PM 2017, cz. 51 <3 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-28, 14:09   #2221
NikolaNiki
Zadomowienie

Dot.: PM 2017, cz. 51 <3

Cytat:
Napisane przez echme Pokaż wiadomość
Ode mnie z rodziny na weselu będą tylko rodzice z partnerami i siostra z chłopakiem od TŻ prawie 90 osób ma być... i mi smutno że ja nie mam takiej fajnej dużej rodziny z która mam dobry kontakt tylko rodzina alkoholików i darmozjadow

Rozumiem Cie. W moim przypadku to moja rodzina jest bardziej blisko. A to u Tzta oni nie gadaja ze soba i czesc rodziny ma problem z alkoholem i to wlasnie ta czesc rodziny mamy doprosic ale po co bo przeciez wypada, bo trzeba grac/udawac jedna wieka cudowna rodzine

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Tak, ja dwie najbliższe koleżanki. Poza tym daję szefowi zawiadomienie.

Kochana bardzo smutne to co piszesz. Dla mnie poczucie bezpieczeństwa to podstawa. Moje poprzednie małżeństwo w znacznej mierze przez brak stabilizacji i poczucia bezpieczeństwa się rozpadło (ale najwieksze znaczenie miał fakt ze ex był cholernym krętaczem i tak mu zostało do dziś). Pewnie rozmowy nic nie dają prawda?
Domyślam się co czujesz.
Aktualnie wyszlam z domu do pracy i z nim nie rozmawialam i nie dzwonie do niego. On do mnie tez, wiec pewnie jak zwykle jak wroce z pracy bedzie udawal ze nic sie nie stalo
A ja nie mam zamiaru sie do niego odzywac, bo to jak grochem o sciane. Jestem jeszcze przed @ wiec moj smutek jeszcze bardziej sie wzmaga, wiec naprawde czuej sie okropnie

Cytat:
Napisane przez celeska Pokaż wiadomość

Nie pamiętam w ostatnich wątkach o co Wam poszło. Ale różne nieporozumienia się zdarzają.
Ja mam wrażenie, że też będę żałować że organizuje wesele bo nie cierpie tej całej otoczki. Staram się do tego pozytywnie nastawić ale czasem jak sobie pomyślę o tym to mi się odechciewa. Dla mnie ślub i wesele to taka szopka, przedstawienie Nie umiem się w to wczuć. Będę płakać na bank, bo nie nawidzę takich spendów, a poza tym mnie to wykończy psychicznie
A o wszystkich swoich wątpliwościach i smutkach pogadaj z Tż i to już dziś. Musi wiedzieć, że robi coś źle. Niestety sam się może nie domyślić.
Ja chcialam skromny slub i ewentualnie obiad z najblizszymi a potem hej pojechac gdzies na super wycieczke. Ale oczywiscie moje zdanie jak zwykle bylo w i na poczatku mialo byc tylko 50-60 osob i to sami nablizsi i male wesele co juz mnie przerazalo, ale teraz nagle zaprosznych jest 120 osob i to wiekszosci od Tzta.
Czyli ja musze zarabiac, zeby Tzta rodzina i znajomi sie bawili i stawiali mi warunki, ze ma byc tak czy tak, bo Tz ostatnie 2 miesiace nawet nie przepracowal 5 dni pod rzad, bo ciagle udaje, ze go cos boli - Idiota!
NikolaNiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-28, 14:13   #2222
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Tak w ogóle Tz mi wczoraj oznajmił, że nie musimy kupować mu koszuli na ślub. Przecież on może założyć swoją jasnobłękitną, która jakiś czas temu kupilam mu w Carrefourze. Wierzcie mi, on to mówił poważnie i na prawdę by ją założył. Wiecie ile musiałam mu tłumaczyć, że nie, że kupimy nową, musi być biała itp. Itd..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Typowy facet

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-28, 14:16   #2223
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
Niki

