Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka! - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-07-01, 23:31   #3361
emmos
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!

Morellle
Jestem z Tobą mam nadzieję, że ból ustąpi. Malutkiej nic nie jest nawet jak płacze, choć wiem, że pewnie serce Ci pęka. Kochana proś położną, musi Ci pomóc jakoś

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Nulka nie płacz kochana, to hormony, wszystko będzie przecież dobrze, tulę Cię mocno

Stary 2017-07-01, 23:37   #3362
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meja_ml Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wam też tak gorąco?

Tak . Ja mam klimatyzacje a zdycham poprostu. Najlepiej jest w łazience jak stoję na zimnych płytkach . Normalnie jakbym dała radę to bym się na te płytki gola położyła

Wyparło mi macice aż pod cycki . To nie był mały bo miękkie i od razu jakby powietrze się spuściło

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-01, 23:42   #3363
meja_ml
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Tak . Ja mam klimatyzacje a zdycham poprostu. Najlepiej jest w łazience jak stoję na zimnych płytkach . Normalnie jakbym dała radę to bym się na te płytki gola położyła

Wyparło mi macice aż pod cycki . To nie był mały bo miękkie i od razu jakby powietrze się spuściło

Dobrze, ze u nas w nocy temperatura spada.do 15 to.można się schłodzić. A w dzień to.wiatrak na najwyższe obroty, woda z lodem i jakoś żyje.

Hmmm dziwne.

meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-01, 23:53   #3364
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Morelle musi byc Ci cięzko jak malutka płacze ciężko czytać że tak cierpisz z bólu chciałabym żeby jak najszybciej Ci przeszło i żebyś mogła się zająć Pestką

Pestycyda ślicznie macie w pokoiku i ile szaf!

Samantha i pozostałe posiadaczki tej zawieszki- jest słodka!

My wrócilismy z trzydziestki.. Jestem padnięta i idę spać (Tż zasnął w salonie i mnie denerwuje )

Stary 2017-07-02, 00:42   #3365
emmos
Zakorzenienie

Nonie, fajne pasje ma Twój Tż. Ty nie marudź na swoją figurę, bo wyglądasz cudnie, nawet w ciąży, a włosy masz mega za☠☠☠iaszcze

Morelle co do laktacji, pamiętasz że po cc mleko może pojawić się później, więc przystawiaj i cierpliwie czekaj na pewno ruszy. Najważniejsze, że Pestka ssie. I nie miej wyrzutów, że mała jest pod opieką 3 pokoje dalej, jesteś po operacji, musisz się zregenerować właśnie dla niej na jutro. Na pewno przeżywasz jej płacz, bo jak piszesz w dzień była spokojna. Bardzo dobrze zrobiłaś z koszulą przy tym krwawieniu.

Pestycyda, piękny pokój dla małego, mebelki cudne

Darietta jutro leż i odpoczywaj do poniedziałkowej wizyty

Vadi moja położna wręcz zachęca do przyjeżdżania na ip w razie jakichkolwiek wątpliwości.

Sam, ta narzuta jest super

Meja, mnie było gorąco jakiś czas temu, ciężko mi się oddychało, ale w ostatnim tygodniu jest chyba poprawa. Za to dziwnie piecze mnie tu gdzie przepona.

Stary 2017-07-02, 02:16   #3366
Samantha7
Zakorzenienie

Ja wyszłam na podwórko. Jest przyjemniej niż w chacie. Chyba w domu od prania i piekarnika się tak skisilo .
Stopy mam tak spuchnięte se dramat .malo dzisiaj pije i dużo nogi w dole. Nie wzielam swojego rogala i to był błąd. Już wiem ze pojadę z nim do szpitala bo może mi się przydać po cc żeby brzuch tak nie zwisał plus wezmę sobie pas do trzymania flaków bo nie wiem czy mi dadzą czy nie.

