|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
*sportaddict*
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
![]() Ale powiem Wam że jak wczoraj się dowiedziałam, ze obwód główki to ok. 35 cm to już wolę chyba cesarke ![]() ![]() Jon super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja nie wiem jaki ma obwód główki ![]() zrobiłam sobie porównanie swojego brzucha i śmiać mi się chce, jaka przepaść jest pomiędzy 29t a 37t, nie zauważyłam tego nawet ![]() ![]() Edytowane przez Jon_Snow Czas edycji: 2017-07-06 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
Taedio, zazdroszczę udanej nocki
![]() Myszowata, też mi laktacyjna mówiła o tym ustrojstwie. Niegłupi pomysl. Każdy sposób dobry byleby pomógł! Ja karmi nie lubię. Także nawet o tym nie mysle. Mała, piękny brzuszek ![]() Moja mama jak dzwonię to też już strach w głosie ma. Ja bym najchętniej jej ppowiedziala dopiero po porodzie. Jest 200 km dalej to tylko będzie świrować. Na porodówkę i tak nie przyleci z resztą nie chciałabym... Jon, nisko ten brzuchol się wydaje ![]() Vadi, o nie! Czemu to napisałaś z tym kasztanem?! Zrujnowałas moja wyobraźnię... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mi się wydaje ze dalej wysoko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Zakorzenienie
|
Vadi, brzuch zgrabny i nieduży jak dla mnie
![]() Jon, spory brzuszek, sprężysty, ale wg mnie lekko obniżony już ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4417 |
królikoholiczka
|
Piękne brzuchy. Tutaj nie mam żadnego lusterka tak nisko więc ciężko zrobić zdjęcie
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do mm ja też nie byłam i nie jestem na tak. Tylko kp mnie interesowało. Niestety po tym wypadku polozneez oddziału noworotkowego poczestowaly moją kruszynke tym paskudztwem. A mloda cwana i jej sie spodobalo bo nie musi pracować. A u mnie później rozwinie sie laktacja bo nie mialam młodej przy sobie.
Ale dziś rano się zawziełam i karmilam od 8 do ponad 10 bo miedzy czasie byly wizyty wazenie osluchiwanie malej i tylko kp mloda spi nadal wiec musiala sie najeść. Wizyta ginekologa i później ordynatora. Heh jestem słynna w szpitalu po moim wyczynie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Siilmariien - czuję się dobrze. Rano ból jak na okres, nawet trochę mocniejszy, a teraz się trochę rozeszło.
Vadi - fajny brzuszek i tak 1/3 mojego ![]() JonSnow - na zdjęciu w bluzce brzuch wygląda jakby był nisko, ale na porównawczym ta sama wysokość, a jedynie większy. Ja raczej też mam na tej samej wysokości. Widzę, że nie tylko moja mama taka przewrażliwiona i nie tylko ja jestem nękana telefonami ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
widzisz, ty jesteś gwiazda oddziału, ja byłam gwiazdą IP ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
MerDer 4ever
|
Vadi oszukujesz! Wątek październikowek poszukaj
![]() ![]() Jon zgrabnaś ![]() Ja tez nie widze tego jak brzuch rośnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja myślę jak Siilli ![]() ![]() ![]() Więc jeśli ktoś wierzy w bawarke i mu pomogła niech ją pije ! ![]() Ja żadnego piwa nie.pije i mnie odrzuca chyba tylko toleruje somersby jabłkowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Xzora czy Ty jesteś gotowa na jutro?
![]() Widziałam, że jedna sierpniówka rozpakowała się 30 czerwca. Urodziła bliźniaczki ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4424 |
Zadomowienie
|
Morelle wspolczuje nocki ! Biedna mała. Mąż nie wiedział będzie mial na przyszłość juz zakodowane.
Nonie dobrze prawi Darietta słuchaj jej! Cashmere wspolczuje nocki ![]() Silli nie ma chętnych dzis rodzic 😁 wszystkuw zaciskaja nogi zeby 7.07 rodzic 😁 Vadi dobra dobra mialo byc aktualne zdjecie a nie z 7 miesiaca 😂 Jon super pileczka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Dziewczyny ![]() ![]() widzę że zdania są podzielone na temat opadania brzucha mego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Rozeznanie
|
Samantha, Pestycyda -
Ja mysle ze to moze byc nawet dobre "urzadzenie" no bo jednak i dziecko je i ssie piers. Czyli pozyteczne. No bo jednak pobudza tez ta laktacje przeciez. Bynajmniej ja tak mysle. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że bardzo nisko nie jest, po prostu ma już lekkie obciążenie ale nadal wygląda prężnie ![]() ![]()
![]() |
#4428 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis też ordynator nie tylko ginekologia sie zajął ale i czoło zobaczył i nogę. Jutro do domu jak nic sie nie zmieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Wtajemniczenie
|
a ja ciągle czekam na fotki tych naszych nowo narodzonych dzieciątek i się doczekać nie mogę!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiscie skasowalam cyt.Morelle mnie nie ciagnelo praktycznie nic i nie bolalo.wsPolczuje nocy biedna malutka i tz ale dobrze sie skonczylo to najwazniejsze ja bym nie panikowala po prostu sie przejadla.
Calineczka mysle ze pierwsze dni po porodzie kazda z dziewczyn bwdzie tak zajeta i zmeczona ze bedzie cisza ogolnie na pewno bedziemy mniej pisaly bo zmienia sie caly swiat dla nas hehe Darietta najwazniejsze zebys jadla regularnie co 3 h duzo pila bo musisz produkowac z czegos to mleczko a po porodzie sa takie doby ze nie czuje sie glodu a jesc trzeba maz musi Ci podczas karmienia jakas kanapeczke czy musli zrobic i masz jesc!!!herbatki ja pije 3x dziennie na poczatku bralam femaltiker karmi walne raz dziennie na pobudzenie przystawiaj najpierw do piersi jak bedzie nadal mega glodna to mm ale nie dawaj bez potrzeby laktatorem odciagalam po kazdym karmieniu po 5 i 3 minuty tak polozna kazala.Aktualnie wyszla od nas polozna maly pieknie przybiera i od godziny przy cycu lezy a piersi mam jak Pamela w zaden utwardzony stanik sie nie zmiescily hehe nawet w Miske I wiec musialam miekki kupic😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Sam cudne wlosy masz!!! Cashmere kciuki za kolejne nocki bedzie lepiej!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4432 |
Zakorzenienie
|
Jon
Śliczny, troszke niżej, ale to.chyba kształt bardziej zmienił ![]() Ale padam... od rana w kuchni, obiad, sok, naibieralam.sie dzis tyle warzyw że plecy bolą... a to 13:00 dopiero, dziś żeberka, młode ziemniaki i mizeria ![]() Potem chce na ktg podjechać , ale nie wiem czy mam.siłę... Wpadł dzis moj tato, zszedł na targ... 1499338284196.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4433 |
MerDer 4ever
|
Chilli super, że młody przybiera
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
MerDer 4ever
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Edit. Dubel
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez taedio Czas edycji: 2017-07-06 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamelo, wróć Chilli ![]() ![]()
![]() |
#4436 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
Jon
Śliczny, troszke niżej, ale to.chyba kształt bardziej zmienił ![]() Ale padam... od rana w kuchni, obiad, sok, naibieralam.sie dzis tyle warzyw że plecy bolą... a to 13:00 dopiero, dziś żeberka, młode ziemniaki i mizeria ![]() Potem chce na ktg podjechać , ale nie wiem czy mam.siłę... Wpadł dzis moj tato, i zohaczył o targ... 1499338603884.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
Mała, ale pyszności
![]() ![]()
#4439 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mała nie dość że obiadkiem kusisz, to jeszcze owocami! ![]() Na szczęście mam czereśnie, a przed chwilą rosołek zjadłam ![]() Jutro chyba też mizerię zrobię, ale nie wiem co do tego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
Darietta, super z walczysz cały czas! Bądź słynna jeśli to ma pomóc w opiece nad Wami to niech nad Tobą teraz skaczą;D oby Was szybko wypuścili
![]() Mała, o mniam ale tata Cię rozpieszcza ![]() A ja dziś na obiad pizzę robię. Pomidorowke już zrobiłam To zaraz podjem bo dziecko głodne:p Wzięłam z warzywniaka parę liści kapusty. Zamrożenie w razie czego na cyce będzie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.