![]() |
#2281 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja juz po weekendzie w pracy jestem i buszuje po wizazu ![]() ![]() w sobote bylismy nad morzem, piekna pogoda byla, wiec sie troche poopalalismy i pospacerowalismy po plazy,a teraz powrot do obowiazkow ![]() pozdrawiam Was dziewczyny i zycze milego dnia ![]() co do kosmetyczki, to ja za miesiac ide na oczyszczanie,a pozniej tez chyba na peeling kawitacyjny ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My bedziemy na poczatek wynajmowacbo nie wiemy jeszcze gdzie nas poniesie praca... ale mieszkanko mamy zaklepane i tanie ![]() Cytat:
![]() My juz prawie rozdalismy zaproszenia ![]() dziwczyny chyba sie nabawilam zapalenia pecherza... co chwila latam siku i piecze jak nie wiem co... ![]() poradzcie cos bo sama nie wiem co zrobic...
![]() |
#2283 |
Rozeznanie
|
to chyba najlepiej udac się do lekarza, przepisze anybiotyk i po kłopocie bo na własna ręke będziesz się długo męczyła... w aptece są takie tabletki żurawinowe (nie pamietam nazwy) ale jak powiesz to będą wiedzieli o co chodzi albo urosept to tylko tyle bez recepty bo mocniejsze to tylko lekarz przepisze...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuje.
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
gosia1007 wiesz chyba raczej nie zmienie b oto jest takie moje wymazone wiesz...Ale kto wie...Moze po lacie spedzonym w barze nad morzem to cos sie zmieni moze slonko przygrzeje.Zapreaszam was dziewczyny na wakacje do bibione gdzie mieszkam...Pikena pogoda atmosfera
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pod koniec chyba jest rozmowa z księdzem na temat tego co było poruszane na naukach. Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ... byście kroczyli po niej z tą samą radością jaka towarzyszyła Wam w tym dniu. Fajne zdjęcia ... pokazują Waszą radość ![]() ![]() Super orkiestra, widać, że chłopaki lubią się bawić i chyba dzięki temu potrafią bawić innych. Mieliście jakieś zabawy oczepinowe ... i nie tylko? Cytat:
W języku niemieckim imiona i nazwiska się nie odmieniają i jeżeli odmienisz jego imię i nazwisko to może to być źle odebrane/zrozumiane. Może da się jakoś sformułować to zdanie, żeby odmiana imienia i nazwiska chrzestnej nie kłóciła się z nieodmienną formą imienia i nazwiska jej partnera. My będziemy mieć podobny problem z zaproszeniem do siostry Tż'ta i jej męża ... oni na szczęście mają to samo nazwisko (jeszcze nie wiem jak to rozwiążemy, bo dopiero przez Twoje pytanie zaświtał mi w głowie ten problem) A może samo zaproszenie napisz bez personalizacji (czy jak to się nazywa?) ... a na kopercie napisz imię nazwisko chrzestnej i imię i nazwisko partnera, a pod spodem imię syna. Cytat:
Zastanawiam się co nimi kierowało podczas decyzji o ślubie. ehh ... nie wszystkie posty mi się zwielocytowały ![]() Odnośnie róznicy wieku: u nas jest różnica 9 msc. i ja jestem starsza. Mieszkanko: też nam się marzy własne, a na razie wynajmujemy. Kiedys było dla mnie niewyobrażalne, zeby jako żona ![]() Mam jednak nadzieję, że uda nam się zapracować na własne 4 katy ![]() ... i nie pamiętam do czego chciałam się jeszcze odnieść ![]() Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-05-12 o 08:52 Powód: edit: dopisek |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Wtajemniczenie
|
Och....wyjazdy wyjazdy już się nie mogę naszych wakacji a zarazem podróży poślubnej doczekać
![]() Ale będzie pięknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Jeszcze niedawno jak podczytywałam o tym, że ktoś zmarł przed weselemto współczułam i się zastanawiałam czy u mnie też coś takiego może się zdarzyć no i wykrakałam :/ Mojego narzeczonego babcia zmarła w sobote. Raczej ślub nie będzie przekładany ale pogrzeb we wtorek więc pewnie wtedy się wszytsko wyklaruje. Nawet nie zdązyłam jej poznać ![]() Co do kwestii mieszkania to my będziemy przez jakiś czas mieszkac z moimi rodzicami. Dla nas jest przeznaczone mieszkanie, w którym obecnie mieszka babcia no ale z dwojga złego wolę mieszkać z rodzicami. Też głupio czekać na śmierć bliskiej osoby, żeby móc się wprowadzić do swojego mieszkania. Ehh pogmatwane to życie. Wyjście jest jeszcze takie, żeby namówić rodziców, żeby wzięli babcię do siebie ![]() No a z przyjemniejszych rzeczy to w piątek odebraliśmy obrączki ![]() Dostałam też już pierwszy prezent, siostra kupiła mi komplet biżuterii do sukienki ślubnej. Masakra jakie teraz złoto jest drogie. Za delikatne kolczyki, łańcuszek i zawieszkę naliczyła 830zł ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje obraczek,a ten komplet od siostry na pewno jest sliczny, ale jaki drogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
probowalam odniesc sie do kilku postow ale tyle piszecie...nie nadazm.
![]() my wynajmujemy mieszkanie z TZ siostra-i niech tak jak najdluzej zostanie. budujemy dom (mam nadzieje ze za 2-3 lata bedziemy sie mogli wprowadzic). jade w przyszlym tygodniu zamowic sukienke. mam teraz miesiac przerwy od zajec wiec planujemy jeszcze zalatwic dekoracje, kupic zaproszenia, obraczki. wczoraj moi rodzice byli na grillu u tesciowej ![]() dzis idziemy na 2 spotkanie do poradni.
#2292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przepisala mi wlasnie urosept i badanie moczu...tym razem bylo bez krwi niuniuniau wspolczuje z powodu smierci ![]() a obraczkami sie koniecznie pochwal ![]()
![]() |
#2293 |
Rozeznanie
|
m.a.r.t.a.
ja napisałam dwa nazwiska pewnej pary osobno z hasełkiem "i" i dopisałam z synem (bo maja jednego) Ograniczyłam przez to ilośc nazwisk i niexle to wyglądało niemieckich sie faktycznie nie odmienia :/ hmm.. może tak dla przykładu: (wkomponowac w treśc takie zakończenie treści) serdecznie zaproszeni Sz.P Jadwiga Kowalska i Bert Waldman z synem ? Nikt nie zna kolejności zabiegów u kosmetyczki? ![]()
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Ava, to juz kosmetyczka Ci podpowie, co i kiedy zrobic najlepiej
![]() ja wyzej pisalam, ze ide najpierw na oczyszczanie, pozniej najprawdopodobniej peeling kawitacyjny, a potem na cos odzywczor-relaksujacego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zadomowienie
|
niuniuniau - wyraz współczucia z powodu śmierci babci Tż'ta.
U nas na ślubie ma być sporo starszych osób i bardzo chciałabym, żeby były tego dnia z nami. Na to jednak nie mamy wpływu ![]() Ava, zapytaj kosmetyczki ona powinna powiedzieć co i jak powinno być zrobione i który zabieg na jaki czas przed ślubem. To wszystko zalezy od Twojej cery. Ja nie mam specjalnych problemów ze skórą, wiec pewnie będę miała zrobiony delikatny piling i jakąś maseczkę nawilżająco-odżywczą (mam suchą skórę) Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-05-12 o 11:12 Powód: edit: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale maski algowe relaksujace z zurawiny albo czarnej jagody, bombe witamonowa,z oliwa z oliwek do cery suchej lub przeciw tradzikowa ![]()
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
masakra jakaś koszt pojedyńczych zabiegów jak przeliczyły to ok 80 zł za zabieg i oczywiście żeby był efekt to z niczego nie moge zrezygnować. paranoja jakaś ![]() a ja naprawde nie wyglądam tak strasznie żeby mnie trzeba było wszystkim traktować .. :/
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kilka zabiegow wystarczy, zeby w dniu slubu ladnie wygladac ![]() jestes mloda, piekna kobieta i po prostu skore trzeba troche dopiescic, a nie tak przesadzac, jak to te kosmetyczki stwierdzily, to moje zdanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale dla tych ktorym szkoda kasy (jak mi ![]() Oczyszczanie sie robi w okresach przejsciowych: jesien, wczesna wiosna. W tych okresach najlepiej bo nie ma mrozu i ostrego slonca ![]()
![]() |
#2302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
moja kosmetyczka obejrzała mnie i powiedziała że 3 zabiegi będą w sam raz, żeby ze mnie zrobić boginię
![]() na pierwszym miałam czyszczenie (strasznie byłam zapyziała po zimie ![]() ![]() mojej kosmetyczce ufam baaaardzo, także skoro ona mówi, że to wystarczy, to jej wierzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
Raczkowanie
|
kosmetyczka... jestem z nia za pan brat...
