|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Nefre, ale Ci zazdraszczam ![]() milego weekendu 4 @ll ( )
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Endooo...
Napisz co u Ciebie ;>Tamuś - aaa później napiszę Za chwilę znowu do rpacy, ale dzisiaj tlyko do 13-14, więc nie jest tak źle (: Pogoda piękna - w końcu dzisiaj szczegolny dzien ![]() Dobra ide śniadanie montować ![]() Miłego dnia ;*
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Komunia brata już za jeden dzień Prawie cała rodzina się zjedzie (jakieś 40-50 osób) Biedny braciszek idzie dziś do spowiedzi i się stresuje![]() Poza tym piękny dzień się zapowiada, więc życzę udanych wypadów na łono natury, bo siedzenie w domu w taki dzień to grzech ![]() |
|
|
|
#3244 | |||
|
Zadomowienie
|
Hellooooooł
![]() Cytat:
Zazdroszczę![]() aaaa ja też ciakawam bardzo co to za okoliczność ![]() ![]() ![]() Cytat:
Komunia...ech, kiedy to było Ale baaardzo miło wspominam ten dzień - pamietam, że była śliczna pogoda i w ogóle wszystko się tak jakoś fajnie ułożyło ![]() Cytat:
![]() Faktycznie, zapowiada się piękny dzień A ja do pracy, echhh.... OD 11 do 18 proszę o trzymanie kciuków, mam nadzieje, ze przezyje ![]() Cale szczescie bede nad morzem pracowac wiec troche z pogody skorzystam ![]() Wieczorem jak nie bede padnieta to sie wypuszcze moze na jakas imprezke, a jak nie to bede wypoczywać bo jutro od rana na caluuuuuutki dzień do Ustki jadę ![]() Buźka i miłego dnia dziewczyny
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
Tamo, tamo! Ja Cię jeszcze, Twoja siostra najwspanialsza nie widziałam Mogę również prosić zdjęcia?![]() Powiadacie, że się piękny dzień zapowiada Też mi się tak wydaję Mam nadzieję, że mój optymizm dobrze wróży Do samego wieczora będę na nogach. Zaraz zbieram się do centrum z koleżanką, a popołudniu z osobnikiem (tak na marginesie - ostatnim razem taka energia go rozpierała, że byłam zszokowana ).Życzę więc Wam udanej soboty
|
|
#3246 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
tak jak obiecalam daje znac ze zyje jest slicznie, cieplo,slonecznie... cisze "zakloca" tylko jazgot ptaszynek. czy moze byc piekniej? Madame - trzymam kciuki, na pewno wypadniesz swietnie Nefre - baw sie dobrze i wypoczywaj w spa
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
ale mam do nadrobienia
|
#3248 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
szalona ![]() A tak na marginesie to dziękuje za te miłe słowa ![]() Cytat:
Co Ty kombinujesz Kochana ? Miłej pracy Cytat:
Wkoncu takie zjazdy rodzinne sa faaajne Cytat:
Nie widziałaś mnie a masz może N-K ??? ![]() Gujanko zazdroszcze Ależ cudowna pogoda ![]() Nie mam dziś żadnych planów (jak narazie) jedynie wieczorem idę odwiedzić moją była sąsiadkę [tą starszą panią o której kiedyś pisałam] bo mojej babci się ona śniła i to tak nie zbyt dobrze i martwie się czy aby nie jest chora wkońcu swoje lata ma (ostatnio skończyła... 85 czy nawet więcej lat... ) kupie jej dziś różyczke i po południu pójde ![]() Miłego dnia Słoneczka
|
|
|
#3249 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiesz jabluszko,ja nie jestem pewna czy cie widzialam. Mozesz mi przeslac jakas fotke na agolek@poczta.fm ?![]() Cytat:
Ja dzis TZtowi kaze zadzwonic do jego babci bo ostatnio mowila,ze wnusia tak rzadko widzi a ona juz coraz starszna i niewiadomo kiedy.... dzien dobry oficjalnie ![]() ja wlansie sie zbieram do wstania i pedze do wanny bo TZ wlasnie mi zrobil kapiel, potem zrobie jakis suchy prowiant i jedziemy gdzies ![]() pogoda poki co ladna i zapowiada sie fajny dzien ![]() milej sobotki wam zycze
|
|
#3250 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, zazdroszczę Cytat:
