![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Morelle To gniecione truskawki z porzeczkami, miodem i jogurtem greckim pycha!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdzie sie takie ludzie chowaja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
*sportaddict*
|
Dywan zaakceptowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez myszowata1313 Czas edycji: 2017-06-27 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Vadi - wchodząc na wątek widzę zdjęcie dziecka w przebraniu kozy - zeby tylko mi sie nie przyśniło
Aggs - niezła historia z tą obrożą przeciwkleszczom.... ludzie to nie mają wyobraźni Meja - moj wozek to Baby Jogger City Elite Vadi - przy podejrzewanie wycieku wód go juz chyba nie było stresu odnośnie egzaminu... gratuluje zdania! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
*sportaddict*
|
Xzora
![]() A stres był ogromny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny blagam o Wasze kciuki bo maly zzolkl bardziej musze karmic co 2h a chce jutro wyjsc wlasnie skonczylam wycie pol godzinne podcprysznicem cycki mam biedne masakra moj bratvkupil mi medele elektryczna wielka niespodzianka masakra
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Przy dziecku i w szpitalu nie hestem wxstanie was nadrobic ale trzymam kciuki za kazda z Was i czekam na kolejnego malca 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2229 |
Zakorzenienie
|
Chilli trzymam kciuki !
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2230 |
*sportaddict*
|
Chilli biedaku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
CHILLI kciuki!!!
Nie cieszysz się z tej medeli? Kochany brat.
#2233 |
Zakorzenienie
|
Chill będzie dobrze. Zoltaczka to bardzo częsta przypadłość.
#2234 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty uważaj z ta drabina. Cytat:
![]() Cytat:
Brat pomyślał ![]() Kup sobie te sylikonowe nakładki na sutki. Będzie ulga przy karmieniu i małemu będzie lepiej ssać.
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
Chilli
Nie rycz, bedzie dobrze, wyjdziecie szybko. Czasami wystarczy chwile naświetlać, żeby było ok. Trzymam kciuki za Was ![]() Super prezent od brata ![]() Ja idę już spać zmeczył mnie ten dzień nie wiem czemu... Dobranoc dziewczyny, może sie któraś zdecyduje dołączyć do Chilli? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chilli kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
główny tester produktow dzieciecych ![]() Cytat:
Chilli - podobno wit.D pomaga szybciej uporać sie z żółtaczką. poproś męża zeby Ci dowiozł i z mlekiem moze cos tam mlodemu przekażesz. ja biore teraz wit.D - podobno jak matka ma odpowiedni poziom wit.D przed porodem to u dziecka nie wystapi zóltaczka ja dzis znow aktywny dzien mialam. tetaz leże i to czuje.. bylam po brakujące plytki. po drodze jechalam zatankowac lpg - spedzilam tam 40minut! najpierw dwóch dziadkow probowalo zatankowac i nie umieli.. juz chcialam wyjśc sama im podpiąć ten gaz! potem jakas laska wpieprzyla sie przedemnie bo zajechala z drugiej strony ![]() ![]() lamp nie zdążylam juz jechać oddac bo musialam jechac do przedszkola po syna, zjesc cos i zawiesc go do dziadkow bo jechalam na sr. okazalo sie że mlody wyjątkowo nie chce zostac u dziadkow tylko jechsc ze mna! no to wzielam go. bawił sie na parterze w sali zabaw. za tydzien tez chce jechac ze mna ![]() mąż byl u dentysty po pracy i dopiero niedawno zaczął klasc te brakujące plytki. zmeczony i obolały. ani sie nie odzywam do niego ani tam nie wchodze bo cos czuje że wyladuje swoje zlosci na mnie...
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj przegielam siedzialam cale popoludnie z mama i obieralysmy porzeczki bo w weekend byla na ogrodzie a chce sobie zamrozic i tak mnie kregoslup boli ze umieram i normalnie jakbym nie wiem ile przeszla sie czuje.
