|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zaczerwieniona skóra twarzy
Witam!
Mam naestępujący problem.. moja skóra na twarzy jest poprstu no zaczerwieniona na policzkach, z jednej strony mocniej a z drugiej Mniej.. nie wiem jak się tego pozbyc?? mam tłustą cerę i mam lat prawie 18. jestem jasnej karnacji, mam wrażliwą cerę. Używam kremu Iwostin Capilin redukujący zaczerwienienia ale nie pomaga !! ![]() Prosze o jakieś rady bo to jest strasznie męczące. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczerwieniona skóra twarzy
Moze to zaczerwienienia z tradziku
![]() Jesli tak to z Iwostinu jest taka seria przeciwtradzikowa (krem matujacy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No własnie nie wiem co zrobic, jaki kosmetyk kupic.. uzywam garnier czysta skor adlugotrwaly eefkt matujacy ale on zaczerwnienia nie eliminuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dokładnie, pojście do rmatologa zawsze jest najlepszym rozwiązaniem. może on dokładnie określi jaki masz typ skóry, zobaczy jaki masz problem i poleci odpowiednie kosmetyki i powie jak dbać o cerę. ja od dłuzszego czasu uzywam tylko dermokosmetyków bo tez mam bardzo wrazliwą skórę i nic na szczescie od dawna nie dzieje mi się ze skórą. także przejdz się do lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Chodzi o to że w państwowych przychodniach trzeba mase czasu czekac na termin do dermatologa a w prywatnie to drogo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.