|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]() Morelle To gniecione truskawki z porzeczkami, miodem i jogurtem greckim pycha!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdzie sie takie ludzie chowaja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2223 |
|
*sportaddict*
|
Dywan zaakceptowany
|
|
|
|
#2224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez myszowata1313 Czas edycji: 2017-06-27 o 21:28 |
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi - wchodząc na wątek widzę zdjęcie dziecka w przebraniu kozy - zeby tylko mi sie nie przyśniło
Aggs - niezła historia z tą obrożą przeciwkleszczom.... ludzie to nie mają wyobraźni Meja - moj wozek to Baby Jogger City Elite Vadi - przy podejrzewanie wycieku wód go juz chyba nie było stresu odnośnie egzaminu... gratuluje zdania! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2227 |
|
*sportaddict*
|
Xzora
A stres był ogromny Ale bardziej się stresowalam chyba czy zdążę w godzinę bo musiałam na IP podpisac papier ze wychodzę na własne życzenie i za tyle wrócę |
|
|
|
#2228 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny blagam o Wasze kciuki bo maly zzolkl bardziej musze karmic co 2h a chce jutro wyjsc wlasnie skonczylam wycie pol godzinne podcprysznicem cycki mam biedne masakra moj bratvkupil mi medele elektryczna wielka niespodzianka masakra
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Przy dziecku i w szpitalu nie hestem wxstanie was nadrobic ale trzymam kciuki za kazda z Was i czekam na kolejnego malca 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli trzymam kciuki !
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2230 |
|
*sportaddict*
|
Chilli biedaku
|
|
|
|
#2231 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
CHILLI kciuki!!!
Nie cieszysz się z tej medeli? Kochany brat.
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Chill będzie dobrze. Zoltaczka to bardzo częsta przypadłość.
|
#2234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty uważaj z ta drabina. Cytat:
![]() Cytat:
Brat pomyślał Kup sobie te sylikonowe nakładki na sutki. Będzie ulga przy karmieniu i małemu będzie lepiej ssać.
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli
Nie rycz, bedzie dobrze, wyjdziecie szybko. Czasami wystarczy chwile naświetlać, żeby było ok. Trzymam kciuki za Was ![]() Super prezent od brata Ja idę już spać zmeczył mnie ten dzień nie wiem czemu... Dobranoc dziewczyny, może sie któraś zdecyduje dołączyć do Chilli? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zobaczysz ze badania wyjda dobrze i jutro bedziecie w domku juz razem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chilli kciuki 🏼
|
|
|
|
|
#2238 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
główny tester produktow dzieciecych ![]() Cytat:
Chilli - podobno wit.D pomaga szybciej uporać sie z żółtaczką. poproś męża zeby Ci dowiozł i z mlekiem moze cos tam mlodemu przekażesz. ja biore teraz wit.D - podobno jak matka ma odpowiedni poziom wit.D przed porodem to u dziecka nie wystapi zóltaczka ja dzis znow aktywny dzien mialam. tetaz leże i to czuje.. bylam po brakujące plytki. po drodze jechalam zatankowac lpg - spedzilam tam 40minut! najpierw dwóch dziadkow probowalo zatankowac i nie umieli.. juz chcialam wyjśc sama im podpiąć ten gaz! potem jakas laska wpieprzyla sie przedemnie bo zajechala z drugiej strony i tak sie spieszyła bo widziala że teraz mialaby byc moja kolej że w pośpiechu zablokowała dystrybutor!! a na koniec jak juz byla moja kolej to wlew paliwa w aucie nie chcial sie otworzyć lamp nie zdążylam juz jechać oddac bo musialam jechac do przedszkola po syna, zjesc cos i zawiesc go do dziadkow bo jechalam na sr. okazalo sie że mlody wyjątkowo nie chce zostac u dziadkow tylko jechsc ze mna! no to wzielam go. bawił sie na parterze w sali zabaw. za tydzien tez chce jechac ze mna ![]() mąż byl u dentysty po pracy i dopiero niedawno zaczął klasc te brakujące plytki. zmeczony i obolały. ani sie nie odzywam do niego ani tam nie wchodze bo cos czuje że wyladuje swoje zlosci na mnie...
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj przegielam siedzialam cale popoludnie z mama i obieralysmy porzeczki bo w weekend byla na ogrodzie a chce sobie zamrozic i tak mnie kregoslup boli ze umieram i normalnie jakbym nie wiem ile przeszla sie czuje.
Co chwile mi mowila odpocznij. Teraz weszlam do wyrka i nikt mnie z niego za nic nie wyciagnie. A tak sie skupilysmy na porzeczkach ze zapomnialysmy ciuszkow wyprac i mama teraz wlaczyla. A mi glupio bylo powiedziec bo tyle sie juz naprala a ja kolejna partie jej podrzucam. Dopiero tata zarządził pranie i teraz sie pierze. Smieja sie ze komis z ciuszkami dziecięcymi mogę otworzyć. Ide spać nie mam już siły na nic. Do juterka |
|
|
|
#2240 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale fajnie tam u Was! Kocia akceptacja jest bardzo ważna
![]() Cytat:
Cytat:
tylko żeby ten kręgosłup nie dokuczał!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Aggs dobra ta babeczka jest
![]() Minini nie mam właśnie takiego sprzętu, a koleżanka kupiła córce i polecila mi, jednak nie wypytalam jej za bardzo bo wiem, ze nie ma czasu i tak grzebie po internecie a opinii za dużo nie ma :P cena nie taka wygórowana bo 250zl a jest do 12kg Pisze z tel i mam światło zgaszone i komarzyca mi usiadła na tel Chilli
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Darietra podziwiam Cię ze po takim czasie leżenia bierzesz się za robotę. Jutro tylko nie umieraj 😀
|
#2243 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hej,
jak się nie zagląda od rana to potem ciężko nadrobić bo się połowa cytowania kasuje ![]() Zrobiliśmy pierwsze pranie ![]() I dokupiłam resztę drobiazgów w rossmanie i biustonosze na wyprzedaży w HM. Na początek do szpitala i do spania będą chyba ok. Na potem mam koronkowe z Esotig i dokupię pewno coś bardziej usztywnianego po porodzie. Super, że wszystko u Was dobrze po wizytach! ![]() Nulka zazdroszczę Ci tych 4 cm bez bólu! ![]() Chilli oby szybko Was wypuścili! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z dywanem masakra! Ubrania z Sinsay super ![]() Też oglądałam kiedyś tę sukienkę, ale nie mierzyłam. Szkoda, do karmienia wydaje się być fajna ![]() Cytat:
![]() Ogrutek wymiata
|
||||
|
|
|
#2244 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kup sobie te nakładki na piersi jak Cię bolą. Położna moja radziła nie ma się co męczyć i ranić bardziej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2245 |
|
królikoholiczka
|
Znowu zgaga
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
Boziu ale mnie dziś dziecię kopie po pęcherzu. Masakra jakaś 😥
Aż się boję jak to będzie jak mi brzuch opadnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam pięknie laski
Dobrze, że nie było mnie tutaj po południu, bo byście mi smaka na pierogi zrobiły, a teraz to ja już jestem najedzona, racuchy owsiane mi mąż serwował ![]() Agg_s nie wiem czy sie śmiać czy plakać nad tą laska, biedne dziecko Morelle ten kostium jest kapitalny a mama przekochana ![]() Nulka z Ciebie to jakiś hardcore, Ty urodzisz i nie zauważysz chyba ![]() Xzora torba prezentuje się świetnie ![]() Cytat:
Normy napiszę Ci jutro, bo juz mi sie wstawać nie chce zalecenia masz widzę trochę inne, ale mam nadzieje, że obydwie pozbędziemy się tego dziadostwa ja nie czytam innych przypadków zeby sie nie stresować ![]() Cytat:
Chilluś oczywiście kciuki za Was ✊️✊️ będzie dobrze, zobaczysz żółtaczka czeka niejedną z nas, a co do piersi to tak jak dziewczyny pisały, spróbuj osłonki skoro niektórym pomagają to warto próbować.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Ja już którąś noc z rzędu się z tym pieroństwem rozstać nie mogę ![]() Cytat:
Miałam tak ostatnio, że wyszłam z łazienki i po minucie wracałam, bo jakieś tulenie pęcherza mała odstawiała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam potworna noc. Nie spałam nic. Zasnęłam już o świcie o 5:30 i spałam z przerwami co godzinę półtorej do 13:40 .
W nocy miałam zgagę plus skurcze. Byłam 3 razy w kiblu na dwójkę. Miałam ochotę wymiotować i byłam głodna jak cholera. Jak spałam w końcu to czułam skurcze przez sen ale nie miałam siły się podnieść. Jestem tak słaba ze masakra . Wszystko się we mnie telepalo i było mi w cholerę zimno. Tz mnie wkur miał jechać ze starszakiem do parku , a poszedł spać. Kurna książę co jak nie spi 10h to ma focha ![]() Ciekawe co ja mam powiedzieć. Marze o tym żeby w końcu zrzucić ten brzuch i wrócić do swojej starej mocy i mieć wszystkich w dupie. Jak wstałam to zamiast zapytać mnie co się w nocy ze mną działo to pierwsze pytanie co znów zamawiałam na iherb i w sklepach Byłam tak wściekła ze pozmywałam stertę garów Vadi- wow ale masz super hemo . Tez takie miałam dobre ze starszakiem w ciąży. Nie wiem dlaczego teraz mam takie do kitu Dywan super ![]() Xzora - fajna torba i ubrania tez super. Masz mega zgrabne nogi. Szkoda ze moje fajne nogi zamieniły się w świnskie nóżki ale widocznie musiały takie być żeby dźwignąć ten brzuch. Brawa dziewczyny za Wasze wizyty oraz za cukrzyce 🏻 oby cholerstwo zniknęło raz na zawsze 🏻Nulka - rozwalasz system normalnie ![]() Bez kitu ja bym się bała ze kichne i urodzę ![]() Widocznie masz bardzo silny organizm Chilli - kciuki za małego i Twoje cycki 🏻Brawa dla brata za laktator . Miał facet gest 🏻 Odciągaj swoje mleko i dawaj z butli. W domu sobie potem nauczysz go przystawiać na spokojnie Ja w szpitalu tez dałam mm ale mały zwymiotował i nie tolerował mm kompletnie wiec dobrze ze miałam laktator od razu ze sobą . Witaminy biorę prenatalne plus dha od początku ciąży i będę brać jeszcze długo po porodzie . Co do fotelików i leżenia na płasko to ja zauważyłam ze tutaj często rodzice chodzą na spacery w fotelikach. Mojej sis mały w gondoli darł się i nie było dla niego spacerowania wtedy. Dopiero jak sis włożyła go w fotelik po jakimś czasie to zaakceptował spacery. Ja miałam taki bujaczek niby od urodzenia , ale tez miał lekkie wgłębienie , ale w kryzysowych sytuacjach kiedy już padalam na twarz używałam go . Teraz nie mam żadnych takich sprzętów, tzn.mam ale nie umylam . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Tule :/ Cytat:
Będzie słodko mój pęcherz jest tak biedny , ze po porodzie chyba czeka mnie przeszczep jego :/ Morelle - piękny strój kąpielowy ![]() Devilek - super ze dywan zakupiony 🏻Ja nie lubię zbytnio pierogów. Nie jestem taka kluskowa i mączna za bardzo. Owoce gotowane średnio mi podchodzą tez. A pierogi z czereśniami są tutaj często bo Amerykanie wiśnie słabo znają . Częściej właśnie są z czereśniami . Ja uwielbiam lody z czereśniami Najbardziej uwielbiam jednak leśne owoce ![]() Siostra mi ostatnio pokazała ze nazbierała koszyczek poziomek . Boshhh ale bym zjadła sobie poziomek :ślina: tutaj nie ma. Nie spotkałam się z tym. Nie wspomnę o tym ze porzeczki tutaj to jakby złoto i za malutki koszyczek na dwa gryzy płaci się fortunę . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Obroża na kleszcze dla dziecka mnie zabiła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przeboje miałaś na tej stacji. Ja wstyd się przyznać jeszcze nie tankowałam swojego auta, zawsze TZ jeździ ![]() Cytat:
Współczuję Ci tych dolegliwości ciążowych, nacierpisz się
|
||
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Sam, Twoja noc to jak horroru jakiegoś
ja też spać nie mogę, ale poza zgagą nic mi nie doskwiera, także współczuję Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

nasz wątek to naprawdę jakiś zaczarowany a dzieci takie grzeczne, czekają w kolejce na swój czas 

zobaczysz ze badania wyjda dobrze i jutro bedziecie w domku juz razem 
🏼

i tak sie spieszyła bo widziala że teraz mialaby byc moja kolej że w pośpiechu zablokowała dystrybutor!! a na koniec jak juz byla moja kolej to wlew paliwa w aucie nie chcial sie otworzyć 

a mama przekochana 

mój pęcherz jest tak biedny , ze po porodzie chyba czeka mnie przeszczep jego :/

ja też spać nie mogę, ale poza zgagą nic mi nie doskwiera, także współczuję