![]() mam blizny po roznych wypryskach, dermatolog w koncy "trafil" z lekami, juz nic mi nie wyskakuje, teraz chodze na kosztowne zabiego zluszczania-mikrodermabrazja, koszt ok 70zl, do tego dodac kwasy 150zl i tak co 10 dni... kwasy to tylko taki plyn, ktory po nalozeniu piecze /w zaleznoscie ile %/ myslalam, ze skonczy sie na 10 zabiegach ale pani kosmetolog wyprowadzila mnie z bledu powiedziawszy: wiolis, jak chcesz miec buzie jak pupka niemowlaka, to musialabys chodzic rok (!) oczywiscie, ze chce, ALE... sprawa oczywista-pieniadz popieram Agate R maski z alg-rewela, koszt ok40-50 zl, efekt fantastyczny, skora jest niesamowice nawilzona, elastyczna, gladziutka Ava, tak jak dziewczyny pisza, idz do profesjonalnej kosmetyczki, kosmetolozki, ta na pewno dobierze odpowiednie zabiegi dla Twojej cery, nie ma co eksperymentowac-to nie plecy czy pupka ![]() mam w planie zrobic przed slubem jeszcze paznokcie/swoje i stopki
![]() |
#2305 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oczyszczanie porządne (ale peelling sama home) nawilżenie masaż bomba witaminowa jaieś wygładzenie, cos liftingującego delikatnie na koniec maseczka odżycza/odświerzająca ![]() to mni eogranicza do 4-6 wizyt i bedę dopieszzona aż nadto :PPP
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam tylko dwie wizyty u kosmetyczki. Miesiąc przed ślubem oczyszczanie, a dwa dni przed - nawilżanie (maseczka z alg). Przy nawilżaniu automatycznie kosmetyczka masuje twarz, a same algi także odżywiają skórę. Po co szaleć z tyloma wizytami u kosmetyczki, szczególnie że nie jest to tania przyjemność.
#2307 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym napisala "Marzenę Kowalską i Berta Nowaka oraz Adriana" i juz ![]() ![]() malzenstwo w wieku nastu lat tzn.? Cytat:
![]() Nie moge sie wybrac, zeby kupic te cholerne wstazeczki do zaproszen ![]() W srode czeka nas druga wizyta w poradni i koniec ![]() Czy ktoras z Was bierze slub w innej (niz swoja) parafii? Czy bylyscie w swoich parafiach po cokolwiek w tej sprawie? Kolezanka z roku miala slub 30.04, potem pojechala do Egiptu w podroz poslubna. Dzis sie pokazala na uczelni. Ale byla bosko opalona ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
Niestety do swojej parafii trzeba udać się po tzw. licencję, czyli pozwolenie na ślub w innej parafii, a potem, żeby dać na zapowiedzi. Jeżeli macierzysta parafia jest parafią, w której było się też chrzczonym, to od niej trzeba też wziąć akt chrztu wraz z adnotacją o bierzmowaniu.
#2309 | |
Raczkowanie
|
robaczek-85 gratuluje slubu - pieknie, no ale czy mogłoby być inaczej jak sie na was patrzy
![]() Cytat:
ja robiłam swoje w sobote i mam nadzieje ze nic im nie bedzie do piatku ![]() A tak poza tym to w sobote siostra i psiapsiólki zorganizowały mi panieński ![]() Pełen profesjonalizm - do dziś nie moge ochłonąc z wrazen ![]() ![]() Ehhhh, az zal sie robi ze panienski tylko raz w zyciu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Mbu83 a jak z piciem alkoholu? Bo na takich imprezach dużo wina się leje, a Ty przecież nie możesz, a póki co, trzymasz tę niespodziankę w tajemnicy.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.