Cytat:
Tak w ogóle Tz mi wczoraj oznajmił, że nie musimy kupować mu koszuli na ślub. Przecież on może założyć swoją jasnobłękitną, która jakiś czas temu kupilam mu w Carrefourze. Wierzcie mi, on to mówił poważnie i na prawdę by ją założył. Wiecie ile musiałam mu tłumaczyć, że nie, że kupimy nową, musi być biała itp. Itd..
Jaki praktyczny i oszczedny Nie to co moj, jego stroj na slub jest 3 razy drozszy niz moj, ale co tam, on sie musi stroic przed SWOIMI goscimi
Stary 2017-06-28, 14:21   #2224
celeska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
To czemu organizujesz wesele? Tym bardziej że to tyle kasy. Ja mam tak samo jak Ty i na pewno bym wesele nie organizowała, ew. małe przyjęcie dla najbliższych.
Ponieważ chcę to zrobić dla rodziny. Taka jest prawda robię to tylko i wyłącznie dla rodziny. Chcę żeby się poznali i żebyśmy formalnie stali się jedną wielką rodziną.
Poza tym każdy mówi, ze to fajne i może w przyszłości bym żąlowała gdybym tego nie zorbiła. Ale mam takie dni jak dziś kiedyt myśle "po co mi to?"
celeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-28, 14:21   #2225
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Dziewczyny proszę o szybką poradę i proszę nie cytować na biało:
Jeśli będzie ciepło to czy na pogrzeb wypada iść w czarnej sukience w delikatne kwiatki (biało błękitne)?

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-28, 14:22   #2226
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
pokaż ją
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-28, 14:25   #2227
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
starałam się zachować zimną krew, ale zareagowałam w drugą stronę.
miałam świeczki w oczach

mnie też nie... A jeszcze dodaj sobie do tego, że wsiadaliśmy w 4 osoby, na 4 piętrze wysiadły 3, zostałam w windzie sama i chwilę później się po prostu zacięła zgasło światło i była tylko jedna lampeczka i podświetlony dzwoneczek do dzwonienia. Dzwoniłam i dzwoniłam i nic. Musiałam z telefonu dzwonić...
Dobrze, że udało Ci się zachować zimną krew, to najważniejsze

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;75023471]Dzień dobry
Właśnie wróciliśmy i mój TŻ od dziś jest mgr inż. mnie to czeka dopiero po ślubie... [/QUOTE]

Dołączam się do gratulacji. Niech tż pęka z dumy

Cytat:
Napisane przez NikolaNiki Pokaż wiadomość
Rozumiem Cie. W moim przypadku to moja rodzina jest bardziej blisko. A to u Tzta oni nie gadaja ze soba i czesc rodziny ma problem z alkoholem i to wlasnie ta czesc rodziny mamy doprosic ale po co bo przeciez wypada, bo trzeba grac/udawac jedna wieka cudowna rodzine

Aktualnie wyszlam z domu do pracy i z nim nie rozmawialam i nie dzwonie do niego. On do mnie tez, wiec pewnie jak zwykle jak wroce z pracy bedzie udawal ze nic sie nie stalo
A ja nie mam zamiaru sie do niego odzywac, bo to jak grochem o sciane. Jestem jeszcze przed @ wiec moj smutek jeszcze bardziej sie wzmaga, wiec naprawde czuej sie okropnie

Ja chcialam skromny slub i ewentualnie obiad z najblizszymi a potem hej pojechac gdzies na super wycieczke. Ale oczywiscie moje zdanie jak zwykle bylo w i na poczatku mialo byc tylko 50-60 osob i to sami nablizsi i male wesele co juz mnie przerazalo, ale teraz nagle zaprosznych jest 120 osob i to wiekszosci od Tzta.
Czyli ja musze zarabiac, zeby Tzta rodzina i znajomi sie bawili i stawiali mi warunki, ze ma byc tak czy tak, bo Tz ostatnie 2 miesiace nawet nie przepracowal 5 dni pod rzad, bo ciagle udaje, ze go cos boli - Idiota!
Nikola, smutne jest to co piszesz. Sama masz już wątpliwości czy to ten facet, skoro znowu w jakiejś kwestii Cię zawiódł. Przemyśl to dobrze, nie patrz na pieniądze, które już wyłożyliście, bo szkoda by było gdybyście po roku się rozwodzili. Facet ma przede wszystkim być wsparciem i bezpieczeństwem.

A co do dopraszania gości, to powiedz mu jasno, że niech sobie doprasza, ale sam zapłaci. No i na cholerę tyle tych gówniaków?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-28, 14:26   #2228
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
pokaż ją
Nie mam fotki, mam ją w szafie...
i jest rozkloszowana... najwyżej kupię jakaś nowa.

Stary 2017-06-28, 14:26   #2229
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się że tak.
Jednak idziesz?
Stary 2017-06-28, 14:27   #2230
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się że tak.
Jednak idziesz?
dlaczego jednak? Od początku chciałam, nie wyobrażam sobie nie być....

Stary 2017-06-28, 14:31   #2231
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna Wiesz co, ja już może jestem cyniczna po poprzednim związku, ale miałam podobnie i wydaje mi się że powinnaś przemyśleć ten ślub i w ogóle związek, nie patrz na to że już pozałatwiane itd. Ja dopiero po zerwaniu zobaczyłam, jak często byłam nieszczęśliwa, niepewna jego uczuć i ogólnie nie czułam się stabilnie i bezpiecznie w tym związku. Nawet finanse to ważna rzecz, bo inaczej się czujesz przy facecie, który nie mając za dużo kasy, wydaje ją na głupoty, a inaczej przy takim, który ma dużo na koncie, a mimo to żyje oszczędnie.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
dlaczego jednak? Od początku chciałam, nie wyobrażam sobie nie być....
Sory, pisałaś że nie idziesz w delegacji
Stary 2017-06-28, 14:31   #2232
celeska
Rozeznanie

Cytat:
To czemu organizujesz wesele? Tym bardziej że to tyle kasy. Ja mam tak samo jak Ty i na pewno bym wesele nie organizowała, ew. małe przyjęcie dla najbliższych.
Ponieważ chcę to zrobić dla rodziny. Taka jest prawda robię to tylko i wyłącznie dla rodziny. Chcę żeby się poznali i żebyśmy formalnie stali się jedną wielką rodziną.
Poza tym każdy mówi, ze to fajne i może w przyszłości bym żąlowała gdybym tego nie zorbiła. Ale mam takie dni jak dziś kiedyt myśle "po co mi to?"
Stary 2017-06-28, 14:33   #2233
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie

Stary 2017-06-28, 14:34   #2234
Eunice9
Zakorzenienie

Dziewczyny, bierze któraś z was witaminę D? Ja do tej pory brałam 500j. ale mam niedobór i nie wiem ile brać Pytałam lekarki ale mnie zlała i kazała się opalać
Stary 2017-06-28, 14:36   #2235
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, bierze któraś z was witaminę D? Ja do tej pory brałam 500j. ale mam niedobór i nie wiem ile brać Pytałam lekarki ale mnie zlała i kazała się opalać
Ja bralam 2000j ale tylko sporadycznie

Stary 2017-06-28, 14:37   #2236
celeska
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie
To jest tak, że ja nie widze nic złego w tym, że ludzie się bawią po prosty sama nie lubię. Ale kocham moją rodzinę i rodzinę Tż może nie kocham ale są mi bardzo bliscy. Chciałabym żeby to była taka fajna uroczystość dla nich. Myśłałam, że się przekonam ale dziś jakoś mi wyjątkowo z tym źle.

Poza tym piszecie o uroczystości dla rodziny. Ja właśnie takie coś organizuje. Z mojej strony będzie może 40 osób, bo mam mniejszą rodzinę i mniej znajomych. Od tż będzie więcej osób ale też sami najbliżsi. Przecież mu nie zabronie. Inna kwestia to wydaje mi się, że moja paranoja jest jakimś moim defektem i nie chciałam żeby moje uprzedzenia odbijały się na życiu mojej rodziny.
Stary 2017-06-28, 14:40   #2237
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
ja biorę ale ne wiem jaką dawkę

Stary 2017-06-28, 14:40   #2238
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
Wydaje mi sie, ze jesli sa drobne to mozesz isc, ale lepiej by bylo jakbys pokazala

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość

Nikola, smutne jest to co piszesz. Sama masz już wątpliwości czy to ten facet, skoro znowu w jakiejś kwestii Cię zawiódł. Przemyśl to dobrze, nie patrz na pieniądze, które już wyłożyliście, bo szkoda by było gdybyście po roku się rozwodzili. Facet ma przede wszystkim być wsparciem i bezpieczeństwem.

A co do dopraszania gości, to powiedz mu jasno, że niech sobie doprasza, ale sam zapłaci. No i na cholerę tyle tych gówniaków?
Wlasnie jest glownie rozczarowana, bo im blizej slubu tym wiecej takich akcji. Pomijajac, ze ostatnio czesto sie sprzeczamy o wszystko, ale stress przed slubem jest juz spory, to nie zmienia faktu, ze robic trzeba i nie ma co narzekac. Ja tez jestem przemeczona i wszytsko mnie boli, bo mimo ze pracuje w biurze, to moj kregoslup od siedzenia wcale nie jest zdrowszy. Ale wiem, ze za niecale 5 tygodni leciemy do Polski i musimy teraz przycisnac i dac z siebie wszystko.
Ale on kompletnie odpuscil, kompletnie sie przestal przejmowac a przeciez nie odlozylismy jeszcze wszystkiego na slub. I on szuka sobie wymowek, ze go boli glowka, pupka albo inna ☠☠☠☠☠☠☠a i pewnie siedzi i gra, no zenada 30 lat facet ma. I jak mowie, ze wymysla, to mi zaczyna zarzucac ze on w biurze nie pracuje i musi zasowac na budowie, na co ja mu odpowiadam, ze ja mu nie bronilam znalezc lepszej pracy i nie tak ciezkiej fizycznie, wiec pretensje moze miec tylko do siebie !!!

Z prawo jazdami jest to samo, ja chodze i sie ucze a on oczywiscie znajduje wymowki. Ja musze sie stresowac i bo prawo jazdy to dla mnie wielki stress, a on jako facet uwazam, ze powinnien bardziej tego chciec niz ja, a wychodzi na taka ciamajde

Od 2-3 miesiecy zrobil sie na serio okropny. W zeszlym roku tak sie staral i nawet chodzil do drugiej pracy, a teraz to kompletne dno. Najpierw ten jego pracodawca swirowal z praca i godzinami, ale teraz wychodzi na to, ze mu to odpowiadalo, ze malo pracowal i teraz jak moze pracowac normalnie to sam sobie szuka wymowek Jestem zazenowana jego postepowaniem
Stary 2017-06-28, 14:42   #2239
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Niki to naprawdę nie brzmi dobrze...

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-28, 14:43   #2240
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi sie, ze jesli sa drobne to mozesz isc, ale lepiej by bylo jakbys pokazala
Nie mam kurcze foty a strona hm ma przerwę techniczną i nawet nie zobaczę w historii zamówień - o ile takowa jest....

Stary 2017-06-28, 14:53   #2241
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
ja bralam 2000 j

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:

Wlasnie jest glownie rozczarowana, bo im blizej slubu tym wiecej takich akcji. Pomijajac, ze ostatnio czesto sie sprzeczamy o wszystko, ale stress przed slubem jest juz spory, to nie zmienia faktu, ze robic trzeba i nie ma co narzekac. Ja tez jestem przemeczona i wszytsko mnie boli, bo mimo ze pracuje w biurze, to moj kregoslup od siedzenia wcale nie jest zdrowszy. Ale wiem, ze za niecale 5 tygodni leciemy do Polski i musimy teraz przycisnac i dac z siebie wszystko.
Ale on kompletnie odpuscil, kompletnie sie przestal przejmowac a przeciez nie odlozylismy jeszcze wszystkiego na slub. I on szuka sobie wymowek, ze go boli glowka, pupka albo inna ☠☠☠☠☠☠☠a i pewnie siedzi i gra, no zenada 30 lat facet ma. I jak mowie, ze wymysla, to mi zaczyna zarzucac ze on w biurze nie pracuje i musi zasowac na budowie, na co ja mu odpowiadam, ze ja mu nie bronilam znalezc lepszej pracy i nie tak ciezkiej fizycznie, wiec pretensje moze miec tylko do siebie !!!

Z prawo jazdami jest to samo, ja chodze i sie ucze a on oczywiscie znajduje wymowki. Ja musze sie stresowac i bo prawo jazdy to dla mnie wielki stress, a on jako facet uwazam, ze powinnien bardziej tego chciec niz ja, a wychodzi na taka ciamajde

Od 2-3 miesiecy zrobil sie na serio okropny. W zeszlym roku tak sie staral i nawet chodzil do drugiej pracy, a teraz to kompletne dno. Najpierw ten jego pracodawca swirowal z praca i godzinami, ale teraz wychodzi na to, ze mu to odpowiadalo, ze malo pracowal i teraz jak moze pracowac normalnie to sam sobie szuka wymowek Jestem zazenowana jego postepowaniem
Masakra współczuje, to z tą pracą serio nie jest fajne. jakiej racji ty sama masz sie zaharowywac zeby on mial wielkie wesele, no litosci... jak chce niech sam ruszy d*pe i na to zarobi zwlaszcza ze niby jest facetem.

co do prawa jazdy to akurat pytanie dlaczego on nie chce robic. ja np sama nie mam prawa jazdy i nie bede miala, bo sie boje prowadzic auto i mam opory przed tym i juz.
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-28, 14:56   #2242
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Ciekawe w którą stronę idą te burze
https://burzowo.info/

Stary 2017-06-28, 14:57   #2243
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
Biedna Wiesz co, ja już może jestem cyniczna po poprzednim związku, ale miałam podobnie i wydaje mi się że powinnaś przemyśleć ten ślub i w ogóle związek, nie patrz na to że już pozałatwiane itd. Ja dopiero po zerwaniu zobaczyłam, jak często byłam nieszczęśliwa, niepewna jego uczuć i ogólnie nie czułam się stabilnie i bezpiecznie w tym związku. Nawet finanse to ważna rzecz, bo inaczej się czujesz przy facecie, który nie mając za dużo kasy, wydaje ją na głupoty, a inaczej przy takim, który ma dużo na koncie, a mimo to żyje oszczędnie.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Wiem mysle o tym wszystkim i mimo wszystko, ze nie chcialam takiego wielkiego wesela w koncu zaczelam sie nawet cieszyc tym wszystkim i cala ta meczaca organizacja. I peka mi serce po prostu, bo jak czuje ze jak wroce do domu to wroce do brudnego domu, bo na bank nie ruszyl zeby posprzatac, bo przeciez go glowka boli i bedzie udawal ze nic sie nie stalo. A ja mam zaczac robic obiad, nastawic pranie, bo on przeciez tez nie umie. I ogolnie mam ochote podziekowac za wspolprace po 9 lat z nim, choc bardzo go kocham, ale nie chce brac rozwodu 1-2 latach, bo nie wytrzymam ze wszystkim na glowie i dzieckiem
Najbardziej, jest mi zal ze teraz to juz nie bede miala dziecka, bo mam prawie 30 lat i musialabym wszystko od nowa zaczynac. A mielismy po slubie zaczac sie starac
Zeby chociaz wykazal jakas inicjatywe dzisiaj, chociaz burak zadzwonil do mnie, ale nic cisza po prostu

Cytat:
Jesli masz niedobor to zacznij od 2000j. Ja mialam bo mieszkam w Szkocji, slonac jak na lekarstwo tutaj. Ale juz dawno nie bralam, wiec stawiam, ze znow mam problem z witamina D, bo jestem bardzo przemeczona i senna ostatnio

Cytat:
Nie mam fotki, mam ją w szafie...
i jest rozkloszowana... najwyżej kupię jakaś nowa.
Szkoda, ze nie masz foty, ale mysle, ze jednak nie bedzie taka zla ta sukienka. A gdzie sa te kwiatki u dolu?

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Niki to naprawdę nie brzmi dobrze...
Wiem i nie czuje sie z tym dobrze. Jestem tak zniechecona ta sytuacja, ze nie mam ochoty nawet z nim rozmawiac

Edytowane przez NikolaNiki
Czas edycji: 2017-06-28 o 15:01
Stary 2017-06-28, 15:02   #2244
Mecassie
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe w którą stronę idą te burze
https://burzowo.info/
Oby nie w naszą

Stary 2017-06-28, 15:02   #2245
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Wyszłam wcześniej z pracy, bo mamy przeprowadzkę i zapakowałyśmy wszystkie rzeczy i nie było na czym pracować
Stary 2017-06-28, 15:05   #2246
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
zachciało się być mądrym

to dalej trzymam kciuki

Anka co Ty tak ciągle załatwiasz? ja nie wiem czy my mamy wszystko już czy o czymś zapomnieliśmy, bo w przyszłym tygodniu oprócz spotkania z Księdzem, zawiezienia wszystkiego na salę i ja pójścia na paznokcie to nic nie mamy do ogarnięcia
Ja też ciągle jeżdżę. Sprzątanie, spotkanie z zespołem, kamerzysta, autobus.brakujące zakupy itp itp. Też mi się wydawało że nie będzie tyle jeżdżenia 😉

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-28, 15:09   #2247
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
biorę 4000j.
tego nie przedawkujesz tak łatwo, mi lekarz zalecił tak duże dawki
Stary 2017-06-28, 15:11   #2248
NikolaNiki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość

co do prawa jazdy to akurat pytanie dlaczego on nie chce robic. ja np sama nie mam prawa jazdy i nie bede miala, bo sie boje prowadzic auto i mam opory przed tym i juz.
Ja mam wlasnie takie podejscie do jazdy samochodem jak Ty, ale moja Szefowa zaplacila nam z okazji Bozego Narodzenia po 5 lekcji i on zrobiol tylko te 5 lekcji i szuka wymowek, zeby spowrotem wrocic do jezdzenia. Mi Szefowa kupila kolejne 10 lekcji i wlasnie wyjezdzilam 14 lekcji. Oprocz tego Moj tato do ubezpieczyl nas na ten miesiac do samochodu, zebysmy jeszcze z nim sie uczyli jezdzic, ale Moj Tz nawet na to potrafi znalezc wymowiki, ze jest zmeczony po pracy i teaz nie pojdzie. No nie ma szacunku do pieniedzy po prostu A ja chodze, choc po jezdzie cala sie trzese i nie moge sie uspokoic, bo sie boje.
Wiem, ze i moja szefowa i moj tato chca dobzre i robili to w dobrej wierze, ale czuje sie przymuszona do zrobienia tego prawo jazdy i tak na serio nie potrzebowalam jeszcze tego stresu szczegolnie w takim momencie, przed slubem Nawet nie mam czasu uczyc sie teorii, bo jeszcze proboje cos trenowac

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
biorę 4000j.
tego nie przedawkujesz tak łatwo, mi lekarz zalecił tak duże dawki
Nie wiedzialam, moze tez powinnam brac taka dawke, a jakas konkretna firma?

I jak sie czujesz po takiej dawce? Zauwazylas zmiane, masz wiecej energii?
Stary 2017-06-28, 15:14   #2249
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Wiem mysle o tym wszystkim i mimo wszystko, ze nie chcialam takiego wielkiego wesela w koncu zaczelam sie nawet cieszyc tym wszystkim i cala ta meczaca organizacja. I peka mi serce po prostu, bo jak czuje ze jak wroce do domu to wroce do brudnego domu, bo na bank nie ruszyl zeby posprzatac, bo przeciez go glowka boli i bedzie udawal ze nic sie nie stalo. A ja mam zaczac robic obiad, nastawic pranie, bo on przeciez tez nie umie. I ogolnie mam ochote podziekowac za wspolprace po 9 lat z nim, choc bardzo go kocham, ale nie chce brac rozwodu 1-2 latach, bo nie wytrzymam ze wszystkim na glowie i dzieckiem
Najbardziej, jest mi zal ze teraz to juz nie bede miala dziecka, bo mam prawie 30 lat i musialabym wszystko od nowa zaczynac. A mielismy po slubie zaczac sie starac
Zeby chociaz wykazal jakas inicjatywe dzisiaj, chociaz burak zadzwonil do mnie, ale nic cisza po prostu

Jesli masz niedobor to zacznij od 2000j. Ja mialam bo mieszkam w Szkocji, slonac jak na lekarstwo tutaj. Ale juz dawno nie bralam, wiec stawiam, ze znow mam problem z witamina D, bo jestem bardzo przemeczona i senna ostatnio

Szkoda, ze nie masz foty, ale mysle, ze jednak nie bedzie taka zla ta
przykro mi ale dla mnie taki facet nie rokuje na przyszłość i nie chciałabym z kimś takim brać ślubu
po ślubie nic się nie zmieni, po urodzeniu dziecka tym bardziej, zostaniesz sama z wszystkimi obowiązkami i będzie tylko gorzej

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:

D Vitum forte

na pewno jest lepiej, ale biorę też spore dawki wit C do tego
Stary 2017-06-28, 15:14   #2250
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Ja mam wlasnie takie podejscie do jazdy samochodem jak Ty, ale moja Szefowa zaplacila nam z okazji Bozego Narodzenia po 5 lekcji i on zrobiol tylko te 5 lekcji i szuka wymowek, zeby spowrotem wrocic do jezdzenia. Mi Szefowa kupila kolejne 10 lekcji i wlasnie wyjezdzilam 14 lekcji. Oprocz tego Moj tato do ubezpieczyl nas na ten miesiac do samochodu, zebysmy jeszcze z nim sie uczyli jezdzic, ale Moj Tz nawet na to potrafi znalezc wymowiki, ze jest zmeczony po pracy i teaz nie pojdzie. No nie ma szacunku do pieniedzy po prostu A ja chodze, choc po jezdzie cala sie trzese i nie moge sie uspokoic, bo sie boje.
Wiem, ze i moja szefowa i moj tato chca dobzre i robili to w dobrej wierze, ale czuje sie przymuszona do zrobienia tego prawo jazdy i tak na serio nie potrzebowalam jeszcze tego stresu szczegolnie w takim momencie, przed slubem Nawet nie mam czasu uczyc sie teorii, bo jeszcze proboje cos trenowac

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

rozumiem cie, bo sama w życiu nie wsiąde za kółko żeby prowadzić. Swego czasu wszyscy mi marudzili o to, rodzice, bracia , znajomi, ze glupia jestem ze nie robie tego prawa jazdy, ale ja i tak nie mam zamiaru prowadzic auta.
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości