|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stowarzyszenie maturzystek - wejście grozi szokiem cz. V
Raczej nie ma takiej możliwości, musiałabym się wpraszać i w ogóle, eh... ci co mają dalej mają prawko, przyjadą własnymi autami, reszta ma jakieś 5 minut, no trudno
![]() Mam nadzieję, że chociaż wypali dyskoteka, na którą obiecał mnie zabrać kumpel ![]() ![]() Idę na TV, głowa mnie boli z tego płaczu już
|
#2372 |
|
Wtajemniczenie
|
lele to mnie zaskoczyłas ja wlasnie na odwrót od paru osób słyszałam bardzo pozytywne opinie . odział katowice
|
|
#2373 | |||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przecież w komisji są 2 osoby.. ![]() A nieprawda, te progi podane na stronie UE to jest dopiero pierwsza rekrutacja. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie Nija. A nie mozesz u kogos przenocowac?
napewno sa jakies osoby ktore moglyby Cie przenocowac na ten jeden wieczor. bo taka impreza teraz sie pewnie nie szybko nadazy ![]() Dziewczyny ktora torebka jest ladniejsza wedlug Was? http://www.allegro.pl/item360883844_...z_londynu.html http://www.allegro.pl/item360101851_...a_zobacz_.html
|
|
|
|
#2375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2376 |
|
Raczkowanie
|
mam problem... przygotowuje sie do prezentacji z jezyka polskiego na poniedzialek. czy ta kartka z cytatami ma jakos specjalnie wygladac? czy tak poprostu: cytat a pod spodem z jakiego utworu, oraz czy te cytaty mam miec wyuczone na pamiec czy mam czytac z kartki?
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
z racji twgo,ze prawie mam wakacje zaniedbałam wątek
![]() ale jestem jestem ;P mam dość,że traktują mnie jak dziecko bo jestem mała i mam buźkę jaką mam :/ nienawidze ludzi którzy w kółko traktują mnie jakbym miała 14-16 lat; miło,że tak samo potraktowała mnie jedna z pań którą zapytałam o pracę.
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakbyś się miała nauczyć to tak jak ja byś nie potrzebowała kartki z cytatami ![]() edit !!!! przepraszam za kolejny post pod postem! myślałam,że ktoś napisze !
Edytowane przez e_myszka Czas edycji: 2008-05-10 o 19:18 Powód: edit |
||
|
|
|
#2379 |
|
Zadomowienie
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za opinie
![]() Cytat:
Niestety nie pomoge z cytatami bo nie bede ich miala i nie wiem ![]() Cytat:
![]() Ale to ze wygladasz mlodo wcale nie musi byc czyms zlym ![]() Napewno osby ktore tak mowia nie chca zrobic Ci przykrosci
|
||
|
|
|
#2381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie rodzice pojechali do marketu i powiedzialam, zeby cos dobrego kupili;x hehe Cytat:
dodatkowo jeszcze pelno kasy na nie pojdzie. w tygodniu bedziesz pracowac, bedziesz zmeczona. w weekedny bedziesz cały czas na uczelni. poza tym w tygodniu bedziesz sie musiala uczyc na ten swoj kierunek i szczerze mowiac to ja nie widze tam jeszcze miejsca na biol i chem. a przeciez Ty potrzebujesz ponad 80% (pewnie) z obydwu przedmiotów, zeby gdzies na medycyne sie dostac! tym bardziej, ze nie mialas z tymi przedmiotami zbytnio do czynienia w ciagu tego roku. a co do imprezy, to przeciez na pewno ktos z klasy Cie przenocuje!!! albo podwiezie!! u nas pełno było takich imprez a mielismy chyba połowe uczniów w klasie dojezdnych! jak nie wiecej Cytat:
![]() jeszcze testy musze z niej dzisiaj przejrzec. ale to moze na kryminalnych. ja sredniowiecze chce (nie wiem jak;x) skonczyc dzisiaj koniecznie!!! ale to tak szybko jakos. nie wiem, juz mi wszystko obojetne, chce juz srode!! ![]() no ale musze je dzisiaj zrobić, bo przecież jutro XVI,XVII,XVIII i XIX wiek koniecznie a w poniedzialek XX ![]() a Ty jak planujesz ![]() Cytat:
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jasne?! mój kolega sobie chwalił .. nie chce mi się szukać innych szkół ... ![]()
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ja wiem, czy chcą czy nie chcą sprawić przykrości Ja : Dzień dobry ja w sprawie ogłoszenia o pracę Pani Kierownik rzucająca sterty ślicznych ciuchów na podłogę : Widze ,że doświadczenia w handlu nie ma, jesteś za młoda - dziękuję Ja : Ale , myli się pani. Nie jestem za młoda. Pani : Poszukuję kogoś starszego ![]() Wczoraj z mamą w sklepie kupując wędlinę ![]() Pani : To córka ? Mama : tak Pani : Ile ma lat ? Mama : Już niedługo 19 Pani ... Dałabym jej maksymalnie 16Ja : widziałam przed chwilą ogłoszenie ,że poszukują pracowników do Empiku. Więc tam też wyślę CV
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
przejeżdzałam koło tego marketu PTAK kiedyś jak jechałam do Tż na przysięgę :P to był znak rozpoznawczy, po którym mieliśmy się spotkać z rodziną Tż
|
#2385 | |
|
po prostu Em :)
|
Jak Ci się nie chce szukać innej, to idź do tej.
![]() Cytat:
|
|
|
#2386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiedziałam, że kto "dotknie" tej muzyki - pokocha
|
||
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
pretty oby dwie mi się nie podobają, ale na Twoim miejscu wybrałabym pierwszą
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze mi tez sie spodoba ![]() Cytat:
A masz jakies wogole doswiadczenie w tego typu sklepach? Dziekuje dziewczyny za opinie chyba wezme ta pierwsza :P
|
||
|
|
|
#2389 | ||
|
Zakorzenienie
|
O właśnie, miałam Was zapytać ile osób jest w komisji, koleżanka prosiła o info jak się dowiem, a ja zapomniałam oczywiście
![]() UJ, bo prestiżowy, może też być UWr, UW i inne ![]() Bo jeśli mam wybór zaoczne na Opolskim czy na UJ to wybieram UJ Bo dziennych, na które poszłabym z wielką niechęcią i nastawieniem, że za rok rzucę, rodzice nie będą finansować... tzn. mieszkania i kosztów utrzymania, nie samych studiów... Cytat:
Cytat:
Wiem, jakie to musi być okropne tak ciągle jedno i to samo czytać i odpowiadać Przepraszam ![]() Nie miałam w ogóle do czynienia z biol i chem, skończyłam je z wielką ulgą w drugiej klasie, na spr. z biol nauczyłam się raz w ciągu tych 3 lat ![]() Ale chcę się tym zająć, zainteresować Już to napisałam kiedyś, ale skoro na nowo rozpętałam tę dyskusję... Zawsze może być tak, że nie dam rady z biol i chem, mimo najszczerszych chęci, że okaże się to ponad moje możliwości, wtedy będę miała już rozpoczęty jeden kierunek ![]() Ale muszę to jeszcze porządnie przemyśleć - i właśnie teraz w wakacje iść do pracy i zobaczyć jak dam sobie radę, bo jednak nigdy nie pracowałam, więc nie wiem jak to jest Czy będę bardzo zmęczona, czy nie...
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
,
http://youtube.com/watch?v=ZqqY07OZWps uslyszałam ją w nocy na pół śpiąca i przez sen pytam Tż jaki to tytuł bo świetna hahaha... ja to mam jazdy
|
#2391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile zakupów taniej można zrobić ![]() a jak później nogi bolą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No... dwa razy byłam na inwentaryzacji w crf ![]() bierz bierz! jest świetna poza tym kocham białe torebeczki
|
|
#2392 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
takze trzeba byc dobrej mysli i probowac ![]() Cytat:
a ta jest mala na paseczku wiec bedzie jak znalazl na miasto czy do pracy gdzie tylko telefon, portfel i jakies kosmetyki sie wlozy
|
|||
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Może poprosimy Wen żeby zrobiła nam jakieś małe zakupy w Primarku
Ja zapłaciłam raz ok. 35 zł na allegro za torbę Atmosphere ![]() pewnie miałabym ją za 8 zł w przeliczeniu z waluty angielskiej...
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do ceny to ja podalam aukcje gdzie w miare bylo widac te torebki mam duzo ich w obserwowanych i z roznymi cenami :P tak od 19 do 29 ![]() Nija jestem za przydaloby mi sie troche rzeczy z primarka ![]() Ciekawe co nasza Blackus robi?
|
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Nija no ale jakby co to mozesz isc tez rok pozniej na jakies studia humanistyczne
nie lepiej poswiecic solidnie ten rok na biol i chem? bedziesz miec pewnosc, ze zrobilas co moglas i najwyzej nie wyszlo. a mysle, ze jak poswiecisz biol i chem caly czas oprócz pracowania i odpoczynku to masz duuze szanse sie dostac! praktycznie na kazdych studiach w sesji jest pare egzaminow, ktore jak slyszysz od studentów są gorsze niż matura ![]() to po co tracic czas i kase?? zaległam przed kompem ![]() ide na nianie i kryminalnych, nie chce juz mi sie nawet patrzec na histe
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
to dzisiaj konczysz sredniowiecze i zaczynasz cos jeszcze
![]() a jutro co? reszta epok? heheheups, jeden po drugim ;x
|
#2399 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mogę zrobić zdjęcie swojej jakby coś ![]() jesteś be, narobiłas mi ochoty na zakupyy
|
|
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karmelowa tez sliczna, nawet mam jedna karmelowa w obserwowanych ale biala chyba do wiekszej ilosci ciuchow bedzie mi psaowac Jak mozesz to zdjecie Twojej na Tobie poprosze o ile to nie klopot ![]() A na zakupy to ja mam juz taka ochote tyle ze u mnie malo sklepow dlatego czekam az do Gdanska pojade i poszaleje a poki pojade tam to bedzie sierpien i wypzedaze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.