|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVIII
masz racje a jak!
|
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVIII
Cytat:
Udało nam się zwiedzić miasto Rodos i objechać samochodem część wyspy. Do Lindos nie dotarłam. Widziałam Twoje brwi i usta Śliczne |
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę się wdawać w zbędne dyskusje. Jestem lekarzem, bardzo dużo pracuję. Bardzo duzo pracuję nie dlatego, że chcę. Nie dlatego, że dobrze mi płaca- bo płacą 14zł/h, a na dyżurze 12zł/h i gdy po 24h pracy musisz zejść do domu, odejmują Ci z wypłaty dniówkę za zejście. Pracuję bardzo dużo, bo mamy mało lekarzy, nie ma kto leczyć pacjentow, szpitale są zadłużone, bo na ochronę zdrowia w Polsce jest przeznaczone 3,5% PKB, a wg wszelkich standardów i opinii WHO, aby system dobrze funkcjonował, powinno to być 6%. Pracuję ponad siły czasami, przyjmuję za duzo pacjentow, biorę nadgodziny, za które nikt mi nie płaci. Dlaczego? Bo gdybym ich nie wzięła, nie miałby kto przyjąć, zbadać, wypisać, zoperować pacjenta. I gdy juz taki wymęczony lekarz trafia na kolejkę roszczeniowych pacjentow i ich rodzin, traci wszelka siłę, empatię i usmiech. Trzeba czasem posłuchać, poczytać jak to funkcjonuje. Polecam książkę "Mali Bogowie", wlasnie o tym, że ludzie myślą o nas jak o kaście. I nie uważam, bym miała się bardzo dobrze, a już na pewno nie "za dobrze" i takie słowa są najzwyklejsza podłością. |
|
|
|
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne to. Echhh ja też tyle wspomnień bym chciała wymazać. Leczenie teścia i taty. Brak empatii i w wielu przypadkach chamstwoCytat:
|
||
|
|
|
|
#2675 |
|
Shopping Queen
|
I jeszcze moje denko
![]() IMG_7268.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2676 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio. Jak czytam, że kobiety w zusie ubezpieczają się od błędów, bo po zmianie wieku emerytalnego mają tyle roboty, że już nie wiedzą w co ręce włożyć i widzę narzekania komentujących to szlag mnie jasny trafia (choć za zusem nie przepadam ). Bo skoro ilość pracy wzrasta o kilkaset procent to kto da radę to ogarnąć? Inna sprawa jest taka, że czasem mnóstwo roboty wynika z głupich przepisów i zbędnej papierologii. Tylko czy to wina tych babek?---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#2679 |
|
Lady Pudernica
|
Dzień dobry
Nadrabiam. Aniyam cieszę się, że ze zdrowiem wszystko dobrze Link do serum Its skin mi nie działa, ale na wszelki wypadek (i apropos tego testamentu) załatwiłam Ci promo i darmową dostawę: https://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/k3664-Tyd...erm=logobrandu Neath cieszę się, że z tarte się udało. Niestety, nie dotarłam dziś do sefory. Przegonił mnie atak gradu i halnego, tam zmarzłam, że dopiero wylazłam z łóżka. Jutro to załatwię. Klaskam za zakupy i za denka, trzymam kciuki za zdrowie potrzebujących i za owocne szukanie pracy. |
|
|
|
|
#2680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inglota w tubce spróbuj, ja nie mam zastrzeżeń ![]() Cytat:
![]() [1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;75209536]Treść usunięta[/QUOTE] Też lubię Co to za nowy podkład? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#2681 |
|
Chanel Lady
|
Bezludna współczuję
Angel brawo za bezrobocie!! odpocznij sobie bo do emerytury daleko czarnaowca zdrówka dla taty życzę Aabelia to Ci się poskładało ![]() Michalina trzymam kciuki za lepszą pracę! podobno bezrobocie rekordowo niskie więc nic się nie martw tylko rzucaj toksyczną robotę Angel no i za mega denko ufffffff
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Oj pomarudziłabym sobie. Że mam często hipoglikemie. Że boję się, że kiedyś gdzieś fiknę (dzięki boru zielonemu za freestyle libre!). I dół mnie nie opuszcza, bo nadal nie rozumiem dlaczego ja? I pikawa mnie dusi. A na zwolnieniu siedzieć nie mogę, bo szefową zastępuję. I shopping nie cieszy. I
Choć czasem marudzenie pomaga
|
|
|
|
|
#2683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie widziałąm to w Dozie i dlatego pytałam, szukam dobrego serum nawilżającego i już nie wiem co brac A co do testamentu to wiesz... często się zmienia...Amyz taka pewna, że dostanie Chanele ale to nic pewnego ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2684 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Myślę, że określenie "kasta" dotyczy sytuacji, w której ze względu na solidarność zawodową bardzo trudno udowodnić błąd w sztuce. Podobnie jak policjantowi trudno udowodnić popełnienie przestępstwa, a sędziemu naruszenie prawa. I jest w tym niestety dużo prawdy. A co do meritum dyskusji to walcząc o zdrowie (i życie) najbliższych spotkałam i dobrych i złych lekarzy. Na szczęście, przeważają te dobre doświadczenia (choć były też takie, że lekarz przeżuwając kanapkę diagnozował "on umiera", a inny wydawał wyrok - nie ma o co walczyć, zostały tygodnie, maksymalnie trzy miesiące, po czym mama przeżyła jeszcze prawie 4 lata). Niestety, lekarz to jeden z tych zawodów, których nie sposób wykonywać dobrze, gdy nie ma się do niego powołania. |
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
oj box by się przydał
![]() Widziałyście, że pilaten jest w D? Czy to ja taka zapóźniona? |
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2687 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
![]() I do tego piękna jesień tego lata. Może trzeba coś łyknąć? |
|
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- [1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;75210281]Treść usunięta[/QUOTE] Oj łyknęłabym I to nie leki. Tylko przez te leki nawet lampki wina mi nie wolnoA pogoda mi nie przeszkadza . Póki urlopu nie mam niech się wypada |
|
|
|
|
|
#2691 | |||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
Cytat:
toć ja już witrynkę w meblościance gotową mam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;75210281]Treść usunięta[/QUOTE] ![]() w sumie.... jak podeślesz leczo...
|
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2694 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam je za trwałość. No i stosunek cena jakość wygrywa. Póki żal mi kasy na Prade będę pomykac z Korsami. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam z basenu ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
|
#2695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam focha na nich
|
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Wtajemniczenie
|
W D. Kod EURO17 czyli rabat na europejskie marki
|
|
#2698 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Cytat:
Michalina,Anoli ![]() Widze, ze dzisiaj dzien kryzysowy, przydalby sie fajny box i mnostwo swietnych gratisow Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#2699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
? Buziaki przesyłamWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

Udało nam się zwiedzić miasto Rodos i objechać samochodem część wyspy. Do Lindos nie dotarłam.

nie chwaliłaś się
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I to nie leki. Tylko przez te leki nawet lampki wina mi nie wolno

) to będzie super \