|
|
#5071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Big Brother V !
"masz zdjecia przed operacja?"faktycznie Izka wolno trybi
Ciekawa ta konstrukcja pompki,rozumiem ze gdzies tam trzeba nacisnac ale jak to sie utrzymuje?siła woli?? ![]() no to Magda pokazala to o co ja podejrzewalysmy,zagarnac dla siebie Po programie Niko rzuci Dominike i bedzie podrywal Dianke zrobila sobie mu reklame ,ktora na pewno mu pasuje
|
|
|
|
#5072 |
|
Wtajemniczenie
|
Papryczkoo ja też byłam w nim zakochana
![]() on miał na imię chyba Kojiro(fonetycznie kodżiro)
|
#5073 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
on ma w sobie tyle z tvn24 co cichopkowa z moniki belluci ![]() jak dla mnie to cos jak Fakt - brukowa wersja telewizji.. u mnie to jest w okolcy 90 kanalu i prawie nigdy tam nie dochodzę pstrykając pilotem... magda strasznie pewnie sie poczula w domu po wyjsciu danieli.. i nie przyjmuje do wiadomosci ze moze wyleciec tak niespodziewanie jak danio.. ![]() czekam na to pliiss automat za gluta dla magdy.. |
|
|
|
|
#5074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale niespodzienka z rana ![]()
|
|
#5075 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudia mogła się zgodzić na ten alkohol, razem z Izką, można się nie lubić, ale mnie by nie zależało, czy wypiją sobie lampkę wina czy piwko, nie podobało mi się to, tak po złości....
a wracając do polonii 1 i bajek, http://pl.youtube.com/watch?v=h5d48iIcmc4 fajny komentarz znalazłam, o tym że ta bajka była puszczana w czasach komunizmu u nas, bądź zaraz po
|
#5076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) co milego ostanio oni zrobili dla niej?? jada po niej jak moga a potem oczekują zrozumienia - bezsensu.. 2) widząc poziom agresji np marcina do izki na trzeźwo.. i mając warcholowe doświadczenia, dla wlasnego bezpieczenstwa bym sie nie zgodzila.. wiadomo po pijaku puszczają wszelkie hamulce |
|
|
|
|
#5077 |
|
Raczkowanie
|
Jola to chyba już niedługo zacznie pracować w tej Superstacji. W przeciągu tygodnia będzie tam 3 raz. Ogólnie telewizja jest do kitu (choć ma ciekawe programy publicystyczne, ale reszta jest do bani). Biedna jak zobaczy tego fałszywca z "bananem" na twarzy to gotowa wyjść ze studia.
Wracając do wczorajszego programu, zauważyłem, że Klaudia w takcie komentowania dnia była jakaś przybita, chyba ma już dosyć. Ciekawe kto ich tam wczoraj odwiedził, jakaś wielka gwiazda pewnie.
|
|
|
|
#5078 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie się to bardzo nie podobało, to nie był alkohol dla chłopaków, pokazała że jest tak samo mściwa jak reszta towarzystwa
|
#5079 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mowicie o Izce??bo to ona mowila NIE a Klaudia mowila ,ze jej zdanie nie ma znaczenia,niech robia co chca
![]() nie dziwie sie Izce ,ze tak mowila-zemscila sie na nich za to ze jej nie lubia i dokuczaja-za to miala sie zgadzac?To by powiedzieli ,ze chce sie podlizac |
|
|
|
#5080 |
|
Raczkowanie
|
Iza najpierw mówiła nie, potem jak dowiedziała się, że tylko dla dziewczyn to się zgodziła. Klaudia cały czas powtarzała, że nie ma zdania i oddaje decyzję w ręce Wielkiego Brata. Na koniec WB powiedział, że dziewczyny wymusiły na Izce i Klaudii zgodę.
|
|
|
|
#5081 |
|
Wtajemniczenie
|
''jej zdanie nie ma znaczenia'' blaaa blla blaaaa.........
może tak jest w jej przypadku, ale w tej sytuacji jasno było powiedziane, że od każdej dziewczyny zależy to czy napiją się piwka...udała głupa i tyle... sprawa życia i śmierci - taką z tego aferę zrobiła, jakby mi zależaało czy Diana napije się piwa czy nie, wstyd by mi było powiedzieć nie, albo zachować się tak jak ona...jak rozkapryszony bachor
|
#5082 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli są tam zamknięci tyle czasu, to nie dziwie się im, że mogą robić wielkie halo z braku alkoholu-który akurat dla nich jest ważny.
postępowanie Izy i Klaudii mnie irytuje ale sama Iza..bardziej
|
#5083 |
|
Matka buldoga
|
Mi sie tam Klaudia podoba
Jest twarda w swoich postanowieniach. Poza tym bardzo podobala mi sie jej dyskusja z dziewczynami na temat pudrow i fluidow. Podawala konkretne argumenty, a nie tak jak Sylwia (nienawidze jej), ktora mowila, ze fluid jest zly i na tym koniec, bez zadnego uzasadniania.Chcialabym zeby z wielkim hukiem wyleciala Sylwka i Magda. Ale one mnie wkurzaja. Sylwka to wyglada jak dmuchana lala. |
|
|
|
#5084 |
|
Zakorzenienie
|
taa tylko Klaudia upierała się przy tym, że solarium jest nieszkodliwe dla skóry
|
#5085 |
|
Zakorzenienie
|
sama sie opala to musiala klamac
![]() Ale gwiazda u nich była -zona Ferdka znowu Izka wyskakuje z tymi swoimi pogladami,a nawet nie wie kto to jest transwestyta, a kto transeksualista Edycja 4 pod znakiem gejów,a ta pod znakiem trans i co wazne kazdy jest podejrzany nawet prowadzaca edit:STAŁO SIE,zabili Jaro...w Klanie
Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-05-09 o 17:56 |
|
|
|
#5086 |
|
Wtajemniczenie
|
jolka się ponoć pogodziła z kluchą, nawet w knajpie byli
|
#5087 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym zobaczyć minę Magdy, gdy Wieki Brat mówi: "Magda, jesteś automatycznie nominowana za...gluta w gardle".
|
|
|
|
#5088 |
|
Wtajemniczenie
|
ona tak mówi, bo gdy mówi
w ogóle nie porusza ustami jak normalny człowiek, tylko jakby przez nos, na gardle jedzie, ja tak robię i wychodzi jej głos
|
#5089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5090 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo widzicie jakos mi nie pasuje do Joli ktora byla w bb ![]()
|
#5091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Izka z twarzy przypomina mi jakies zwierzatko,waham sie miedzy jeżykiem,pszczólką lub jakims ptaszkiem ![]() Niech sie Sylwka martwi lepiej o swoje warunki,ktore moga jej zjechac do kolan jak na starosc skora nie utrzyma ciezaru AMarcina powinni zapytac co mu strzelilo do łba zeby sie zakolczykowac Magda znowu przyklejona do Jaśka ![]() Ooo to sie Dominika dowiedziala "to nie jest zadna milosc" hłe hłe ,a ona sie tam produkuje na jego profilu ,gada o slubie i wspolnym domu |
|
|
|
|
#5092 |
|
Zakorzenienie
|
no i pojechał Dominice..
|
#5093 |
|
Zakorzenienie
|
boszz co tej Sylwuni dolega zawsze o 18:30?
|
|
|
|
#5094 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za Warchol nr2?
|
#5095 |
|
Zakorzenienie
|
to jest ten 1 gosciu z "mafii"
|
|
|
|
#5096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5097 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no chyba w myslach jest elokwentna ,bo malo co mowi na lajfach,a jak juz powie to jak teraz z fochem i jeszcze sciagnela od Jolki ta gadke "pozdrawiam pa" ona mowi "dziekuje..cos tam" |
|
|
|
|
#5098 |
|
Zakorzenienie
|
Iza chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co mowi...
nie wiem skad tyle chłodu i złosliwosci u osoby deklarujacej sie jako katoliczka wobec osob transseksulanych,transwes tytów itd... nie wiem naprawde ale szkodzi sobie dziewczyna.
|
#5099 |
|
Wtajemniczenie
|
http://bb4.tivi.pl/47326,ogladaj_wid...minal_zle.html A WZIęłO MNIE DZISIAJ NA WSPOMNIENIA
JEJ NIKT NIE PODROBI
|
#5100 |
|
Zakorzenienie
|
Gladiatorka:
''Iwonko...tak...masz racje...tez jestem transseksualna...i nigdy sie tego nie wstydzilam...Przyznalam sie do tego dobrowolnie w Gladiatorach...wiedzac,ze jest to jednoznaczne z opuszczeniem programu(ani jeden Gladiator mnie nie wybral do pary).Ale nigdy przed Nickolasem nie bylam w zwiazku z osoba transseksualna...Wsdzystc y moi poprzedni faceci...byli"normalni".. ..Nie zdalam wowczas tego egzaminu ((((((((((( ''ale sie rozpisuje i w kólko jedno ![]() oj Kami popisy pod publiczke teraz to widze... w realu jest moze wesola szalona ale nie az taka głupiutka i chodzaca z koniem jak w bb.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

ja jej nie ogladam,bo mnie żenuje taka podróbka tvn24 tylko z wieloma wpadkami i żenujacymi żartami

ale sama Iza..bardziej

((((((((((( ''