|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
razem będziemy sie mobilizować prawda?ja tak dodatkowo zapisałam się na masaże w weekendy
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie musze codziennie smarowac, kilka razy dziennie... jak zapomne/nie chce mi sie to na drugi dzien bolesnie odczuwam skutki. tak wiec czy mi sie chce czy nie - smarowac sie musze
|
#753 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Ale polećcie mi jakiś naprawdę lekki balsam ![]() to jak, zaczynamy od jutra?
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam iść się położyć, ale jakoś mi się leżeć nie chce
![]() Ja też mogę dołączyć do akcji "wielkie smarowanie"? ![]() Muszę zużyć przynajmniej 1 balsam brązujący w całości i jakoś ten mus Farmony zużywać(wczoraj wysmarowałam nim nogi i tyłek oraz brzuch i na szczęście w nocy się nie budziłam przez ten zapach ).
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam balsam z Sephory
zielona herbata z cytryną jest cuudowna zapachów jest dużo do wyboru, podejrzewam, że konsystencja innych się nie różniEDIT: zajrzycie tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253702
|
#756 |
|
|
isa, jak pierwsze wrażenia po Nisimie?
|
|
#757 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Trzeba się mobilizować wzajemnie, to moze coś z tego będzie.
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#758 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oliwka Hipp lub któreś z masełek.Cytat:
Ile płacisz, jaki rodzaj?Cytat:
--- Miałam taaaki romantyczny sen, z moim "ukochanym" z dzieciństwa w roli głównej ![]() A teraz katuję seriale na TVN, obejrzałam 39 i pół a teraz jakieś Teraz albo nigdy czy coś takego... Ja w ogóle nie lubię takich produkcji ale miło popatrzeć na Wieczorkowskiego i Damięckiego
|
||||
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
teraz albo nigdy ogladam od pierwszego odcinka chociaz to nudna jak flaki z olejem
dzis do obsady dolacza malaszynski u mnie niedziela to praktycznie jedyny dzien z telewizorem, poza srodowym wieczorem z po prostu tancz
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
nosku jak narazie mogę tylko powiedzieć, że ładnie pachnie i szampon i odżywka(taki zapach salonu fryzjerskiego) a obie butelki są wypełnione po samiuśkie brzegi
Co do efektu wzrostu to jeszcze za wcześnie - ok.3-4 tygodnie trzeba czekać na rezultaty. Będę na bieżąco relacjonować jak zauważę, że coś szybciej mi włosy rosną. ice ja nawet lubię to serum Eveline, ale trochę za bardzo chłodzi(a noce są teraz zimne i jak wychodzę z łazienki nim wysmarowana to się trzęsę z zimna potem), myślę jeszcze nad zakupem tego rozgrzewającego
|
#761 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Za to dzisiaj wieczorem jest chyba "Chicago" jak nie usnę to obejrzę, bo bardzo lubię ten musical. |
||
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
moja Mama wczoraj miała - 50zł za 1,5godzinny odchudzający połączony z leczniczym (kręgosłup i żylaki). babka przyjeżdża do domu z własnym łóżkiem do masowania i całą masą innych rzeczy
![]() u Mamy już po tym jednym masażu widać efekt
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
Snow, zacytowałam a nie spytałam: jak ten tusz S.?
W ogóle robię sobię, już 3 tydzień, kurację poprawy stany twarzy - nie dotykam, nie wyciskam, nie ruszam po prostu. Pomijam fakt, że po prostu nie mogę patrzeć na te rosnące zaskórniki, ale mam wrażenie, że mi się skóra sama teraz oczyszcza. Niby zaskórniki widoczne, ale jakby mniej ich, krostki są ale małe i szybko znikają... No chyba jest nieco lepiej ![]() Marzy mi się jakiś kosmetyk brązujący lub rozświetlający
|
|
|
|
#764 | |
|
|
Cytat:
Gdybym stosowała regularnie to pewnie byłoby super, ale sumienność to nie jest moja cecha ![]() isa, bardzo dziękuję za zaspokojenie ciekawości. Kusi mnie ten zestaw bardzo. Powiedz mi jeszcze tylko, czy tą odżywkę to się w skórę głowy wmasowywuje? Jest bez spłukiwania? ![]() Dziewczyny, zabierzcie mnie od Allegro i Truskawki... Kliknęłam róż 35 Bourjois i biały kohl Chanel
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
nosku wmasowujesz w skórę głowy i zostawiasz na jakieś 1-2 minuty a potem spłukujesz
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Może i ja bym się zaczęła ujędrniać z Wami
![]() Ice, powiedz proszę, widziałaś gdzieś ten koncentrat w promocji? Bo na KWC dziewczyny piszą, że cena waha się w okolicach 40 zł, a tak to bym wolała sobie masażera Loreala kupić
|
|
|
|
#767 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Niestety, widziałam tylko w regularnej cenie - ok. 35 zł - ale nie przeglądałam ostatnio sumiennie gazetek promocyjnych żadnej drogerii, więc może gdzieś się uda znaleźć taniej.
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz,to bardzo subiektywna opinia z JT
Superbalm choc fajny dosc szybko znika z moich ust choc wlasciwosci pielegnacyjnych w formie nawilzenia nie mozna mu odmowic i to jest duzy PLUS.Grapefruit zauroczyl mnie efektem tafli,nawilzeniem ale brakuje mi smaku/zapachu/i chocby delikatnego koloru (choc to ostatnie wybacze ) i choc wiem,ze kupie jeszcze jednego na zapas to JT sa tymi,ktore zawsze beda mialy miejsce na mojej polce.Cytat:
Najczesciej robimy zakupy wspolnie i dzielimy koszt albo kupuje sie hurtem wszystko i dzieli koszt przez ilosc.Taka metoda sprawdza sie od lat i wszyscy sa zadowoleni,zreszta uwazam ze to zdrowe podejscie bo trudno by stac sie instytucja charytatywna. Zdarza sie tez,ze do mnie wpadaja bez zapowiedzi (czego akurat nie lubie i na szczescie sporadycznie sie juz to zdarza) ale zawsze z zaopatrzeniem ************************* ************************* ************** Organzzo-powiedz mi prosze czy ta laczka TBS bardzo jest rozowa?mysle nad nia juz od jakiegos czasu i jestem sklonna kupic jednak ten roz powstrzymal moj zapal,sadzilam ze to odcien cos ala ciemne ecru bo wersja brazujaca odpada zupelnie.W kwestii zakupow niby spokojnie ale wciaz cos sie dzieje Nabylam buty sportowe Reeboki,wymarzona kombinacja kolorow szarosc z turkusem;w sam raz na lato.Do tego wczoraj udalo mi sie wypatrzyc sandaly o jakich juz dawno marzylam,mialam kilka minut i zajrzalam do Deichmanna.Mialam juz buty od nich z kolekcji Medicus wiec nie zastanawialam sie dwa razy,sportowy model i swietnie profilowane.Z ebaya dolacial moj Panache(MagJa ) i mam ochote na nastepny Doszlo pare *******ek z Avonu,czailam sie na ichni eyeliner z serii Arabian Glow w kolorze Sky Blue i jestem bardzo zadowolona,super kolor,trwaly i dobrze sie nim maluje kreski-podobnie jak eyelinery w kalamarzu z Inglota-szkoda ze maja tylko taki maly wybor kolorow. Odebralam tez paczke z YR,skusilam sie na nowy podklad-idealny w sam raz na lato,wyrownuje kolor karnacji i swietnie stapia sie z cera;nadaje odcien smagniecia sloncem co mnie akurat odpowiada. Na Tru zagladam ale nie kusi mnie nic konkretnego,to chyba chwilowe nasycenie jedynie nalogowo kliknelam roznosci z Tigi,mysle ze po niedzieli paczki juz beda u mnie.Oby
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
zamowilam sobie Lucidity 06. mozecie bic, ale klinik mi juz w ogole nie pasuje - zle lezy na mojej twarzy i uwidacznia wszystko, co chcialabym ukryc
EL jest duzo lepszy. poza tym chyba w czasie dlugiego bozocialowego weekendu zrobie zdjecia calosciowe mojej kolorowki, bo juz wtedy powinnam miec i nastepne dwie szachownice, i miniaturke maczka i sypanca ![]() i moze wtedy cykne tez perfumy
|
#770 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja dokąd mam Lucidity już nawet nie spoglądam na Clinique'a.
To w ogóle nieporównywalne dwa pudry. Jeszcze pomyślę, ale jak tak dalej pójdzie, to Clinique poszuka nowego domu.
|
|
|
|
#771 | |
|
|
Cytat:
idealnie "zmiękcza" makijaż. Niecierpliwie czekam na fotki Twojej kolorówki i perfum też.
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
ja ciagle uzywam odsypki od snow
jeszcze mam pol pudeleczka, wystarczy do momentu, w ktorym przyleci puder. moj clinique na pewno poszuka nowego domu. musze mu zedytowac recenzje
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że zachwyt Lucidity się rozprzestrzenia
Najlepszy puder jaki miałam, żaden inny przeze mnie testowany nie dawał takiego efektu. Ja już nie szukam innego, mój HG Ice, w naturze podobno są produkty Eveline w promocji, ale nie wiem czy Lipostop też się na nią załapuje
|
|
|
|
#774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i pora się zbrązowić, przynajmniej nogi ![]() Cytat:
Czu tysz pogrubia ładnie?Cytat:
![]() Bu, a ja nadal nie mam ![]() PS. MagJi udało sie wylicytować dla nas 2 Lash Blasty CG na ebayu
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem dla bladej cery byłby świetny ![]() u modelki na zdjęciu ten kolor to będzie ten jaśniutki najbliżej nosa (ten drugi to ta ciemniejsza wersja) http://www.thebodyshop.com/bodyshop/...ryId=cat488010
|
|
#776 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
|
|
#777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nachodzi wielka ochota na Lucidity, zwłaszcza po tylu pochlebnych opiniach na jego temat ![]() Ja też :/ ostatnio mój organizm tak się buntuje... pewnie reakcja na stres
|
|
#778 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam wtedy 3 egzaminy ![]() Cytat:
Cytat:
) tylko ubite Kupiłam rozgrzewające ale poczeka na swoją kolejkę.Mi też się marzył i kupiłam balsam Daxa - jeszcze nie użyłam. Z tubki nie wyczuwam samoopalacza tylko kakao ![]() Cytat:
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co się męczyć
|
|
#780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo do tej pory mialam do czynienia z 01 i 02 i totalnie mi nie pasowaly choc struktura pudru jest zupelnie inna niz Clinique.Choc patrzac na sypanca Clinique lubie go dobrze sie spisuje,idealnie pasuje mi jego kolor no i trwalosc.Gdyby ta 06 byla neutralnym bezem to moze bym sie skusila tylko,ze to kolejny sypaniec do kolekcji Cytat:
i teraz bede dumac ![]() Mialam do czynienia z czarnym ale z serii Perfect Wear,choc wydaje mi sie ze efekt moze byc podobny czyli,ze czern wpada bardziej w grafit choc sama koncowka linera jest w formie pisaka a nie klasycznego pedzelka (ktorego nie cierpie ) i wygodnie maluje sie kreski.Odnosnie Eveline,to uwielbiam ich serum szczegolnie wiosenno-letnia pora
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

Muszę zacząć się smarować, bo kompletnie się zaniedbałam pod tym względem. Ja od jutra.
razem będziemy sie mobilizować 

Ile płacisz, jaki rodzaj?

i to jest duzy PLUS.Grapefruit zauroczyl mnie efektem tafli,nawilzeniem ale brakuje mi smaku/zapachu/i chocby delikatnego koloru (choc to ostatnie wybacze
Nie znoszę tego, taka pierdoła a naprawdę irytuje okrutnie.
) i mam ochote na nastepny
EL jest duzo lepszy.
Czu tysz pogrubia ładnie?