tak aż do 2 tygodni po porodzie. Laktator mam z medeli elektryczny i to był super wybór. Choć jak kp moja córkę 2 lata to i tak był przydatny - zwłaszcza na początku, i podczas zastojów mleka w piersiach. Jak dla mnie kp to naprawdę piękna sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie napisałam do mojego lekarza i jestem bardzo ciekawa co mi powie...bo tez zaczęłam świrować ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zadomowienie
|
Ja czuję bardzo często ciężar w dole brzucha, jakby mi ktoś kamieni tam napchał. Poza tym wypychanie po prawej stronie brzucha i uderzenia w pęcherz.
Czekam na panią fotograf wypindrowana i wiecie co? Deszcz zaczął padać.😭
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a to nie jest tak że dziecko jest główką w dół i stąd ten ucisk?Bo jak moja jest w poprzek to ucisku nie czuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O nieee! Ale to moze jakiś przejściowy opad? Daj znac jak juz bedziesz po ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
plan na dzisiaj zrealizowany na 110%. Okna czysciutkie
![]() ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
Jestem po sesji! Deszcz troszkę kropił, ale nie przeszkadzało nam to w ogóle. Sesja była w wysokiej trawie i przy drzewach, w sukni szarej i czerwonej. Zdjęcia będą za 2/3 tygodnie i koszt 180 zl, nie 150.😉
Jak Ola leżała pośladkowo, to też nie czułam ucisku na dole.
#4730 |
Zakorzenienie
|
maluchna - super że sesja udana
![]() W ogóle co ja dzisiaj zrobiłam ![]() Pojechałam z mamą na zakupy do biedry, zakupy już powoli mama kończy robić to stanęłam do dość sporej kolejki żeby miejsce zająć, a mama sobie dogladała ostatnie pierdoły. I jak jedna baba za mną zaczęła marudzić żeby otworzyli kasę (pani zadzwoniła dzwonkiem, ale wiadomo było że nikt nie przyjdzie, bo najzwyczajniej nie miał kto), a nie kasjerki sobie siedzą i kawę piją, a dwie kasy tylko czynne. No za nią zaraz następna babeczka to samo i najezdzaja na sprzedawczynie. Opuściły, siedziały cicho. W kolejce przy kasie obok staje facet i tak się zaczął drzeć i obrażać te kasjerki, te dwie zaczęły zaraz zanim i jeszcze z tłumu co nie którzy chcieli też się wychylic. Jak wrzasnęłam ![]() ![]() No a facet jak zobaczył że mu odpowiedziałam o tym towarze, ucichł, a mama mówi że aż tik nerwowy mu się załączył. W każdym bądź razie nagle cicho się zrobiło w sklepie. Już drugi raz w ciąży tak wybucham, dopiero się zorientowałam że tak się wydarłam jak skończyłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zadomowienie
|
Gratuluje udanej sesji.
Ja nie mam pojęcia jak mój maluch jest ułożony, ostatnio był główką w dół ale to przeciez może jeszcze ciągle się zmieniać. Marta, jaka lwica się w Tobie włączyła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No Marta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | ||
Konto usunięte
|
Jak co wtorek jesteśmy po zajęciach sr. Dziś jestem zachwycona tematem!!! Było spotkanie z fizjoterapeutą, na początku masaż Schantala, to akurat najmniej ciekawe... nie przekonuje mnie ten masaż.
Ale to co później ta babeczka mówiła. Niektórym widziałam, że się nudziło.... ale dla mnie to były najbardziej ciekawe zajęcia ze wszystkich ![]() Czuję się świetnie no ![]() Ale oczywiście nie mogło być idealnie, pózniej byliśmy na pizzy. 3 stoliki zajęte a czekaliśmy ponad 40 min i jeszcze ludzie którzy weszli długo za nami dostali pierwsi ![]() Aa no i wzięliśmy średnią i wcale się nie najadłam ![]() Cytat:
![]() I powiem Ci dobrze że tak wybuchłaś. Co to za teksty że sobie kawkę piją, już zapomnieli wszyscy jaki to kiedyś wyzysk był w Biedrze... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Moje maleństwo waży już 1,5 kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Rozeznanie
|
Mamusie wrześniowe 2017
Cytat:
No to ładnie! Ja staram sie unikać teraz takich sklepów.. jakies rarytaski kupuje w warzywniaczku a po resztę jeździ malzon ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 89Otojestkasia Czas edycji: 2017-06-27 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jaki macie śluz?Zobaczyłam odrobinę glutka takiego ciągnącego wyglądającego jak płodny.Przezroczysty zmieszany z białym.Odrobinę.Jakbym sie nie przyjrzala to bym przeoczyla.Macie tak czasem?Ja praktycznie od początku non stop mam grzybice i nie wiem jaki śluz powinien być.Nie wiem czy się martwić.Pamiętam ze jakiś czas temu mialam coś podobnego ale trochę mniejsze.Badania były ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już kilka razy spotkałam się z takim chamstwem wśród ludzi q biedrze albo z tymi starymi babami co to przy kasie wchodzą prawie na mnie, no czuję je na plecach. Ostatnio jedna tak się pchała na mnie, że nie miałam jak zapłacić kasjerce, bo ona już wpatrzona w kasjerke blokuje mi dostęp do terminala ![]() Przedwczoraj babka mi na ladzie zakupy przesuwała żeby wcisnąć coś swojego, ale na końcu jej się nie udało, bo lada była tak zawalona, przede mną z 5 osób, jakby jej to coś dało, w rękach trzymać nie musiała bo wózek miała. Ja uwielbiamzakupy spożywcze bo zawsze coś pysznego szukam do zjedzenia, ale to chyba nie na moje nerwy już. ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- juka - ja mam głównie taki biały śluz, bez wkładki ani rusz, mnóstwo go jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam bardzo dużo śluzu wszelakiego. Od rzadkiego po ciągnący sie, biały, żółtawy,przezroczysty. Min 3 razy dziennie wkładkę zmieniam.Podobno to normalne. Niestety mój lekarz jeszcze mi nie odpisał ba smsa na temat moich ciągniec w dole brzucha... ale wiem ze odczytał wiec pewnie jakby go to zaniepokoiło to napewno by sie ze mną skontaktował. Aczkolwiek dzisiaj ponowię wiadomość.Wole dmuchać na zimne. Jedyne co mnie pociesza to to ze nie boli mnie bardziej - chociaż w ogóle ciężko to nazwać bólem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zadomowienie
|
Juka juka ja też mam taki śluz czasami, ale nie mam żadnej infekcji.
Marttb i bardzo dobrze, że ich tak pojechałaś! 😉 Kornelia widzę, że znowu mamy wspólną dolegliwość! 😊 Od czasu do czasu męczą mnie właśnie zawroty głowy.😒 U nas dzisiaj pochmurnie, ale ciepło. Mąż zawiózł Olę do przedszkola, ale wyjątkowo nie chciała iść, więc już jutro zostawię ją chyba w domu. Zresztą i tak przedszkole otwarte tylko do piątku, a potem wakacje.😊
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.