|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
akada, nulka i cashmere
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa no tak 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odwiedziny od 12-14 i 18-20 i moze byc tylko jedna osoba wiec nie jest zle ale godziny troszke nie potrzebnie ograniczone. |
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
NULKA gratuluję Tobie!!!!
![]() Zaczęło się ![]() Dziewczyny u mnie jeszcze TZ. Później jak się ogarnę i młody pozwoli odezwę się więcej. Wybaczcie ze nie nadrabiam.
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere - cudowna wiadomość, brawa dla was!
Etusia - mam nadzieje, ze juz nastrój lepszy Gosiutka - szkoda, ze lekarz niedostępny. Chyba lepiej, żebyś do tego 10.07 nie dotrwała. Carolles - na pewno coś wykombinujecie z łóżeczkiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3756 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i zawenflonują i wszystko i będzie wolna sala to będzie cc.Cytat:
Ale duży Przemuś!
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje i usciski dla mamy i Przemka ale sypnęło dzieciaczkami. Kto teraz ile jeszcze przede mną.
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
🏻![]() Cytat:
Może idź na kontrole gdzie indziej . Cytat:
Omg! Szacun kobieto, ze wypchnęłas takie dziecię . Gratulacje! 🏻![]() Steve/ brawa za wizytę 🏻Etusia- Pestycyda - dziękuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Darietta - mam nadzieje, ze będziesz następna 🏻My Sweet , Xzora - potem Wasza kolej 🏻![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
Morelle to kciuki za jutrzejsze wyjście.
Dziewczyny jeszcze dwa tygodnie pochodzę tak myślę. Ale potem to już bym chciała rodzić. Szczególnie, ze mój lekarz idzie na urlop :/ Jon to gratuluję rozpoczętych wakacji ☺ Etusia spokojnie. To tylko samochód, A Paulinka pewnie tak reaguje bo zobaczyła Ciebie. Postaraj się z zrelaksować.☺ Cashmere gratulacje dla Was 🌹 Boziu kolejne dwa dzieciaczki ale emocje dzisiaj ☺ Nulkaa Gratulacje wielkie. 🌹 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cashmere, ale z Ciebie szybki bill Wielkie gratulacje Bardzo się cieszę, że masz już poród za sobą i Przemcia obok siebie Waga zacna Wszystkiego dobrego dla Was ![]() ![]() 3 porody u nas, nieźle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny juz lepiej😊 wiem ze auto to rzecz ale mamy z męzem bardzo dużo wspomnień z tym samochodem pierwsze wspólne wycieczki pocałunki 😍 teraz mąż kupił sobie samochód na naukę jazdy bo jest instruktorem wiec po co nam 3 samochody😀 A tak wogole dzis tak bardzo opadl mi brzuch ze wszyscy to widzą. Teściowa sąsiadka i nawet mąż! Co on takich rzeczy nie widzi 😊 mam nadzieje ze i u mnie lada dzień się zacznie wkoncu zostało mi tydzień do tp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Steves
u mnie waga podobna ale 38t.2 d.Też liczę na pełnię. Etusia Nulka ,GRATULUJĘ I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Sill Dużo roboty przy bloku, ale smak.jest ![]() Gosiutka Też sprzątam, chodzę i skacze... i cicho... Cashmere Wszystkiego najlepszego! Ale błyskawica z Ciebie i kawał chłopaka MASAKRA witamy ![]() Miałaś termin.dzień przede mną ![]() Ale dzien!!! Wielkie Wow!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
U mnoe odwiedziny są cały dzień. Nie gonią nawet ok 21 aby być cicho. Rodzice u mnie byli wlasnie ok 21 i nikt nie zwrócił im uwagi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Mam chwilę, bo jeszcze leżę, TZ pojechał a Przemcio śpi.
Jak dojechałam do kliniki przed 15 miałam 2cm rozwarcie. O 16 dali mi zzo. Miałam wtedy już 7cm. Zaraz poszło 8. Przed 17 zaczęły się parte i mocno bolały. Parte trwały jakieś 25minut. Masakrycznie bolały. Z poprzedniego porodu ich źle nie wspominam. Na koniec zrobiło się groźnie, bo ostatnie 3 czy 4 parte skurcze Przemek miał tętno 70-80 a to kiepsko już wyglądało, tak mi później gin powiedział. W trakcie porodu mówił że już w tym skurczu muszę urodzić, bo jest niebezpieczne. Więc poszło ekspresem, ciężka końcówka, ze szczęśliwym zakonczeniem. Wszyscy mi gratulowali i mówili że zuch jestem, bo dziecko bardzo duże.
|
#3767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli były chwile grozy ![]() Nacieli Cię czy dałaś radę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
NONIE siostro wybacz i teraz Ty się bierz do roboty
U mnie to dobrze że już po, bo jakby młody był jeszcze większy,nie wiem jakbym go urodziła. ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Tak, nacieli mnie.
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam grzecznie czekam. Jak widać u mnie ani przytulanki z mężem, ani ganianie za córka, ani nic nie daje rady. Wiecznie siedzieć tam nie będzie a jak wszedł to i wyjść musi wybaczam wiec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3770 |
|
królikoholiczka
|
Ja też grzecznie czekam choć emocje na wątku są
|
|
#3771 |
|
Zadomowienie
|
Agatka miała 3680 i 57 cm Ciężko mi opisać poród z komórki W sobotę po zakupach odszedł czop, czysta galaretka W nocy delikatne plamienie, rano w niedzielę taki jakby początek okresu więc pojechaliśmy do pierwszego szpitala Potem odeslali na słynną Lutycka i zatrzymali na obserwację tak na dwa dni, szczerze powiem, że byłam zła bo wolałam siedzieć i czekać w domu Tymczasem o 16 odeszły wody, potem doszły skurcze, ale bez rozwarcia więc dostałam dolargan Na końcu dali oksy bo skurcze zaczęły zanikac a ja nie mogłam się odwazyc żeby wydać Agatke ma świat Plan porodu mieli w d..... o wszystko musiałam się pytać co podają, tylko na masaż krocza się wyraźnie nie zgodzilam Nacieli mnie, ale wszyscy mówią, że delikatnie, ale i tak rwie ten szew okropnie Daritta ja już w drugiej części piętra, chodzę jak grusza tylko jak muszę Chyba powinnam Ci życzyć odejścia wód i wtedy już muszą pomóc skutecznie Trzymaj się Niestety miałam gbs dodatnie i mała nie leży ze mną, oczywiście hormony szaleją i się przez to poryczalam Byłam u niej, nieźle chwyta pierś, ale i tak już coś jej dali Dobrze że jutro ma być już ze mną to może kp jakoś jeszcze pójdzie Nic nie spałam więc ja mowie Dobranoc a Wy tam sie ladnie rozpakowujcie 😊
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Miało być chodzę jak gejsza, ogólnie mam wrażenie, że coraz gorzej zamiast lepiej Siedzenie to jakaś nasakra, w domu czeka na mnie specjalne koło |
|
|
|
#3772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jejku chwilę mnie nie było a tu już dwójka Gratulacje dziewczyny ! Przemek duży chłopak ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpoczywajcie ![]() Cytat:
-dzielna jesteś... plan.porodu w d....no.cóż , to dość standardowe niestety ![]() Mam.nadzieję, ze szybko poczujesz się lepiej i będziesz z małą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-07-03 o 21:20 |
||
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere - super, ze tak szybko rozwarcie u ciebie poszło. W ciagu godziny 5cm - tez bym tak chciała
no i faza parta - bolesna, ale 25min. No i całe szczęście, ze na momencie grozy sie skończyło i Przemys urodził sie zdrowy!Akada - dobrze, ze na tej obserwacji długo nie polezalas i ze wody odeszły. Współczuje rwania po nacięciu - oby jak najszybciej sie zagoiło! Super, ze Agatka tak ładnie chwyta pierś. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3775 |
|
*sportaddict*
|
Cashmere serdeczne gratulacje!
A dlaczego pomimo zzo tak bolały parte? Akada współczuję rozłąki z małą wiadomo ile to potrwa?
|
|
|
|
#3776 |
|
MerDer 4ever
|
Omg co tu sie dzieje!
Cashmere gratuluje! kawał chłopa! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3777 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czytam właśnie, że antybiotyk musi być podany 4 godziny przed porodem, więc chyba spokojnie zdążą... Ciekawe tylko czy to nie ma wpływu na szczepienia dziecka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3778 |
|
Rozeznanie
|
Cashmere ogromne gratulacje
wypchnąć takiego klocka w tak krótkim czasie szacun |
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere ekspresowo poszło. Dobrze że wszystko się dobrze skończyło
Xzora dziś raz udało się 27,6 cm ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3780 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

akada, nulka i cashmere

czasem trzeba sobie popłakać
i zawenflonują i wszystko i będzie wolna sala to będzie cc.

🏻
dowiedziałam się na rejestracji.. także wizytę dopiero będę miała 10.07 o ile nie urodzę ... a myslałam, że się w tym tyg dowiem, czy na coś się zanosi,. No nic muszę czekać i w weekend mam nadzieję, że w końcu odbierze mój tel... 
🏻

Wielkie gratulacje 
u mnie waga podobna ale 38t.2 d.

a jak wszedł to i wyjść musi