ale imprezki plenerowe ogólnie są fajne ![]() Cytat:
a co tam u Ciebie moja droga? ![]() Cytat:
miłego rodzinkowania Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to nadrabiaj i pisz co u Cię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry Słońca wczorajszy wieczór udany niezwykle, koncert super, zwłaszcza pierwsza część bo później zaczęli przynudzać i zmyłyśmy się do ogródka dziś rano obudziły mnie wiertarki czy w moim bloku zawsze muszą coś wiercić? siedzę jeszcze w piżamie co nie jest dobre bo w sumie muszę iść na zakupy, przydałoby się coś pouczyć, a później się spotykam z .... znaczy mam nadzieję ze się spotykam bo jak na razie to nic ów pan nie pisze ![]() no w każdym razie idę się doprowadzać do porządku ![]() miłej soboty
|
|||||||||
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mam nadzieję,że miło Wam sobota mija,u mnie pogoda śliczna,cieplutko,ale coś słońce zaszło,mam nadzieję,że na chwilkę .Za 2 godzinki jadę do TŻ-ta,w międzyczasie powizażuję i zjem obiadek ![]() Udanego dnia kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Laski bo ten no...
starucha już ze mnie
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem ![]() I ten no... życzę powodzenia i.... szczęścia ! Bo zasłużyłaś Kochana
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Tamuś w cyzm powodzenia?
w świętowaniu urodzin? a dziękuję dziękuję ;D
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
W miłości
A tak wogóle to szczęscia, zdrowia, miłości, dostania się na te wymarzone studia, wysokich wyników w maturach, usmiechu i spełnienia marzeń ! i jeszcze raz wszystkiego naj i 100lat, 100lat !!! ![]() ![]() :r oza:
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat Nefruś nasza kochana
dużo radości, miłości, wspaniałych wyników z maturki i wszystkiego co sobie wymarzysz jem właśnie obiad i za godzinę spotkanko
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane..
ops:
|
#3258 |
|
Wtajemniczenie
|
Nefrus, STO LAT!!!
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre - sto lat
Madame - zaliczenie z patofizjo mam, dziękuję za paluchy , w dodatku mam możliwość podejść do ustnego z tego przedmiotu bez musu pisania testu na którym wylatuje zawsze 50% ludzi i więcej na terminie, byle teraz zdać ten egzamin przed tym .Kobitki udanego weekendu wam Ja niestety nadal w książkach, nawet nie wiem jaka tam pogoda na dworzu, od trzech dni znowu z domu nie wyszłam nawet, chociaż totalna porażka to moje uczenie . Miałam dziś dorobić 10pytań i zacząć powtarzać a tak to dopołudnia 3h się uczyłam patologii noworodków, potem przespałam popołdnie nad nerkami, teraz idziom jeszcze raz je przelecieć i dopiero zakresy z krwi, czyli miliony anemiii, leukemii, limfomów i tym podobnych dziadowstw . Głupia ja głupia poszłam na ten wydział |
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#3261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sto lat!!!!!!!! :dzieku je-kwiatek:hello kochane, alez mialam wspanialy dzien!Pojechalismy z tz na Loch Katrin,przepiekne wielkie jezioro polozone w gorach,widoki niesamowite,przepiekne sciezki,wypozyczylismy rowery i prawie 3h smigalismy. jako,ze ostatnio na rowrze to niepamietam kiedy bylam,z Tz to juz wogole to jestesmy teraz pa-dnie-ci Bola mnie rece,nogi,dupsko od siodelka.Wiadomo,ze w gorach to nie jest plaskow wiec ciagle bylo albo pod albo z gory.Maskara ale widoki i swieze powietrze wynagrodzily wszystko.teraz zaleglam na sofie i zamierzam sie drzemnac bo mnie swieze powietrze i wysilek troche oslabilo ![]() milego wieczorka!
|
|
#3262 |
|
Rozeznanie
|
ale trafilam na imprezke, wiem kiedy sie odezwac
....NEFRE 100 lat spelnienia marzen ![]() ah kobitki u mnie po staremu jakos se zyje, raz lepiej raz gorzej, ale daje rade![]() ![]() Ewusia_marchew mam pytanko, bo z tego co pamietam roznosilas ulotki i chwytalas sie roznych takich prac pracowalas moze w markecie przy wykladaniu towaru? mysle, czy by sie tak nie zaczepic na jakis czas, ale nie wiem czy sie nie wkopie z tym ![]() ![]() p.s o co chodzi z tym "tagi"?
|
|
#3263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyjdz chociaz na spacer, jak sie troche przewietrzysz to na pewno latwiej bedzie Ci to wszystko do glowy wchodzic... swoja droga podziwiam ![]() ![]()
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Naj Nefre
![]() Apiska wróciła złożyć życzenia i się poużalać, bo jej bardzo źle Nie ma gdzie wyjśc, nie ma z kimś i wogole dziś uważam, że życie jest do dupy
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!P.S. - jak nie magdzie to może nie wychodzić i zrobić sobie egoistycznie wieczór marzeń sam na sam? Filmik, książka ?
|
|
|
|
|
#3266 |
|
♥
|
Nefre Wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Enex ty sie zameczysz na tych studiach nie mozesz troche odpuscic?Nefre wszystkiego najlepszego
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane...
Wiecie co.. pryzkro mi.. mama zapomniała chyba, ze mam urodziny.. albo specjalnie nie złozyła życzeń... ![]() Po tym SPA jestem taka zmeczona, że zaraz chyba idę spać ;D
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogolnie to nie wiem co się stało, nagle zlapał mnie taki dół Do tego nie odzywa się facet, na którym mi (chyba?) zależy. Ale tak to jest ze znajomością na odległość-ah ten Bytom hihi
|
|
|
#3270 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
ahoj
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze Twoja aktywna sobota udana ![]() Cytat:
![]() jazzzda jazzzda, nadrabiaj, ale jużżż ![]() Cytat:
![]() i jak się czuje, zdrowa? Cytat:
![]() EDIT: poleciały ![]() i ja i ja... świetny jest Cytat:
![]() a tak podejrzewałam ![]() Spoko jeśli z Ciebie starucha to ja już dogorywam pomału ![]() Buzi kochana, wszystkiego NAJ NAJ NAJ - a przede wszystkim, żeby było aktualnie - dostania się na wymarzone studia i żeby czas do lipca upłynął bardzo szybko, a czas od lipca już tylko bardzo szczęśliwie PS. nie przejmuj się, mama na pewno pamięta, może czeka do wieczora żeby Ci złożyć życzonka? Ech to zmęczenie po SPA to pozytywne mam nadzieję ![]() ![]() czekam na relację i 3mam kciuki ! Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do wydziału: coz, teraz się pomęczysz, ale za to przez resztę życia bedziesz robiła to co lubisz, za całkiem niezłą kasę zapewne - więc coś za coś ![]() Cytat:
![]() Odpoczywaj miło teraz ![]() Cytat:
![]() na pewno to przejściowy zły nastrój, jutro będzie lepiej ![]() A tu zawsze się możesz wygadać ![]() ![]() Cytat:
![]() echhhh no i wróciłammmm Dałam radę Knajpa bliziutko plaży, słoneczko świeci, ludzie fajni - jestem zadowolona ![]() W sumie już się wpisałam na wtorek, czwartek, pt i niedzielę w grafiku, jutro będą go ostatecznie układać i mam zadzwonić dowiedzieć się kiedy przychodzę Nawet nie jestem jakaś szczególnie padnięta i szybko mi zleciało Ogólnie pozytyw, mam nadzieje, ze takie moje odczucia sie utrzymaja ![]() Miłego wieczorku Wam życzę kochane
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

)

Prawie cała rodzina się zjedzie (jakieś 40-50 osób)
Biedny braciszek idzie dziś do spowiedzi i się stresuje

wkońcu swoje lata ma (ostatnio skończyła... 85 czy nawet więcej lat...
) kupie jej dziś różyczke i po południu pójde 

jako,ze ostatnio na rowrze to niepamietam kiedy bylam,z Tz to juz wogole to jestesmy teraz pa-dnie-ci

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)