|
|
#4351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
to było najlepiej wykorzystane 5zł w moim życiu
![]() dziewczyny gorąco polecam Skarby Urody: wyszłyśmy z torbami pełniutkimi wszystkiego:kremów, kremów, kremów na wszystko, szamponów, balsamów, środków czystości, nawet pełnowymiarówki np szampon Pantene i Wellaflex lśniący kolor żel spray , nawet mini radyjko, szczoteczka Oral B, mnóstwo małych past do zębów, nawet karma dla psa...a przede wszystkim totalnie babskie porady, panie dobierające kosmetyki, analiza włosów (nareszcie wszyscy chwalili moje włoski więc chyba pielęgnacja zadziałała ), analiza skóry pod różnym kątem na różnych stoiskach...W międzyczasie napoje, ciasteczka, kawa, koleżanka postanowiła się nawet powspinać na sztucznej ściance ![]() Bardzo gorąco polecam ![]() zapomniałabym: dostałyśmy też książeczki z kuponami rabatowymi na poszczególne produkty- upusty nawet 30zł na perfumy! |
|
|
|
#4353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę, że również świetnie się bawiłaś Ciekawa jestem kiedy znowu będzie taki Festiwal ? .. znowu za 15 lat ?:P
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile jest z Jeleniej góry do Lublina czy ktoś wie.? może ja do Lubina pojadę ;p
|
|
#4357 |
|
Konto usunięte
|
Side- Pollena Eva, mówisz..?
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
może
szczerze, to jakoś mało mi utkwiła firma po prostu facet mnie rozwalił na łopatki, bo nigdy nie widziałam żeby mężczyzna mówił o podpasce jak o poezji
|
|
|
|
#4359 |
|
Rozeznanie
|
a czy można jeszcze bilety na miejscu kupić jutro??
|
|
|
|
#4360 |
|
Rozeznanie
|
Nie, to my spotkałyśmy tam taką przesympatyczną babke, która mówiła i mówiła a jej sie tak super słuchało.
Jak tam podeszłyśmy z koleżanką i oglądałyśmy produkty to spytała nas z niedowierzaniem czy już "mamy" a ja, że tak bo my już 15 -latki jesteśmy![]() z polleny ewy nic nie dostałyśmy, nawet tam nie podchodziłyśmy. Szkoda, że nie jestem starsza, pewnie traktowali by nas poważniej ![]() no ale i tak było super![]()
|
#4361 |
|
Rozeznanie
|
|
#4362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwielbiam się wdawać w takie dyskusje. Ostatnio na ulicy zaczepił mnie i koleżankę facet, który sprzedawał jakieś niby wybielające pasty do zębów. Nie zamierzałyśmy się nawet zatrzymywać, ale w parę sekund tak nas zaczarował, że nawet już trzymałyśmy pastę w ręce Najlepszy dialog z nim, po przedstawieniu się: on: ojj, ale pani ma zimne ręce <dwuznaczny uśmieszek> ja: zawsze.
|
|
|
#4363 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4364 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a musiałyście coś kupować aby tak się obłowić w te próbki?
![]() Nie będę kłamać, próbki to jednym powód dla którego się chcę tam wybrać |
|
|
|
#4365 |
|
Konto usunięte
|
tam nic nie można kupić.
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
to ja tez dla tych probek pojde, na pewno
tylko musze sobie gdzies zapisac zeby nie zapomniec ![]() dziekuje za rady z obcasami :Japończyk: nie wiem czy sie przydadza, bo poki co zakochalam sie dzis w plaskich balerinach i pewnie to one beda moim nastepnym zakupem ale do tych szpilek ktore mam chyba poprobuje tych przeroznych wkladek zelowych, bo czasem wypada zalozyc cos wyzszego, a dla mnie zawsze laczy sie to z obtarciami itd. nie wiem czemu, bo kupuje wydawaloby sie porzadne skorzane buty.. moze to z moimi stopami cos nie tak poza tym najczesciej kupuje nie te buty, ktore mi sie podobaja, ale takie jakie na siebie znajde.. bo mam rozmiar 34 i waska stope wiec strasznie trudno mi znalezc dobre buty te baleriny dzis upatrzylam na dziale dzieciecym
