![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
I u mnie to kolejny etap... po gumie dość szybko robie się głodna a jak za długo czekam to aż do stanu przedrzygowego...
Juz chciałabym to mieć za sobą bo moje życie kręci się wokół jedzenia.... Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
#842 |
Zadomowienie
|
Hmm u mnie jak do tej pory chyba moja teoria ze śniadaniem podziałała.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sory mamusie lutowe ale to jest chore co tu się dzieje. Zwariowana wypisz mnie proszę z lutówek. Każdy mój post będzie pożywką dla niektórych pewnych pań z pewnej grupy. Powodzenia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, ja już po obronie. Wszystko poszło gładko, ale dobrze że mam to już za sobą...!
Udało mi się nie obrzygać stołu komisji ![]() Czuje się znakomicie, a w poniedziałek wizyta ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#845 |
Raczkowanie
|
Gratulacje Sonnerin
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#847 | ||
gotowa do działania
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny która z Was ma dziś wizytę bo już się pogubiłam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#848 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie piszę magisterkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie życzymy sobie tego. Życzę wam spokojnych ciąży i radosnych chwil oczekiwania na dzieci. P.S. Do czasu aż pewnej osobie zacznie przeszkadzać fakt, że ktoś ma lepiej od niej. Bo przecież my jesteśmy takie źle i wredne, ale wiecznie dogryzanie też wam zbrzydnie. Pozdrawiam! Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#851 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiamy ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze sie wtracam. Ale oczarowana no przeciez to ty jako pierwsza nasmarowalas na nas posta na lutowkach. Jedna z dziewczyn czyta sobie watki i przez przypadek sie na to natknela. Nikt cie nie sledzi ani nie interesuje sie twoim zyciem naprawde nie musisz byc wciaz taka sflustrowana. Odeszlas sama bo z twoich zartow malo kto sie juz smial. Nawet podchodzily pod tandete i niektore z nas obrazaly wiec sie poprostu obrazilas i sie wypisalas.
Obrazilas nas.. My nie pozostajemy dłużne. Nasteonym razem przemysl to ze nas jest 40 kazda z innego miasta nawet kraju i jakos wtrzymalysmy ze soba 3 lata a ty jako jedyna "normalna" ocalalas i sie wypisalas. To z kim tu jest nie halo. Pozdrawiam wszystkie lutowki mama wrzesniowa 2015 i sierpniowa 2017 ![]()
#853 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jestem tego samego zdania, oczarowana , zostań i nie przejmuj się Cytat:
![]() Też nie mam mdłości (oprócz chwil gdy musze brac luteine), co mnie cieszy ale tez odrobine niepokoi bo póki co za dobrze wszystko się układa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
gotowa do działania
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ZwariowanaWariatka Czas edycji: 2017-07-06 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Rozeznanie
|
Dzięki za wszystkie gratulacje
![]() Nic co piszemy po Internetach nie ginie i warto jest na to uważać, ale wg mnie grazynizmem jest "polować" na kogoś i tylko szukać zaczepki i "sorry za wyrażenie", wp****ac się w wątek tylko po to aby komuś dokopać. Nie lepiej wyjaśnić sobie pewne sprawy prywatnie?
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czytacie inne watki? Ja zagladam do styczniowek i grudniowek.
Ja u lekarza bo ostatnie dwa dni jak uzylam papieru toaletowego to tam byl sluz taki zabarwiony na brazowo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
gotowa do działania
|
Cytat:
![]() Ja plamiłam właśnie na brązowo przez pierwsze dwa miesiące ciąży, kazała mi dużo leżeć, zakaz pracy oczywiście i zero seksów ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że przy plamieniach nie grymaś i weź l4 od lekarza ![]() Trzymam mocne kciuki żeby wszystko było okej ![]() Edytowane przez ZwariowanaWariatka Czas edycji: 2017-07-06 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam zwyczaju podczytywac innych wątków ;-) chyba tez z braku czasu... tym bardziej ze jak się rozkręcimy to będzie pewnie parę stron dziennie do nadrobienia ;-)
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
Ela pewnie jutro.
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie czytam innych wątków, poza tymi które mnie interesują typu jadłospisy, opinie o rzeczach które potrzebuję itp. Nie miałabym na to czasu ani chęci
![]() byłam u gina na nfz, tak jak myślałam wizyta bez porównania do prywatnej. Gin jest bardzo miły, wszystko wyjaśnił, powiedział, ale nawet nie zbadał mnie, pierwsze usg zrobi w 11 tyg ciąży. Dał mi skierowanie na wszystkie badania krwi i tyle. Za tydzień wizyta i założenie karty ciąży. Mąż niepocieszony, bo nie zobaczył syna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta jadłam na obiad młode ziemniaczki z zsiadlym mlekiem. Myślałam: ''będę żałować tego mleka '' ale tak mi się chciało... i słuchajcie odkąd wypiłam jestem bez mdłości :-D Nie wiem czy to tylko przypadek... jutro też spróbuję i się okaże ;-)
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Karska my tu ostatnie nasze dzidzie zobaczymy 😂
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
U mnie mdłości cały czas...mało się odzywam bo nie.mam sił ani czasu za bardzo ostatnio.
Właśnie oglądamy z cora dinopociag na dobranoc...setny raz ten sam.odcinek 😉 Otwarlam zmywarke żeby włożyć kubek i ledwo powstrzymalam wymioty...mam już dosyć. Jedynie jak jestem.na zewnątrz jest ciut lepiej a tak to dzień w dzień ten sam shit. Gratulacje udanych wizyt i kciuki za kolejne które mają w nast tygodniu. Ja mam w piątek proszę o kciukasy. Za chwile bedzie mi już ciężko ukryć brzuch...w pierwszej ciąży jak się odpowiednio ubralam to w 6mscu mogłam ukryć ciąże bez problemu a teraz ni huhu 😁 Apropos innych wątków i grup. Ja przez wizaż trafiłam na fantastyczną grupę mamus sierpniowych 2014. Potem przenioslysmy sie na fb. Kilka osób się wykruszylo z różnych powodów ale dalej jesteśmy fajną dwudziestokilkuosobowa grupą 😊😊 No i zdradze jeszcze jeden sekret jedna z mamus lutowych 2018 jest moją koleżanką z mamus sierpniowych 😁😁😁😁😁 udalo nam sie wystrzelić w jeden miesiac z kolejnym dzieckiem 😂😂 jak chce to niech się przyzna haha. Nie będę zdradzać która to choć pewnie można się domyślić 😉 Miłego popołudnia i wieczoru!! |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Ooo i sie nie pochwalilam ale chyba mdlosci przyszly. Takie subtelne, ale sa.
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie wiem gdzie prywatnie isc bo nie ma czegos takiego jak prywatna opieka medyczna. Moze jakis polski lekarz ale szukac mi sie nie chce.
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc chyba na to nie ma reguły, trzeba znaleźć takiego lekarza co nam odpowiada czy to na nfz czy prywatnie- lub jednocześnie lekarz który pracuje i na nfz i prywatnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Ela z Kanady.
A pijecie kawe bo ja zawsze zapomne zapytac lekarza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.