|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
Niecałą godzinkę temu wróciłam od TŻ-ta,było super,nic pożytecznego źeśmy jednak nie zrobili
![]() ![]() Potem jeszcze jakiś pijak nas zdenerwował jak staliśmy na przystanku,co prawda pijany,ale mógł się w ogóle nie odzywać ![]() Nefre - Wszystkiego najlepszego ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no, mileog wieczorka! ide sie relaksowac z malym drineczkiem ![]() a jutro koncert!!!!! ![]()
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
Agolku - no masz rację,dlatego stanęliśmy potem za przystankiem,aby go nie widzieć i zignorować
![]() O,to Twój TŻ ma dobrze z Tobą ![]() Udanego relaxu ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do najniższej krajowej - na początku może tak, ale po paru latach pracy na pewno będzie lepiej ![]() A i pomijając aspekty finansowe to jest pasjonujący zawód jednak ![]() Cytat:
ciesze sie, ze z TZ bylo super ![]() ![]() EDIT: agolku, napraaaawdę? ![]() ![]() ![]() A co do zakupów to najbardziej Ci zazdroszczę tego arbuza, mam teraz taaaką ochotę na niego... ![]() ![]() Miłego relaksowania się ![]() A i jeszcze jedno - na jaki koncert jutro idziesz? ![]() ![]() Buziaki, ja sie zbieram spać, kolorowych ![]()
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - on takie gadał głupoty,że głowa boli ... np. zaczął się pytać mojego TŻ-ta czy ja goła jestem
![]() potem jeszcze stwierdził,że jesteśmy jacyś wulgarni czy coś, a my tylko normalnie staliśmy ![]() co do tego nicnierobienia ![]() ![]() Agolku - właśnie,na czyj koncert idziesz? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3277 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefruś sto lat ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() # Backstreet's back, all right ![]() ![]() ![]() ![]() jutro na 7.30 ![]() spijcie dobrze ![]()
![]() |
#3279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
Moje Wizażanki pewnie śpią, a ja beszczelnie "romansuje" na gg
![]() ![]() Dobranoc ;*
![]() |
#3281 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a tagi to jest coś takiego ze możesz znaleźć pokrewne tematy i wpisać tam na dole jako tagi, żeby łatwiej się szukało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja nie śpię oczywiście, jak to ja ![]() jeśli chodzi o relację to generalnie ![]() ![]() ![]() ![]() jutro znów się widzimy prawdopodobnie ![]() ciekawe kiedy się będę uczyć ![]() miłych snów Dziewczęta ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Zaraz smigam do kosciola katolickiego na komunie.. Yh, idę, bo nie chcę mieć z matką spięć. JUż teraz wiem, ze będe się tam nieswojo czuła, ale cóż.. tę godzinę jakoś przetrzymam... Teraz śniadanie i pozniej idę się robić. Yh... ^^ enex - podziwiam Cię niesamowicie.. ![]() Miłego dnia dziewczyny! ;* i dziękuję za życzenia jeszcze raz ![]()
#3284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jakoś to tam przeżyj w zdrowiu ![]() Nie dość, że zaraz z rana mi się műsli skończyły, czyli mały głodzik, komputer siadł (zamiast spacerku reinstalacja Windows mnie czeka) i kotka zawieruszyła, to teraz mi skasowało z niewiadomych przyczyn mojego mega posta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka wam kobitki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | ||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No Ewusiu pamietaj, że trzymam kciuki mocno, aby spotkania miały jakiś ciąg dalszy ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki pytałyście wcześniej co u tej Pani u której wczoraj byłam, no więc czuje się ona dobrze tzn. wiecie w tym wieku dobrze, to pojęcie względne... no, ale ogólnie tak jak zawsze. Poszłam do niej napiłyśmy się Nalewki Babuni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh niedziela ![]() ![]() ![]() ![]() Ja i tak żyje już wakacjami ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wstałam przed 9,zrobiłam śniadanko i włączyłam komputer,patrzę co tam u Was ![]() Tamuś - fajnie mieć taką 'trzecią babcię' ![]() W sumie ja też nie mam nauki na jutro,ale nie przeczytałam Potopu,a jutro zaczynamy przerabiać,więc muszę wydrukować jakieś streszczenie,czuję,że dzisiaj wieczorem trochę nad tym posiedzę ![]() Ale tak w ogóle,to korzystajcie z pogody,póki piękna i miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3288 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesze sie bardzo, ze Ci sie podobalo, no i ze czas sie nie dluzyl ![]() Cytat:
![]() odkrylam, ze takie jogurty greckie Bakomy smakuja rewelacyjnie jak sie doda do nich miodu ![]() ![]() Agolku, zazdroszcze lodow Haagendatz, sa rewelacyjne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3289 | ||
Wtajemniczenie
|
no, sie wie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Strasznie mnie korcilo wczoraj w nocy zeby je sprobowac, ale sie powstrzymalam. ja leze w lozku ale zaraz planuje wstac, wrzucic posciel do prania, wykapac sie a potem pojade do polskiego nowego sklepu zobaczyc co maja ![]() no a wieczorkiem wiadomo ![]() mileog dnia robaczki!!
![]() |
#3290 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też zazdroszczę trzeciej babci ![]() ![]() gdzie tam do wakacji ![]() ![]() Dziękuję za kciuki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale dziś zaspałam ![]() ![]() ![]() miłego dzionka Skarby ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3291 |
Zakorzenienie
|
no spróbuje nadrobic te kilka kartek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3292 |
♥
|
Dzien dobry
![]() Cały dzien po za domem. wstałam o 6.40 i na 8 poszłam do kosciołą wróciłam przebrałam sie i pojechałam do wesołego miastego w chorzowie - ile kasy my tam wydalismy bo cały czas dokupywalismy bilety za 25 zł. było boooosko. ah ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 | ||
Zakorzenienie
|
Jaka tu cisza
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziś nawet trochę zajęłam sie nauką, ale i tak głównie mi dzień zleciał na pierdołach ![]() ![]() a jutro idę do pracy na 10 do Chorzowa, za to na uczelnię nie idę bo się nie rozdwoję ![]() miłych snów życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Zadomowienie
|
Bry wieczór
Nadrabiam wieczorową porą wizażowe zaległości ![]() Weekend zleciał niczym z bicza trzasł. Pierw maturka z geografii, niby podstawa,acz zdarzyło mi się często polać wodę :P Następnie już tylko relax i próby wyjścia z apatii. O dziwo w tak piękną pogodę o_O Z racji,że otoczenie wiecznie czymś zajęte ,wybrałam się dziś do kina na 'Nie kłam kochanie' Przyjemna,zabawna komedia, i ta krakowska sceneria *_____* Idealnie poprawiła mi nastrój. Hyh jutro czeka mnie matura ustna z polskiego ![]() ![]() Ale jakoś radę trza dać,zwłaszcza,że pojutrze wyjazd o 5 rano do stolicy ![]() Mhmm coś się późno zrobiło xD Do zobaczenia i spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3295 |
Zakorzenienie
|
schism - trzymam jutro kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3296 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
helooooł
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dzień skończy się lepiej niż się zaczął ![]() No i owocnej nauki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a planujesz coś szczególnego, czy tak po prostu cieszysz się na czas wolny? ![]() U mnie wakacje zapowiadają się pod znakiem pracy...no, ale i tak się na nie cieszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a skąd Ty w ogóle wytrzasnęłaś tego Pana X? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawy masz temat ![]() ![]() Ale dziś miałam pięęęęękny dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie dziś rodzinny cudny dzień, mam nadzieję, że niedługo się powtórzy ![]() Jestem mega zmęczona fizycznie i mega wypoczęta psychicznie ![]() ![]() ![]() Kolorowych snów kochane ![]()
![]() |
#3297 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, wlasnie wrocilam
![]() koncert rewelacja ![]() ![]() chlopaki jak malowani!a impreza wypas!!! duuuzo znanych piosenek, bylam blisko sceny, wypilam 1 duze piwo i 1 kieliszek wina i umieram teraz. Jutro nie wiem czy pojde do pracy bo normalnie pijana jestem .Fakt,ze malo zjadlam dzis ale ez przesady... dobranoc, zmykam
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Jabłuszko - ale super dzien miałaś ![]() Agolku - BsB? Nick dalej taki przystojniacha?;D ![]() A ja po sniadaniu i za godzinę uciekam do pracy ![]() jeszcze tylko ten tydzien i pozniej wolne, bo matury ustne mnie czekają ^^ Byleby tylko je zdać a pozniej już tyyyyle luzu ;D TŻ przyjezdza do mnie za 8 dni, albo ja do niego ![]() edit: a się okazalo, że wolne mam ^^ Wyruszam na sklepy xD Lece ejszcze zjeść jajka ;D Miłego dnia !;*
życiowy parkiet bywa śliski Edytowane przez nefre Czas edycji: 2008-05-12 o 06:40 Powód: a bo wolne! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |||
♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a dzien super miałas taki rodzinny ![]() o 5 rano wstac ? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i jak tam zakupy? ![]() Cytat:
![]() wróciłam właśnie z pracy i padam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odpocznę trochę a później obiad, nauka i angielski ![]() miłego popołudnia Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.