PM 2017, cz. 51 <3 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-27, 07:03   #1711
motylek825
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017, cz. 51 <3

Dzień dobry

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ----------

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Mój mąż przyprawil mnie dzis o zawał serca! 3 godziny przed wyjazdem na lotnisko o 21 patrzy do portfela a on nie ma dowodu osobistego.... dodam ze paszportu tez nie ma... objezdzislismy cale miasto tam gdzie bylismy dzis i szukalismy. Bylismy tez w usc bo odbieralismy akt slubu i niemal bylismy pewni ze tam zostal...i ze wycieczka przepadla... naszczescie po 1,5 godzinie szukania znalazl sie w aucie...

No i teraz siedzimy juz na lotnisku Myslalam ze go zabije 10 dni po slubie!!

Ale stresu przed wyjazdem mieliście

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 07:52   #1712
Laura Rose
Zakorzenienie

Hej
Jestem mistrzem organizacji Ogarnęłam się do wyjścia, wyciągnęłam naczynia ze zmywarki, spakowałam kosmetyki i sprawdziłam, czy wszystko jest pozamykane w 45 minut Godzinę i 10 minut po wstaniu byłam już na lotnisku. Szaleństwo
Stary 2017-06-27, 08:14   #1713
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Piaskowanie zębów polecam Mam zdjęcie przed i po i widać mega efekt
łooo, to musisz mieć naturalnie bardzo białe zęby U mnie nie było wielkiego efektu wizualnego, ale bardzo czuć brak kamienia jak się dotyka językiem
Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Mój Tż wczoraj stwierdził, że on to dziecko jeśli już w ogóle to chce po 30 To go uświadomiłam, że cóż, ja na razie też nie chcę, ale jestem starsza od niego a po 30 na pierwsze dziecko to już trochę słabo
Nie mów takich rzeczy przy mnie, bo zwątpię w ludzi Eunice, naprawdę nie poznaję cię ostatnio
Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
[/COLOR]W ogóle brawa dla mnie, zaraz wykonuję już trzeci telefon, a tak jak większość z was, nie cierpię dzwonić
ja w pracy cały czas gadam przez telefon z obcymi ludźmi, wszyscy mnie chwalą, że jestem bardzo miła i skuteczna, no urodzony rozmówca. A jak mam wykonać prywatny telefon w jakiejś sprawie, to serce mi wali z nerwów i zawsze to odwlekam

Pocytowałam jakieś starocie hej
Marta, umarłbym z nerwów
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 08:17   #1714
Edithh_21
Zakorzenienie

Trochę mnie u was nie było, ale jesteśmy w trakcie remontu pokoju i dodatkowo mam problemy z zasięgiem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 08:23   #1715
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Nie ma co podziwiać, wizyta u gina jest 100 razy gorsza niż włożenie soczewki ja za to nienawidzę okularów czuję się w nich nieatrakcyjnie i szlag mnie trafia próbowałam nosić kilka lat i tylko pogorszyłam sobie wadę, bo ciągle je ściągałam. potem się zaparłam, poszłam do okulisty i do oporu przełamywałam się we wkładaniu palców do oczu i w końcu się przekonałam szczerze wolę potykać się o własne nogi niż założyć okulary, bo mam do nich taki wstręt
Serio?
Ja już wolę najmniej delikatnego gina niż to

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Zawsze przychodzi jak jestem pod prysznicem ma wyczucie

Miałam kiedyś kolegę, który był listonoszem na wsi i opowiadał mi jak jedna Pani , sporo od niego starsza, zawsze, ale to zawsze
niezależnie od pory dnia (bo bywał u niej i popołudniu) otwierała mu drzwi ledwo owinięta szlafrokiem i proponowała kawkę
Stary 2017-06-27, 08:27   #1716
aankaa092
Zakorzenienie