Jon, Emmos - dzięki

Stary 2017-07-02, 02:25   #3367
Samantha7
Zakorzenienie

Chyba zeżre całe pudełko IMG_1498955132.745819.jpg

Stary 2017-07-02, 03:27   #3368
pestycyda
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba zeżre całe pudełko Załącznik 7131941

A jedz na zdrowie fajnie że teściowa zrobiła Wam obiad i niech TŻ nie marudzi jak ma pod nos podane.

Ja nie wiem. Czy ja już mam zbudyniałe hormony? Cały Boży dzień na nogach. Ikea, sprzątanie do 20. Brzuch mi tak twardniał że aż dziw że nie urodziłam. Najpierw do północy nie mogłam zasnąć. Teraz 3 a ja oczy jak 5 zł i oczywiście głodna to żrem-.- stopy mnie bolą cały czas, nawet jak leżę. Dramat

pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 03:56   #3369
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy się dogadam z Tz narazie . Myśle ze to tez po części ja sama. Ogólnie jestem bardzo wymagająca osoba . Ma być ordnung. Ja się umiem zorganizować raz dwa i wkur mnie jak ktoś se stoi z tel w ręku smsuje i się tyłku drapie i mi mówi jeszcze spokojnie spokojnie . Normalnie para ze mnie leci wtedy
Jak mój Tz mi pisze z pracy "możesz mi ziemniaki wstawić ?" Etc.to u mnie to jest już , wstałam poszłam , a u Tz może za pół godziny 🤦🏻☠♀

Btw! Przyszła mi narzuta na łóżko i średnio mi się podoba
Oraz zawieszka z Ali i jest świetna . Taka mięciutka i dobrze wykonana . Taka jak była na focie Załącznik 7131746Załącznik 7131751

Cytat:
Napisane przez minini Pokaż wiadomość
nie ma co czekać, dzwon po polożną i mow jak sie czujesz że boli ale jeszcze bardziej myśl ze nie mozesz miec dziecka przy sobie. powiedz że ci.z tym źle. one wcale nie muszą tego wiedziec. nie każda czuje sie tak samo. powiedz jak jest a napewno cos zaradzą

Sam patrz co mam:
Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Współczuję bólu malutka pewnie chce być z Tobą i dlatego płacze nie koniecznie też musi być głodna. Może chce też possac bo to dzieci uspokaja

Super pokoik u mnie też jeszcze brak firanek itp. Powoli wszystko w swoim czasie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Samantha, fotel kupiony za całe 135 zł i celowo aby nie było mi go szkoda. Miał być uszak ale na prawdę po roku, dwóch nie miałabym co z nim zrobić. W salonie się nie zmieści. Mam w planach przykryć go pledem i tak:p

Meja, mebelki robiła firma w której pracuje mój tata więc na zamówienie. Wszystko oprócz łóżeczka. Te domki wyszły cudnie:p

Morelle, nie płacz głuptasie to normalne że Ci się serce kraje bo chcesz być z dzieckiem cały czas ale daj sobie chwilę na regenerację organizmu będzie dobrze!

Sam, ładna narzuta, czepiasz się:p

Jestem taka zmęczona a spać nie mogę:/

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
NULKA to na pewno hormony robią swoje! Płacz jak Ci lżej!

MORELLE dzwoń po położna i mów że tak mocno boli. Bo się wykończysz czekaniem. A nie mogą Ci małej przynieść na salę i pomagać przystawiać/przewijać?
Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Morelle tak mi Ciebie szkoda dzwon po położna jak nie dajesz rady!!!

Sam to fakt bycie samemu ma pewne plusy, ale wiadomo ładna masz sypialnie, a zawieszka faktycznie świetna Tż jak obiad nie pasuje to ma pecha
Cytat:
Napisane przez nonie_ Pokaż wiadomość
Jak jeździ na torze to się nie boje, tam bardzo rzadko zdarzają się aż tak tragiczne wypadki. Ten znajomy zginął na torze czy w jakiś ulicznych szaleństwach?
Moj po ulicy jeździ tylko do pracy i to i tak sporadycznie. Na drogę go na szczęście nie ciągnie.

Meja nie stresuj się ja pierwsza w życiu pieluchę zmieniałam swojej córce pewnie nie było idealnie ale instynkt robi robotę

Morelka jak teraz nie płacze to spróbuj usnąć. chyba ze bardzo boli to idź do położnej i zgłoś, może jak przestanie bolec to ja spróbujesz wsiąść do siebie.

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Morellle
Jestem z Tobą mam nadzieję, że ból ustąpi. Malutkiej nic nie jest nawet jak płacze, choć wiem, że pewnie serce Ci pęka. Kochana proś położną, musi Ci pomóc jakoś

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Nulka nie płacz kochana, to hormony, wszystko będzie przecież dobrze, tulę Cię mocno

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Morelle musi byc Ci cięzko jak malutka płacze ciężko czytać że tak cierpisz z bólu chciałabym żeby jak najszybciej Ci przeszło i żebyś mogła się zająć Pestką

Pestycyda ślicznie macie w pokoiku i ile szaf!

Samantha i pozostałe posiadaczki tej zawieszki- jest słodka!

My wrócilismy z trzydziestki.. Jestem padnięta i idę spać (Tż zasnął w salonie i mnie denerwuje )

Cytat:
Nonie, fajne pasje ma Twój Tż. Ty nie marudź na swoją figurę, bo wyglądasz cudnie, nawet w ciąży, a włosy masz mega za☠☠☠iaszcze

Morelle co do laktacji, pamiętasz że po cc mleko może pojawić się później, więc przystawiaj i cierpliwie czekaj na pewno ruszy. Najważniejsze, że Pestka ssie. I nie miej wyrzutów, że mała jest pod opieką 3 pokoje dalej, jesteś po operacji, musisz się zregenerować właśnie dla niej na jutro. Na pewno przeżywasz jej płacz, bo jak piszesz w dzień była spokojna. Bardzo dobrze zrobiłaś z koszulą przy tym krwawieniu.

Pestycyda, piękny pokój dla małego, mebelki cudne

Darietta jutro leż i odpoczywaj do poniedziałkowej wizyty

Vadi moja położna wręcz zachęca do przyjeżdżania na ip w razie jakichkolwiek wątpliwości.

Sam, ta narzuta jest super

Meja, mnie było gorąco jakiś czas temu, ciężko mi się oddychało, ale w ostatnim tygodniu jest chyba poprawa. Za to dziwnie piecze mnie tu gdzie przepona.

Dziękuję wam kochane!
Niestety tutaj położna nie przychodzi, żeby pomóc przystawić dziecko
Jest osobny pokój, gdzie można przyjść i pokażą co i jak. Ogólnie położne są różne.
Co do ubranka to widzę, że jest przebrana. Ma na górze kaftanik z długim rękawem. Na dole pieluche. Zawinieta jest w rożek. To wszystko. Wczoraj jak zaczął padać deszcz i było otwarte okno to ubrałam jej czapeczke i niedrapki. Bo ma opaski na dwóch rączkach i zahacza o policzek.

Jeśli chodzi o przewijanie to w ogóle się nie martwcie. Poszło z automatu. Mąż akurat był to ją przebral. Potem zrobiła 2 raz. Szybko to idzie. Generalnie jak dziecko jest w pokoju to samemu trzeba tego pilnować. Tylko w tym boksie pielęgniarki czasami patrzą co i jak.
Chociaż od 3h tak strasznie zanosi się płaczem jakiś chłopiec. Nikt nie reaguje. Byłam po pestkę to go poglaskalam chwilę, ale on strasznie się zanosi.

Pow w końcu lekarskie , że chce ją i nie mogę się podnieść. Pow, że to pierwsza doba i mam za dużo od siebie nie wymagać. Dały mi ketonal. Nie byłam w stanie nogi zgiac w kolanie. Szew przeżyje i skurcze. Nawet te barki, ale rolowanie macicy juz nie.
Ok 1 przebudzilam się. Było już lepiej. Poszłam do wc i zabrałam małą. Śpi grzecznie. Chwilę marudziła to dałam jej pierś i zasnęła.
Koleżanka swojej nie bierze.
O 4 mamy pójść do położnej żeby pow mi czy dobrze przystawiam. Potem musze dać jej butle. Bo juz powinna coś zjeść. I wrócimy do pokoju. Może się prześpię 3h.
Potem to samo. Pierś i butla.

---------- Dopisano o 03:56 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ----------

Rozmawiałam z dziewczyną po sn to była zdziwiona , że tak się poruszam. Ona przy karmieniu odczuwa lekkie skurcze. ..
Mi położna pow, że macica będzie się tak rolowac jeszcze jakoś czas. Zsanie to potęguje. Ale przecież chce mieć pokarm. To nie mam wyjścia.

Nulka co u Ciebie?
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 04:12   #3370
pestycyda
Zakorzenienie

Morelle, macica Ci sie musi obkurczać tak czy siak. Kp tylko to przyspieszy. Przykro mi ze aż tak boleśnie to odczuwasz. Trzymaj sie tam
Stary 2017-07-02, 04:18   #3371
myszowata1313
Rozeznanie

Normalnie od godziny usnac nie moge. Nadrobilam was ale nie bede cytowac bo za duzo do odniesienia sie. Nie pisalam nic bo rozgrzebalam sciany i pomagalam tz je doprowadzic do stanu uzywalnosci a i tak jeszcze nie koniec..

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 04:23   #3372
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle, macica Ci sie musi obkurczać tak czy siak. Kp tylko to przyspieszy. Przykro mi ze aż tak boleśnie to odczuwasz. Trzymaj sie tam
Wiem ale niektóre os przy obkurczaniu odczuwają jedynie skurcze. A u mnie jest jeszcze rolowanie się wnętrzności.
Muszę to przeżyć. Pestka śpi obok w łóżeczku. Juz mi lepiej
Stary 2017-07-02, 04:28   #3373
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Wiem ale niektóre os przy obkurczaniu odczuwają jedynie skurcze. A u mnie jest jeszcze rolowanie się wnętrzności.

To dobrze ze lepiej i jesteście razem
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 04:34   #3374
emmos
Zakorzenienie

Cytat:

To super, że jest lepiej. Śpijcie obydwie

---------- Dopisano o 04:34 ---------- Poprzedni post napisano o 04:32 ----------

Ja wstałam siku i od razu na wizaż z myślą co u Morelle i Pestki

Stary 2017-07-02, 04:39   #3375
pestycyda
Zakorzenienie

Dobrze wiedziec ze są jeszcze postrzelone ciezarne ktore nie spa o tej godzinie. Dzieki Bogu za Wizoż:p
Stary 2017-07-02, 04:45   #3376
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
To super, że jest lepiej. Śpijcie obydwie

---------- Dopisano o 04:34 ---------- Poprzedni post napisano o 04:32 ----------

Ja wstałam siku i od razu na wizaż z myślą co u Morelle i Pestki

Dziękuję - jesteś kochana

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
To dobrze ze lepiej i jesteście razem
Dziękuję

---------- Dopisano o 04:45 ---------- Poprzedni post napisano o 04:44 ----------

Co z tą naszą Nulką? Urodzila?
Stary 2017-07-02, 04:57   #3377
pestycyda
Zakorzenienie

Albo urodziła albo śpi. Alboo teraz rodzi!
Stary 2017-07-02, 05:03   #3378
morelle_
Zakorzenienie

Idziemy wg listy ?

---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ----------

W ogóle wczoraj była moja SIS, która nie lubidzieci. Hhaha zobaczyła mala i był koniec

Znajomymi zrobili nam też niespodziankę i przynieśli różowe baloniki !
Stary 2017-07-02, 05:06   #3379
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze wiedziec ze są jeszcze postrzelone ciezarne ktore nie spa o tej godzinie. Dzieki Bogu za Wizoż:p
TZ tak chrapie ze spać nie mogę

Cytat:
Idziemy wg listy ?

---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ----------

W ogóle wczoraj była moja SIS, która nie lubidzieci. Hhaha zobaczyła mala i był koniec

Znajomymi zrobili nam też niespodziankę i przynieśli różowe baloniki !
Pewnie od razu jej się odmieniło jak zobaczyła pestkę baloniki są urocze
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 06:01   #3380
morelle_
Zakorzenienie

No fajny pomysł

Tak od razu mi lepiej.
Muszę spytać położnej czy ona nie za dużo je bo ulewa. I znowu walczylysmy z kupa. Ma jakąś biała wydzieline z pochwy. Nie wiem czy to normalne.
Jestem dumna z siebie wszystko ogarnęłam sama
Kochane mam dziecko, że nie płacże

---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ----------

Fajna położna była dziś na nocnej zmianie.
Okazało się, że zniknęły z łóżeczka mogę chusteczki. Przeprosila.
Maz musi kupić nowe bo tu nie ma. Przyszla właśnie i spytala czy wszystko ok.
Dobrze przystawiam małą hurra!
Herbatkę na laktacje mogę już pić.
Wydzielina jest normalna.
Ulac jej się mogło bo dużo w nocy jeść wszystkie dostały przez to, że płakał ten mały jak szalony. Juz jej na pewno tam nie oddam.[COLOR="Silver"]
Stary 2017-07-02, 06:04   #3381
darietta
Zakorzenienie

Morelle super sobie radzisz. Położne mogły by ci troszke pomóc i przyjść do ciebie a nie ty po cc sama mosisz chodzić.

Moja nocka kiepska z bólu nie mogę wytrzymać. Ja chyba nie wrócę do normalności
W nocy kilka skórczy mnie dopadło ból nieziemski do tego coś czuję że będą odczuwalne krzyżowe przez moj kręgosłup. No i okolice szyjki bolą bo jej to już pewnie nie ma. O nogach nie wspomnę. Dlaczego tak wszystko boli.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 06:14   #3382
morelle_
Zakorzenienie

Darietta współczuję Ci końcówka bywa ciężka.

W ogóle miałam wam pisac, że kura sprawdza sie idealnie. Do karmienia super.
Podkładki ma sedes też świetne i wkłady canpola.
Z tym za wysokim łóżkiem też sobie poradziłam. Dostawilam niższe krzesło i najpierw na nie kładę nogi itd.
Stary 2017-07-02, 06:41   #3383
meja_ml
Raczkowanie

Morelle super, ze już lepiej. No i najważniejsze, że mała jest z Tobą. O tym rolowaniu pierwszy raz słyszę o brzmi strasznie.

Darietta strasznie Ci współczuję tej końcówki, ale może się okazać, ze w poniedziałek od.lekarzu.od razu pojedziesz na porodowke ☺

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Morelle a ile się u Ciebie jest w szpitalu po cc?

meja_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 06:58   #3384
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Hej hej.

Współczuję tych bóli Darietta Ciebie ta ciąża nie rozpieszcza

Morelle super, że już lepiej, tez pierwszy raz słyszę o tym rolowaniu, brzmi strasznie!

Mnie odpukac odpuściły bóle kręgosłupa ostatnio, a dziwne bo bolał dzień w dzień od dobrych 2 mięsiecy. Czyżby to cisza przed burzą? Tylko stopy i dłonie mam opuchnięte ciągle. I kłucia w szyjce ale to chyba normalne.

Śpię po 3-4h na dobę, dżizas, jak tak można???
Stary 2017-07-02, 07:01   #3385
nulkaa3
Rozeznanie

Morelle nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Was wszystko dobrze Wiadomo, że po cc musi boleć, ale i tak dzielnie sobie z Pestką radzicie

Ja nie rodzę, tętno dziecka jest sprawdzane co 1h na przedporodowej! Wolałabym leżeć na ginekologii, przynajmniej odwiedziny nie mają ograniczeń i jest jakoś tak inaczej. Tutaj na przedporodowej jestem chyba za blisko tego wszystkiego i ogarnia mnie co chwila panika, do tego odwiedziny tylko w godzinach 11-12 i 17-18 😕 ja zwariuje tutaj...

nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 07:19   #3386
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Morelle super że jest ciut lepiej miło czytać o Pestce i że tak świetnie sobie radzisz! Jesteś mega!
Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Morelle nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Was wszystko dobrze Wiadomo, że po cc musi boleć, ale i tak dzielnie sobie z Pestką radzicie

Ja nie rodzę, tętno dziecka jest sprawdzane co 1h na przedporodowej! Wolałabym leżeć na ginekologii, przynajmniej odwiedziny nie mają ograniczeń i jest jakoś tak inaczej. Tutaj na przedporodowej jestem chyba za blisko tego wszystkiego i ogarnia mnie co chwila panika, do tego odwiedziny tylko w godzinach 11-12 i 17-18 😕 ja zwariuje tutaj...

A będą wywoływać? W ogóle co mówią? Masz tak leżeć i czekać?

Stary 2017-07-02, 07:31   #3387
nulkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
A będą wywoływać? W ogóle co mówią? Masz tak leżeć i czekać?
Wczoraj lekarz powiedział, że trzeba czekać aż samo coś ruszy i skurcze zaczną być bolesne. Dzisiaj jeszcze nie było obchodu, może coś więcej się dowiem, bo nie chciałabym tu leżeć niewiadomo ile czasu.

nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 08:15   #3388
xzora
Zakorzenienie

Morelle - przytyłam mocno, na pewno jest Ci bardzo ciezko! Z tego co piszesz widać, ze Pestka ma silny charakter po tobie i dacie rade dziewczyny!
Nulka - ja sie nie dziwie, ze płaczesz. Lada moment bedzie porod, dzidziuś. Pewnie to wszystko do Ciebie dociera.
Pestycyda - Wojtus na śliczny pokoik! Super ta zabudowa pod oknem - dobre wykorzystanie miejsca. Szafa tez idealnie zmieściła sie na scianie przy drzwiach.
Nonie - ciekawe pasje ma twój mąż i jest szczęściarzem, ze moze to wszystko realizować mając prace i rodzine.
Samantha - super zawieszka i narzuta

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 09:04   #3389
vadi
*sportaddict*

Morelle jesteś bardzo dzielna I widać, że Ci się instynkt włączył od razu

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość

Doskonale rozumiem Twój stres, poczułam tę panikę już podczas wizyty na oddziale Daj znać, jak coś Ci powiedzą na obchodzie.

Mój luby wczoraj mi oznajmił, że on ma przeczucie, że przenoszę Tymka i będą musieli mi wywoływać poród i ciąć Mam nadzieję, że się myli :/
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-07-02, 09:08   #3390
Samantha7
Zakorzenienie

Morelle - super ze Pestka jest taka grzeczna i ze sobie tak świetnie radzisz 🏻🏻
Współczuje tego rokowania macicy . Oby mnie ominęło
A może niech Ci Tz kupi herbatę z liści malin bo ona jest dobra na macice właśnie . Może masz tam gdzie zaparzyć .

Darietta - idź już rodzic chociaż Ty

Nulka- ja bym się chyba ostro wkur jak bym miała 5cm rozwarcia a oni by se czekali Na co tu czekać ?! Powinni dać Ci oxy i myśle ze w trymiga by poszlo i byś miała z głowy. Bo po co to tyle leżeć przeca to nie hotel jest.
Tule

Xzora - dzięki

Pestycyda - ja to o takich godzinach chadzam spać i tez 4h i jestem wyspana.

Pokłóciłam się z Tz . Nie będę sie do niego w ogóle odzywać. Mam go w

Siedzę i żre lody o 2 w nocy . No cóż już te 2kg w ta a w tamta mi nie robią różnicy i tak wyglądam jak słonica

---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ----------

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Morelle jesteś bardzo dzielna I widać, że Ci się instynkt włączył od razu

Doskonale rozumiem Twój stres, poczułam tę panikę już podczas wizyty na oddziale Daj znać, jak coś Ci powiedzą na obchodzie.

Mój luby wczoraj mi oznajmił, że on ma przeczucie, że przenoszę Tymka i będą musieli mi wywoływać poród i ciąć Mam nadzieję, że się myli :/

To Cię pocieszył

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości