|
|
#5101 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Big Brother V !
Cytat:
Iza mnie niczym nie zdziwi. Jej chore gadki nie robią na mnie żadnego wrażenia, dziewczyna jest zacofanym symbolem polskiego Ciemnogrodu. Spokojnie mogłaby wylecieć (ale jeszcze nie teraz). Co do solarium - nie jestem wybitnym specjalistą w tej dziedzinie, ale z tego co słyszałem od biologa to opalanie się raz na ruski rok nikomu nie zaszkodzi. |
|
|
|
|
#5102 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Klaudii chodzilo o to ze w małej ilości nie jest takie znowu szkodliwe...
chociaz moim zdaniem i tak jest a zeby byc zabrazowionym trzeba iść z kilka razy po 10min no ale niewazne
|
#5103 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
ta dyskusja o solarium byla bez sensu.. zwlaszcza ze magda i syllwia caly dzień leżą w ogrodzie i sieopalają
a to jeszcze bardziej szkodiwe..a teroria sylwi ze naukowcy amerykańscy stwierdzili ze palenie jest nie szkodliwe bylo naprawde odkrywcze.. ![]() sylwia zczela dyskusje bo chciala sie o cos do klaudi czepnąć i objętnie czy fajki czy sol czy podklad zawsze bedzie miala inne zdanie niz ona z przekory.. a magda za nia jak maly piesek... tak..tak..tak..
|
|
|
|
#5104 |
|
Zadomowienie
|
Sztuka jest ok
Dobrze się droczy
|
|
#5105 |
|
Zakorzenienie
|
tak sie zastanawiam, zka bredzi to wiadomo.. ale czy mieszkańcy i sztuka sa tolerancyjni (za takich chca uchodzić) nie tolerując poglądów izki ??
![]() chyba oni widza drzazge w oku izki w swoim nie widząć belki.... |
|
|
|
#5106 |
|
Zakorzenienie
|
niech ta Iza wyleci, bo to co sobą reprezentuje to... żal
|
#5107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro Izka by wszystkich jak to ujęła Sztuka ,,innowierców'' najchętniej gdzieś pozamykała i byleby głowy nie wychylali to czy można być tolerancyjnym dla takiej osoby? Prawo do swoich poglądów ma jasne, każdy ma, jednak mając takie poglądy musi się liczyć z tym, że ktoś się z tym nie zgodzi i może dojść do ostrej wymiany zdań. Zresztą ja dla niej nie mam żadnej sympatii, po tym jeszcze jak się rozpłakała, że jak tak można po kimś jeździć, a sama by to zrobiła komuś np. gejowi. |
|
|
|
|
#5108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5109 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No z tym jakie by nie były to też zbyt duże uogólnienie, bo w takim wypadku trzeba by też tolerować poglądy ludzi pokroju Hitlera itd. |
|
|
|
|
#5111 | |
|
Zakorzenienie
|
ale daremna ta Sylwia,teraz wlaczylam i tylko drą paszcze
I to jej "dziekuje" pfff ![]() zaraz wam tu wkleje o tolerancji nietolerancji ![]() z wiki Cytat:
O Kylexy mnie wyprzedzil ![]() nie wiem co tam Izka wygadywala bo wolałam Harrego Pottera,ktory okazal sie nudziarzem.Ale Niko ma racje,ze ona ma odwage gadac takie rzeczy w PZ ,poza juz nie. |
|
|
|
|
#5112 | |
|
Zakorzenienie
|
tak bo co innego poglądy.. (chociaz u i zki a o jej przypadku rozmawiamy to raczej gupie gadanie nie przekonanie) a co innego dzialanie na szkode drugiej osoby.. czemu toleruja zachowanie marcina ktory czyms rzuca w innych...? a gupiego gadania nie? nie lubie izki ale uwazam ze maja na nia nagonke - zgadzam sie z anzhela.. Cytat:
|
|
|
|
|
#5113 |
|
Raczkowanie
|
Zresztą uważać, coś za zboczone to co innego, a co innego jak Izka ma zapędy by innym ludziom ograniczać ich prawa obywatelskie, bo są inni niż ona. Wobec tego nie można być tolerancyjnym, bo każdy reżim zaczyna od małych kroczków, a potem to...jak III Rzesza.
EDIT: ,, Tak więc ludzie nietolerancyjni muszą być tolerowani, jednak tylko do momentu gdy nie zagrożą tolerancyjnemu społeczeństwu i jego instytucjom. '' No właśnie to miałem na myśli.
|
|
|
|
#5114 |
|
Wtajemniczenie
|
ojejejjjj dziewczyny przecież jej gadanie to głupie gadanie niedowartościowanej dziewczynki, chce być inna, chce się wyróżniać, i chce być twarda, a tak naprawdę jest słabiutka i ma wiedzy i sił natyle by odeprzeć argumenty strony przeciwnej.
Mnie jej wypowiedzi w ogóle nie bulwersują, to mała dziewczynka i tyle, pewnie muchy by nie skrzywdziła, ja też chciałam być punkiem ![]() jolka jak zobaczyła marco to chciała uciekać, zbeształa go od mamisynków, nazwała siusiumajtkiem. Kłócili się jeden przez drugiego jak za czasów bb ale kłótnia była coś jak afera ,,dotknąłeś mojej piersi'' zakończona akcją z ketchupem i musztardą![]() prowadzący powiedzieli że ludzie czekają aż oni się pogodzą, i jolka powiedziała, że ma kleknąć przed nią i może mu wybaczy, kazała się przeprosić za to co powiedział w programie i po, on ją pocałował w rękę i przeprosił ![]() ogólnie koleżanka mówi, że było tak, jakby się czas cofnął, tak się przekrzykiwali, że nic nie można było zrozumieć
|
#5115 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kami punki to pokojowe istoty,gorzej jakbys chciala byc skinem.Nie wiem czy taka niewinna,ona ponoc jezdzi na ustawki,dzis ogladalam Rw T i tam byly takie chuliganki ,ktore tez jezdza
Jej niewinna buzia i słabe trybienie sprawiaja ,ze sie jej pobłażaOczywiscie uwazam,ze ona sama by na to nie wpadla.Gdyby spotkala wczesniej kogos madrzejszego z szerokimi horyzontami to by przejela jego poglady.Pech chcial ze spotkala takich a nie innych Ta Klusek wszystko zrobi byle tylko w tv wystapic.Podepnie sie pod Jolke i bedzie latał z nia po tv i showy robil-co oznacza ,ze sam siebie nie mogl wypromowac,bez Jolki ani rusz |
|
|
|
#5116 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jak byłabym w programie to zapytałabym się Izy jacy są je rodzice, rodzeństwo, czy też tacy radykalni, może ten kościelny rygor po nich przejęła (z własnej woli lub nie)
ja znam rodziców mojej przyjaciółki, bardzo sympatyczni, ona ma prawie 30 lat, jak na razie mieszka jeszcze z rodzicami (wiadomo jak jest z kredytami mieszkaniowymi), są niesamowicie ciepli, mili i bardzo dobrzy, ale jeśli chodzi o kościół ''to nie tykaj złym słowem'' musi co niedzielę chodzić, by nie mieli głupiej miny może podobnym rodziców ma ona, gorszych oczywiście ale ja czuję że ona nie miała autorytetów, i tak jak mówi BESS trafiła na zły grunt
|
#5117 |
|
Zadomowienie
|
A w jakim to programie Jolka z Marco sie spotkali ?
![]() Ja o czymś nie wiem chyba
|
|
#5118 |
|
Wtajemniczenie
|
w programie ,,Czarno na białym''
|
#5119 |
|
Zakorzenienie
|
No tak czego Jolka nie zrobil dla kasy i kilku minut w tv nawet na kluska przestanie sie gniewac
|
#5120 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaa Izka w ogole nie łapie ,nic
|
|
|
|
#5121 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5122 |
|
Zakorzenienie
|
Izka na meczu,ona chyba robi za maskotke-nie wiem jak sie fachowo taka osoba nazywa
![]() Ale miala frendzle ,jak gobelin i to jeszcze patriotyczny biało czerwony A Klusio tak teraz wyglada,slabo i te wzorki w tym wieku |
|
|
|
#5123 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj jolkA BYłA na forum hehehe
SLUCHAJCIE OBOJE NIE WIEDZIELISMY O SPOTKANIU!TO BYLO TAK!!!!JEGO ZAPROSILI DO INNNEGO PROGRAMU ALE TEJ SAMEJ STACJII O 16..A JA MIALAM SIE ZJAWIC O 15..20..ONI SOBIE WSZYSTKO USTALILI NIE MOWICA NAM!!MARCO MIAL PROGRAM O JEGO SZMATKOCH TAM SRELE MORELE MAJTKI Z DRUTUU PROJEKTANT...YYY JASNE TERREEE JAK SLON TRABALSKI!!!I NATKNELISMY SIE KIEDY GO MALOWALI I JUZ TAM BYLA WOJNA!!!!!1MIEDZYNAMI NIE WIEM CZY TO POKAZALI BO NIE OGLADALAM TEGO PROGRAMU DZIS!! pisze, że marco wczoraj do niej dzwonił, mają się sami spotkać, że nie wie co to będzie, że musi iść do kardiologa , że jej życie jest jak telenowela''jarek, marco, jarek, marco'', że powinniśmy dalej oglądać Ją HEHEżE WYKORZYSTAłA MARCO PO PROGRAMIE - NOSIł JEJ KONIE ITP. aaaa i to co ja podejrzewałam...ona się chyba pokłóciła z nadolskim, pisała ze Adrian zbłądził, ale nie chce go oceniać, pisać o nim, z tego co zrozumiałam wszedł na czata jolki ostAtnio i bruzgał
|
#5124 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa i to co ja podejrzewałam...ona się chyba pokłóciła z nadolskim, pisała ze Adrian zbłądził, ale nie chce go oceniać, pisać o nim, z tego co zrozumiałam wszedł na czata jolki ostAtnio i bruzgał[/quote]
No jasne on zbłądził! raczej ona!a on przejrzal na oczy napewno mial powod zeby to zrobic wyszla i pokazala jaka jest naprawde
|
#5125 |
|
Wtajemniczenie
|
ponoć wyszło na jaw że rzeczywiście jest gejem
|
#5126 |
|
Zakorzenienie
|
No i co tego?widocznie Jola zrobila cos co mu sie nie podobalo pewnie rozgadala to
|
#5127 |
|
Wtajemniczenie
|
a z tego, że jest gejem i tyle, a to ukrywał i kłamał w żywe oczy.....
jola na forum wyraźnie powiedziała, że nie chce o nim rozmawiać, ja tak myślałam już dawno, że oni się popsztykali, bo jola pytana o kontakt z byłymi czestnikami bb4 nigdy nie wymieniała Adriana, co mnie bardzo dziwiło, nawet w bb5 mówiła o Grzesiu, Pawle...ale nigdy o Adrianie.
|
#5128 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz przyjaciołka powinna zrozumiec ze moze chłopak nie ma ochoty w bb przed cała Polska przyznawac sie ze jest gejem
![]() no ale przekonal sie jak jest i tyle moze dla niego lepiej ze nie bedzie sie z nia zadawał już,skoro taka wyrozumiala jest...łatwo sie kogoś ocenia ale ona tez nie przynala sie w BB do wielu rzeczy.
|
#5129 |
|
Wtajemniczenie
|
moja sympatia do niego była mocno naciągana (po prostu chciałam go lubić), nigdy tak naprawdę nie miałam do niego zaufania
a poza tym gejom, lesbijkom transwestytą i transwestytką mówimy NIE!!!
|
#5130 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie pałałam do niego wielka sympatia ale rozumiem ze nie chciał przyznawac sie w bb ze jest gejem...byc moze jego rodzina nie wie?znajomi?trzeba to zrozumiec...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

ale sama Iza..bardziej 

a to jeszcze bardziej szkodiwe..

Jej niewinna buzia i słabe trybienie sprawiaja ,ze sie jej pobłaża