|
|
#2071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
Moje kłamliwe aplikacje pokazują, że już ten tydzień był 'donoszony', ale ja się sugeruję skończonymi tygodniami a w ogóle to najlepiej do tego skończonego 38 wytrzymać!
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wyluzowalam na maksa rano przyszla doradczyni super przystawila juz wiem co mam robic ,pozniej wpadla polozna jeszcze cos podpowiedziala mam siare maly sie najadl i spi troche mm wczesniej go napoilam zeby sie uspokoil bo polozna mowila ze kawal chlopa i wyglodzony ze mam nid miec skrupulow i mm sobie dopajac ale tylko po kp jak nadal bedzie glodny ew.jak bedzie wyglodmialy i bardzo nerwowy i nie bedzie mogl do piersi sie przyssac to tez mu kilka ml podac dla uspokojenia.Kilka kropel mi tez na sutka dala zeby go zachecic i w koncu wyluzowalam.Wszyscy mowia ze mnie pieknie zszyli rowniutko ze nic nie bedzie widac nawet dziewczyna z pokoju zauwazyla jak wietrzylam i pochwalila bo mowila ze dziewczyny inne nie maja tak ladnie wiec dobrze trafilam.Laktator kupie avent reczny laski tu nim sciagaja tak szybko ze w szoku jestem i chwala.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Najadlam sie taka pyszna owsianke mi przywiozls bratowa z malinami i kefirem i bulke z szynka ,tesciowa zakochana w nalym powiem Wam ze sid nie spodziewalam zrywa sie z pracy przychodzi ,w dzien cc uciekla z chaty nie mowiac nikomu i przybiegla do nas haha dzisiaj mi kasze z owocami orzyniosla a ha marze zeby isc na wc zeby nue peknac.Maly mial badanie sluchu wszystko ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Lekarz chce mnie jutro wypuscic zobaczymy co pediatra. Darietta dziekuje za gratulacje od mamy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
DEVILEK ten dywan najlepszy
|
#2074 |
|
Wtajemniczenie
|
Nastepnego dnia moglam jesc sucharki mialam dostac bulke z maslem na kolacje ale nam nie pdzyniosly😑pic mozna odrazu wode po cc
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wizja wyjścia jutro extra! A jak z żółtaczka?
|
|
#2076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogromne kciuki za Wasze szybkie wyjście do domu!
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i wspaniale, że może już jutro wyjdziecie |
|
|
|
|
#2078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że wszystko ok! ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
#2079 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Morelle u mnie też owoce na śniadanie, maliny, truskawki i czereśnie
Devileek fajny ten dywan Jeszcze tu są ciekawe, możesz spojrzeć, choć ceny większości powalają https://www.mamissima.pl/pokoik/dywa...sell_price_asc Cytat:
Cytat:
Bo ogólnie jest super, taka mięciusia... Włożyłam ją na testy do koszyka w szafie, gdzie miała mieszkać i na razie ubrania nie łapią kozy Ona nie śmierdzi tak, że czuć z daleka, trzeba ją powąchać z bardzo bliska... |
||
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli
Ekstra, idzie jak pp maŝle ! A jak Ty się czujesz? Chodzisz itp? Wysyłam Wam usciski ![]() Ja wyszłam do miasta na kawe z siostra... ciezko sie idzie, dziwnie mi dziś w tym brzuszku. Mały wypina pupe chyba tak wysoko, czuję tą prawa str I wiezadla dziś... I upal tragiczny... zaluje ze nie ubralam bluzki na ramiaczkach... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam nektarynki i winogron.
|
|
#2082 |
|
*sportaddict*
|
Siil a nie możesz tej szczotki uprać w delikatnym szamponie albo czymś do mycia malucha?
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Ja mam lodówkę od tygodni pełną truskawek, czereśni, moreli i nektarynek i się tym napycham na zmianę
|
|
|
|