PM 2017, cz. 51 &lt;3

Cytat:
Vespere. Zamówiłam 5 czerwca, zapłaciłam w ciągu kilku dni, od razu miałam info od sklepu, że opłacone i w realizacji. Próbowałam się z nimi kontaktować i nic, ale po pierwszej próbie kontaktu status zmienił się na wysłane
Może to jednak jeden z ruch sklepów co bierze sukienki z alie?
Tego się bałam dlatego nie chciałam zamawiać póki ci nie dojdzie. Bo nie wiadomo co przyjdzie
Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Nie mamy nic dla rodziców. Wy kupujecie osobno skrzynki dla mam i osobno dla ojców? Moi rodzice są rozwiedzeni. Alkohol odpada bo tata TŻ jest niepijącym alkoholikiem, słodycze tez bo moi rodzice nie lubią, drzewko tez nie bo tylko rodzice TŻ maja dom. I jestem w kropce.

My mamy spinki do mankietów dla ojcow z personalizacją i naszyjniki z grawerem w pudełku dla mam.
Cytat:
Nie wyszło mi dzisiaj wysłanie, bo najpierw trafiłam na giga kolejkę, a gdy potem wychodziłam z domu zaczepiła mnie sąsiadka by wyjaśnić dlaczego była u nas wczoraj policja i nie wyrobiłam się przed zamknięciem W każdym razie wyślę jutro i dam znać ile, a ty przelejesz jak będziesz miała chwilkę Za to dowiedziałam się niezłych rzeczy o naszej ulicy i bloku

Sąsiadka wyjaśniła mi, że sukcesywnie ona i inna sąsiadka wzywają do naszej klatki policję, bo piętro nad nami znajduje się burdel Podobno widywała te laski roznegliżowane, widziała też facetów z rozpiętymi rozporkami itd. Ogólnie laski są dosyć bezczelne i świrują tak od października i wszczęto nawet dochodzenie w ich sprawie Sąsiadka dodała, że na naszej ulicy było swojego czasu 5 burdeli a nawet znaleziono martwego człowieka Gdzie ja mieszkam Także policja zabłądziła i myślała, że to ja jestem prostytutką Dodam, że na moje nieszczęście miałam króciutkie spodenki, wielki dekolt i wystający czerwony, koronkowy stanik z paskami
Nieźle, ale jeśli jest sprawa założona, to policjanci powinni wiedzieć w którym mieszkaniu dzieją się wszystkie ekscesy. Ale jakoś nie ufam doniesieniom sąsiadów co do takich informacji, ludzie lubią plotki i każda plotka rośnie w ustach następnej osoby
Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Hej ☺
Ale dziś zabiegany dzień
Kupiliśmy koszule na drugi dzień, skończyłam te kosze dla chrzestnych, wizyta w kwiaciarni i na sali no i sprzątanie domu. Padam z nóg.
A jutro kosmetyczka, sprzątanie i spotkanie z zespołem

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Ja wczoraj tez miałam zabiegany dzień. Cały tydzien taki będzie. Dziś muszę kupic słoiki na kolorowe długopisy do księgi gości i na zimne ognie. Odbieram suknie i pare pustych winietek, kupuje pare kolorowanek i pare opakowań kredek. Do tego wszystkie rzeczy potrzebne do koszyków w łazienkach.
Wczoraj zaczęłam projektować ściankę za nami i okazało się ze mamy za mało tiulu i tasiemek, wiec tiul mama mi przywiezie a tasiemki sama dokupie dzisiaj.
Dzisiaj tez odbieram wino od bratowej i butelki na nalewki. Zadzwonię do cioci i spytam czy nam dadza 4nalewki jakieś
Dziś tez spotkanie z DJ-em.
Muszę tez usunąć sobie włosy z twarzy i zrobić peeling porządny.
Do tego mam jeszcze mnostwo innych dupereli do zrobienia.
Cytat:
Mój mąż przyprawil mnie dzis o zawał serca! 3 godziny przed wyjazdem na lotnisko o 21 patrzy do portfela a on nie ma dowodu osobistego.... dodam ze paszportu tez nie ma... objezdzislismy cale miasto tam gdzie bylismy dzis i szukalismy. Bylismy tez w usc bo odbieralismy akt slubu i niemal bylismy pewni ze tam zostal...i ze wycieczka przepadla... naszczescie po 1,5 godzinie szukania znalazl sie w aucie...

