Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-10, 19:29   #3271
enex
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

A co do wydziału: coz, teraz się pomęczysz, ale za to przez resztę życia bedziesz robiła to co lubisz, za całkiem niezłą kasę zapewne - więc coś za coś
Hihi, za najniższą krajową, nawet robotnik więcej zarobi od lekarza. Dle rozkazu się dotleniłam - całe 10minut łażenia po ogrodzie za kotem
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 20:56   #3272
agness51
Zakorzenienie

Niecałą godzinkę temu wróciłam od TŻ-ta,było super,nic pożytecznego źeśmy jednak nie zrobili .
Potem jeszcze jakiś pijak nas zdenerwował jak staliśmy na przystanku,co prawda pijany,ale mógł się w ogóle nie odzywać ...

Nefre - Wszystkiego najlepszego .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 21:09   #3273
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
ahoj
jasne, fotencja jakaś zaraz poleci do Ciebie
EDIT: poleciały

Jabluszko, no sorry ale baardzo przypominasz mi moja najlepsza psiapsiole! a dodam,ze ona jest sliczna i te twoje oczy.. TZtowi sie spodobalas mojemu

ależ zazdroszczę, wyobrażam sobie jak musiało być wspaniale
Odpoczywaj miło teraz
no wlasnie wrocilam z zakupow jedzeniowych i zaczynam odpoczywac przed TV

echhhh no i wróciłammmm Dałam radę Knajpa bliziutko plaży, słoneczko świeci, ludzie fajni - jestem zadowolona
W sumie już się wpisałam na wtorek, czwartek, pt i niedzielę w grafiku, jutro będą go ostatecznie układać i mam zadzwonić dowiedzieć się kiedy przychodzę Nawet nie jestem jakaś szczególnie padnięta i szybko mi zleciało Ogólnie pozytyw, mam nadzieje, ze takie moje odczucia sie utrzymaja

Miłego wieczorku Wam życzę kochane
bardzo sie ciesze,ze praca sie podoba! w takich okolicznosciach przyrody to musi

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Niecałą godzinkę temu wróciłam od TŻ-ta,było super,nic pożytecznego źeśmy jednak nie zrobili

no i fajnie, nie zawsze trzeba cos pozytecznego robic

Potem jeszcze jakiś pijak nas zdenerwował jak staliśmy na przystanku,co prawda pijany,ale mógł się w ogóle nie odzywać ...

slonce i % nie zawsze ida w parze.. ja staram sie ignorogwac takich osobnikow,chyba ze ewidentnie przeginaja to wtedy zwracam uwage. Oczywiscie nie jak jestem sama alkohol jest dla ludzi ale trzeba umiec pic

Nefre - Wszystkiego najlepszego .
ja wlansie wrocilam z zakupow, mnie to nie mozna po jedzenie wysylac bo zawsze kupie pelno rzeczy, ktorych w planie nie ma.. byla akurat promocja na locy Haagendanz(kupilam karmelowe bo TZ uwielbia wszystko co z karmelem) i do tego wieelkiego arbuza,skrzynke piwka dla tz bo akurat promocja byla i wogole sporo innych rzeczy. A przy kasie jak zwykle o dowod mnie zapytalia 18tka 10 lat temu

no, mileog wieczorka! ide sie relaksowac z malym drineczkiem

a jutro koncert!!!!! nie moge sie doczekac!
Stary 2008-05-10, 21:12   #3274
agness51
Zakorzenienie

Agolku - no masz rację,dlatego stanęliśmy potem za przystankiem,aby go nie widzieć i zignorować .

O,to Twój TŻ ma dobrze z Tobą
Udanego relaxu

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-05-10, 21:22   #3275
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Hihi, za najniższą krajową, nawet robotnik więcej zarobi od lekarza. Dle rozkazu się dotleniłam - całe 10minut łażenia po ogrodzie za kotem
brawo za dotlenienie
A co do najniższej krajowej - na początku może tak, ale po paru latach pracy na pewno będzie lepiej
A i pomijając aspekty finansowe to jest pasjonujący zawód jednak
Cytat:
Niecałą godzinkę temu wróciłam od TŻ-ta,było super,nic pożytecznego źeśmy jednak nie zrobili .
a co robił ten pijany na przystanku? pewnie gadał bzdury od rzeczy...:/
ciesze sie, ze z TZ bylo super A i założe sie, ze im mniej pozyteczne rzeczy robicie, tym przyjemniej bywa

EDIT: agolku, napraaaawdę? jaki czadd
A co do zakupów to najbardziej Ci zazdroszczę tego arbuza, mam teraz taaaką ochotę na niego... Pytanie o dowód, echh...mnie też pewnie jeszcze dlugo beda pytac
Miłego relaksowania się

A i jeszcze jedno - na jaki koncert jutro idziesz? To bsb, o ktorym pisalas kiedys?