#2083 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki za szybki powrot do domu! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdążysz dojechać! a marzeniem kazdej z nas byloby urodzic w chwile po wejsciu do szpitala! ja dzis spalam o 22 do 10 rano!!! 12 godzin! wstawalam 3 razy siku i w nocy brzuch mnie jeszcze bolał ale rano juz bylo ok. zhadlam sniadanie i musze jechac dokupić płytki do kuchni. mąż polozył wszystkie ktorw sie nadawaly. część byla uszkodzona na krawedziach, ale reklamacje odpuscimy bo stały prawie miesiąc w garazu, rownie dobrze my je moglismy uszkodzic a po takim czasie i tam nam nie uwzglednią. 2 paczki musze dokupic i fuge kolorem dopasowac. wczoraj kupilam te lampy do lazienki, jedna, sufitowa zostaje. druga nad lustro jest krzywa wiec ją musze zwrocić. i znow szukanie od nowa...
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli, dzielnie się trzymacie z Wincentem ! Oby Was jutro wypisali
![]() Ja w panice. Pakuje torbę. Nie wiem co mi się stało że taka panika nagle-.- Jezu Jezu Jezu. Niech mi ktoś walnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2085 |
|
*sportaddict*
|
Pestycyda, ciężko w tym wszystkim zachować zimną krew, także ja Cię rozumiem
![]() W ogóle to czasami mi się wydaje, że mam lekkie bóle jakby okresowe, ale nigdy nie jestem pewna, czy to nie jelita |
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dywany bardzo ładne te z chmurkami by nam na pewno pasowały ale nie za te pieniądze :p Zamówilam w końcu ten w gwiazdki Co do kp. To ja jestem zdania na razie że dziecko ma tak mały żołądek że nie wiem czy mu potrzebne mm od.razu ... Ja bym nie chciała podawać w ogóle tym bardziej jeśli będę mieć pokarm . Ale każdy robi jak uważa i nie mówię że źle Super Chilli że wszystko u was w porządku ! Jeszcze troszkę i wyjdziecie. Jak masz zdj. Wyślij na PW bo ja nie widziałam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2087 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej no spokojnie :p Mi jeszcze w torbie brakuje kapci po szpitalu, czapeczki, rękawiczek i skarpetek oraz kubkami sztuccy więc takie ☠☠☠☠☠☠☠y . Myślę że dziś resztę spakuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli - kciuki, zeby synek nie miał żółtaczki. Ja Cię z tym skoczkiem rozumiem. Sama nie kupiłam, ale to zawsze mogę wysłać TZ do apteki w szpitalu.
Darietta - super z tymi ubrankami! Siilmariien - trzymam kciuki za wizytę! Darietta - czytam o bólu kręgosłupa. Powiem Ci, ze i tak sobie super radzisz po takim czasie leżenia. Ładny brzuszek ! Baby2 - dobrze, ze ginekologicznie wszystko ok i ze wyniki krwi dobrze! 3mam kciuki żebyś jutro wyszła. Siilmariien - te pluszowe poroża są straszne! Co do kurierów - akurat dzisiaj jak mnie nie ma było dwóch. Pierwszy z Inposta nie dzwonił nawet tylko za skrzynką zostawił przesyłkę (woreczki na pieluchy). Z drugim umówiłam sie, zeby torebkę do wózka zostawił za ogrodzeniem. Mam nadzieje, ze nic sie nie stanie. Aggs - odnośnie podnoszenia dziecka - ja sobie wydrukowałam instrukcje i zabieram do szpitala ![]() Nulka - 3mam kciuki za wizytę! Zawzięta dziewczyna z Ali ![]() Devileek -ładny ten dywan. Co do podchodzenia bez paniki do porodu - ja tam miałam do wczoraj. Wczoraj panika, a dzisiaj jest juz ok i brzuch nie jest kamieniem. Chilli - 3mam kciuki za dzisiejsze wyjście! Super, ze doradczy ni pomogła i ze rodzina Cie dożywia. Pestycyda - ja cie z tą paniką rozumiem. Nie wiem co poradzić, chyba najlepiej sie czymś zając. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz przeboje z tym remontem :/ Cytat:
Cytat:
Mam się do Ciebie przejechać ?Masz aż miesiąc
|
|
#2092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pestycyda a ja właśnie jakoś ostatnio mniej panikuje hmm a był czas, ze strasznie panikowalam 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie siedzę w MCDonalds. Niedawno go otworzyli, a tyle ludzi teraz. Wcześniej zjadłam frytki a teraz odebrałam loda.
