|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
królikoholiczka
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Kufa głowa mi pęka
![]() Ja nie chcę rodzic ale mam czas do środy ![]()
![]() |
#4562 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może bym się skusiła, a co! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak kazał odstawiać magnez to w ogóle pomyślałam, że wariat ![]() ![]() Własnie, do kiedy Wy brałyscie magnez? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Jakby mi teraz wody odesLy to bym chyba ocipiała z nieprzygotowania i paniki... Mi się ciągle wydaje że tyyyyyle czasu mam...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Raczkowanie
|
Darietta super ze tak Wam dobrze idzie. Jak mała śpi tyle czasu to na pewno nie jest głodna.
Gosiutka ślicznie wyglądasz. Prznajmniej widać, że nie oszukujesz z terminem jak niektóre hehe Nulka kciuki za wyjście jutro. Xzora myślałam że coś sobie na głowę ubralas do.zdjęcia hehe dopiero po chwili zauwazylam, ze to misiek 😂 Pestycyda nic się nie martw ja mam na 25TP i też się boję, ze przenoszę bo im nie Wszysto zamknięte długie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
*sportaddict*
|
Oj, tak. Ciągle nie mogę się zdecydować pomiędzy strachem przed porodem i zmianą a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja tez chce jutro rodzic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Morelle to dobrze, że położna znalazła czas!
![]() Xzora ![]() Aggs no weź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez ![]() Ej ej przecie nie rodzę! Z rozwarciem i krótka szyjka tez można jeszcze pochodzić! Nie straszyć mnie tu ![]() ![]() Ja magnez jeszcze łykam, myśle ze w poniedziałek na wizycie dopiero powie mi o odstawieniu. Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
![]() |
#4571 |
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Jon_Snow co do kp w tandemie u większości mam pojawia się irytacja i nerwy na starsze dziecko (ewolucja, mniejsze ważniejsze niż starsze i to na nim się skupiamy) a bardzo często to większe nagle chce ssać tak często jak noworodek, jest zazdrosne o mniejsze, nie rozumie ze nie dostanie teraz bo najpierw musi zjeść młodsze. A co do karmienia obydwoje na raz - to ciężkie rozwiązanie logistyczne
![]() ![]() Mamy które np karmią obydwoje na rządanie i dodatkowo tez w nocy bardzo często wymiękają. Ja Marceliny już w nocy nie karmię, a w ciągu dnia max 3-4 razy, mam zamiar po porodzie te 'zasady' i pory karmienia jej utrzymać. No to się rozpisałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez nonie_ Czas edycji: 2017-07-06 o 21:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Rozeznanie
|
Jutro mialam miec wizyte na 9 rano. A tu co? Wody mi sie sacza 😮😮
Chyba jeszcze dzis trafie do szpitala.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Myszowata w razie co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zadomowienie
|
Aaa myszowata piękna data na poród
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia!!! ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
![]() |
#4576 | |||
MerDer 4ever
|
![]() ![]() Szalona ![]() Cytat:
Ja niby chce urodzić ale mam tak samo! Cytat:
Dokładnie! Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4578 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki i powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo jaaa, kciuki myszko ✊️✊️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4582 |
Zakorzenienie
|
Ja sie czuje dobrze brodawki bolą ale zaciskam zeby i karmie dalej. Troszke szwy ciagna i bolą. Boje sie jutrzejszej jazdy samochodem mąż ma mi koc zabrac zebym miekko miala. A tak poza tym szczesliwa. Tyle wylezalam dla tej kruszynki. I zjadlabym ja cała.
No i boję się pierwszych dni w domu. Jutro wiem że będę obolala zmeczona mloda musi się zaklimatyzowac. I jak to bedzie. Jak powiedzialam mamie o teściowej to sie wściekła. Mała po szczepieniach ledwie wyjdzie ze szpitala ja obolala zmeczona po porodzie. Chcialabym odpocząć dojść do siebie a ta sie wprasza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny, czyli mój ewidentnie chciał mi za wczas ten magnez odstawić, dobrze, że się znam lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
I ja też
![]() Myszowata No to ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za szybki poród ![]() Calineczka - ja pije maliny już od 4tyg i jak widać słabo to działa, a dlatego ze maliny nie przyspieszają porodu tylko pomagają się lepiej macicy regenerować potem. Ja już się od tej herbaty uzależniłam szczerze mówiąc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu mm wpychaja każdemu Chyba ktoś zaczarowal moją księżniczkę nie chce spać w łóżeczku tylko ze mną. Na łóżku. Ledwo dwa dni ma a juz rządzi. A do tej pory nie było takiego problemu najadla sie i wkladalam do lozeczka i spała |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Ja złożyłam dziś bujaczek. Super jest
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4589 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poki co stresuje tz ze bedzie mial jutro wolne. Boje sie polozyc. I ciagle siedze lub "ciagle sikam". Torby kazalam naszykowac. Nagle do mnie dotarlo ze to nie moze byc juz bo remont trwa. Dzis z tz przykleilismy tylko polowe plyt karton/gipsowych. Jeszcze taki burdel mam w domu a tu taka akcja.. poki co czekam. Dopiero 2 godziny sie saczy ale to z kazdym ruchem czuje jak leci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez myszowata1313 Czas edycji: 2017-07-06 o 22:43 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam nic przeciwko ze mnie ktoś odwiedzi w szpitalu tudzież po porodzie w domu.
Jak wyjdę to raczej będę chciała tego dnia być sama z Tz i Misiem żeby się ogarnąć po swojemu. Dla mnie jest miłe , ze ludzie chcą zobaczyć moje dziecko. Jak szwagierka rodziła to tez chciałam zobaczyć jej dziecko. Jak rodziłam Misia to moja rodzina i Tz mogli zobaczyć przez szybę jak położna myje go i odciska mu stopki na akcie urodzenia na pamiątkę. Mój Tz był cały czas z nim i zrobił mu masę zdjęć , położna robiła im obojgu zdjęcia. Uwielbiam na nie patrzeć ![]() Moja teściowa jaka jest taka jest, ale będzie na czas mojego porodu zajmować się moim starszakiem żeby Tz mógł być ze mną w tym czasie i mnie trzymać za rękę podczas cc, wiec jestem jej bardzo wdzięczna , ze poświęci tez swój wolny czas i weźmie wolne od pracy żebyśmy my mogli na spokojnie urodzić i wszystko ogarnąć. Wczoraj wzięła mi starszaka na 3/4dnia żebyśmy mogli z Tz pojechać do gina i pobyć razem. Dzięki temu ze se z Tz byliśmy sami to udało nam się jakoś dogadać. Nie mogę jej zabronić żeby nie zobaczyła swojego drugiego wnuka. Aczkolwiek potem zamykam drzwi i nie zapraszam nikogo. Do szpitala przyjdzie moja ciotka z kuzynka oraz Tz brat z żona i drugi brat może z dziewczyna. Teściowa pewnie przyjedzie na następny dzień ze starszakiem. Innej rodziny nie mam a znajomi nasi raczej wiedza żeby odwiedzić nas dużo dużo później. Przy starszaku nikt się nie wpychał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
Nie czekaj jedz do szpitala . Jak wody się sączą to jedzie się od razu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.