Buziaki, ja sie zbieram spać, kolorowych

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 21:43   #3276
agness51
Zakorzenienie

Jabłuszko - on takie gadał głupoty,że głowa boli ... np. zaczął się pytać mojego TŻ-ta czy ja goła jestem
potem jeszcze stwierdził,że jesteśmy jacyś wulgarni czy coś, a my tylko normalnie staliśmy

co do tego nicnierobienia szczerze mówiąc chyba tak

Agolku - właśnie,na czyj koncert idziesz?

Stary 2008-05-10, 21:53   #3277
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość

Ewusia_marchew mam pytanko, bo z tego co pamietam roznosilas ulotki i chwytalas sie roznych takich prac pracowalas moze w markecie przy wykladaniu towaru? mysle, czy by sie tak nie zaczepic na jakis czas, ale nie wiem czy sie nie wkopie z tym
Ja pracowałam Ogólnie zależy gdzie trafisz Na dziale z ciuchami i kosmetykami jest bosko Źle wspominam układanie ciężkich słojów z dżemami i segregowanie łyżeczek do herbaty Ogólnie wrażenia nie najlepsze, zwłaszcza w tesco, gdzie ochroniarze kazali nogawki spodni podnosić (czułam się jak złodziejka) No i kasa te pare lat temu marna, więcej dostawały kasjerki. No ale w większości przypadków nie wymaga kontaktu z ludzmi; przez kilka godzin układasz sobie towar na półkach i masz spokój jeśli chodzi o niegrzecznych klientów. Jeśli chcesz się załapać na tą prace za pośrednictwem agencji, uważaj na klauzule typy, że jeśli nie przepracujesz w miesiącu ileś tam godzin dostajesz tylko 70% tego co zarobiłaś - ja coś takiego miałam Poza tym spotkałam w supermarkecie kilku gości, którzy załatwili sobie taką prace bez pośrednictwa agencji - bezpośrednio u dostawcy produktów i zarabiali 3 razy więcej niż ja - nie powiem - dołujące to było.

Nefruś sto lat
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 22:02   #3278
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
EDIT: agolku, napraaaawdę? jaki czadd
A co do zakupów to najbardziej Ci zazdroszczę tego arbuza, mam teraz taaaką ochotę na niego...
wlasnie go spozywam no mowie wam,pycha wiem,ze owoce na noc to nie bardzo ale zrzcuicilam dzis na wycieczce sporo wiec sobie pozwole.

Miłego relaksowania się

A i jeszcze jedno - na jaki koncert jutro idziesz? To bsb, o ktorym pisalas kiedys?

taaaak!!!

Buziaki, ja sie zbieram spać, kolorowych
spokojnej nocki

Cytat:
Agolku - właśnie,na czyj koncert idziesz?
#

Backstreet's back, all right na Backstreet Boys ide co prawda wyroslam z nich wieki temu ale z radosci pojde przypomniec sobie stare dobre czasy

jutro na 7.30

spijcie dobrze
Stary 2008-05-10, 22:27   #3279
enda____
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja pracowałam Ogólnie zależy gdzie trafisz Na dziale z ciuchami i kosmetykami jest bosko Źle wspominam układanie ciężkich słojów z dżemami i segregowanie łyżeczek do herbaty Ogólnie wrażenia nie najlepsze, zwłaszcza w tesco, gdzie ochroniarze kazali nogawki spodni podnosić (czułam się jak złodziejka) No i kasa te pare lat temu marna, więcej dostawały kasjerki. No ale w większości przypadków nie wymaga kontaktu z ludzmi; przez kilka godzin układasz sobie towar na półkach i masz spokój jeśli chodzi o niegrzecznych klientów. Jeśli chcesz się załapać na tą prace za pośrednictwem agencji, uważaj na klauzule typy, że jeśli nie przepracujesz w miesiącu ileś tam godzin dostajesz tylko 70% tego co zarobiłaś - ja coś takiego miałam Poza tym spotkałam w supermarkecie kilku gości, którzy załatwili sobie taką prace bez pośrednictwa agencji - bezpośrednio u dostawcy produktów i zarabiali 3 razy więcej niż ja - nie powiem - dołujące to było.

Nefruś sto lat
dziekuje bardzo, z nieba mi spadlas znalazlam takie ogloszenie, ze moge isc raz i jak mi sie spodoba to przychodzic czesciej a jak nie to nie i kase wyplacaja po kazdym przewpracowanym dniu tylko napisalam do faceta ile daja za h i czekam z niecieprliwoscia na odp dzieki jeszcze raz

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 22:51   #3280
tamonita
Zakorzenienie

Moje Wizażanki pewnie śpią, a ja beszczelnie "romansuje" na gg

Dobranoc ;*
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-10, 23:56   #3281
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

alez mialam wspanialy dzien!Pojechalismy z tz na Loch Katrin,przepiekne wielkie jezioro polozone w gorach,widoki niesamowite,przepiekne sciezki,wypozyczylismy rowery i prawie 3h smigalismy.jako,ze ostatnio na rowrze to niepamietam kiedy bylam,z Tz to juz wogole to jestesmy teraz pa-dnie-ciBola mnie rece,nogi,dupsko od siodelka.Wiadomo,ze w gorach to nie jest plaskow wiec ciagle bylo albo pod albo z gory.Maskaraale widoki i swieze powietrze wynagrodzily wszystko.