Wcześniej byłam na badaniach, potem w Sinsay. Kupiłam sukienkę i kombinezon z myślą o okresie juz po ciazy, zeby dobrze było w nich karmić.IMG_1498559749.099691.jpgIMG_1498559772.632598.jpg Niedługo pojadę jeszcze do Agata Meble. Generalnie nie spieszy mi sie do domu przez to, ze TZ w Katowicach, mama w pracy do 15tej. Jakbym dostała skurczy na mojej wsi to byłby problem, a jak jestem na mieście to wezmę taxi. Torbę do szpitala mam ze sobą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2094 | ||||||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Do szpitala mam 3,5 km ![]() Mój Tż kupił dzisiaj ksiażkę Zawitkowskiego bo mamy te same obawy Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
!Cytat:
Cytat:
![]() Współczuje kolejnych problemów Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2095 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę namówić męża żebyśmy pojechali w weekend na jakieś małe zakupy, ciągle chcę sobie kupić krótkie spodenki i sukienkę, a jak maluszek przyjdzie na świat to na pewno tego nie zrobię a już nam zostały 3 ostatnie weekendy!
|
|||
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora gratuluję zakupów
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Jon przez neta zawsze zrobisz ![]() Ja w Zarze kupiłam 14 rzeczy, a miały być 3szt! Coś na pewno odeślę bo na wszystko mnie nie stać
|
#2097 |
|
*sportaddict*
|
u mnie to od zawsze idzie w parze niestety, jeśli cokolwiek się działo z macicą, zawsze miałam problemy też z jelitami, więc może być ciężko
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora, super zakupy i podziwiam za spokój ducha:p
Jon, no niby racja z tym karmieniem ale jak ono się będzie darlo pół nocy to co zrobić? Morelle, nie przyjeżdżaj bo jeszcze urodzisz w Oławie a nie chcesz:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2099 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
vadi chciałam wejść na aukcję z tymi prześcieradłami, które zakupiłaś, ale wszystko jest nieaktualne i ten użytkownik nic już nie sprzedaje
|
|
|
|
|
#2100 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki Lipcóweczki
![]() Usnęłam po 2, ale spałam do 9, więc nie jest źle wysprzątałam mieszkanie, chyba będę mieć dziś gości.Jeszcze dziś poproszę o kciuksy, bo mam wizytę u diabetologa ![]() Cytat:
Wiele osób mówi mi podobnie Najważniejsze, żebyś dobrze się czuła w miejscu, które Cię otacza.Cytat:
Nie urodziłam ale mama już od rana pisała zestresowana ![]() Cytat:
Oj raczej szybko nie uśniemy. Choć u mnie jest trochę inaczej, bo ja nie mam nadal terminu, moja gin liczy, że złapie mnie wcześniej, a jakby się tak nie stało to termin mi ustali dopiero na kolejnej wizycie. ![]() Cytat:
O fajnie, 16 byłby Waszą szczęśliwą liczbą ja mam jutro fryzjera![]() Chilli wiesz jak super sie czyta wieści od Was Bardzo się cieszę, że sobie świetnie dajesz radę, z karmieniem na pewno wszystko sie z czasem ustabilizuje ![]() Ja u diablo, kciuki za Was ✊️✊️ Cytat:
Bardzo ładnie ![]() Cytat:
Nie może być 🤣 Cytat:
Cieszę się, że jest lepiej ![]() Cytat:
Ej a kto będzie potrafił jak nie Ty? Pfff!!! ![]() Cytat:
Może jak spakujesz torbę to będziesz spokojniejsza ![]() Cytat:
Xzora powiem Ci, że z Ciebie to jest zgrabna dupa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

a w ogóle to najlepiej do tego skończonego 38 wytrzymać!

za szybkie wyjście 

?

a już nam zostały 3 ostatnie weekendy!
Najważniejsze, żebyś dobrze się czuła w miejscu, które Cię otacza.

po południu pewnie znów będzie zar z nieba.
to będzie wyzwanie
miałam przy corce i tak je zniszczyłam ze poszły do kosza po 8 miesiącach karmienia