Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka! - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-06-29, 22:23   #2821
Agg_s
Wtajemniczenie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Ja jutro o 9:20 mam wizytę w końcu pomierzy Mikołaja ciekawe ile ma wszyscy co patrzą na mój brzuch mówią, ze pewnie małe dziecko urodze takie stereotypowe gadanie ale ciekawe
O, to czekamy na info

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Dawaj 7!!! 😁

Mała dziękuję
Brzmi kusząco, ale kurczę trochę za wcześnie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
:/

Ja już jestem taka wściekła, ze nie wiem. ..
Praktycznie zasypiałam. A tu światło i ktg.... wrrrr
znam to.
U nas tak późno ktg już nie robili, ale zaczynali nawet o 5 rano.. my byłyśmy we 3 więc do zniesienia, ale obok sala 6 osobowa współczułam im :P
Nie wiem czy u Ciebie w szpitalu jest też taki zwyczaj ale u mnie chodzili też w nocy sprawdzać tętno dziecka - o 23, 2, 4... różnie pierwszej nocy się wystraszyłam bo spałam już a tu nagle ktoś mnie odkrywa i przykłada coś do brzucha

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Przenoszona 41 t. Nie zasnę. Ta laska co 30 sek jęczy bo dziecko jej nogi wbija. Strzela kostkami u rąk i stóp. ..

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Materace są gumowe, a ona minuty nie potrafi wytrzymać w 1 pozycji! Świetna noc... czemu nie wzięłam stoperow!
A słuchawki? + muzyka w telefonie?

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-29, 22:24   #2822
morelle_
Zakorzenienie

Tak u mnie chodzą co 3h spr.
Mam słuchawki od tel. Ale chcę spać z muzyką nie zasnę.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-29, 22:26   #2823
emilia0508
królikoholiczka

Ja jak byłam to mi co 3godziny mierzyli ciśnienie i tętno. Masakra

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-29, 22:34   #2824
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Byśmy mu pokazały

Super! My podjedziemy po weekendzie

Mówiłam mężowi, że niektóre tu mają seksowe zalecenia i powiedział, że ma nadzieję, że też takie dostaniemy Bo póki co zakaz

Zdolniacha!

Ile?!

Ania zobacz, -15% na colorstories, chyba do północy

http://napiki.pl/6_colorstories
100 do tego szpitala co chcę rodzic a do najbliższego 15km dziękuję za pamięć ale już zamówiłam na stronce gdzie była wysyłka gratis. W poniedziałek zamówione a ja dalej czekam. Już bym chciała wyprać ta pościel.

Cytat:
Tak u mnie chodzą co 3h spr.
Mam słuchawki od tel. Ale chcę spać z muzyką nie zasnę.

Tak po nocy budzić to nieładnie
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-29, 22:34   #2825
calineczka3
Zadomowienie

Morelle współczuję
A tu jutro wielki dzień!
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-29, 22:42   #2826
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wierze. Ta niemiła różowa położna przyprowadziła jakaś laske i jeszcze ktg ryczy. .. szału zaraz dostane.

Mam nadz, że jednak uda Ci się wyciszyć i zaśniesz jakoś...

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Łącze sie w bólu. Zgage mam od początku,ale teraz to juz ewoluowała do takiego stopnia że brak słów.

U mnie tak samo, wraca każdej nocy, ale mam w pamięci to co napisała Samantha, że zgaga jej zniknęła wraz z porodem i tylko tego się trzymam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Calineczka może coś się zaczyna?

Stary 2017-06-29, 22:46   #2827
meja_ml
Raczkowanie

Cytat:
Przenoszona 41 t. Nie zasnę. Ta laska co 30 sek jęczy bo dziecko jej nogi wbija. Strzela kostkami u rąk i stóp. ..

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Materace są gumowe, a ona minuty nie potrafi wytrzymać w 1 pozycji! Świetna noc... czemu nie wzięłam stoperow!
To nie rozumiem dlaczego płacze. Może się uspokoi za chwile. Masakra taka noc szczegolnie, ze jutro masz dużo wrażeń.

Aggs chyba bym walnela jak by mi ktoś tak zrobił. Ja to jestem agresywna jak ktoś próbuje mnie obudzić hehe oczywiście wszystko na śpiącego robię i tego nie pamiętam albo tak przez mgłę ☺

meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-06-29, 23:16   #2828
Samantha7
Zakorzenienie

Współczuje Morelle :/

Ja nie spałam w ogóle jak rodziłam starszaka. Miałam oxy podpięta i ktg non stop. Musiałam być w pozycji wpol leżącej a to było takie łóżko gdzie cześć tego łóżka się odpinala i robili z niego samolot do porodu jak już się zaczęłoby.
Jak mały się wiercił od ktg do położne przychodziły i mi te ktg poprawiały. Do tego skurcze z krzyża . Dramat!
W nocy mi przychodził gin kilka razy próbował pęcherz przebić , to musieli mi ciśnienie zmierzyć , to musieli mi pomoc isc siku zrobić, to musieli czopek w kroczu wymienić taki który powoduje miekniecie szyjki. Kur co ja się namecxylam to moje.
A potem poszłam pod nóż

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Ja prdle jaki ja mam syf w chacie. Nie mam siły tego sprzątać . Ledwo zrobiłam makaron z sosem pomidorowym na obiad żeby moje dziecko nie chodziło głodne
Tak mi boli kręgosłup ze mam wrażenie ze się złamie na pół. Tz nie ma kiedy pomoc bo pracuje. Spoko najwyżej przyniosę noworodka do sufu i będę z cięciem zapierd na szmacie

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-29, 23:31   #2829
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Współczuje Morelle :/

Ja nie spałam w ogóle jak rodziłam starszaka. Miałam oxy podpięta i ktg non stop. Musiałam być w pozycji wpol leżącej a to było takie łóżko gdzie cześć tego łóżka się odpinala i robili z niego samolot do porodu jak już się zaczęłoby.
Jak mały się wiercił od ktg do położne przychodziły i mi te ktg poprawiały. Do tego skurcze z krzyża . Dramat!
W nocy mi przychodził gin kilka razy próbował pęcherz przebić , to musieli mi ciśnienie zmierzyć , to musieli mi pomoc isc siku zrobić, to musieli czopek w kroczu wymienić taki który powoduje miekniecie szyjki. Kur co ja się namecxylam to moje.
A potem poszłam pod nóż

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Ja prdle jaki ja mam syf w chacie. Nie mam siły tego sprzątać . Ledwo zrobiłam makaron z sosem pomidorowym na obiad żeby moje dziecko nie chodziło głodne
Tak mi boli kręgosłup ze mam wrażenie ze się złamie na pół. Tz nie ma kiedy pomoc bo pracuje. Spoko najwyżej przyniosę noworodka do sufu i będę z cięciem zapierd na szmacie

Współczuję ci. A twój mąż nie może ogarnąć? Kurcze mój przed ciążą też nie wielecrobił bo on w delegacji a ja sama na miejscu więc dla zabicia czasu ogarniałam wszystko. Ale teraz przez to że lezałam nauczył się i ogarnia. Przeraża mnie tylko trochę kuchnia bo jak zobaczyłam misz masz w szafce z garnkami to się przeraziłam ale nic nie mówię świetnie sobie radzi. Już widzę jak po urodzeniu skończy urlop i wyjedzie to zanim się odnajde w domu to bede dzwonić gdzie czegoś mam szukać hehe.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-29, 23:34   #2830
emilia0508
królikoholiczka

A mnie znów zgaga męczy. Nie dość że pół dnia to jeszcze w nocy

Stary 2017-06-29, 23:36   #2831
darietta
Zakorzenienie

Mnie strasznie bolą okolice szyjki i coś czuje że jak przetrwam weekend i pojade do ginki to mi powie szyjki brak rozwarcie do porodu.

Mąż do mnie ale masz duzy brzusio. Ja mówię na patrz się bo on teraz nie daje mi spać a za kilka dni tobie nie pozwoli.

Moja apka pokazuje poród za 8 dni.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 00:08   #2832
Samantha7
Zakorzenienie

Cofnęli moja paczkę na karuzele z Ali
Wyślą nowa a status mówi , ze dostarczono

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Darietta - Tz pomaga , ale teraz pracuje. A w pon miał wolne mówiłam mu żeby posprzątał a on ze nie chęć mu się i teraz jest syf.
A jak ja miałam sile ostatnio w pon czy wt to było i mowie mu żebyśmy pojechali do sklepu kupić domowe rzeczy to mu się nie chciało. A ja mu tyle razy mówiłam ze jak mam przypływ energi to ze trzeba korzystać z chwili bo zaraz na drugi dzień mogę być dentka i po ptokach, ale facetowi nie przetłumaczysz . Oni wiedza lepiej
Szkoda ze z pracy mojej nie zabrałam se krzesełko na kółkach to bym na nim jeździła i odkurzala W sobotę będę tam w okolicy to powiem Tz żeby zabrał mi to krzesełko . Przecież muszę jakoś prxed porodem tez posprzątać . Potem nie będzie na to czasu.
Jeszcze Tz mój nauczył jesc miska w salonie i jest tam pełno okruchów.
Mówiłam Tz chcesz jesc przed tv jedz, ja tez jem czasem , ale jedz wtedy jak dziecko nie widzi . No ale jak do ściany.
Jak urodziłam syna to nie spodziewałam się, ze ja i Tz będziemy mieli inne poglądy nt.zywienia i manier

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
A mnie znów zgaga męczy. Nie dość że pół dnia to jeszcze w nocy

Biedna

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Znalazłam fajny sklep z ubrankami
https://www.patpat.com/flashsale/eve...el_Onesies_ZYY

Stary 2017-06-30, 00:08   #2833
Samantha7
Zakorzenienie

IMG_1498777700.748043.jpg
Awww

Stary 2017-06-30, 00:45   #2834
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:

Stary 2017-06-30, 02:29   #2835
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
😍 a to coś takiego jak Ali? Ja ostatnio odkrył wish... I czekam na 8 paczek dla siebie i moich dziewczyn 😉

Moja starsza się obudziła. Powiedziała że chce iść na nocnik i się bawić. Przerobiliśmy cały alfabet z czuczu. W mordę jeża. Kiedy to dziecko zacznie mi normalnie spać.....

Edytowane przez My Sweet Little Precious
Czas edycji: 2017-06-30 o 02:31
My Sweet Little Precious jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 02:56   #2836
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
a to coś takiego jak Ali? Ja ostatnio odkrył wish... I czekam na 8 paczek dla siebie i moich dziewczyn

Moja starsza się obudziła. Powiedziała że chce iść na nocnik i się bawić. Przerobiliśmy cały alfabet z czuczu. W mordę jeża. Kiedy to dziecko zacznie mi normalnie spać.....

Hehe Niezle
Mój zasną na kanapie w salonie o 18:20 nie ruszałam go zatem bo on i tak chodzi spać Ok.19-20 czasami później , ale ja się staram pilnować żeby szedł spać o tej samej godzinie bo chce pożyć trochę wieczorem . Obudził się nagle i poszedł do swojego pokoju wiec go ubrałam w piżamkę i się z nim położyłam i chyba zasnęłam pierwsza nawet obudziłam się w szoku.
Ciagle myśle jak mi się uda ogarnąć dwoje zbójów do spania
Myśle ze najpierw położę maluszka i ze starszak mi trochę pomoże przy tym a potem poświęcę czas starszakowi jak już mały będzie spał. Dlatego chciałam żeby Tz mi ogarnął jakiś fotel do kp żebym nie kładła się na łóżko bo grozi mi to zaśnięciem a nie mogę zasnąć tak bo muszę potem ogarnąć starszaka. No ale mój Tz nic nie rozumie . Nie ma wyobraźni

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

U mnie jest Anglia za oknem . Ciagle pada deszcz i taka zmulka jest , ze mam ochotę sama isc spać. Jeszcze ja jestem taka wrażliwa na dźwięki i jak chodzi klima to ja z automatu wyłączam się i wchodzę w stan medytacji jakiejś
W zimę przed snem włączam sobie suszarkę do włosów w nogach i lubię jak mi wieje na stopki moje i ten dźwięk i od razu odjazd, a mój Tz szału dostaje ze 5h suszarka chodzi
Teraz mam taka aplikacje z deszczem burza , potokami i Tz tez nie rozumie jak mogę się kłaść spać i sobie dudniąca burze włączać , a ja to uwielbiam.
Jedynie nie czaje tego białego szumu. O Boże nic mnie tak nie wkur jak szumiący tv i właśnie ten cały biały szum co to niby dzieci uspokaja . Hell No!