wow, zazdroszczę fajnej wycieczki

Cytat:

Ewusia_marchew mam pytanko, bo z tego co pamietam roznosilas ulotki i chwytalas sie roznych takich prac pracowalas moze w markecie przy wykladaniu towaru? mysle, czy by sie tak nie zaczepic na jakis czas, ale nie wiem czy sie nie wkopie z tym

p.s o co chodzi z tym "tagi"?
już Milkuś właściwie wszystko napisała przy wykładaniu nie pracowałam, ale na kasie oraz na inwentaryzacjach i generalnie nie miałam większych zastrzeżeń kasa taka sobie, zależy od agencji, np w mojej jest bodajże 5 za godzinę na rozkładaniu (więcej na kasie i na inwentaryzacjach 6-7). Osobiście nie wiem jak bezpośrednio do marketu się wkręcić bo zawsze za pośrednictwem agencji tego typu pracę załatwiałam

a tagi to jest coś takiego ze możesz znaleźć pokrewne tematy i wpisać tam na dole jako tagi, żeby łatwiej się szukało

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Dziękuję kochane...
Wiecie co.. pryzkro mi.. mama zapomniała chyba, ze mam urodziny.. albo specjalnie nie złozyła życzeń...
Po tym SPA jestem taka zmeczona, że zaraz chyba idę spać ;D

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość

Ogolnie to nie wiem co się stało, nagle zlapał mnie taki dół Do tego nie odzywa się facet, na którym mi (chyba?) zależy. Ale tak to jest ze znajomością na odległość-ah ten Bytom hihi
na pewno sie odezwie a jak nie to nie łam sobie głowy, tego kwiatu to pół światu nie ten to inny, fajna i śliczna jesteś laska więc na pewno się znajdzie

Cytat:

czekam na relację i 3mam kciuki !

Cytat:
echhhh no i wróciłammmm Dałam radę Knajpa bliziutko plaży, słoneczko świeci, ludzie fajni - jestem zadowolona
W sumie już się wpisałam na wtorek, czwartek, pt i niedzielę w grafiku, jutro będą go ostatecznie układać i mam zadzwonić dowiedzieć się kiedy przychodzę Nawet nie jestem jakaś szczególnie padnięta i szybko mi zleciało Ogólnie pozytyw, mam nadzieje, ze takie moje odczucia sie utrzymaja
cieszę się strasznie ze jesteś zadowolona z pracy oby tak dalej

Cytat:
no to Twoje szczęście, 10 minut to mało w prawdzie, ale na początek niech będzie

Cytat:

.
a po co mielibyście coś pożytecznego robić?

Cytat:

Backstreet's back, all right na Backstreet Boys ide co prawda wyroslam z nich wieki temu ale z radosci pojde przypomniec sobie stare dobre czasy

jutro na 7.30
ale super nie mogę się doczekać relacji

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Dobranoc ;*
oho, a z kim to się romansuje ?

ja nie śpię oczywiście, jak to ja
jeśli chodzi o relację to generalnie
jutro znów się widzimy prawdopodobnie

ciekawe kiedy się będę uczyć

miłych snów Dziewczęta

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-11, 00:00   #3282
enex
Zakorzenienie

Cytat:

Dobranoc ;*

Jesteś ze mną bez szans tamo w walce w nocnym markowaniu.
U mnie miłosne igraszki z patomorfo, tak do trzeciej dzisiej szacuję.

Kobitki spokojnej wam życzę!!!
Stary 2008-05-11, 07:49   #3283
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry ;*

Zaraz smigam do kosciola katolickiego na komunie.. Yh, idę, bo nie chcę mieć z matką spięć. JUż teraz wiem, ze będe się tam nieswojo czuła, ale cóż.. tę godzinę jakoś przetrzymam...

Teraz śniadanie i pozniej idę się robić. Yh... ^^

enex - podziwiam Cię niesamowicie..

Miłego dnia dziewczyny! ;*
i dziękuję za życzenia jeszcze raz

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 08:12   #3284
enda____
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
już Milkuś właściwie wszystko napisała przy wykładaniu nie pracowałam, ale na kasie oraz na inwentaryzacjach i generalnie nie miałam większych zastrzeżeń kasa taka sobie, zależy od agencji, np w mojej jest bodajże 5 za godzinę na rozkładaniu (więcej na kasie i na inwentaryzacjach 6-7). Osobiście nie wiem jak bezpośrednio do marketu się wkręcić bo zawsze za pośrednictwem agencji tego typu pracę załatwiałam

a tagi to jest coś takiego ze możesz znaleźć pokrewne tematy i wpisać tam na dole jako tagi, żeby łatwiej się szukało

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 08:20   #3285
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry ;*

Zaraz smigam do kosciola katolickiego na komunie.. Yh, idę, bo nie chcę mieć z matką spięć. JUż teraz wiem, ze będe się tam nieswojo czuła, ale cóż.. tę godzinę jakoś przetrzymam...

Teraz śniadanie i pozniej idę się robić. Yh... ^^

enex - podziwiam Cię niesamowicie..

Miłego dnia dziewczyny! ;*
i dziękuję za życzenia jeszcze raz

No to jakoś to tam przeżyj w zdrowiu!

Nie dość, że zaraz z rana mi się műsli skończyły, czyli mały głodzik, komputer siadł (zamiast spacerku reinstalacja Windows mnie czeka) i kotka zawieruszyła, to teraz mi skasowało z niewiadomych przyczyn mojego mega posta. Co za dzień. Zmykam do książek - mam nadzieję, że dziś uda mi się ten 12h maraton strzelić.

Miłego dzionka wam kobitki!!!
Stary 2008-05-11, 08:23   #3286
tamonita
Zakorzenienie

dzien dobry

Cytat:
oho, a z kim to się romansuje ?

ja nie śpię oczywiście, jak to ja
jeśli chodzi o relację to generalnie
jutro znów się widzimy prawdopodobnie
A wiesz... rozmawiałam sobie z takim nowym kolegą Ale tylko kolegą Tyle tylko, że się zagadaliśmy
No Ewusiu pamietaj, że trzymam kciuki mocno, aby spotkania miały jakiś ciąg dalszy

Cytat:
Jesteś ze mną bez szans tamo w walce w nocnym markowaniu.
U mnie miłosne igraszki z patomorfo, tak do trzeciej dzisiej szacuję.
Enex u mnie to i tak rekord, bo normalnie 23.00 komputer wyłączony i Monii idzie spać

Dziewczynki pytałyście wcześniej co u tej Pani u której wczoraj byłam, no więc czuje się ona dobrze tzn. wiecie w tym wieku dobrze, to pojęcie względne... no, ale ogólnie tak jak zawsze. Poszłam do niej napiłyśmy się Nalewki Babuni Porozmawialyśmy i poszłam Ogólnie to ja się nią nie opiekuje, poprostu Ona bardzo się do mnie przyzwyczaiła mieszkalam tam odkąd skonczyłam roczek do 13nastego roku życia i bardzo zżyłam się z nią i jej cała rodziną, bo ona nie jest samotna osobą. Ma wnuków, prawnuków, dzieci i dla wszystkich jestem jakby czlonkiem rodziny A ta Pani gdy nie widzi mnie chociaż raz w tygodniu zaraz robi wywiad czy aby Monika nie jest chora i odrazu dzwoni i sie dowiaduje co ze mna Także ogólnie jest Ona wspaniałą "Trzecią Babcią" (już teraz wiem napewno, że skończyła 85 lat )

Ehh niedziela Dobrze, że jutro nie mam jakichś tragicznych lekcji, bo już miałabym zalamke. Aczkolwiek powinnam pouczyć się słówek na wtorek, no i powinnam poczytać książke... Powinnam Ale czy w taką pogodę komukolwiek chciałoby się uczyc
Ja i tak żyje już wakacjami

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 08:49   #3287
agness51
Zakorzenienie

Witam

Wstałam przed 9,zrobiłam śniadanko i włączyłam komputer,patrzę co tam u Was .

Tamuś - fajnie mieć taką 'trzecią babcię'

W sumie ja też nie mam nauki na jutro,ale nie przeczytałam Potopu,a jutro zaczynamy przerabiać,więc muszę wydrukować jakieś streszczenie,czuję,że dzisiaj wieczorem trochę nad tym posiedzę ...

Ale tak w ogóle,to korzystajcie z pogody,póki piękna i miłego dnia .

Stary 2008-05-11, 08:56   #3288
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
ahoj

Miłego wieczorku Wam życzę kochane

ciesze sie bardzo, ze Ci sie podobalo, no i ze czas sie nie dluzyl

Cytat:

A wiesz... czy w taką pogodę komukolwiek chciałoby się uczyc

Miłego dnia
ja to sobie nawet na wakacje wyjechalam, a cholercia musze jednak cos pozytecznego w wiadomej sprawie robic... no ale w sumie nie jest tak zle. chyba nawet dobrze, ze nikt ze znajomych nie mogl tu ze mna przyjechac, a TZ wyjechal na 4 dni na zawody. przynajmniej cos jednak czytam i pisze, a tak to wiadomo jak to jest, jak sie ma gosci

odkrylam, ze takie jogurty greckie Bakomy smakuja rewelacyjnie jak sie doda do nich miodu teraz jestem po sniadanku,ale za jakies 2 godzinki wciagne sobie taki miodowy jogurt z muesli. mniaaaaaaaaaaaaami

Agolku, zazdroszcze lodow Haagendatz, sa rewelacyjne kiedys pracowalam w ich lodziarni mam nadzieje ze trafia wkoncu do PL... jak dla mnie nie maja sobie rownych...

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 09:47   #3289
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
ale super nie mogę się doczekać relacji
no, sie wie ale ralacja to bedzie jutro chyba dopiero bo znim wrocimy dzis to ju pewnie po polnocy bedzie...Szkoda,ze ten kooncert nie w sobote..

Cytat:
Nie dość, że zaraz z rana mi się műsli skończyły, czyli mały głodzik, komputer siadł (zamiast spacerku reinstalacja Windows mnie czeka) i kotka zawieruszyła, to teraz mi skasowało z niewiadomych przyczyn mojego mega postaCo za dzień. Zmykam do książek - mam nadzieję, że dziś uda mi się ten 12h maraton strzelić.
!!!
ojejjej. no rzeczywiscie niefajnie sie zaczal dzien.. teraz moze juz tylko lepiej byc za to

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Agolku, zazdroszcze lodow Haagendatz, sa rewelacyjne kiedys pracowalam w ich lodziarni mam nadzieje ze trafia wkoncu do PL... jak dla mnie nie maja sobie rownych...
czekaja na swoj czas,ktory napewno dzis nadejdzie zanim pojde na koncert bedzie kawka i lody potem bede miala okazje spalic kalorie
Strasznie mnie korcilo wczoraj w nocy zeby je sprobowac, ale sie powstrzymalam.

ja leze w lozku ale zaraz planuje wstac, wrzucic posciel do prania, wykapac sie a potem pojade do polskiego nowego sklepu zobaczyc co maja

no a wieczorkiem wiadomo

mileog dnia robaczki!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-11, 10:45   #3290
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Nie dość, że zaraz z rana mi się műsli skończyły, czyli mały głodzik, komputer siadł (zamiast spacerku reinstalacja Windows mnie czeka) i kotka zawieruszyła, to teraz mi skasowało z niewiadomych przyczyn mojego mega posta. Co za dzień. Zmykam do książek - mam nadzieję, że dziś uda mi się ten 12h maraton strzelić.

oby teraz już było lepiej

Cytat:

Dziewczynki pytałyście wcześniej co u tej Pani u której wczoraj byłam, no więc czuje się ona dobrze tzn. wiecie w tym wieku dobrze, to pojęcie względne... no, ale ogólnie tak jak zawsze. Poszłam do niej napiłyśmy się Nalewki Babuni Porozmawialyśmy i poszłam Ogólnie to ja się nią nie opiekuje, poprostu Ona bardzo się do mnie przyzwyczaiła mieszkalam tam odkąd skonczyłam roczek do 13nastego roku życia i bardzo zżyłam się z nią i jej cała rodziną, bo ona nie jest samotna osobą. Ma wnuków, prawnuków, dzieci i dla wszystkich jestem jakby czlonkiem rodziny A ta Pani gdy nie widzi mnie chociaż raz w tygodniu zaraz robi wywiad czy aby Monika nie jest chora i odrazu dzwoni i sie dowiaduje co ze mna Także ogólnie jest Ona wspaniałą "Trzecią Babcią" (już teraz wiem napewno, że skończyła 85 lat )

Ehh niedziela Dobrze, że jutro nie mam jakichś tragicznych lekcji, bo już miałabym zalamke. Aczkolwiek powinnam pouczyć się słówek na wtorek, no i powinnam poczytać książke... Powinnam Ale czy w taką pogodę komukolwiek chciałoby się uczyc
różnie to z kolegami bywa

ja też zazdroszczę trzeciej babci (zwłaszcza że sama nie mam ani jednaj )

gdzie tam do wakacji ja też już marzę ale najpierw przez sesję trza przebrnąć

Dziękuję za kciuki

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

ja to sobie nawet na wakacje wyjechalam, a cholercia musze jednak cos pozytecznego w wiadomej sprawie robic... no ale w sumie nie jest tak zle. chyba nawet dobrze, ze nikt ze znajomych nie mogl tu ze mna przyjechac, a TZ wyjechal na 4 dni na zawody. przynajmniej cos jednak czytam i pisze, a tak to wiadomo jak to jest, jak sie ma gosci
to jest dobre czasami, mnie by się też przydało najlepiej od świata odciąć i trochę nadrobić no ale jak na razie się nie zapowiada
Cytat:
no, sie wie ale ralacja to bedzie jutro chyba dopiero bo znim wrocimy dzis to ju pewnie po polnocy bedzie...Szkoda,ze ten kooncert nie w sobote..
no szkoda, pewnie będziesz strasznie niewyspana jutro ale nie myśl o tym i baw się świetnie

Ale dziś zaspałam wstałam o 10.30 i pół dnia zmarnowane muszę zadzwonić do mamy bo ma urodzinki dziś, a później biorę sie za naukę bo zaległości rosną i rosną

miłego dzionka Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-11, 13:50   #3291
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
no to nadrabiaj i pisz co u Cię
Cytat:
jazzzda jazzzda, nadrabiaj, ale jużżż

no spróbuje nadrobic te kilka kartek ale narazie oczy mnie pieką bo sie nie wyspałam nie lubie juwenaliów to zło żartuję ale wczoraj miałam sprzątać a skończyło się na tym że napisał kumpel, ten co kiedyś napisał, a co go często nie widuje i skończyłam pod parasolami na "piciu" mało mało oczywiście, a potem na dalszej domówce u znajomych. napiszę więcej potem, dzisiaj koncert pożegnalny Juwenaliów a mnie znowu nie będzie

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 19:30   #3292
anniaa

Dzien dobry
Cały dzien po za domem. wstałam o 6.40 i na 8 poszłam do kosciołą wróciłam przebrałam sie i pojechałam do wesołego miastego w chorzowie - ile kasy my tam wydalismy bo cały czas dokupywalismy bilety za 25 zł. było boooosko. ah wróciłam do domu przebrałam sie i pojechałam na impreze rodzinna i przed chwila wróciłam. padnieta jestem. ah naszczescie jutro nie ide do szkoły tzn o 11.45 mam byc pod teatrem i 2 godz i do domu to odpoczne

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 21:45   #3293
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Jaka tu cisza

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
no spróbuje nadrobic te kilka kartek ale narazie oczy mnie pieką bo sie nie wyspałam nie lubie juwenaliów to zło żartuję ale wczoraj miałam sprzątać a skończyło się na tym że napisał kumpel, ten co kiedyś napisał, a co go często nie widuje i skończyłam pod parasolami na "piciu" mało mało oczywiście, a potem na dalszej domówce u znajomych. napiszę więcej potem, dzisiaj koncert pożegnalny Juwenaliów a mnie znowu nie będzie
Juwenalia są bosssskie trzeba korzystać póki są

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Cały dzien po za domem. wstałam o 6.40 i na 8 poszłam do kosciołą wróciłam przebrałam sie i pojechałam do wesołego miastego w chorzowie - ile kasy my tam wydalismy bo cały czas dokupywalismy bilety za 25 zł. było boooosko. ah wróciłam do domu przebrałam sie i pojechałam na impreze rodzinna i przed chwila wróciłam. padnieta jestem. ah naszczescie jutro nie ide do szkoły tzn o 11.45 mam byc pod teatrem i 2 godz i do domu to odpoczne
ale super ja już się od roku wybieram i nie mogę się wybrać a na roller-costerze byłaś? fajnie ?

dziś nawet trochę zajęłam sie nauką, ale i tak głównie mi dzień zleciał na pierdołach nie spotkaliśmy się ostatecznie z panem X z braku czasu jego i mojego, no ale cóż, nadrobimy podczas Juwenaliów (jeszcze tylko 3 dni )

a jutro idę do pracy na 10 do Chorzowa, za to na uczelnię nie idę bo się nie rozdwoję

miłych snów życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-11, 22:04   #3294
schism_
Zadomowienie

Bry wieczór
Nadrabiam wieczorową porą wizażowe zaległości
Weekend zleciał niczym z bicza trzasł. Pierw maturka z geografii, niby podstawa,acz zdarzyło mi się często polać wodę :P Następnie już tylko relax i próby wyjścia z apatii. O dziwo w tak piękną pogodę o_O Z racji,że otoczenie wiecznie czymś zajęte ,wybrałam się dziś do kina na 'Nie kłam kochanie' Przyjemna,zabawna komedia, i ta krakowska sceneria *_____* Idealnie poprawiła mi nastrój.
Hyh jutro czeka mnie matura ustna z polskiego Prezentuję analizę języka utworów Comy... Niby puszczę przez 5 min.piosenkę, acz martwi mnie prezka multimedialna,znaczy się, nie wykonałam jej nader skrótowo,tylko opisałam dokładnie poszczególne zagadnienia,plus rzeczowe błędy , zaległości w lekturze kilku stron książki o rodzajach zdać/kodach komunikacji... Na dodatek egzaminatorka wymagająca.

Ale jakoś radę trza dać,zwłaszcza,że pojutrze wyjazd o 5 rano do stolicy

Mhmm coś się późno zrobiło xD
Do zobaczenia i spokojnej nocy
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 22:08   #3295
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

schism - trzymam jutro kciuki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-11, 22:35   #3296
madame_apple
Zadomowienie

helooooł
Cytat:
Jabłuszko - on takie gadał głupoty,że głowa boli ... np. zaczął się pytać mojego TŻ-ta czy ja goła jestem
potem jeszcze stwierdził,że jesteśmy jacyś wulgarni czy coś, a my tylko normalnie staliśmy
stary zwyrol
Cytat:
co do tego nicnierobienia szczerze mówiąc chyba tak

Cytat:
achhh też bym z dziką chęcią poszła Mam nadzieję, że bawisz się dobrze i czekam na jutrzejszą relację
Cytat:
Nie dość, że zaraz z rana mi się műsli skończyły, czyli mały głodzik, komputer siadł (zamiast spacerku reinstalacja Windows mnie czeka) i kotka zawieruszyła, to teraz mi skasowało z niewiadomych przyczyn mojego mega posta. Co za dzień. Zmykam do książek - mam nadzieję, że dziś uda mi się ten 12h maraton strzelić

Mam nadzieję, że dzień skończy się lepiej niż się zaczął
No i owocnej nauki
Cytat:
A wiesz... rozmawiałam sobie z takim nowym kolegą Ale tylko kolegąTyle tylko, że się zagadaliśmy
wiesz, od kolegów się zaczyna...
Cytat:
fajny układ macie
Cytat:
Ehh niedziela Dobrze, że jutro nie mam jakichś tragicznych lekcji, bo już miałabym zalamke. Aczkolwiek powinnam pouczyć się słówek na wtorek, no i powinnam poczytać książke... PowinnamAle czy w taką pogodę komukolwiek chciałoby się uczyc
mi na pewno by się nie chciało... Nawet wzięłam ze sobą dziś materiały na egzam z niemca, że niby się pouczę w drodze... Aha - materiały wylądowały w bagażniku, a ja trochę prowadziłam koniec-końców, a trochę podziwiałam krajobrazy przez szybę
Cytat:
a planujesz coś szczególnego, czy tak po prostu cieszysz się na czas wolny?
U mnie wakacje zapowiadają się pod znakiem pracy...no, ale i tak się na nie cieszę
Cytat:
W sumie ja też nie mam nauki na jutro,ale nie przeczytałam Potopu,a jutro zaczynamy przerabiać,więc muszę wydrukować jakieś streszczenie,czuję,że dzisiaj wieczorem trochę nad tym posiedzę ...
mam nadzieję, że już się z tym uporałaś
Cytat:
ale fajny dzień miałaś - uwielbiam takie aktywne niedziele A jutro faktycznie będziesz mogła sobie odpocząć więc luz
Cytat:
dziś nawet trochę zajęłam sie nauką, ale i tak głównie mi dzień zleciał na pierdołach nie spotkaliśmy się ostatecznie z panem X z braku czasu jego i mojego, no ale cóż, nadrobimy podczas Juwenaliów (jeszcze tylko 3 dni)
od razu życzę owocnego nadrabiania
a skąd Ty w ogóle wytrzasnęłaś tego Pana X?
Cytat:
a jutro idę do pracy na 10 do Chorzowa, za to na uczelnię nie idę bo się nie rozdwoję
żelazna logika
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Weekend zleciał niczym z bicza trzasł. Pierw maturka z geografii, niby podstawa,acz zdarzyło mi się często polać wodę Następnie już tylko relax i próby wyjścia z apatii. O dziwo w tak piękną pogodę o_O Z racji,że otoczenie wiecznie czymś zajęte ,wybrałam się dziś do kina na 'Nie kłam kochanie' Przyjemna,zabawna komedia, i ta krakowska sceneria *_____* Idealnie poprawiła mi nastrój.
dobrze, że humor masz lepszy
Cytat:
Hyh jutro czeka mnie matura ustna z polskiego Prezentuję analizę języka utworów Comy... Niby puszczę przez 5 min.piosenkę, acz martwi mnie prezka multimedialna,znaczy się, nie wykonałam jej nader skrótowo,tylko opisałam dokładnie poszczególne zagadnienia,plus rzeczowe błędy , zaległości w lekturze kilku stron książki o rodzajach zdać/kodach komunikacji... Na dodatek egzaminatorka wymagająca.
Będę trzymać za Ciebie kciuki, na pewno pójdzie dobrze
Ciekawy masz temat Jaką piosenkę będziesz puszczać?

Ale dziś miałam pięęęęękny dzień Wyspałam się, obudziło mnie słoneczko, po pysznym śniadanku pojechaliśmy z rodzicami do Ustki Pogoda była prześliczna, nachodziliśmy się po lasach i nad brzegiem morza, poopalałam się, zjadłam pyyyyszne lody i piłam cudne latte Tak spokojnie było, tak dobrze jakoś A spacerując po mieście wyczaiłam super buty na lato - coś a la sandałki na koturnie, żółte, takie "słoneczne" - no i tata mi je kupił Zdziwko lekkie, bo przyzwyczaiłam się do tego od dłuższego czasu, że za wszystkie ciuchy/kosmetyki etc. płacę sama
Ogólnie dziś rodzinny cudny dzień, mam nadzieję, że niedługo się powtórzy

Jestem mega zmęczona fizycznie i mega wypoczęta psychicznie W sam raz żeby szybko zasnąć i z energią wstać jutro o 5 Zajęciuję do 13 (chyba, że nagłe waksy wpadną) - mam nadzieję, że szybko zleci

Kolorowych snów kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 23:09   #3297
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dziewczyny, wlasnie wrocilam

koncert rewelacja:jup i:

chlopaki jak malowani!a impreza wypas!!! duuuzo znanych piosenek, bylam blisko sceny, wypilam 1 duze piwo i 1 kieliszek wina i umieram teraz. Jutro nie wiem czy pojde do pracy bo normalnie pijana jestem .Fakt,ze malo zjadlam dzis ale ez przesady...

dobranoc, zmykam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-12, 05:41   #3298
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzien dobry!

