|
|
#1981 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
No wreszcie Kasia wróciła
![]() Bożenkooo ja trzymałam kciuki przysięgam! Jutro też będę! ![]()
|
|
#1982 |
|
Zadomowienie
|
Super Aguri;(
|
|
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
przyznam się bez bicia, że ja za nimi tęsknić nie będę
|
|
|
|
#1984 |
|
Zadomowienie
|
Buuu... Miało być 12 teamów, a teraz będzie 10. Już wolałabym, żeby jeździły w tych słabszych zespołach same Hamiltony i żeby było ciekawiej... Ale.... Dojdą nowi
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
Hehe wierze Ci
Nie musisz przysiegac Dziekowac Kasia witam Czulam to, ze bedzie list formalny, a nikt mi nie wierzyl, ha Ale ogolnie chyba bylo dobrze Ciekawe jak jutro mi pojdzie z wosu... Wlasciwie to prawie w ogole sie nie uczylam, bo niby jak na wos sie uczyc? :P Ale cos tam napisze. Wkurze sie tylko jak okaze sie, ze historia bedzie latwa, a ostatecznie z niej zrezygnowalam ;/ Ah ta moja glupota... Ale teraz malo zespolow bedzie... W pierwszym momencie sie pomylilam i pomyslalam, ze w Super Aguri jezdzil moj Sutil, ale przypomnialo mi sie, ze jest w Force India, wiec ma chlopak szczescie ![]() A slyszeliscie plotki na temat Kubicy, ze niby Ferrai i Renault sa nim zainteresowane? Ja w to nie wierze, bo w koncu Bild to napisal, a wiadomo jakiego typu to gazeta. |
|
|
|
#1987 |
|
Zadomowienie
|
A tak w ogole to stwierdzilam, ze na moim avi'e Sutil wyglada jakos tak... gejowsko?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1988 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1989 | ||
|
Zadomowienie
|
poległam
Cytat:
ja jutro jak wrócę ze szkoły chyba wydrukuję arkusz i go rozwiąże normalnie przeżywam go tak jakby miała go pisać Cytat:
|
||
|
|
|
#1990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Głupiam.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do Renault to się Kubicy przechodzić nie opłaca, bo skończy jak Alonso, w BMW mu przecież ostatnio dobrze. Zresztą do kiedy ma kontrakt? 2010?No co. Oglądasz wyścig, i jak niby nigdy nic pewne nie jest, tak zawsze Sato jest na końcu. ![]() Cytat:
|
|
#1991 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Głupiaś.
Ale wybaczamy ![]() Przyłączam się ![]() Cytat:
Jakieś takie głupie przeczucia.Chyba 2009, no ale BMW sie rozwija, dlaczego miałby się przenosić ![]() Cytat:
Czyli co, teraz kto będzie dojeżdżał ostatni? Gdyby nie to, że Bożenka tak napastuje Sutila, to on mógłby nam wskoczyć na zaszczytną ostatnią pozycje ![]() Cytat:
![]() E tam nie przesadzajmy, nic nie wnieśli do F1 Pałętali się na koncu stawki i stwarzali zagrożenie + powodowali przeszkode przy dublowaniu ![]() Myślę że powinnyśmy się spodziewać nowych teamów od przyszłego sezonu ![]() Zwłaszcza że ma być ponoć GP Rosji w 2010 roku, wiec coś czuje że Rosja nie odpuści i swojego zawodnika będą chcieli mieć A że tam znajdą się sponsorzy to kto wie
|
|
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak to mówią od przybytku głowa nie boli ![]() omg, jutro do szkoły, ja chce już wakacje |
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pisałam tyle czasu, bo za Bożenkę kciuki trzymałam
. Gdzie te lata jak ja maturkę pisałam... A tak generalnie to ja widzę dwa piękne czerwone bolidki z Kimim i Robertem, tak za 4 lata, wspomnicie słowa czarownicy
|
#1994 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Uwielbiam piłkarzy, uwielbiam sportowców Pomijając sumo...Cytat:
Pochwal się, na jakie studia się wybierasz
|
|||
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Bożu, mów jak tam wos
jak dla mnie poziom roz był truudny a ponoć mają być jeszcze trudniejsze
|
|
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero by było afer w F1 ![]() Bożuś jak tam?
|
|
|
#1997 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tam jestem za gejowsko. Cytat:
Umiejętności Kubicy + bolid ferrari = miejsce na pudle na każdym GP = Mistrzostwo Świata. Ale nie zapeszam. ![]() Cytat:
Właśnie, Bożenko gdzie żeś się podziała? Już świętujesz?
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na momencik
wiec rozpisywac sie nie bede... Co do wosu to ja pisalam podst, chcialam rozsz, ale na probnej mi nie poszlo i zmienilam. Ale uwazam, ze podst tez nie byl latwy... I chyba powinnam byla troche sie pouczyc. Ale jakos dam rade, chyba... Pocieszylam sie tym, ze dzis wszyscy oprocz jednej osoby zdali ang ustny, wiec nie bede sie stresowac w piatek(chyba... ) Co do swietowania to narazie jeszcze nie ma co A na studia to chyba pedagogika resocjalizacyjna, ale zaczynam miec watpliwosci... Niech bedzie, ze Sutil wyglada seksownie Ciekawe kiedy zobacze go w pierwszej dziesiatce, hm... Nierealne? A jutro dzien przerwy wiec trzeba to wykorzystac i wyyyspac sie... Jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na moment, chciałam oznajmić że Heikki wraca na tor, a dziś był drugi w pierwszym treningu
![]() Bożenko, Ty już prawie po maturze, napewno Ci dobrze poszło i zdasz na wymarzone studia o swoich wole nie mówić, za trzy tygodnie mam trzy egzaminy, nie wiem jak sie z nimi wyrobie ale narazie myuśle tylko o jutrzejszych kwalifikacjach i wyścigu, później sie będe martwić examami jak że mam teraz mniej czasu także na forum też mnie będzie mniej ale za to w czerwcu kilka dni egzaminów i wooooolne
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-05-09 o 18:57 Powód: literówka |
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
Post nr 2000
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
Cóż... Pomimo wcześniejszych wypowiedzi Kubicy spodziewałam się czegoś więcej. Zważywszy jeszcze na kiepski start może nie być ciekawie. No ale nie wiadomo też, ile kto ma paliwa.
|
|
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
Ee nie wiem czy czytałyście kiedyś wypowiedzi Roberta że Turcja mu nie leży i po prostu nigdy nie lubił tego toru. Dla mnie jest dobrze.
A pozatym widzimy się dziś na imprezce u Nicka? STO LAT
|
|
#2006 | ||
|
Zakorzenienie
|
co tam ?
Cytat:
Cytat:
o dokładnie tak da se chłopak rade jutro, napewno ![]() mój Heikki drugi aaa tak, imprezka sie szykuje, tylko jeszcze miejsce i godzina ![]()
|
|
|
#2007 |
|
Wtajemniczenie
|
No jak to miejsce i godzina! Na jachcie u Nicka!
![]() ![]() edit: właśnie zapomniałam pogratulować Ci Lunko, bo Heikki już tak wysoko a dopiero poniekąd wrócił
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Albom ślepa, albo Nick wcale na 31 nie wygląda. 25 bym mu dała.
![]() A na imprezę się wybieram, to chyba jasne, że jako jego największe fanki - wszystkie tam będziemy. A skoro już mowa o owłosionych ( A co do samych kwalifikacji, to pozytywnie mnie ostatnio Massa zaskakuje. I Alonso. Kubica mógłby być trochę wyżej, ale biorąc pod uwagę to, że ten tor mu za bardzo nie leży, to i tak jest bardzo dobrze. Kibicowałam strasznie mojemu Ventylowi. Ale był stres pod koniec Q3, jak był na tej 15 pozycji. Jak już był na 13 to siedziałam cała w nerwach, żeby nie spadł niżej, ale na szczęście na 15 się zatrzymał.
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
helou
![]() zajęta żem przygotowaniami do imprezy urodzinowej na jachcie, zapraszam z partnerami obowiązują stroje bikini ![]() dziękuję za uwagę ![]() [mile widziane prezenty dla mnie] |
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu Ty Angel przygotowujesz imprezę? Jako dziewczyna solenizanta?
To już pakuję bikini do walizki, biorę pod pachę partnerów i lecę.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Super Aguri;(

Nie musisz przysiegac
Ale ogolnie chyba bylo dobrze 

Jestem nienormalna