Stary 2017-06-30, 03:12   #2837
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Ale deszcz i burza to też biały szum! I jadący pociąg, i suszarka i dźwięk silnika 😃 ja żadnych szumów nie lubię. od jakiegoś czasu do spania lubię absolutna ciszę.

Moja ciągle nie śpi... Też się zastanawiam jak je ogarnę do kapania i spania. Bo nawet się nie łudzę że nie będzie to na mojej głowie...

U nas mega nawałnice. Leje od popołudnia. Ale już wolę to niż upały bo idzie zdechnąć.

Sam która u Ciebie jest godzina? Tu po 4
Stary 2017-06-30, 03:42   #2838
morelle_
Zakorzenienie

Sam niezłe masz sny.

Ja zasnęłam ale. ... Już nie mogę spać. Ona ma chyba jakąś nerwice. Co 30 sek szura nogami i wygina sobie palce w dłoniach. Strzela nimi. Obudziła mnie z 20 razy w nocy. W dodatku jęczy i chrapie. .. to sobie wyobrazcie jaką noc miałam. Cierpliwość mi się skończyła i spytałam jej czy ma skurcze. Nie ma tylko dziecko ją kopie. Nosz kurde... trzecia ciąża. ... trafiło mi się. ... porażka.

---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ----------

Która dzisiaj ze mną rodzi?
Wg listy Nulka
Stary 2017-06-30, 04:02   #2839
pestycyda
Zakorzenienie

AnnaPaula, 100 km aż? Dalej się nie dało?

Karolinusia, nie czytaj takich rzeczy

Samantha, jak nie masz siły to nie sprzątaj. Nie ma co teraz być perfekcyjną panią domu. Jak poczujesz się na siłach to dopiero a najlepiej zagoń TŻ jak wróci z roboty.
Ubranka boskie

Poprostu,👍👍 za wizytę!

Morelle, współczuję ciężkiej nocy. Zamiast dać Ci się wyspać to takie cos-.- ja już rzucam spanie od 4. Kot mi wlazł pod folie do gondoli wózka i nie mógł odnaleźć drogi powrotnej. Przebudziłam się i już nie mogę spać-.- kciuki trzymam za Ciebie oczywiście!!

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 04:21   #2840
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Ale deszcz i burza to też biały szum! I jadący pociąg, i suszarka i dźwięk silnika ja żadnych szumów nie lubię. od jakiegoś czasu do spania lubię absolutna ciszę.

Moja ciągle nie śpi... Też się zastanawiam jak je ogarnę do kapania i spania. Bo nawet się nie łudzę że nie będzie to na mojej głowie...

U nas mega nawałnice. Leje od popołudnia. Ale już wolę to niż upały bo idzie zdechnąć.

Sam która u Ciebie jest godzina? Tu po 4

U mnie po 22 jest.
White noise mi się pomylił z pink and Brown noise
Jest tych noiseow od groma

No a jeszcze pomysł ze kiedy my się umyjemy?

Cytat:
Sam niezłe masz sny.

Ja zasnęłam ale. ... Już nie mogę spać. Ona ma chyba jakąś nerwice. Co 30 sek szura nogami i wygina sobie palce w dłoniach. Strzela nimi. Obudziła mnie z 20 razy w nocy. W dodatku jęczy i chrapie. .. to sobie wyobrazcie jaką noc miałam. Cierpliwość mi się skończyła i spytałam jej czy ma skurcze. Nie ma tylko dziecko ją kopie. Nosz kurde... trzecia ciąża. ... trafiło mi się. ... porażka.

