![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Marta oooo jakie plany
![]() Mi się kojarzy, że nie brałam większych tych siateczkiwych. One i tak się szybko rozciągają. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przymierzyłam L/XL, są o wiele lepsze od S/M. Myślę że w szpitalu przy tych pokładach będę z nich korzystać. S/M jako ze kupiłam mam w razie W. Jak dla mnie przy moim wzroście i wadze (172cm/67kg) i jako że to 8 miesiąc a więc przybędzie S/M nie weszłabym albo bym się w nich męczyła.
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój też tak powiedział ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja po porodzie przez dwa lata twierdziłam, że nigdy więcej nie zajde w ciążę hehe
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Hahahha obrazek idealny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Moj to samo. A najlepiej to by chciał piątkę....
A ja mam 160, przed ciaza 46kg, xs, teraz 54 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Miedzy moimi dziewczynami będzie rok i 5 miesięcy różnicy. Marta urodzona w kwietniu, w sylwestra zobaczyłam 2 kreski, a we wrześniu powiem Wam czy da rade to jakoś ogarnąć
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O dokładnie.Też tak uważam.Nie każda ciąża kolorowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja wagowo tak jak ty 162 i 54 kg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Jeśli o wagę chodzi to ja zachodząc w ciążę miałam 54 kg przy 168 cm.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze chciałam 3/4 lata różnicy, jak się życie potoczy zobaczymy. To że chcemy dwójkę dzieci wiemy od dawna, teraz kwestia kiedy ![]() Zawiozlam męża na spotkanie z kolegami, a niech ma! A ja będę pić niezdrowe napoje i czekam na pizzę ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
To ja grubas przy Was
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
W pierwszej ciąży przytyłam 16 kg i schudłam 26 kg. Tak mała że mnie wyciągnęła, jak ją karmiłam.
Też chciałam różnice wieku 4 lat. Akurat rok temu zrobiłam awans zawodowy - mianowanie. Niestety nasze staranie trwały równo rok. Z Mają się udało za pierwszym razem. Miałam teraz we wrześniu rozpocząć kolejny awans na dyplomowanie, ale się niestety przesunie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
No to ja zrobiłam przed ciążą kontraktowego, teraz odchowam moją dwójkę i jak znajdę prace w zawodzie to pomyślę o mianowanym
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Też przed pierwszą ciąża zrobiłam kontraktowego. W lipcu miałam rozmowę, a w sierpniu byłam w ciąży
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Ja przerwałam w połowie staż na dyplomowanego (którego też powinnam dawno mieć za sobą, ale jakoś mi brakowało chęci, weny, motywacji - głównie do papierów, bo pracę samą w sobie uwielbiam i staram się pracować na max możliwości niezależnie od tego czy robię awans czy nie) i będę go musiała niestety zaczynać od początku. Trochę mi szkoda, bo zdążyłam podyplomówkę zrobić w międzyczasie, ale uważam, że są rzeczy ważne i ważniejsze
![]() ![]() ![]() Jeśli i wagę chodzi to ja przed ciążą 59 kg przy 177 cm wzrostu - baaaardzo bym chciała wrócić do tego kiedyś... Nigdy nie miałam problemów z chudnięciem, wystarczyło zawsze trochę więcej sportu i trochę diety. No ale zbliżam się do 40-stki, to nie wiem czy nadal tak będzie... ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
...:::bez planów życie - to cały mój plan:::... byłam kiedyś "aparatką"! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168 Edytowane przez madzieeek Czas edycji: 2017-07-04 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Witam się w środę o 4:35
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Marta jaki ranny ptaszek 😁
Madziek oj, to u was tak dają w kość podczas robienia awansu? Dziś mam wizytę u lekarza. Nie mogę się doczekać. Mały w nocy tak brykal, że mnie budził. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ojj..pedzicie. Ale z Was chudzinki. Ja juz sie tocze. Ale zaczynalam z gornej półki wagowej. Przy 158 BMI prawidlowe doslownie o gramy 😂 pozniej chce do 55 kg. Dla mnie taka luzna M jest ok. Chociaż kiedyś xs bylo wielkie
![]() My jeszcze w Muszynie. Dziś juz koniec. Szybko poszlo..ale juz sie nudzi. Na wadze przed wyjazdem bylo +7kg ale pewnie tutaj do10 fobilam. Codziennie lody, ciasto, obiad duzy. Ehh..dzis idzuemy jeszcze ba pożegnalne gofry ![]() Milego dzionka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Magda ;)
|
Hejo
![]() Wczorajsza sesja spoko, mam nadzieję że fotki też będą ![]() Tylko TŻ miał zieloną koszulę w kratkę, a sukienki od pani fotograf w większości koralowe więc trochę mi się to gryzie, ale trudno ![]() Madzialenka powodzenia na wizycie ![]() Czbasia dla Ciebie również miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Madzialenka - bardzo przeżyłam sam egzamin. Chyba bardziej niż wszystkie egzaminy, jakie kiedykolwiek w życiu zdawałam, łącznie z obroną
![]() ![]() ![]() Blond - ale pochwalisz się efektami sesji?? ![]() Mój mężczyzna w końcu wczoraj dotarł do domu!! Długo opowiadał całą historię, ale i tak jeszcze nie wszystko. Aż w środku nocy zgłodnieliśmy i zachciało nam się zapiekanek, więc pojechaliśmy na krakowski Kazimierz - "zagłębie zapiekankowe" niemal całodobowe ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny! ![]()
...:::bez planów życie - to cały mój plan:::... byłam kiedyś "aparatką"! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168 Edytowane przez madzieeek Czas edycji: 2017-07-05 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez mam dzisiaj wizytę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w sumie jako takiego pomysłu nie miałam, chciałam żeby było naturalnie, zwiewnie, wśród natury. Fotograf nam mówiła gdzie mamy patrzeć, gdzie stać itp. zdaliśmy się na nią w tej kwestii ![]() U mnie teraz jest 32tc i w sumie na sesjach widuje raczej większe brzuszki, ale teraz jestem jeszcze w stanie latać po krzakach, nie wiem co byłoby za miesiąc ![]() Postaram się jakoś przesłać zdjęcia jak dostanę, na forum nie chcę wrzucać, ale coś ogarnę ![]() Kolejna dziewczyna z wrześnowych mam na fb urodziła ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Blond dzięki
![]() ![]() Madziek też nie wspominam dobrze czasu przed egzaminem na mianowanego. Miałam go rok temu 24 sierpnia. Całe wakacje z bani, bo przecież trzeba było się uczyć. Panika ogromna, tak jak wspomniałaś stań przed zawałowy. A sam egzamin spoko ![]() Oooo to nieźle z tymi zapiekankami hehe. Kasiu 16.30. a ty? Też trzymam kciuki ![]() Blond w 29 tyg, jejku.... Szybciutko maleństwo wyszło na świat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam o 12:00 ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ooo to za chwilę dokładnie. Ja na 9 zaprowadziłam Maję na półkolonie i do 15 mam wolne
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach !
![]() ![]() Mamuśki, czy któraś z Was ma/miała materac z pianki ? cały czas myślę czy piankowy czy lateks z pianką. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- co to za "nocne" wstawanie ! ![]() Edytowane przez Leslye Czas edycji: 2017-07-05 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj mialam dylemat co zjesc na kolację: placuszki z jabłkiem, domowe zapiekanki, jajko z majonezem. W końcu wymyśliłam tosty. Poszlam do chleb i kupilam śledzie
![]() Powodzenia na wizytach, ja jutro wizytuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Powodzenia na wizytach.Ja też mam jutro.Wczoraj myślałam że oszaleje.Położyłam się bo tak strasznie śpiąca byłam.Mija godzina a ja nic.Lewy bok źle bo biodro boli,na wznak się duszę,na prawym mała kopie jak szalona bo chyba jej niewygodnie.Coś mnie bolało po bokach,chyba więzadła?Potem zgaga zaczęła mnie palić.Północ wybiła a ja przy lodówce mleko pije
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.