O matulu.... nie dziwie ci się! Dobrze ze mój Tz tak nie ma, ale za to ja tak mam i TZ często ma ochotę mnie zabić...

4ddś. Jestem w czarnej D....

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 08:29   #1717
magdenka
Zakorzenienie

Przypomniało mi się, że wczoraj śniła mi się luna. Chyba wyśniłam te jej przygody. We śnie wracałyśmy razem ze szkoły, autobusem. Było dużo ludzi i przypadkiem wysiadłaś z moją torbą, bo była czarna i się pomyliłaś. Przez to całkiem się pogubiłam, wysiadłam za daleko i przez resztę snu nie mogłam dotrzeć do domu. Wiecie, sen z tych męczących.
Stary 2017-06-27, 08:35   #1718
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się, że wczoraj śniła mi się luna. Chyba wyśniłam te jej przygody. We śnie wracałyśmy razem ze szkoły, autobusem. Było dużo ludzi i przypadkiem wysiadłaś z moją torbą, bo była czarna i się pomyliłaś. Przez to całkiem się pogubiłam, wysiadłam za daleko i przez resztę snu nie mogłam dotrzeć do domu. Wiecie, sen z tych męczących.
Jeden z najgorszych. Człowiek po śnie jest bardziej zmęczony niż przed snem.

Mnie za to dzisiaj męczyła mucha. Macie jakieś dobre sposoby na muchy w domu? Jak mnie cholera wkurzała....

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2017-06-27, 08:35   #1719
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Hej
Jestem mistrzem organizacji Ogarnęłam się do wyjścia, wyciągnęłam naczynia ze zmywarki, spakowałam kosmetyki i sprawdziłam, czy wszystko jest pozamykane w 45 minut Godzinę i 10 minut po wstaniu byłam już na lotnisku. Szaleństwo
Szalona
Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Serio?
Ja już wolę najmniej delikatnego gina niż to

Miałam kiedyś kolegę, który był listonoszem na wsi i opowiadał mi jak jedna Pani , sporo od niego starsza, zawsze, ale to zawsze
niezależnie od pory dnia (bo bywał u niej i popołudniu) otwierała mu drzwi ledwo owinięta szlafrokiem i proponowała kawkę
moze go zlapie na ciasteczko. "Moze ciasteczko na drogę?"

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 08:36   #1720
micia00
Wtajemniczenie

Ja wpadlam sie pochwalic, ze ufarbowalam buty slubne na rozowo kupilam na sierpniowe wesele sukienke w rozowe kwiaty, zamowilam na allegro różowa farbe. Okazala sie za ciemna, wiec zmieszalam ja z biala i takie piekne mi wyszly dxisiaj druga warstwa i pochwale się efektem

micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 08:37   #1721
luna_laula
catwoman

hej

Cytat:
a to jaka

tż wrócił wczoraj do domu tylko na kolację, a potem znowu pojechał do pracy jak wstałam o 6 rano to jeszcze go nie było chyba komuś należy się porządna zâ˜☠â˜☠â˜☠ka, że nie można podporządkowywać życia pod widzimisie klienta wpadli na pomysł, że chcą coś szybciej niż się na początku umawiali to ten teraz praktycznie śpi w biurze

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2017-06-27 o 08:38
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 08:42   #1722
krasulka7399
Zakorzenienie

Dzień dobry

Jadę z tż do pracy do Bystrzycy Kłodzkiej, może zobaczę trochę gór?

Dzwoniłam wczoraj do Panny Młodej, która ma ślub dzień przed nami, ma dzisiaj oddzwonić i umówimy się co do dekoracji kościoła, muszę tylko pomyśleć jakie bym chciała kwiaty bo nie zastanawiałam się nad tym

Dziewczyna od fryzury nie zadzwoniła, boje się, że zostanę bez fryzjera

krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 08:50   #1723
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:

tż wrócił wczoraj do domu tylko na kolację, a potem znowu pojechał do pracy jak wstałam o 6 rano to jeszcze go nie było chyba komuś należy się porządna zâ˜☠â˜☠â˜☠ka, że nie można podporządkowywać życia pod widzimisie klienta wpadli na pomysł, że chcą coś szybciej niż się na początku umawiali to ten teraz praktycznie śpi w biurze
jest to temat, który mnie dotyczy, ale u mnie to wina szefa, który obiecuje klientom nierealne terminy i oczekuje, że będziemy pracować po godzinach. Z kolei tż sam sobie bierze na głowę milion obowiązków i siedzi po nocach. Jestem już tak wyczerpana, że żyję tylko od weekendu do weekendu. A niestety mam drugie wakacje z rzędu bez urlopu
Wyżaliłam się, idę na spotkanie z klientem, przyklejam uśmiech
Stary 2017-06-27, 08:55   #1724
luna_laula
catwoman

Cytat:
jest to temat, który mnie dotyczy, ale u mnie to wina szefa, który obiecuje klientom nierealne terminy i oczekuje, że będziemy pracować po godzinach. Z kolei tż sam sobie bierze na głowę milion obowiązków i siedzi po nocach. Jestem już tak wyczerpana, że żyję tylko od weekendu do weekendu. A niestety mam drugie wakacje z rzędu bez urlopu
i jeszcze mnie delikatnie opieprzył, że powinnam mu coś nagadać i nie pozwalać siedzieć po nocach to nie pierwszy raz gdy tak robi, a ja mam dość gadania skoro nic nie dociera powiedziałam tylko, że będzie jak swój poprzedni szef- gruby i śpiący na krześle w pracy, bez życia prywatnego narzeczona go w końcu zdradziła, ciekawe czy kompletny brak czasu się do tego przyczynił...
Stary 2017-06-27, 09:00   #1725
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Coś o tym wiem wczoraj siedzialam tez i pracowałam w domu bo w pracy się nie wyrabiam. ten przyklejony uśmiech - tak bardzo ja teraz

Stary 2017-06-27, 09:01   #1726
agnieszka_2612
Zakorzenienie

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 09:03   #1727
luna_laula
catwoman

dzisiaj odkryłam, że w najnowszej janachowskiej na player.pl jest siostra kolegi z roku muszę obejrzeć ten odcinek

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Coś o tym wiem wczoraj siedzialam tez i pracowałam w domu bo w pracy się nie wyrabiam. ten przyklejony uśmiech - tak bardzo ja teraz

dobrze, że ja nie pracuje z klientami i w razie czego mogę siedzieć naburmuszona
Stary 2017-06-27, 09:04   #1728
celeska
Rozeznanie

A dla mojego Taty zamowila drewniane pudelko na przynenty I w srodku tez jest napis: od dzisiaj zona ale na zawsze corka i do tego recznie robione przynenty: woblery, blaszki i obrotowki

Wczoraj wracałam z pracy autobusem i nadrabiałam co napisałyście. I jak przeczytałam o tym pomyśle z pudełeczkami z tym napisem to się rozpłakałam
Dlatego właśnie na wstępie napisałam, że jestem cięzkim przypadkiem i strasznie szybko się wzruszam. Jeśli któraś będzie miała dla mnie jakieś rady to poproszę.

A pomysł świetny!
celeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 09:04   #1729
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj odkryłam, że w najnowszej janachowskiej na player.pl jest siostra kolegi z roku muszę obejrzeć ten odcinek

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

dobrze, że ja nie pracuje z klientami i w razie czego mogę siedzieć naburmuszona
Ja tez nie. Ale potem pracownicy skarżą ze mamy nie takie miny

Stary 2017-06-27, 09:12   #1730
luna_laula
catwoman

Cytat:

Tutaj gdzie pracujemy podobno kiedyś szefowa się wydarła, że ludzie się nie uśmiechają chyba mam przerąbane
Stary 2017-06-27, 09:22   #1731
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:

Ja się ostatnio dowiedziałam, że straszę ludzi, bo dzwonię do nich i zapraszam na pośrednictwo pracy
Ale szefowa była ze mnie zadowolona
Stary 2017-06-27, 09:25   #1732
nivea91
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Hej ☺
Ale dziś zabiegany dzień 😉
Kupiliśmy koszule na drugi dzień, skończyłam te kosze dla chrzestnych, wizyta w kwiaciarni i na sali no i sprzątanie domu. Padam z nóg.
A jutro kosmetyczka, sprzątanie i spotkanie z zespołem 😀

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Ten ostatni tydzień to mega bieganina😉

Stary 2017-06-27, 09:26   #1733
Ewelinatir
Zadomowienie

Hej Dzwoniłam do księdza. 8 lipca spisujemy protokół...

U mnie na fb wysyp ślubów. Ja już chcę swój. Ogromnie zazdroszczę
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 09:28   #1734
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:

O kurcze, to niezłe akcje mieliście przed wylotem😱 ale dobrze że się szczęśliwie skończyło🙂

Stary 2017-06-27, 09:30   #1735
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Hej Dzwoniłam do księdza. 8 lipca spisujemy protokół...

U mnie na fb wysyp ślubów. Ja już chcę swój. Ogromnie zazdroszczę
to tak jak my właśnie wczoraj mamę prosiłam, żeby mi akt chrztu załatwiła, bo sama sobie nie poradziłam :/ dzwoniłam do kancelarii, powiedzieli, że nie ma problemu, że mi wyślą, tylko żebym im wysłała prośbę, kopertę i znaczek zrobiłam to, a od dwóch tygodni nie odebrano listu, a na dyżurach nikt nie odbiera....
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 09:30   #1736
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Ja wpadlam sie pochwalic, ze ufarbowalam buty slubne na rozowo kupilam na sierpniowe wesele sukienke w rozowe kwiaty, zamowilam na allegro różowa farbe. Okazala sie za ciemna, wiec zmieszalam ja z biala i takie piekne mi wyszly dxisiaj druga warstwa i pochwale się efektem

Koniecznie pokaz efekt!

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2017-06-27, 09:31   #1737
thalia666
Wtajemniczenie

Hej, nadrobiłam wreszcie.

Kolejne zaproszenia rozdane. Standardowy tekst babć "Jak dozyjemy, to przyjdziemy".
Wreszcie mieliśmy trochę czasu dla siebie. Niestety dziś już wracamy i do września nie będzie takiego luksusu.
Stary 2017-06-27, 09:32   #1738
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

dzień dobry
miałam dziś ślubny koszmar - na ślub ani rodzina ani świadkowie nie przyjechali i trzeba było kombinować co dalej, na imprezie było 15 osób i dzwoniłam po znajomych którzy potwierdzili czemu ich nie ma
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 09:32   #1739
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
O kurcze, to niezłe akcje mieliście przed wylotem😱 ale dobrze że się szczęśliwie skończyło🙂

jak lecieliśmy pare lat temu do Grecji to siedzieliśmy sobie jeszcze przed oddaniem bagażu i przed nami stała para i się okazało, że facet daje im dowód, ale idiota nie sprawdził, że ma nieważny....i panika, laska mało tam nie padła, miał też paszport, więc musieli zmieniać dokument potwierdzający, ale im się fartem udało...
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-27, 09:34   #1740
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Szalona

moze go zlapie na ciasteczko. "Moze ciasteczko na drogę?"

Próbuj

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości