|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Joasiuniowe bibułkowe kwiatuszki, papierowe koszyczki i karteczki:):):)
Asiu, ja odnoscie ceny ksiązki! 30 zł to malutko... moje kolezanki z TZ sprzedawały po 45 a nie wygladały lepiej od Twoich... ja osobiscie tez 30zł biorę ... ludzie nie narzekaja a jak im za drogo to nie biora i juz
![]() rameczka ładna... klej to mały szczegół.. bo pióreczko urocze i tak czerwono ![]() pozdrawiam serdecznie z filozoficznego punktu widzenia... "wiem, że nic nie wiem" ![]()
#782 |
Zakorzenienie
|
![]()
bydgoszczanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murraya ![]() ![]() ![]() ![]() Femuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
![]()
Matko! Skończyłam tę księgę! Mam nadzieję,że się spodoba...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
kurcze niechca mi sie zdjecia wgrywac na powiekszenie ale z tego co widze na odleglosc to warta tych 30 zl
![]() ![]()
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
A ja bym powiedziała, że nawet więcej niż te 30 zł
![]() Nie był mnie przez chwilę zaledwie a tu już tyle nowego... Zapiśnik świetny, rameczka piękniusia ( jakieś tam małe niedociągnięcia? któż się tego dopatrzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
Asiu zrobiłaś śliczną księgę, myślę, że 30 zł to rozsądna cena.
Zapiśnik też Ci się udał; widzę, że wykorzystałaś pogniecione papierki, ładnie to wygląda ![]() Rameczka też mi się podoba. Też zauważyłam nadmiar kleju, ale Ty zdolna dziewuszka jesteś, jakoś to naprawisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
super ! skoro zrobiłas sama kwiatuszki to jest warta jeszcze więcej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
To teraz ja dorzucę swoje trzy grosze. Co do kleju na rameczce to powiem szczerze że wczoraj nic nie zauważyłam. Może dlatego że oczy już mi sie zamykały i chciało sie spać
![]() ![]() No a księga piękna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólny efekt - świetna ![]() ![]() ![]() Ale sie rozpisałam ![]()
#789 |
Zadomowienie
|
Asiu super książka a kwiaty CUDNE
![]() ![]()
#790 |
Zakorzenienie
|
No no teraz powaliłaś mnie z nóg księga piękna a cena jak dla mnie niezbyt wysoka ja dala bym więcej brawo
![]()
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Asiu mam być szczera??? powiem Ci coś jeśli chodzi o tą księgę....
ONA NIE JEST WARTA 30 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!! ONA JEST WARTA 3000ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
![]()
nela007 dziękuję
![]() karola0507 dziękował dziękował ![]() ![]() ![]() ![]() Yoanna21 ![]() ![]() ![]() ![]() klaudensiku dzięki za wsparcie ![]() ![]() ![]() agniesia125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ADALIRA dziękuję dziękuję i po trzystokroć dziękuję!!! ![]() ![]() anka43 ![]() ![]() ![]() ![]() Dianuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz... Jeszcze dzisiaj po południu szybciorkiem wzięłam się za serwetki do stołu komunijnego! Taki oto tego efekt... ![]() ![]() I jeszcze mała niespodziewaneczka... Rodzinka mi się powiększyła ![]() ![]() ![]() ![]() A tak jeszcze dodam... Że księga jush wzieta! Odbiorca zachwycony! Wycałowana zostałam,że tak pięknie zrobiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
ale zad serwetek postawilas jak w jednostce hihi i takie ladne
a kociaczki cuuuuudooooooo slodziutkie prosze wiecej mamusi niestresowac ![]()
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Wtajemniczenie
|
Asiu, książka jest przecudna! naprawde poległam z zachwytu.. Ze Ty mialas poczucie ze za duzo bierzesz.. ona jest naprawde warta nawet wiecej niz 30 zł.. ale jest cudna, piekne kwiatki listki.. wszystko cudowne...
a te "chłopki" z serwetek to powaznie jak w wojsku pieknie ładnie ![]() a kocurki tez urocze... ![]() ![]()
#795 |
Zakorzenienie
|
Wow Asiu siega super!!! a zastep serwetek na apelu hihihi jest swietny
![]()
![]() |
#796 |
Wtajemniczenie
|
Ale roboty miałaś ze zwijaniem tych serwetek. Ślicznie to wygląda, a jak fajnie na stołach to leży i początkowo zdobi.
A kociaczki śliczniusie są. Ja kocham kotki i pieski i taka kociora i psiora jestem. Mam jakieś podejście do nich. U znajomych jest pies który jest taki niby na pozór groźny i prawie nikogo nie chce wpuścić do domu i bardzo głośno na każdego szczeka, a ja jak tam jestem to ten podbiega do mnie i sie bawić chce a oszczekaniu nie ma mowy. A koty, to już musi być przypadek żebym jakiegoś u kogoś nie pogłaskała i nie pobawiła sie z nim. Nawet do nas przychodził taki jeden od sąsiadów, ale był strasznie płochy i nie dał podejść do siebie nie bliżej niż pół metra, a ja powolutku powolutku i go oswoiłam. A no i ja też mam cztery maluchy ale moje są troszkę brudne bo są w piwnicy, ale nie przenoszę ich, bo zawsze kotka je wynosiła z powrotem w to samo miejsce albo całkiem gdzieś w nowe. Także te zostawiłam w spokoju.
#797 |
Zakorzenienie
|
O żesz jak ty zrobiłaś te serwetki !!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
Joasiu Twoja księga jest naprawdę super. Ja mam zamówienie na ślubne i też mam wątpliwości co do ceny ale z drugiej strony jakby zliczyć materiał to powinny kosztować około 50 zł bo gdzie wycena czasu? A na allegro jak doliczysz koszt przesyłki to wyjdzie w granicach 50-60 zł. Tak więc 30 za takie ręcznie robione cudo to mało.
Serwetki super a kociaczki słodziuteńkie.Małe jest piękne!
#799 |
Zakorzenienie
|
aAsiu serweteczki przepięknie zrobione!!! i rzeczywiscie wtglądają jak żołnierze w armii
![]() no a co do księgi- ja bym tak wycenila na dużo dużo więcej i wcale się nie dziwię że odbiorca zachwycony był!!! a kotecki ciudowne!! moja kotka ma 14 lat i wyobraź sobie ze tylko raz miała małe kociaczki- potem chyba się bezpłodna zrobiła... bo już nigdy nie miała malutkich koteczków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Księga bardzo ładna.Fajnie wkomponowałaś te preparowane listki. Super...
![]() Chusteczki świetnie złożone.. Zrób mi kursik jak się je tak składa ![]() Kociaczki przepiękne.. U mnie też gdzieś pewnie już są ale nie mam zielonego pojęcia gdzie kotka się zamelinowała. Zniknęła mi perę dni temu ![]() ![]()
#801 |
Przyczajenie
|
![]()
joasiunia Twoja ostatnia księga jest po prostu przecudna......!!!!! brak mi słów...artystko
![]() |
#802 | |
Osiołek z zakątka :)
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo delikatna, subtelna i do tego pięknie wykonane te czerwone kalie z zielonymi listkami. Po prostu super! Jeszcze parę takich cudek tu pokażesz i ja sama się skuszę, żeby coś sprobować zrobić ![]() A serwetki też odlotowe, a ponieważ ja nie z tej branży to mam ponownie naiwne pytanie - sama ozdabiałaś je motywem hostii czy takie były? Do tego pięknie są złożone, miło będzie dziecięciu mieć tak ozdobiony stół ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam pytanie, z czego robi sie te ksiegi? Jakie materialy sa do tego potrzebne. twoje ksiegi sa superowe
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
![]()
nela007 Dziękuję
![]() ![]() ![]() Femuś Dziękuję Filozofko Moja ![]() ![]() sagap Cieszę się bardzo bardzuchno,że księga przypadła ci do gustu ![]() ![]() agniesia125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klaudens dzięki ![]() ![]() marmati Ślicznie dziękuję za tę kopę komplementów! ![]() ![]() ![]() Dianko Słoneczko dzięki dzięki ![]() ![]() ![]() murraya thx Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() jjagnes Ach dziękuję ogromniasto ![]() ![]() Pupil dzięki wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() 12kinia12 witaj na moim skromnym wąteczku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
CraftMod
|
Fajna ksiażka i rameczka. Co do cen to różnie jest, jak sprzedawałam po 25 to i tak było źle bo chcieli taniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
Joasieńko z serwetkami mi się nie spieszy, więc cierpliwie poczekam..
![]() Odnośnie króliczków w tej chwili najlepsze zdjęcie jakie udało mi się zrobić wygląda tak..To dookoła to puch (dokładniej sierść) którą sobie królica wydarła żeby młodym było ciepło. Leżą sobie słodko pod taką kołderką i tylko czasami sobie hopsają ![]() ![]() ![]()
#807 |
Zakorzenienie
|
![]()
nirshya.dwbh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Murraya Kochana dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skarby... Usunęłam nadmiar kleju z rameczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buśśśki ![]() ![]() ![]() P.S. Chciałam tylko nadmienić,że dzisiaj z Siostrą upiekłyśmy 8 placków! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Kochana tylko sie nie przepracuj ja 3 komunie prze żyłam i wiem co to znaczy ale jak się ma kogoś do pomocy to dobra rzecz więc pomagaj pa pa
![]()
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Joasiu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zadomowienie
|
Kochana! zarąbiste serwetki Ci wyszły!!!! Widzę, żeś mocno zapracowana.. Ja też trochę urwanie głowy mam ze ślubem kuzynki, bo to i wystrój sali i kwiaty, a pannie młodej się nie odmawia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.