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracając do faceta tez wdałyśmy się z nim w ostra dyskusję i on mówi: pani się ze mnie śmieje na co ja: nie, po prostu jest pan uroczy, który inny facet tak zachwalałby podpaskę potem jeszcze jak wrzucał wszystko do worków poprosiłyśmy o wrzucenie numeru telefonu , ale jakoś zawstydził się jeszcze bardziej i nawrzucał więcej próbek
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szkoda, że go nie spotkałam ![]() Ja niestety nie miałam ochoty i cierpliwości żeby stać w tak długich kolejkach ( badanie włosów, badanie twarzy itp). a szkoda. Z koleżanką byłyśmy tam ponad 2 godziny i strasznie bolały nas nogi. Teraz żałuję, że tak szybko z tamtąd wyszłam. . może pojadę na Festiwal do Krakowa ![]() Dziewczyny ja też jechałam dla próbek, ale wyszłam z tamtąd z tak ogromną wiedzą ![]() , że te próbki to tylko miły dodatek .
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzy godziny mnie zabiły a jeszcze nie stanęłam do stoiska Nivea...więc nie zaliczyłyśmy wszystkiego
|
|
|
|
|
#4370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja po tych 2 godzinach miałam dosyć ale po wyjściu ze Spodka znowu chciałam tam wejść aa tam ;] jadę do Krakowa
|
|
#4371 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam do wszelkich brązujących traumę jeszcze z dzieciństwa- słońca nienawidziłam NIGDY, ale tak mi kiedyś wpadło "o, może się przybrązowię". To było jeszcze w podstawówce, potem mnie wytykali że jestem brudna- takie miałam plamy na czółku, wokół ust i na rękach ![]() P.S. Zabierz mnie proszę do walizki, ja też chce do Niemiec Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miałam kupić wkładki scholl, ale wybór wpadł na firmę KIWi http://www.kiwicare.com/NR/rdonlyres...ilingfeet1.gif Na początku ciężko było się przyzwyczaić, denerwowały mnie strasznie, ale kiedy je wyjęłam od razu poczułam ich brak. Zdecydowanie zmniejszają ból w tej części, na której leży ciężar ciała w szpilkach- niestety, tylko zmniejszają. Nie eliminują ![]() Cytat:
![]() Hej nie słyszę odzewu na warszawskie!
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, która gazetka teraz obowiązuje w Rossmanie?
|
|
|
|
#4373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiedziałam, że jestem jeszcze nastolatką i nie mogłam w pełni korzystać z festiwalu. Przeczytaj 15 razy zanim coś napiszesz ;]
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4375 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie w tym wątku
![]() Moje ostatnie rossmanowskie zakupki:
|
|
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam ze spodka,było cudnie,mnóstwo próbek,ale koszmarne kolejki się juz robiły jak wychodziłam.
Naprawdę warto isc |
|
|
|
#4377 |
|
Rozeznanie
|
Iziaczku opowiadaj
ja też byłam, ale wczoraj.
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
świetnie było xDwyszłam przed 13, bo potem robiły się niesamowite kolejki ;/
|
|
#4380 |
|
Konto usunięte
|
ja też planuję iść jakoś pierwszego dnia z samego rana.
agacior- ja planuję iść z koleżanką, ale właściwie możemy się zgadać jakoś.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

. fajne sa te pianki, ale żele jeszcze lepsze

a ja, że tak bo my już 15 -latki jesteśmy

nic? ale tak nic a nic? Ty piłas kawę dziś? może masz za niskie ciśnienie, albo źle się czujesz?