|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stowarzyszenie maturzystek - wejście grozi szokiem cz. V
Cytat:
Może coś w tym jest ![]() Co jest najlepsze zamiast obiadu w czasie odchudzania? 1,5 litrowa butelka wody niegazowanej i skakanka Wiem, niezdrowo, ale... eh ![]() A Nija_ chce na medycynę do Zabrza <tupie nóżką>
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
:O newsweek to mnie juz totalnie zaskoczyl xDDD
typowo techniczny ranking bo kroluja tu polibudy ;x i SGH na pierwszym miejscu... a sami studenci mowia ze uczelnia ktora "tonie" a jaka prawda nie wiem ;x i Akademia Ekonomiczna Oskara jakiegos tam we Wroclawiu jest na 6 miejscu.. dziwne ;x ale dalej sie wacham [pomiedzy UWr a AE ]a co do agh i PWr... w tym rankingu ze soba sasiaduja.. wiec pewnie poziom podobny
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko potem będę chudła wolniej, ale zawsze coś
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swego czasu interesowałam się dietetyką, nawet chciałam iść na takie studia i naprawdę dużo czytałam na ten temat. Zdrowo ułożona dieta to klucz do sukcesu. Mówiąz zdrowa mam na myśli: - 5 posiłków dziennie - 1,5-2 gram białka na kg masy ciała dziennie - warzywa/owoce z nastawieniem na te pierwsze w każdym posiłku i duuuzo duuużo więcej... |
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie umiem się odchudzać ...
![]() kocham jeść, kocham słodycze nienawidzę ćwiczeń
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz sie zastanawiam nad AE prowadzone po angielsku
![]() tylko mam nadzieje ze to gdzies blisko centrum... dobra, najpierw musze mature zdac!
|
#2288 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() nie ma czego, zostałam finalistką więc na wszytskie uczelnie nie mam wstępu ![]() Cytat:
![]() Tylko indeks na politechnikę gdańską, jakieś tam w Bydgoszczy.. ee raczej nie skorzystam ![]() Moje studia to jedna wielka niewiadoma. Miała być hodowla koni, ale tam prawie o koniach nie ma nic. Miała być kosmetologia, ale stała się bardzo popularnym kierunkiem, więc rezygnuję. Miała być ochrona środowiska, ale siostra skończyła i nic jej to nie dało. Miało być leśnictwo, ale Sis pracowała jako leśnik 7 lat i zmieniła zawód, bo nieopłacalny. Miała być matma (tak tak matma, byłam w matematycznej klasie i szło mi calkiem całkiem, a nawet bardziej całkiem ) ale nie mam cierpliwości dla dzieci. Może projektowanie ogrodów, chociaż ciągnie mnie straszzzznie do kosmetyków. (kosmetyczek jednak teraz dużo..) Teraz myślę o agroturystyce, bo mam zapisaną działkę po tacie i trochę pomysłów na nią, może wypali jakieś SPA & AGRO. Chciałabym na reżyserię, filmografię ale cholera złe przedmioty wybrałam. ![]() wiem, zakręcona jestem ![]() DsC, ja mam to samo.. Nałóg normalnie. Mania słodyczy. Nie potrafię się chyba odchudzać, a słodkie wciągam non stop. |
||
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mimo, że wiem, jakie mogą być skutki takiego pozbawiania się pełnowartościowych posiłków, kiedy chodzi o mnie, o moje odchudzanie to jednak odkładam rozum na bok i ... no sama widzisz co robię... Jak już zrzucę parę kg tak na szybko, to później zacznę się zdrowo odżywiać
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę tym, którzy mają już indeksy i zostało im tylko zdać maturę ...
moj kolega z klasy ma dwa indeksy ... ciekawe z którego skorzysta ... mógłby mi jeden oddać gdyby się tak dało <marzyciel> Tż był na chwilę, ale znów się obraził i poszedł sobie do domu ... a co ja na to?! PFFFFFFF ... przecież nie będę go zatrzymywać
|
#2291 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tywpować nie typuje bo nie umiem. To co podałas by mnie bardzo zdowoliłao z tego sie nwet czuje pewnie. Napisze czego bym nie chciała. Więc żeby było jak najmniej bezkręgowców, genetyki białkowej, metabolizmu a z człowieka układu nerwowego i hormonalego. Wszystko pozstałe mi odpowiada. nie i niezbyt trudne a i doswiadczeń też jak najmniej.OStatnia próban właśnie taka srednia była. Nie była zbyt trudna, ale było też kilka kłopotliwych zadań. Ja napewno zrobie mase głupich błędów zawsze trace przypadkiem po pare punktów ![]() Tzrymam zanas obie kciuki i życze żebyśmy się dostały na tą medycyne Napisz w poniedziłek jak ci poszła ![]() Cytat:
Tak jak pisze Hula obowiązkowo 5 posiłków dziennie inaczej spowalniasz metabolizm. Więcej białka w posiłakach, a ogranicz tłuszcze i troche węglowodany. Na obajd warzywak z chudym mięsem. Na kolacje coś bardziej biłkowego niż z dużą dawką węglowodanów. Pij duzo wody conajmniej 1,5 litra dziennie.
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak trudno mi sie zabrac za odchudzanie bo wlasnie te slodycze uwielbiam ![]() No ale po maturze cos pomysle Robie jakies arkusze z matmy i nie chce mi sie juz widze ze tu sie toczy rozmowa na temat uczelni.. ja tam ide moze nie na super ekstra prestizowa uczelnie ale po prostu chce studiowac w tamtym miescie
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
umre przez te skzoly wszystkie
![]() dobrze ze na razie wiem ze chce wroclaw ![]() dobra, ja ide, ale jeszcze tu wroce i bede Was nudzic dalej
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
haha ja też wszystko odkładam na po maturze
... niedługo lato a ja na plaży wyskoczę z wyglądem kluski ... ale co tam się będę przejmować ... kochanego ciałka nigdy nie za wiele
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kosmetologia to fany kierunek i wcale potym nie jestes kosmetyczką. Boardziej jest to oparte na produkcji kosmetyków anlizowani ich składu. Mozna pracowac w labolatoriach w róznych instytutach kosmetycznych w spa. Agroturystyka tez fajna ![]() Prett mi tez jest cięzko bez słodyczy. Zawyczaj się kończy tak ze przez cały dzien się ograniczam jem dietetyczne posiłki, a wieczorem za to że tak ładnie jadłam nagradzam sie słodyczami. Czyli w efekcie z diety nic nie wychodzi ![]() ![]() Dobra ide czytac bo się inaczej nie wyrobie.
|
|
|
#2296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokladnie :| poziom od paru ładnych lat nie jest ten, co kiedys stary, dobry prestiżowy UJ... opinia ludzi i tyle a to ciezko zminic [w wielu spr z resztą... ] kityyy sliczne koniczki ;D niedaleko mnie taki pan tez ma duzo [tzn cos ponad 20] ale jakos nie mialam okazji tym "sportem" sie zająć.. ale bylam pare razy u innego pana poogladac sobie strusie heheheh aczkolwiek same konie to cos cudnego i nie moge patrzec na te torturowane ;/ mam pytanie do ogółu -- kto konkretnie chce do krk aaa kto raczej wawa i wroc???
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
na kosmetologii jest dużo chemii ?
ja chce KRAKÓW ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do Krakowa, ale wyladuje w Kielcach
|
#2300 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Bardzo dużo.
|
|
|
#2301 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Hm. no właśnie,tu jest ten ból. Hipoterapia może być jedynie opłacalna. Hodowla koni też, ale musi mieć duży zasięg, dobre papiery i te sprawy. Tak tak, wiem co to kosmetologia, ale jednak ja wolałabym siedzieć przy charakteryzacji niż w laboratoriach Chyba że do tego SPA by mi się przydała. Ale zrobię raczej Agro a później pomyślę nad kosmetologią W ogole nie wiem na co pójdę więc nie kombinuję. ![]() Cytat:
Dziięki łaaa.. strusia, to ja jeszcze nawet nei widziałam Też to mam, przyłączyłam się kiedyś do akcji Viva i tak dalej. Zawsze podpisuję petycje, alby nie wywozić na rzeźnię itd. A Poznań, Gdańsk, Łódź? hah
|
||
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
a jak w Kielcach to na czym? na naszym szalonym juniwersiti? |
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
to nie dla mnie w takim razie
skoro dużo chemii :P Emememsik przygarniesz mnie do siebie jak dostane się do Krakowa ?
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to mnie tez wezcie
|
|
|
|
#2305 |
|
Zadomowienie
|
oczywiscie tez tez kityyy ;D
tak rzucilam szybko trzy pierwsze ktore mi do glowy przyszly [; wiec niech ogół wypowiada sie gdzie sklada i gdzie chce najbardziej ;D
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
W Kielcach to pewnie wyladuje na anglistyce. Nie wiesz Hula jaki byl tam prog?
Nie dostane sie do Krk. Buuuuuuuuu
|
#2308 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) hah no więc najbardziej Poznań i równolegle Łódź. Później Politechnika Gdańska. a wyląduje na końcu pewnie jeszcze gdzieś indziej, ale to co. Marzyć trzeba
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Ej, ja nie chcę być ogół
Ja składam na prawo na UG (nie chce mi się ruszać z Gdańska, no chyba że by mnie wzięli do Włoch xD) i jakiś alternatywny kierunek by się przydał ale myślę nad nim i myślę.... i nic nie mogę wymyślić nic innego....Robię prezentację, jestem w połowie i mam 4 strony A4 i czytając wasze wypowiedzi wydaje mi się, że coś za dużo tego mam, a bedzie wiecej... pomieszane to wszystko :P |
|
|
|
#2310 |
|
po prostu Em :)
|
Najpierw muszę samą siebie przygarnąć, bo też będę szukać mieszkania.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

Wiem, niezdrowo, ale... eh