|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Stowarzyszenie maturzystek - wejście grozi szokiem cz. V
Cytat:
sama nie wiem... zły humor, boje się, że jestem jakaś chora :| czy Wy tez jestescie tak zmeczone tym calym maturalnym zamieszaniem?? ;/ najgorsza jest swiadomosc, ze od tego zalezy cala przyszlosc :| tzn na najblizszych pare lat. i jesli cos pojdzie nie tak, to po mnie ;/ a! i niby pisemne prawie skonczylam, ale matma i ustny polski jakos spedzaja mi sen z powiek ;/ [na pol mam najgorsza komisje ;/ wszyscy tylko strasza.. nie wiem jak sie nauczyc tej prezentacji, jesli i tak w stresie polowe przynajmniej zapomne ;[ tak mam i juz, wiec na pamiec chyba odpada.. 3.5 str byloby s reszta ciezko.. podziwiam dziewczyny, ktore w 2 dni sie nauczyly i juz maja za soba.. ja sie strasznie denerwuje takimi rzeczami ;/ wiem, ze marudze, ale mam juz troche dosyć.. marze o karakowie od paru lat, a teraz wszytsko moge popsuc ): ![]() jeszcze raz przepraszam za narzekanie ;/ mozecie olać...
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Olunia nie martw się, chyba kazda z nas miała / ma takie chwilę.. ja też, wtedy najlepiej mieć wsparcie w koleżankach, tż'cie, przyjaciółkach czy rodzinie.. oni zawsze powiedzą coś co doda Ci skrzydeł i dasz radę.. my też pomożemy..
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo nie licząc piwa, ale żadnych Coli, Pepsi, Spite, Fanty itp nie ruszam, dla mnie mogą nie istnieć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
Nie pogodzimy sie. To definitywny koniec. Nie ma czego zbierac.
#2525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nawet takich glupot nie gadaj! musisz isc bo jestes silna madra i kochana ! o ! wiem, ze to moze glupio teraz zabrzmi, ale jeszcze bedzie dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Rozeznanie
|
shiruvii ja przezywam to samo i uwierz ze nie warto sobie marnowac roku przez faceta z którym na dodatek sie rozstałas.
#2527 | ||
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() ![]() Olu właśnie, co się stało? Cytat:
![]() Ja siedę i czytam wszystko o zdrowym odżywianiu i dietach redukcyjnych ![]() Ile ja jeszcze mam tego do przeczytania ![]() Dobrze,że już właściwie wakacje ![]() edit: Olunia, wiem jak się musisz czuć. Ja zawaliłam geografię i zupełnie nie wiem jak teraz wszystko będzie wyglądało. Prawdopodobnie będę musiała iść zaocznie na UŁ i po roku napisać egzamin i przeniosę się na dzienne. Ja też z polskiego miałam 3,5 storny i nauczyłam się na pamięć... jak wiersza niemalże.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A moze to tylko tak pod wplywem emocji, chwili, za duzo powiedzieliscie i sie rozstaliscie ![]() Zalujesz tego czy myslisz ze tak bedzie lepiej? ![]() Olunia mysle ze kazdy jest zmeczony tymi maturami w jakis sposob.. ale jak tylko to sie skonczy to odpoczniemy, i zregenerujemy swoje sily ; ) A ustnych ja tez sie najbardziej boje ale przezyje to wiec i Ty to przezyjesz bo innej opcji nie ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Oluś no to wszyscy prawie sa tacy przemeczeni ta matura.
ja na razie o ustnych nie mysle. w srode zaczne sie pewnie nimi stresowac. teraz to marze tylko, zeby byc juz po historii. mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle bo we wtorek popoludniu spotykamy sie z dziewczynami i robimi sobie u mnie grilla i popijawe ![]() ![]() Shi ![]() no i na mature musisz iść!!! po co sobie robic kolejny problem w postacie nie zdania matury tylko dlatego, ze na nia nie poszłas!! ![]()
#2530 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie boje ze zawiode za duzo ludzi ;/ moja pania od korkow, rodzicow, siostry.. moze i we mnie wierza, ale tego nie odczuwam w ogole!! i czasem mam poczucie swojej beznadziejnosci... teraz tez przyszlo ;/ Cytat:
a tak serio, to cole pije tylko jak musze sie uczyc a jestem bardzo zmeczona... sesja, kawa, tigery, zielona herbata wszytsko mnie usypuia....
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
E_myszka, Zetka... Bez taich tekstow. Teraz nawet gdyby sie dalo to i tak nic bym z tym zrobic nie chciala. I nie da sie na 10000000000000%. Tego jestem bardzo pewna.
Wiem, ze bedzie lepiej bez niego. Tzn. nie ze bedzie lepiej w sensie weselej, tylko strasznie cierpialam przez niego. Powiedzial, ze nie dojrzal do zwiazku. Kocham Go, ale to wszystko byloby sztuczne. MOje dwie kolezanki (przyjaciolki) mowily, ze one by z nim nie wytrzymaly, a ja za wszelka cene probowalam udowodnic, ze mnie sie uda. Nie udalo sie. Wolalabym, zeby mnie zdradzał albo ja jego. Albo zeby to bylo bardziej burzliwie. A tak... Siedzielismy godzine ne telefonie i ja plakalam, a on mowil, ze bedzie mi lepiej bez niego, ze przez niego bylo i zle. Nie kochał mnie. Sorki, musialam sie uzewnetrznic
#2532 |
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny za wsparcie ;*
te matury w tym roku są takie poryte ze szok ;/ a moze tylko ja to tak odbieram?;/ ![]() Shir ;* tez mam dzien uzewenetrzniania.. tylko Ty masz powod, a ja jak zwykle wymyslam glupoty..:|
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
Shir, Ty wiesz najlepiej czy da się coś pozbierać czy nie. Fakt, że teraz nerwy się nawarstwiają w związku z maturą, ale sama wiesz, o co poszło i czy uda się naprawić.
Ja Ci życzę tylko spokoju ducha i siły. No i oczywiście, że pójdziesz na maturę i zdasz ją dobrze ![]() Olunia, wszystkie tutaj dobrze Cię rozumiemy. Stres jest, brak wiary w siebie no i świadomość tego, że ludzie w Ciebie wierzą, nie chcesz ich zawieść no i że przyszłość zależy od tego. Spokojnie, już niedługo będziemy sobie tutaj siedziały i gadały o pierdołach ![]() Dziewczyny, fajnie mieć wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zadomowienie
|
powiem wiecej- fajnie za juz po tych "nalotach"...
![]() |
#2535 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a co do histy.. do mnei etz nie dociera.. w ogole troche zaluej,z e rozszerzona wzielam.. bo nie ejstem na silach napsiac dobre wypracowanie.. w ogole jest malo tematow, na ktore dobrze bym napisala.. a widze, ze jednak nie skonczylas sredniowiecza ![]() Cytat:
co do rpezentacji-- nie trzeba isc wykutym na blache.. moja kumpela pisala ja razem z mama polonistka.. kula si ejej od wielkanocy.., a ja jeden dzien ja robilam i dwa arzy przed egzaminem pogadalam sobie. matura ustna z polskiego nie jest taka straszna.. skoro przeczytalas zrodla, z ktorych korzystasz i pisalas ja sama to nei am czego sie bac! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
Idę, bo historia się dopomina od samego rana. Muszę zrobić to, co mam zrobić, żeby później sobie nie wyrzucać i nie pluć w brodę, że mogłam zrobić więcej, bardziej, mocniej itp.
Mocno przytulam WSZYSTKIE Baboszki i życzę siły, wiary w siebie i szybkiego pochłaniania wiedzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja szukam źródeł, pisze sama, a matoł, ktoremu ktos napisal i moze z wlasnej woli by nawet nie tknął, ale mamusia kazala i tak wyjdzie na tym lepiej.... no ale jak mawiala moja nauczycielka - "nikt Ci dziecko na ziemi sprawiedliwosci nie obiecywał.."
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Kiedy ja mam zamiar napisać tę prezentację
![]() Co robi Nija? Analizuje, ktorą kupić torebkę na all, z Atmosphere ![]() Pretty, jesteś niedobra, tak mnie kusić przed maturą ![]() ![]()
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha Nija Ty chyba mówisz co ja robię w tej chwili ![]() tylko, że ogladam torebki nie tylko z Atmosphere ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zreszta nie sama matura czlowiek zyje i tez ma prawo posiedziec na allegro chwile ![]() Jak bedziesz wiedziala ktora bierzesz to pokaz ![]() Hula jak jakas fajna znajdziesz to tez pokazuj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba jajko zniosę rano we wtorek
![]() Muszę tyle jeszcze zrobić ![]() Rozrabiara, przypomniałaś mi o tej maturze głupiej ![]() ![]() Shir, przykro mi, że Tobie przykro i smutno, ale z czasem będzie tylko lepiej. Na razie nie ma co mówić o kimś nowym, ale na pewno poznasz kogoś fajniejszego i nie egoistę. Uszy do góry! ![]() A na maturę masz iść, bo mam krzesełko w zanadrzu ![]() Jestem żenująca i idę się uczyć ![]() Do 16, a potem przerwa na seriale, Tż i dalej nauka ![]() Ja to robię tylko ze względu na to, by sobie poprawić samopoczucie przed maturą.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nija, na zaoczne oczywiście dostać się jest dużo łatwiej, ale to absolutnie nie jest tak, że dostają się wszyscy co chcą, nawet z marnymi wynikami. Tak to jest tylko na prywatnych. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zadomowienie
|
pretty szukalas czegos w tym stylu?
![]() http://allegro.pl/item354933613_tore..._kokardka.html
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
pretty ja już tylko różnych dodałam do obserwowanych aukcji że szok ![]() i oczywiście nie mog się zdecydować! nie wiem który kolor mi się bardziej podoba ;] http://www.allegro.pl/item358886240_...e_edit31_.html http://www.allegro.pl/item360292237_...zo_tanio_.html albo taka gdyby była cała czarna http://www.allegro.pl/item355632866_...i_koronka.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zadomowienie
|
Hula szukasz w brązie?;]
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
hmmm.... szukam czarnej albo czarno-białej w stylu retro szukam złotej ale takiej nie jaskrawej tylko delikatnej, bo jak kpie buty to musze miec torebke do tego i szukam jakiejs śmiesznej na lato ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Która? Te żółte to te same torebki ![]() Cytat:
![]() Super, to już sobie postudiowałam, z polskiego modlę się, żeby zdać, nie chcę widzieć jaki będzie klucz do tej Lalki ![]() Z angielskiego pp będę miała jakieś 60%... Cytat:
![]() |
#2548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie takich malych szukam na dluzszym pasku ![]() ![]() A teraz szukam takich wiekszych w brązie cos w stylu tej: http://www.allegro.pl/item361804127_...iewczyny_.html Tylko ze w tej mi cos nie pasuje :/ wolalabym cos w stylu Davida Jonesa, tylko ze nie widze akurat brązowej a same kolorowe: http://www.allegro.pl/item362443411_...ne_kolory.html http://www.allegro.pl/item359609104_..._promocja.html No ale jeszcze mam czas zeby kupic taka bo chce na uczelnie ( ![]() ![]() Hula widze ze Ty szukasz takich malych kwiecistych torebeczek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Shir - teraz ryczysz.. a pomyśl ile złego wyrządził Ci ten mężczyzna. jak przez niego cierpiałaś.
![]() ![]()
#2550 |
Zakorzenienie
|
hehe Nija to widze, że mamy rczej odmienne gusty, bo ja z tych Twoich propozycji to bym wybrała tylko tą białą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.