---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ----------

Wg listy Nulka
O masz może jej te dziecko na jakieś nerwy uciska
Szkoda ze nikt nie pomyślał Zeby może te dziewczynę jeśli ma takie problemy dać do izolatki.
Moim zdaniem robienie cc z rana to pomyłka. Ja tez będę mieć rano i nie podoba mi się to. Podejrzewam ze z nerwów dostanę sraczki po całości. Bo u mnie stres = sraczka.
Z Miśkiem miałam cc po 17 jakoś i jak się urodził o 19 i potem cała ta procedura zaszycia etc.czas zleciał i jakoś tak było bardziej nastrojowo ze była noc.
No nie wiem mam nadzieje , ze tym razem będzie tez klimat jakiś po. Bo przed wiadomo sraczka

Kciuki nadal zaciśnięte 🏻

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość

Samantha, jak nie masz siły to nie sprzątaj. Nie ma co teraz być perfekcyjną panią domu. Jak poczujesz się na siłach to dopiero a najlepiej zagoń TŻ jak wróci z roboty.
Ubranka boskie

Poprostu, za wizytę!

Morelle, współczuję ciężkiej nocy. Zamiast dać Ci się wyspać to takie cos-.- ja już rzucam spanie od 4. Kot mi wlazł pod folie do gondoli wózka i nie mógł odnaleźć drogi powrotnej. Przebudziłam się i już nie mogę spać-.- kciuki trzymam za Ciebie oczywiście!!

A gdzie tam . Nie ma opcji , ze będę sprzątać . Wytarlam kurze z lekka i tyle. Na szczęście nie mam tyle mebli ani nie mam nastawione ☠☠☠☠☠☠☠ wszędzie wiec wytarcie kurzy u mnie to 15min max. Używałam zawsze do tego płynu do szyb oraz mikrofibry i idzie jak burza bo microfibra świetnie kurz zbiera. Czasami przetrę takim do drewna naturalnym z olejem z migdałów.
Tz mówił ze w sobotę odkurzy i sprzątnie wanne. Może będę mieć sile żeby potem wytrzeć podłogę .

Kciuki dla wizytujących 🏻

Stary 2017-06-30, 04:26   #2841
meja_ml
Raczkowanie

Ehh ja jak zwykle pobudka o 5
Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Mnie strasznie bolą okolice szyjki i coś czuje że jak przetrwam weekend i pojade do ginki to mi powie szyjki brak rozwarcie do porodu.

Mąż do mnie ale masz duzy brzusio. Ja mówię na patrz się bo on teraz nie daje mi spać a za kilka dni tobie nie pozwoli.

Moja apka pokazuje poród za 8 dni.
Ty to już teraz możesz spokojnie rodzicami 8 dni zostało😀
Cytat:
Śliczne, jak bym ubrala w coś takiego moje dziecię to chyba bym od łóżeczka nie odeszła ☺

Ja to uwielbiam spać w samochodzie albo w autobusie. Ten dzwiek + kolysanie I mnie nie ma hehe. Zresztą jak to mój tz stwierdził, że ja to mogę wszędzie zasnąć. Nie przeszkadza mi ani hałas ani brak łóżka ☺

Morelle to super noc miałaś 😒

Stary 2017-06-30, 04:36   #2842
Samantha7
Zakorzenienie

Wzielam prysznic ale nie umylam głowy i czuje się srednio umyta
Spojrzałam w lusterko i maskara jak ja jestem ogolona w kroczu 🤦🏻☠♀️
Po bokach w pachwinach mam masę włosków . Muszę kupić sobie takie mini golarki i je wygolic. Chyba usiądę na piłkę i się położę plecami na kanapę bo tylko wtedy może takie coś wykonać inaczej na łóżku zaraz mam masakrę. Jak gin mnie u siebie położył na łóżko do usg to czułam takie ciśnienie w głowie , ze myślałam ze mi krew uszami wypłynie
Zastanawiam się czy jak już urodzę to moje hemoroidy mi się same wchłoną z powrotem choć cześć z nich czy będę musiała mieć operacje
Nie chce z tym czymś żyć w moim tyłku.

Sutki smaruje sobie od zawsze i bez ciąży bo smaruje się cała balsamem po prysznicu lub olejem w prysznicu jak jestem leniwa.
Mam nadzieje , ze i tym razem nie będę mieć żadnej masakry z cyckami. Z miśkiem miałam tylko lekkiego krwiaka na sutku , ale ja właśnie smarowałam na grubo maści . Po każdym kp aż może sutki pływały w tej maści. Ciagle zapominam jak ta maść Polska na literę M się nazywa

Stary 2017-06-30, 04:40   #2843
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

Ubranka boskie

Poprostu,👍👍 za wizytę!

Oj biedny kot! mąż wczoraj zabrał moje buty i postawił w przedpokoju u mamy. Mój fuks od razu na nich leżał

Cytat:
U mnie po 22 jest.
White noise mi się pomylił z pink and Brown noise
Jest tych noiseow od groma

No a jeszcze pomysł ze kiedy my się umyjemy?

O masz może jej te dziecko na jakieś nerwy uciska
Szkoda ze nikt nie pomyślał Zeby może te dziewczynę jeśli ma takie problemy dać do izolatki.
Moim zdaniem robienie cc z rana to pomyłka. Ja tez będę mieć rano i nie podoba mi się to. Podejrzewam ze z nerwów dostanę sraczki po całości. Bo u mnie stres = sraczka.
Z Miśkiem miałam cc po 17 jakoś i jak się urodził o 19 i potem cała ta procedura zaszycia etc.czas zleciał i jakoś tak było bardziej nastrojowo ze była noc.
No nie wiem mam nadzieje , ze tym razem będzie tez klimat jakiś po. Bo przed wiadomo sraczka

Kciuki nadal zaciśnięte 🏻

A gdzie tam . Nie ma opcji , ze będę sprzątać . Wytarlam kurze z lekka i tyle. Na szczęście nie mam tyle mebli ani nie mam nastawione ☠☠☠☠☠☠☠ wszędzie wiec wytarcie kurzy u mnie to 15min max. Używałam zawsze do tego płynu do szyb oraz mikrofibry i idzie jak burza bo microfibra świetnie kurz zbiera. Czasami przetrę takim do drewna naturalnym z olejem z migdałów.
Tz mówił ze w sobotę odkurzy i sprzątnie wanne. Może będę mieć sile żeby potem wytrzeć podłogę .

Kciuki dla wizytujących 🏻

Niby tutaj tak jest bo najwięcej lekarzy jest do 14.
Sam Ty tak jak Mała i ja. Na tyłku nie usiedzisz

Teraz Ja mam ktg. Ale i tak już nie śpię.
Krew mi dalej się sączy , ale już mało :/ szok.
Temp 37. To chyba od tej nocy hehhe. Całą ciążę miałam 36.6. Ale wiem że może być wyższa.
Pić mi sie chce, a nie mogę
Stary 2017-06-30, 04:48   #2844
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meja_ml Pokaż wiadomość
Ehh ja jak zwykle pobudka o 5

Ty to już teraz możesz spokojnie rodzicami 8 dni zostało

Śliczne, jak bym ubrala w coś takiego moje dziecię to chyba bym od łóżeczka nie odeszła ☺

Ja to uwielbiam spać w samochodzie albo w autobusie. Ten dzwiek + kolysanie I mnie nie ma hehe. Zresztą jak to mój tz stwierdził, że ja to mogę wszędzie zasnąć. Nie przeszkadza mi ani hałas ani brak łóżka ☺

Morelle to super noc miałaś

To masz super. Ja to jestem jak księżniczka na ziarnku grochu. Najbardziej mnie wkur jak Tz chrapie i stopery mi nie pomagają
Największa męka jest w samolocie. Mam mega schizy wtedy . Kompletnie nic nie jem przez ponad 10h i mało pije. Dosłownie czuje się wgniata w podłogę z każda minuta. Najgorszy jest start czuje wtedy ze mam wszystkie wnętrzności na supeł zawiązane a serce to mi tak wali ze chyba każdy w samolocie słyszy. Okropność.
Pamietam jak wracałam raz z polski i miałam takie koszmary ze babka z boku chciała zawołać stewardessę bo ja się rzucałam i nagle wypaliłam do niej z tekstem "spadamy". Babka się chyba sama wydygala
Jak samolot doleciał i przeszłam przez odprawę tak padłam na kolana i całowałam ziemie bez kitu nigdy nie byłam taka happy , ze jestem na lądzie

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Oj biedny kot! mąż wczoraj zabrał moje buty i postawił w przedpokoju u mamy. Mój fuks od razu na nich leżał

Niby tutaj tak jest bo najwięcej lekarzy jest do 14.

Sam Ty tak jak Mała i ja. Na tyłku nie usiedzisz

Teraz Ja mam ktg. Ale i tak już nie śpię.

Krew mi dalej się sączy , ale już mało :/ szok.

Temp 37. To chyba od tej nocy hehhe. Całą ciążę miałam 36.6. Ale wiem że może być wyższa.

Pić mi sie chce, a nie mogę

A nie mogą Ci dać choć chipsów z lodu?
Mi dawali taki mały pokruszony lód i kazała mi to ssać bo wody tez nie mogłam.

Stary 2017-06-30, 04:48   #2845
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Sam niezłe masz sny.

Wg listy Nulka
Już z górki musisz wytrzymać jakoś a ta dziewczyna jakaś dziwna na maxa

Cytat:

Ubranka boskie

Poprostu, za wizytę!

Dalej zawsze się da zawsze mogę pojechać do rodziców i będę na miejscu
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-06-30, 04:52   #2846
morelle_
Zakorzenienie

Chilli chyba pochłonęły uroki macierzyństwa

---------- Dopisano o 05:52 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ----------

Cytat:
To masz super. Ja to jestem jak księżniczka na ziarnku grochu. Najbardziej mnie wkur jak Tz chrapie i stopery mi nie pomagają
Największa męka jest w samolocie. Mam mega schizy wtedy . Kompletnie nic nie jem przez ponad 10h i mało pije. Dosłownie czuje się wgniata w podłogę z każda minuta. Najgorszy jest start czuje wtedy ze mam wszystkie wnętrzności na supeł zawiązane a serce to mi tak wali ze chyba każdy w samolocie słyszy. Okropność.
Pamietam jak wracałam raz z polski i miałam takie koszmary ze babka z boku chciała zawołać stewardessę bo ja się rzucałam i nagle wypaliłam do niej z tekstem "spadamy". Babka się chyba sama wydygala
Jak samolot doleciał i przeszłam przez odprawę tak padłam na kolana i całowałam ziemie bez kitu nigdy nie byłam taka happy , ze jestem na lądzie

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Haha Sam widzę, że miałaś podobny lot do jednego z moich

Kochana wątpię, żeby coś takiego tu mieli

Ps. Wlasnie do szurania nogami i strzelania kośćmi dołączyło chrapanie. .. tak żeby mi się nie nudziło. Zamiast jękow
Bez kitu ja myślałam, że ona skurcze ma. Zwłaszcza, że przyszła na oddział o 23.

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Już z górki musisz wytrzymać jakoś a ta dziewczyna jakaś dziwna na maxa

Dalej zawsze się da zawsze mogę pojechać do rodziców i będę na miejscu
Dam radę. Juz dzień. Jeszcze tylko 1 noc i potem sala 1 os.
Stary 2017-06-30, 05:12   #2847
meja_ml
Raczkowanie

Cytat:

Nie źle masz z tym lataniem. Ja tam lubię latać I W samolocie też dobrze mi się śpi. Z moim 1,6m to zwinęli się w kulkę na fotelu przykryje kocykiem i mnie nie ma hehe

Morelle za niedługo zabiorą Cię od niej. To przed cesarka nie można pic?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-06-30, 05:15   #2848
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Ja prdle ta zgaga mnie zabije......

Mnie dziś w nocy trochę męczyła ale do wytrzymania chyba przez to że zjadłam dwie kawalki pizzy na wieczór :p

Współczuję nocy ... Ja druga noc śpię z wentylatorem

Stary 2017-06-30, 05:24   #2849
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meja_ml Pokaż wiadomość
Nie źle masz z tym lataniem. Ja tam lubię latać I W samolocie też dobrze mi się śpi. Z moim 1,6m to zwinęli się w kulkę na fotelu przykryje kocykiem i mnie nie ma hehe

Morelle za niedługo zabiorą Cię od niej. To przed cesarka nie można pic?

Ani pic ani jeść i po cc cały dzień też.

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Mnie dziś w nocy trochę męczyła ale do wytrzymania chyba przez to że zjadłam dwie kawalki pizzy na wieczór :p

Współczuję nocy ... Ja druga noc śpię z wentylatorem

U mnie padało w nocy, wiec chłodno
Stary 2017-06-30, 05:30   #2850
Samantha7
Zakorzenienie

Boże mój starszak wstał :partytime:

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Jemy kanapki bo Tz kupił świeży ser i krakowska

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości