|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
BAN stały
|
Dot.: Stowarzyszenie maturzystek - wejście grozi szokiem cz. V
![]() Cytat:
a ja czytam bio, pewnie całą noc tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że łatwo mi się będzie tego uczyło, w końcu robiłam ją sama (co prawda jeszcze nie skończyłam, ale co tam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chyba wezmę tę czerwoną, którą wklejałam, myślę, że pasowałaby do czegoś granatowego, właśnie muszę sobie kupić coś granatowego, odkryłam, że bardzo ładnie mi w tym kolorze ![]() I jeszcze karmelowa/beżowa by mi się przydała, taka sama... Cytat:
![]() Ejjj i teraz to mam dopiero dylemat, do letnich bardziej eleganckich ciuchów idealna ![]() Można kupić na all 2 torebki w jedno popołudnie? ![]() [quote=lele;7519958 ja tam lubie obcasy, mimo tego, ze moj wzrost sie waha od 174 do 177 zalezy kiedy ostatnio cwiczylam ![]() A ja odwrotnie - nienawidzę butów na obcasach ![]() Tzn. miałam w swoim życiu jedne buty na obcasie, może 2 centymetrowej "kaczuszce", kupione na studniówkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobrze będzie ![]() ![]() Idę jednak do urzędu pracy po wtorkowej historii... W sumie to kumpela jeszcze rok temu w wakacje była niepełnoletnia, może będą mieli dla dorosłych jakieś lepsze oferty ![]()
![]() |
#2643 |
Zadomowienie
|
Kitty śliczna sukineka
![]() Ja lece z Tż do kościola i na lody ![]() papa ![]()
#2644 |
Zakorzenienie
|
Spamiary przebrzydłe!
Poczekajcie do wtorku! ![]() ![]() Uczyłam się, tzn. powtarzałam: Krzyżaków, reformację w Polsce, ruch egzekucyjny, a za godzinkę stosunki z Litwą, bo miałam już je zrobić, a zawsze odkładałam ![]() Mam nadzieję, że jakoś mi pójdzie we wtorek..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tzn pamietam , że tańczylas czy cos takiego... ale jak mozesz to wtajemnicz mnie bardziej ;] kitty bossska kolekcja ^^ ![]() ![]() ![]() hula fajna torebeczka ;] wlasnie tez czarna widzialam, ale juz ktos tam Ci podrzucil linka [; pretty jak sie czujesz z matmy? [piekna konstrukcja ![]() edit... zetkoooo na pewno bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Nija ja nie wiem jak wy tak szybko łapiecie na pamiec ta prezentacje, ja tak nie potrafie, mimo ze wcale napisanie jej mi problemu nie sprawilo i temat przeciez wybralam sama!! ja sie chyba jej az tak boje ;/ a raczej tego wystaapienia calego.. ps. .... lepszy mam humor, ale ciagle mi smutno.. ):
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A u Ciebie jak ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
no i po co dałyście link do czarnych! teraz chcę oba kolory
![]() ale dziękuje bardzo ![]() nie moge sie teraz zdecydowac no ![]() kitty super kolekcja butow!!! ja tez jestem maniaczka butow! Jak dzisiaj mowiłam kilku osobom ze chce nowe buty to tata, brat i przyjaciołka niezaleznie od siebie zapytali "jakie znowu ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
BAN stały
|
dzięki
![]() Cytat:
![]() Jaa! to cieszę się bardzo że nie jestem sama ;D co dwie butomaniaczkowe maturzystki to nie jedna ![]() hah no mojej mamy już to nie dziwi, w sumie to już się wszyscy przyzwyczaili ![]() kiedyś byliśmy w jakimś centrum, w wielkim obuwniczym, a kumpel z klasy.. "No to wpuściliśmy Kittule do raju. Ej, w domu i tak masz więcej? " do dziś się z tego śmieję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
nie mam szczescia na tej maturze
![]() chyba wyczerpalam je na dwoch próbnych ;x lele jak tam, co powtarzasz ![]() ja skończyłam średniowiecze ![]() ![]() teraz przerwa do 19 bo mi mózg zwariuje... mam nadzieje, ze chociaz zapamietalam troche i przypomnialam sobie z tej starozytnosci i sredniowiecza. teraz XVI wiek ![]()
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się nad tymi koronkowymi poważnie zastanawiam ![]() Ale nad białą raczej, bo ta czarna, wydaje mi się, nie daje aż tak fajnego efektu, tzn ta czarna koronka, ale ta biała jest ekstra ![]() Wen na pewno bardzo dobrze Ci pójdzie ![]() Olunia1989 w razie czego mamy plan wypowiedzi, myślę, że doda mi on pewności siebie ![]() ![]()
![]() |
#2651 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moj problem polega na tym, ze w domu potrafie zrobic arkusz na mniej wiecej tyle co Ty --> 80 do 90 (paru) % a w szkole? ja sie tak denerwuje, robie czasem tak glupie bledy, ze nie wiem co ze mna jest ;/ nie wiem jak mam juz sama do siebie podchodzic :| moze cos doradzisz? bo ja sie wlasnie przez to boje mat. ;/ ![]() ![]() nija -> ja jak sobie napisalam taki plan, ktory pomagal przypomniec to, w czym sie gubilam, to mi prof pokreslila bo nie tak ma plan wygladac... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Nija, sama nie wiem
![]() Wracam do nauki..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też i chyba jednak zamówię tylko naprawdę nei wiem którą!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | ||
Zakorzenienie
|
Sprzedałam bluzę na all
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz możesz kupić torebeczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak moge doradzic to ja bym wziela biala bo jest subtelniejsza, bardziej dziewczceca i bardziej odpowiednia na lato (np do sukienek letnich) ![]() Nija pokaz co za bluzka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba sie nie zaliczam do tego grona uczących sie cały rok;x ![]()
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Taka, zdjęcie na mnie. Jak widać zrobiła się już trochę za ciasna ![]() Kurde no, wyglądam na tyle kg ile mam? Wszyscy (mama i wtajemniczone koleżanki ![]() ![]()
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli ta liczba w Twoim podpisie 75 to Twoja waga to w życiu bym Ci tyle nie dała! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
Rozeznanie
|
Pretty,Hula jak jutro wroce z biologii to wkleje foty,bo nawet teraz nie mam aparatu i musze zebrac te moje wszystkie torebki (czyt.przekopac cale mieszkanie)
![]() kittyyy te żólte buty są swietne..tez je chcialam,ale mam za szczupłą stope i jakos mi nie pasowaly ![]() a tak poza tym to siedze na balkonie i czytam sobie ta *^%^*%*( biologie ... powalona ![]()
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W zyciu bym Ci nie dala tyle ile masz w podpisie ![]() ![]() A duzo sprzedajesz rzeczy na allegro? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki preet ;* zastanawialam sie nawet nad czyms na uspokojenie na mature, ale to podobno tylko "otumania" ;/ a robisz jeszcze zadanka czy odpoczywasz "przed"? (: eee tam nawet z samego czytania na pewno duzo Ci zsotalo ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2008-05-11 o 17:59 Powód: widze ze Nija juz pokazala bluze ;p nie wygladasz za Chiny na tyle ile masz w podpisie!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz od 2 dni robie dziennie po 3 matury z takiej strony internetowej (bo nie mam zadnej ksiazki z zestawami takimi a wole robic zestawy niz dzialami znow) i zamierzam jutro i pojutrze robic tez te matury ![]() Odpoczywac bede w wieczor przed matura ![]() A Ty robisz jakies zadanka? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mogłabys podac linka? ![]() mi zostaly ost 2 testy z ksiazki pana Pazdro ![]() taka zielono- niebieska, wyszla dopiero w ferie [; w sumie niepotrzebnie kupilam kielbase ;/ za malo zadan z niego zrobilam;/ a niektore po prostu sie omija, bo sa za trudne.. ps. edytowalam poprzedni post ze widzialam foto ;]
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.arkuszematuralne.pl/?func=show_cat&id=12 http://matura.gazeta.pl/matura/0,79497,4006527.html Ja robie z tej pierwszej testy ![]() Co do kielbasy to ja robilam wszystkie zadania podstawowe ale tylko z ksiazki pierwszej bo druga byla u TŻta a te figury wszystkie to potem sobie powtorzylam z podrecznikow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekować ![]() ![]() ja dzialami wszytsko po kolei przerabialam na koreczkach i wybrane zadania z testow, ktore nie widzialam jak rozwiązać.. teraz to juz tylko testy zauwazylas, ze niektore sie ciagle dzialowo i treścia powtarzają? bardzo podobne, tylko dane zmienione... ps. widze, że polski ustny obie mamy 20-stego.. jak przygotowania? [zamęcze Cie ![]() ![]() ps2. Pretty moze Ci sie tez to przyda-- > http://www.maturzysta.info/
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
jakos nie mam humoru
![]() dziewczynu nie martwcie sie napewno sobie super poradzicie na maturkach z histy i bioli i chemii ![]() Shir i reszta dziewczyn gdzie w polsce mozna studiowac japonistyke albo sinologie?
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Racja ze niektore zadania sa bardzo podobne do tych z lat wczesniejszych tylko inne dane ale to chyba dobrze ![]() Za stronke dziekuje ![]() ![]() A co do polskiego ustnego to wlasnie wykanczam moja prezentacje (bo wczesniej sobie zrobilam przerwe na milionerow ![]() ![]() ![]() ![]() A jak Twoje przygotowania do polaka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||
Zakorzenienie
|
Zaliczasz się, zaliczasz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na allegro wystawiłam ostatnio parę ciuchów, w których już nie chodzę, które zrobiły się za ciasne, za krótkie itd. Wystawiłam też książki do niemieckiego, mam nadzieję, że ktoś kupi, bo słyszałam, że dużo ludzi ich poszukuje ![]()
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pewna nie jestem nigdy się tym nie interesowałam... Kupiłam: http://allegro.pl/item359136867_atmo...cyjn_cudo.html Nie mogłam się oprzeć jej urokowi ![]() Idę na TV, wrócę później ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.