![]() |
#4771 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Ja dziś troszkę rzeczy dla małej wyprasowalam, jestem coraz bliżej końca i uświadamia mi to, że to już całkiem niedługo 😍 czasem nawet niepokój czuje na zmianę z euforią☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy jak to wszystko się ułoży. Już nie mogę się doczekać zdjęć tych malutkich różowych bobasków ![]() Każdy bobas inny, wyjątkowy i do schrupania... ![]() Moja córka jest taka blondyneczka od małego po tacie i po teściu, a jaki będzie Elvis? Tego jestem.chyba najbardziej ciekawa czy w końcu będę miała dziecko chociaż troszkę do mnie podobne ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja znajoma na ktg zasypiała ![]() Ja pewnie dopiero 19 na wizycie będę miała... Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() chwilę się nie odzywałam, ale niestety jak zawsze mówiłam, że się generalnie dobrze czuję w ciąży, tak w piątek, po wypadzie na jakieś ostatnie zakupy ciążowo-porodowo-dzieciowe, zaliczyłam taką masakre, że od piątku popołudniu do dziś rana właściwie leżałam w łóżku. W piątek zaczął mi strasznie twardnieć brzuch, aż momentami zaczął mnie pot zlewać - na szczęście nospa pomogła, a dodatkowo ból spojenia taki, że bałam się ruszyć i jeszcze coś mi tam przeskakuje. Tak mi to dało w kość że sobotę prawie całą przespałam. Po odpoczynku jest zdecydowanie lepiej, a jutro mam wizytę, to pogadam o tym z lekarką. Za to z zakupów to chyba tylko laktatora mi już brakuje Nawet stanik do karmienia ogarnęłam. Co prawda chwilowo tylko jeden, ale na początek jest, a potem najwyżej Tż wyślę do sklepu, jak juz będę wiedziała dokładnie jak z rozmiarem. Wasze poprane i poprasowane ubranka mnie zmobilizowały i dziś zrobiłam segregację ciuszków do prania. Pieluszki, kocyki i resztę mam już upraną. Oriane ogromne gratulacje! Jesteś super dzielna. Nie słyszałam żeby ktoś rodził bliźnięta sn (prócz koleżanki mojej mamy, ale to było ponad 30 lat temu i do porodu nikt się nie zorientował, prócz ciężarnej, że są dwa dzieciaczki). Najlepszości i zdrówka dla Ciebie i Twoich córeczek! |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Rozeznanie
|
Spałam i poczułam, że jakoś mi tak wilgotno, ale bardziej niż na śluz czy rozpuszczoną luteinę więc wstałam i jak zaczęłam iść do łazienki zaczęło mi cieknąć stróżkami po nogach. Usiadłam w toalecie i dalej chlustnęło i końcówka podbarwiona trochę na czerwono. A potem mi się sączyły cały dzień jeszcze
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Raczkowanie
|
A mi lekarz jeszcze o ktg nic nie mówił....często mam te skurcze,ale wczoraj były dość regularne i mialam stres....boję się tego jak to będzie z maluszkem....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() po kolacji synek szaleje ![]() za chwilę moje ulubione kino z Maryl Streep ![]()
![]() |
#4781 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4783 |
Zadomowienie
|
Witam się poniedziałkowo i życzę wszystkim miłego dnia 😊
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
Hello. Tez juz na nogach jesteśmy
![]() Duzo słońca bez upałów ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Grześ ![]() Igor ![]() Maja ![]() Edytowane przez diablica80 Czas edycji: 2017-07-03 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Raczkowanie
|
I ja się witam poniedziałkowo. 👊👋
Powiem szczerze, że nawet mi ulżyło iż chwilowo nie ma upałów. Spuchnięte nogi dawały w kość. Zobaczymy czy dziś będzie z nimi ciut lepiej. Wstałam w nocy siku i zabolał mnie lekko brzuch taki niby jak na okres albo jak na problemy trawienne. Boże sama już zapomniałam jakie to były bóle okresowe, że nie do końca jestem pewna do których ten ból zaliczyć. Stresuje się każdym teraz już bólem. Ze spaniem też ciężko bo przy każdym przekręcaniu z boku na bok boli spojenie łonowe, pachwiny i pitynka. Ja o ktg też jeszcze nic nie miałam.mowione. pewnie 17-tego na wizycie się dowiem. O ile do tego czasu będzie wsio ok. Miłego dnia dla wszystkich. 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Porody chyba coraz bliżej dziewczyny bo widzę, że zaczynają się bóle, skurcze ![]() Mam nadzieje, że jeszcze troszkę wytrzymacie. Mi nic nie dolega oprócz zgagi prawie od początku ciąży ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() ![]() ![]() Uwaga mój mąż wczoraj zainteresował się w końcu wyprawką bo do tej pory uważał, że ze wszystkim zdąży ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wstalam i wstawilam 3 pranie dzidziusiowe ![]() ![]() ![]() ![]() Co jecie na sniadanie? Bo nie mam pomyslu totalnie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- No pierz kochana, prasuj bo lipcówki ostro się za porody wzięły😘 Wysłane za pomocą mTalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||
Raczkowanie
|
I ja się witam w poniedziałkowy poranek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cos Ty? Musze tam wejsc i poczytac je troche... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4792 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
A ja się męczę z bólem okresowym od 3 rano, dwa Scopolany za mną, ale dalej mnie ćmi w podbrzuszu. Skurczy na KTG brak, czekam na wizytę u lekarza (planowaną ;-). Jakbym mogła to bym wzięła swój magiczny proszek na ból, bo zawsze na @ pomagał, ale co zrobić. Za pozwoleniem lekarza łyknę no spe, bo to już 3 tabletka w 7 godzin będzie...
Mobilny przekaz myśli ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Raczkowanie
|
I ja się witam w poniedziałkowy jeszcze poranek😉😘
Lipcówki to ostatnie dziewczyny z forum które się rozpakuja przed Nami, później juz na Nas pora😀 Ale to dobrze😊 Czasami łapie stresa jaki będzie ten poród itp ale co ma być to będzie a trzeba wierzyć w to że będzie dobrze, musi byc😀 Już nie mogę się doczekać aż ta Kruszynka będzie z nami, tymbardziej że juz wszystko dla niej mamy gotowe, dzisiaj wjeżdża łóżeczko od rodziców, wiec brakuje tylko "wlascicielki" do kompletu😝 Noi prasowanie😦😦😦 Nie moge sie za to zabrac hehe😝 Ja też na ktg jeszcze nie byłam, wizyte mam 18.07 więc pewnie wtedy coś będę wiedziala. Póki co muszę zrobić do wizyty ostatnie badanie na przeciwciała a na wizycie będę mieć pobierane gbs. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu✊✊ Miłego dnia😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry przy poniedziałku ![]() Mam mega smaka na pizzę, jadę do babci i bedziem zamawiac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Madi
|
witam się
![]() mam pytanie, śpiące noworodki będziecie nakrywać kocykami? czy może będziecie używać rożków dla dzieciaczków ? bo nie wiem czy zamawiać jakieś kołderki, prześcieradła? kołderka to dopiero chyba jak zrobi się chłodniej???
#4797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Madi
|
Cytat:
![]() mam kilka kocyków, śpiworki też mam ze trzy przecież, zapomniałam ![]() ![]() a jaki polecacie krem ochronny do pupy? zależy mi na takim najmniej chemicznym składzie ![]()
![]() |
#4799 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi GBS wyszedł w moczu na początku ciąży i mi gin wpisała juz chyba w kartę ciąży że jest dodatni, więc chyba mnie ominie to badanie akurat. Cytat:
Myślę też o woombie albo tuliku. Ma któraś z mam jakieś doświadczenia z tymi otulaczami? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze cos nowego, tylko drozsze motherlove diaper rash & trush |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.