Jabłuszko - ale super dzien miałaś Czasem takie rodzinne dni się przydają ^^
Agolku - BsB? Nick dalej taki przystojniacha?;D

A ja po sniadaniu i za godzinę uciekam do pracy
jeszcze tylko ten tydzien i pozniej wolne, bo matury ustne mnie czekają ^^ Byleby tylko je zdać a pozniej już tyyyyle luzu ;D
TŻ przyjezdza do mnie za 8 dni, albo ja do niego już sie nie mogę doczekać!

edit: a się okazalo, że wolne mam ^^ Wyruszam na sklepy xD

Lece ejszcze zjeść jajka ;D
Miłego dnia !;*

życiowy parkiet bywa śliski

Edytowane przez nefre
Czas edycji: 2008-05-12 o 06:40 Powód: a bo wolne! ;D
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 07:31   #3299
anniaa

Cytat:
ale super ja już się od roku wybieram i nie mogę się wybrać a na roller-costerze byłaś? fajnie ?

dziś nawet trochę zajęłam sie nauką, ale i tak głównie mi dzień zleciał na pierdołach nie spotkaliśmy się ostatecznie z panem X z braku czasu jego i mojego, no ale cóż, nadrobimy podczas Juwenaliów (jeszcze tylko 3 dni )

Byłam. fajny . troche sie balam bo jak to zobaczyłam i ułyszałam te wszystkie piski no ale sie zdecydowałam i super sie jechała
Cytat:

Mhmm coś się późno zrobiło xD
Do zobaczenia i spokojnej nocy
powodzenia
Cytat:
ale fajny dzień miałaś - uwielbiam takie aktywne niedziele A jutro faktycznie będziesz mogła sobie odpocząć więc luz
Ale dziś miałam pięęęęękny dzień Wyspałam się, obudziło mnie słoneczko, po pysznym śniadanku pojechaliśmy z rodzicami do Ustki Pogoda była prześliczna, nachodziliśmy się po lasach i nad brzegiem morza, poopalałam się, zjadłam pyyyyszne lody i piłam cudne latte Tak spokojnie było, tak dobrze jakoś A spacerując po mieście wyczaiłam super buty na lato - coś a la sandałki na koturnie, żółte, takie "słoneczne" - no i tata mi je kupił Zdziwko lekkie, bo przyzwyczaiłam się do tego od dłuższego czasu, że za wszystkie ciuchy/kosmetyki etc. płacę sama

Jestem mega zmęczona fizycznie i mega wypoczęta psychicznie W sam raz żeby szybko zasnąć i z energią wstać jutro o 5 Zajęciuję do 13 (chyba, że nagłe waksy wpadną) - mam nadzieję, że szybko zleci

Kolorowych snów kochane
hehe własnie odpoczywam wstałam o 7.00 rano
a dzien super miałas taki rodzinny
o 5 rano wstac ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-12, 13:46   #3300
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

od razu życzę owocnego nadrabiania
a skąd Ty w ogóle wytrzasnęłaś tego Pana X?
aaa, to historia jest jak z kiepskiego filmu znamy się z podstawówki (czyli jakieś na oko ponad 15 lat ) i ostatnio przypadkiem się zgadaliśmy... przypadkiem się spotkaliśmy... i tak jakoś wyszło

Cytat:

zazdroszczę fajnej wycieczki czasami dobrze gdzieś się z rodzinką wypuścić

Cytat:
dziewczyny, wlasnie wrocilam

koncert rewelacja:jup i:

chlopaki jak malowani!a impreza wypas!!! duuuzo znanych piosenek, bylam blisko sceny, wypilam 1 duze piwo i 1 kieliszek wina i umieram teraz. Jutro nie wiem czy pojde do pracy bo normalnie pijana jestem .Fakt,ze malo zjadlam dzis ale ez przesady...

dobranoc, zmykam
strasznie się ciesze że imprez udana chętnie bym sama zobaczyła BSB na żywo nie ma to jak sentyment

Cytat:

edit: a się okazalo, że wolne mam ^^ Wyruszam na sklepy xD

i jak tam zakupy?

Cytat:
Byłam. fajny . troche sie balam bo jak to zobaczyłam i ułyszałam te wszystkie piski no ale sie zdecydowałam i super sie jechała
muszę się koniecznie wybrać

wróciłam właśnie z pracy i padam nie ma to jak nagle tropikalna pogoda dobrze że mi strój letni dali (zamiast kurtki koszulkę) bo bym się chyba usmażyła na amen no ale najważniejsze ze kolejny dzień z głowy następny raz dopiero w czwartek

odpocznę trochę a później obiad, nauka i angielski

miłego popołudnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości