|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Bałagan...?
Może raczej dla mnie, bo ponad połowy Twoich zapachów nie znam ![]() Mamy wspólne Madness, oprócz tego chętnie widziałabym u siebie Eau des Merveilles i Cabaret. Intrygująco. I o to chodzi Kolorowo, młodzieńczo, beztrosko gratuluję!
|
#602 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja naleze do osob,ktorych perfum stanowi podstawowy kosmetyk Pozdrawiam....
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
beyza ciekawa kolekcja. Gratuluję!
Crisss gratuluję zbiorku! Szlaeńcem z pewnością nie jesteś ![]() ishtar4 intrygujące zapachy, świetnie dobrane. Widać, ze bardzo twoje. Również lubię Cabaret ![]() Anitka11 uroczy, dziewczęcy zbiorek. Bardzo miło u ciebie. |
|
|
|
#604 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Ishtar, fajna kolekcja
Gratuluję
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja widze,ze niektore z Was to maja naprawde niezle kolekcje
Powiedzcie mi nie macie problemu z wyborem zapachu kazdego dnia Ja mam tylko 11 perfum ale zawsze mam problem,ktorym sie dzis popsikac zawsze prosilam mojego P zeby mi powiedzial czym mam sie siknac ale zaczelo go to denerwowac,ze wiecznie sie pytam Jak Wy sobie z tym radzicie
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kolekcja:
Niestety niepelna, w drodze jest Amor Amor Cacharel oraz miniaturka Amarige Givenchy. |
|
|
|
#607 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() A jaki człowiek był "wyzwolony" jak miał po jednej sztuce
|
|
|
|
|
#608 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Ishtar - zawsze z przyjemnością czytam Twoje posty. Piszesz o zapachach w sposób niezwykle prosty i obrazowy, mam wrażenie że Twoja kartoteka zapachowa jest olbrzymia.
A poza tym uważam, że masz bardzo bardzo oryginalny i niebanalny gust. Twoja kolekcja mnie zaintrygowała, bo znacznej większości zapachów nie znam, być może nawet nie zwróciłabym na nie uwagi. Jest nawet coś co nas łączy - Mure et Musc, niedoceniany na forum. I jeszcze żeby było więcej cukru napiszę, że pierwsze zdjęcie z matowymi flaszkami i zakrętasami Romea jest świetne
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#611 |
|
Rozeznanie
|
Agnyska - dziękuję
O cholerka, teraz dopiero widzę wybaczcie te linie papilarne na Madness - zdjęcia robiłam podczas generalnych porządków (polerowanie Pronto itd) i nieco pociapałam
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Ishtar, Agnyska świetnie napisała to, co i ja chciałam napisać
|
#613 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Aż troszkę żałuję, że nie zatrzymałam flakonów po moich wykończonych Theoremach. Uzbierałoby się, oj uzbierało... ![]() 40 pozycji na liście wanted! ![]() No to czekam na druga odsłonę Twojej kolekcji. Oj czekam... Cytat:
Każdy człowiek nienormalny jest człowiekiem niezwykłym. I tego będę się trzymać. ![]() Cytat:
Okres wydawania na perfumy całej kasy dopada każdą z nas chyba. Potem jest spokojniej. Przynajmniej u mnie. Tfu tfu... Na razie! ![]() Fascynuje mnie to, jak wiele jest naprawdę pięknych zapachów. Ciągle i wciąż od nowa. Ot, taka kolekcja. Piękna, pełna skarbów i nic =z niej nie mam na półce. A przecież znam i czasem podziwiam szczerze. Masz naprawdę śliczną kolekcję Ishtar. Jeden z zapachów nawet kiedyś miałam w swojej. ![]() Cytat:
I nie jest bogaty ten, kto wciąż pragnie więcej... Najważniejsze jest to, że Twoja kolekcja jest TWOJA. Gratuluję. Cytat:
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę miło słyszeć (czytać), że podoba Wam się moja kolekcja. A co najfajniejsze to dowiedziałam się, że mam dziewczęcy, kolorowy zbiorek. Nie myślałam tak wcześniej o nim ![]() Bardzo podobają mi się Wasze określenia |
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ishtar, na początku mojego wizażowania na Perfumach byłaś dla mnie Perumowym Guru , wydawało mi się, że łączy nas wiele zapachów, pewnie z powodu mojego ulubionego Romeo di Gigli, który wymieniałaś w swojej ulubionej piątce, teraz widzę, że zostałam daleko za Tobą, prawie nie znam Twoich zapachów![]() Gratuluję Ci pięknej i niepospolitej kolekcji Cytat:
![]() Cytat:
Hawo, powtórzę za dziewczynami: słodko i kobieco u Ciebie, gratuluję |
|||
|
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
taka taka a ja wlasnie tych z Diora nie mam co Ty
Jednak na wyplate sie zaopatrze w jakies perfumy Diora ktorych nie mialam bo J'adore to juz mam resztki To byla moj 1wszy perfum tej marki...Pozdrawiam
|
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
O rany, przejrzałam ostatnie parę stron i mam w głowie piękny perfumeryjny chaos
I piszę to z pełnym przekonaniem, mimo że całego mnóstwa zapachów w ogóle nie znam ![]() Ale, ale, ponieważ Rachela postawiła mnie pod ścianą i obfociła wczoraj mój zbiorek, to chyba wkleję (z pewną nieśmiałością) te zdjęcia. Jeśli znajdziecie na nich jakieś uporządkowanie, jakiś ład, to przypiszcie je Racheli, chaos jest mój ![]() Były jeszcze fotki z Dune, z Theo Esprit i Gaiacem, ale limit zdjęć zmusił mnie do selekcji. No, ale na pierwszej jest wszystko (wszystko, co prezentuję, bo coś tam jest jeszcze upchnięte w szafkach i leżakuje albo czeka na wylot).Aha, do fotki nr 4 niedługo powinien dołączyć Shaal Nur, bo go ustrzeliłam
|
|
|
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
Szczena mi opadła... lubię różnorodność w kolekcjach,bardzo mi się podoba
|
|
|
|
#621 |
|
Zadomowienie
|
Aragonte, gdybym była bardziej zazdrosna z natury, to już bym Cię nie lubiła
A tak poważnie, masz wspaniałą kolekcję, wiele zapachów które uwielbiam i kilka które bardzo bym chciała poznać, bo z opisów mnie strasznie ciekawią (najbardziej chyba Shalimar Light, oraz czarna Mania, ale tej drugiej próbka już do mnie leci) ![]() Powiedz mi proszę, czy Feminite du Bois masz jedno w wersji Eau Timide (pewnie źle napisałam)? Jak ono się sprawdza? No i zazdroszcze umiejętności kolekcjonowania i cieszenia się odlewkami- ja jak nie mam całej flaszki to radość marna
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte...
![]() Padłam. Nic więcej nie powiem. Nie dam rady niczego powiedzieć...
|
#623 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Taiwo, to duże FdB do dezodorant - kupiony z myślą o lecie, kiedy wersja EDP raczej pewnie okaże się zbyt mocna. Na razie całościowo zastosowałam go raz, jako mgiełkę do ciała, i odrobinę wzmocniłam EDP - było OK, choć delikatniej i trwałość naturalnie słabsza. A Shalimar Leggero jest w tej chwili jedynym Shalikiem, którego mogę używać z przyjemnością Jest lekki, cytrusy ładnie stapiają się z wanilią, kiedy zapach się rozwinie. Baaardzo polecam Aha, co do odlewek, to też wolę pełne flachy, to tu kryć i pewnie skończy się na flaszce Jaisalmera chociażby... ale jeszcze nie teraz, apage ![]() Aggie, a Ty nie padaj, tylko wproś się kiedyś (np. z Rachelą) na wspólne testowanie
|
||
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj muszę nadrobić kilkanaście stron wątku!!
![]() Wszystkim dziewczynom gratuluję kolekcji, jest czym nacieszyć oczy Aragonte, cudna kolekcja niebanalnych i intrygujących zapachów!! Mała Mahorka mi się czasem marzy - to jeden z niewielu zapachów które mogłabym używać wyłącznie dawkując kropelkę bez atomizerka ![]() Organza, Hot Couture, Shalimar Light - no cóż, wiadomo - moje!! ![]() Na drugim zdjęciu zapachy które mnie fascynują, takie które chciałabym ujarzmić. Na razie udało mi się to z Black Cashmere, Smoka oswajam wieczorami z próbki, Gucio już do mnie leci ![]() Naprawdę bardzo podoba mi sie ta kolekcja |
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Ewo, moja smocza siostro zapachowa. Dobrze, że drugie zdjęcie mam w dużym formacie, mogę sobie z niego zrobić tapetę na pulpit
Fajnie było pomacać i obwąchać wszystkie te skarby ![]() P.S. A brakujące zdjęcia to trzeba było w kolejnym poście umieścić; tyle Cię męczyłam żebyś dała miniaturkę Theoremy i co? I akurat tego zdjęcia nie ma. Foch!
|
#627 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
, potem tak a na koncu tak
|
|
#628 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, Yolu
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Wymęczone przez Ciebie koty były przeszczęśliwe i ślicznie spały po Twoim wyjściu w przeróżnych konfiguracjach ![]() Czarnazuziu, cieszę się, że Ci się podobają moje flaszki I wrzucam te brakujące fotki, zanim mnie Rachela zbanuje
|
||
|
|
|
#629 |
|
rude jest piękne:)
|
Dzieki Tobie mam exstrakcik Smoka
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte - boska, boska, boska kolekcja
Jakieś 90 % Twojej kolekcji sama lubię, 80 % mam, miałam lub chciałabym mieć. Tylko do smoka jakoś boję się drugi raz podejść, po tym jak mnie kiedyś urządził Widzę, że jest ktoś kto ma więcej odlewek ode mnie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.

uwieczniłam swój bałagan
Może raczej dla mnie, bo ponad połowy Twoich zapachów nie znam 
gratuluję!

Ja naleze do osob,ktorych perfum stanowi podstawowy kosmetyk 

Powiedzcie mi nie macie problemu z wyborem zapachu kazdego dnia
zawsze prosilam mojego P zeby mi powiedzial czym mam sie siknac ale zaczelo go to denerwowac,ze wiecznie sie pytam 

wybaczcie te linie papilarne na Madness - zdjęcia robiłam podczas generalnych porządków (polerowanie Pronto itd) i nieco pociapałam

Nic więcej nie powiem. Nie dam rady niczego powiedzieć...