Co chwile mi mowila odpocznij. Teraz weszlam do wyrka i nikt mnie z niego za nic nie wyciagnie. A tak sie skupilysmy na porzeczkach ze zapomnialysmy ciuszkow wyprac i mama teraz wlaczyla. A mi glupio bylo powiedziec bo tyle sie juz naprala a ja kolejna partie jej podrzucam. Dopiero tata zarządził pranie i teraz sie pierze. Smieja sie ze komis z ciuszkami dziecięcymi mogę otworzyć. Ide spać nie mam już siły na nic. Do juterka |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||
Wtajemniczenie
|
Ale fajnie tam u Was! Kocia akceptacja jest bardzo ważna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Aggs dobra ta babeczka jest
![]() ![]() Minini nie mam właśnie takiego sprzętu, a koleżanka kupiła córce i polecila mi, jednak nie wypytalam jej za bardzo bo wiem, ze nie ma czasu i tak grzebie po internecie a opinii za dużo nie ma :P cena nie taka wygórowana bo 250zl a jest do 12kg Pisze z tel i mam światło zgaszone i komarzyca mi usiadła na tel ![]() Chilli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Darietra podziwiam Cię ze po takim czasie leżenia bierzesz się za robotę. Jutro tylko nie umieraj 😀
#2243 | ||||
Zadomowienie
|
Hej,
jak się nie zagląda od rana to potem ciężko nadrobić bo się połowa cytowania kasuje ![]() Zrobiliśmy pierwsze pranie ![]() I dokupiłam resztę drobiazgów w rossmanie i biustonosze na wyprzedaży w HM. Na początek do szpitala i do spania będą chyba ok. Na potem mam koronkowe z Esotig i dokupię pewno coś bardziej usztywnianego po porodzie. Super, że wszystko u Was dobrze po wizytach! ![]() Nulka zazdroszczę Ci tych 4 cm bez bólu! ![]() Chilli oby szybko Was wypuścili! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z dywanem masakra! Ubrania z Sinsay super ![]() Też oglądałam kiedyś tę sukienkę, ale nie mierzyłam. Szkoda, do karmienia wydaje się być fajna ![]() Cytat:
![]() Ogrutek wymiata ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kup sobie te nakładki na piersi jak Cię bolą. Położna moja radziła nie ma się co męczyć i ranić bardziej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
królikoholiczka
|
Znowu zgaga
![]() ![]()
![]() |
#2246 |
Raczkowanie
|
Boziu ale mnie dziś dziecię kopie po pęcherzu. Masakra jakaś 😥
Aż się boję jak to będzie jak mi brzuch opadnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam pięknie laski
![]() Dobrze, że nie było mnie tutaj po południu, bo byście mi smaka na pierogi zrobiły, a teraz to ja już jestem najedzona, racuchy owsiane mi mąż serwował ![]() Agg_s nie wiem czy sie śmiać czy plakać nad tą laska, biedne dziecko Morelle ten kostium jest kapitalny ![]() ![]() Nulka z Ciebie to jakiś hardcore, Ty urodzisz i nie zauważysz chyba ![]() Xzora torba prezentuje się świetnie ![]() Cytat:
Normy napiszę Ci jutro, bo juz mi sie wstawać nie chce ![]() ![]() ![]() Cytat:
Chilluś oczywiście kciuki za Was ✊️✊️ będzie dobrze, zobaczysz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Ja już którąś noc z rzędu się z tym pieroństwem rozstać nie mogę ![]() Cytat:
Miałam tak ostatnio, że wyszłam z łazienki i po minucie wracałam, bo jakieś tulenie pęcherza mała odstawiała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Ja miałam potworna noc. Nie spałam nic. Zasnęłam już o świcie o 5:30 i spałam z przerwami co godzinę półtorej do 13:40 .
W nocy miałam zgagę plus skurcze. Byłam 3 razy w kiblu na dwójkę. Miałam ochotę wymiotować i byłam głodna jak cholera. Jak spałam w końcu to czułam skurcze przez sen ale nie miałam siły się podnieść. Jestem tak słaba ze masakra . Wszystko się we mnie telepalo i było mi w cholerę zimno. Tz mnie wkur miał jechać ze starszakiem do parku , a poszedł spać. Kurna książę co jak nie spi 10h to ma focha ![]() Ciekawe co ja mam powiedzieć. Marze o tym żeby w końcu zrzucić ten brzuch i wrócić do swojej starej mocy i mieć wszystkich w dupie. Jak wstałam to zamiast zapytać mnie co się w nocy ze mną działo to pierwsze pytanie co znów zamawiałam na iherb i w sklepach ![]() Byłam tak wściekła ze pozmywałam stertę garów ![]() Vadi- wow ale masz super hemo . Tez takie miałam dobre ze starszakiem w ciąży. Nie wiem dlaczego teraz mam takie do kitu ![]() Dywan super ![]() Xzora - fajna torba i ubrania tez super. Masz mega zgrabne nogi. Szkoda ze moje fajne nogi zamieniły się w świnskie nóżki ale widocznie musiały takie być żeby dźwignąć ten brzuch. Brawa dziewczyny za Wasze wizyty oraz za cukrzyce ![]() ![]() Nulka - rozwalasz system normalnie ![]() Bez kitu ja bym się bała ze kichne i urodzę ![]() Widocznie masz bardzo silny organizm ![]() ![]() Chilli - kciuki za małego i Twoje cycki ![]() Brawa dla brata za laktator . Miał facet gest ![]() Odciągaj swoje mleko i dawaj z butli. W domu sobie potem nauczysz go przystawiać na spokojnie ![]() Ja w szpitalu tez dałam mm ale mały zwymiotował i nie tolerował mm kompletnie wiec dobrze ze miałam laktator od razu ze sobą . Witaminy biorę prenatalne plus dha od początku ciąży i będę brać jeszcze długo po porodzie . Co do fotelików i leżenia na płasko to ja zauważyłam ze tutaj często rodzice chodzą na spacery w fotelikach. Mojej sis mały w gondoli darł się i nie było dla niego spacerowania wtedy. Dopiero jak sis włożyła go w fotelik po jakimś czasie to zaakceptował spacery. Ja miałam taki bujaczek niby od urodzenia , ale tez miał lekkie wgłębienie , ale w kryzysowych sytuacjach kiedy już padalam na twarz używałam go . Teraz nie mam żadnych takich sprzętów, tzn.mam ale nie umylam . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Tule :/ Cytat:
Będzie słodko ![]() Morelle - piękny strój kąpielowy ![]() Devilek - super ze dywan zakupiony ![]() Ja nie lubię zbytnio pierogów. Nie jestem taka kluskowa i mączna za bardzo. Owoce gotowane średnio mi podchodzą tez. A pierogi z czereśniami są tutaj często bo Amerykanie wiśnie słabo znają . Częściej właśnie są z czereśniami . Ja uwielbiam lody z czereśniami ![]() Najbardziej uwielbiam jednak leśne owoce ![]() Siostra mi ostatnio pokazała ze nazbierała koszyczek poziomek . Boshhh ale bym zjadła sobie poziomek ![]() Nie wspomnę o tym ze porzeczki tutaj to jakby złoto i za malutki koszyczek na dwa gryzy płaci się fortunę . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Obroża na kleszcze dla dziecka mnie zabiła ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2249 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale przeboje miałaś na tej stacji. Ja wstyd się przyznać jeszcze nie tankowałam swojego auta, zawsze TZ jeździ ![]() Cytat:
Współczuję Ci tych dolegliwości ciążowych, nacierpisz się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Sam, Twoja noc to jak horroru jakiegoś
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.