|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Jutro o 8.15 mam ustny niemiecki..tego to sie dopiero boje
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
a ja polski :/ ale wlasnie rozmawialam z koleżanka ktorej polowa klasy juz zdawala u tych babeczek co ja mam jutro i wszyscy zdali na okolo 60-90% uff troszke mnie uspokoila
Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Pati bede w miedzyczasie trzymala za Ciebie kciuki
|
|
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupia ta komisja dlatego ja zrezygnowałam z jakiejkolwiek prezentacji.
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam dalej sie uczyc i powtarzac. W pokoju porozwieszalam obrazu i paraduje hehe. Obym za duzo nie pozapominala jutro :p Milego dnia Gwiazdy
|
|
|
|
#3095 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też już wrócilam
![]() Myśle, że poszlo mi dobrze, nie bylo trudno ![]() Teraz uciekam do Ł. a później uczyc sie prezentacji. Jak wejde spr. wyniki z biol. to do Was zaglądne
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#3096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo alescie sie rozpisaly.. w polowie zrezygnowalam z czyrtania xD wybaczcie:P normalnie ejstem zaskoczona wczorajsza komunia bo nawet bylo dobrzeD TZ nachytal plusikow u moich rodzicow,rodzinka to co chwile ktos sie pytal kiedy slub itp..paatologia,przywiezd z chlopaka na komunie i juz wszyscy mysla ze zaraz sie zenic bedziemy nawet sapl u mnie dzis xd bo poprzedniej nocy mu odpuscilam bo musielismy wstac wczesnie wiec i ja bym sie nie wyspala bo to by sie tylko na snie nie skonczylo xD a R. usnol w aucie popoludk\niu bo zmeczony byl i kazali mi go na zarcie obudzuc ale tak slodko spal ze odpuscialm xD a jak sie nazarlam masakra normalnie
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam kobitki?? moje kumpele z klasy mówiły ze była prosta, a niektóre pytania to dla dzieci dali...(tak mówily) ja błagam o taką samą prostą z histy
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie prosta nie byla
Ale dla kogo prosta dla kogo trudna to wszystko przeciez zalezy od poziomu wiedzy![]() Ktrorre to pytania niby byly dziecinnie proste? :P
|
#3099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem które zadania, te laski z którymi gadałam pisały podstawe i tak mówiły a to za bardzo wielce uczące sie nie są
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
ile ja bym dała zeby napisać podstawkę
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Noo jeszcze troche i beda wyniki..juz sie doczekac nie moge wrrr...
Tak sie zastanawiam czy cokolwiek sie uczyc na jutrzejjszy ustny z niemieckiego... bo w sumie co ja moge sobie powtorzyc? :P Ide sobie na spacerek i moze jakies piwko odstresowujace ![]() ![]() ![]() Bd pozniej ![]() ![]()
|
#3103 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już tu czatuje na wyniki od kilku min. ;p
Teraz się stresuje jutrzejszym polskim, tak mało jeszcze umiem Tak wogóle to z mojej klasy dostawali po 8-11 pkt. Ja też na więcej nie licze, byleby zdać ![]() Na ang. ustny zamierzam się trochę poczuć, bo mój ang. troche słaby jest, poza tym zapominam najprostsze słowa :/
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#3104 |
|
Zadomowienie
|
Napewno zdjacie biologie
i tak bardzo podziwiam jak mozna wogole pisac biologie heh nie cierpie biologi ale za to w srode ktora laczy sie ze mna w cierpieniu i zdaje matme ?
|
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
Pati gwiazdo xD
wiesz gdzie jest salon Audi we Wrocku gdzieś na jakimś Ołtaszynie albo kojarzysz ulice Ułańską? |
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3107 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeeesteeeeeem!
Cytat:
![]() Zna któraś jakiś fajny program do wycinania fragmentu filmu? Moze którejś TŻ wie, czy jest coś takiego do sciagniecia w necie? Pliiiisssss Cytat:
taki głąb ze mnie![]() Pisałam z Wami i nawet o Was pomyślałam w trakcie. Bleh, dobrze, że to juz za nami. Nie dziwię się.... ale dasz radę, przynajmniej będziesz miała z głowy Cytat:
Dla mnie okropne było o tej wymianie gazowej - nie umiałam tego wytlumaczyć ![]() A te parki, rezerwaty itd. to kompeltna porażka. Nic takiego nie miałam na lekcji. Non stop kresliłam, zmieniałam, wiec juz nawet nie pamiętam co ostatecznie zostawiłam
|
|
|
#3108 |
|
Wtajemniczenie
|
Insomnia ja też miałam taki problem, że wiedziałam o co chodzi, ale nie wiedziałam jak to zapisać. Poza tym straszne głupoty tam pisałam
![]() Idę się uczyć prezentacji ehhh
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ołtaszyn jest na moim drugim koncu miasta Niestety daaaleko odemnie... ale juz loookam w mapke patrzylam na zumi i powiem ci ze nawet nie kojarze gdzie to hah![]() No nic przyszla ma menda spoznialska wiec zmykam na dworek
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz tez do nauki prezentacji ...
|
|
|
|
#3111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy w życiu bym nie pomyślała, że będę zdawała ja na maturze, bo w gimnazjum jej nie znosiłam, miałam okropną nauczycielkę. A później mi się odwidziało![]() Z matematyki bym nie zdała i podziwiam Cię z talenetem do maty trzeba się urodzić, o! Z tego co pamiętam Ewulka tez zdawała matęZobacz co znalazłam dla Ciebie, jakieś rady ![]() http://matura.gazeta.pl/matura/1,79495,4091916.html Sądzę, że na stronie internetowej uczelni jest napisane ![]() Cytat:
![]() Miłej nauki... Ja to czekam na wyniki i idę w kimono, bo o 4 dzisiaj zasnęłam - spac nei mogłam ![]() Jak pojawią sie wyniki z bioli, dajcie tu znać
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez czatuje teraz na bio , a pozniej od razu do nauki polskiego mimo ze spac sie bardzo chce
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Klaudensiku, Connect (nei wiem jak zdrobnić ) i dla Was coś znalazłam![]() Na tema matury ustnej - poczytajcie dziewczynki ![]() http://matura.gazeta.pl/matura/1,89457,5103193.html http://matura.gazeta.pl/matura/1,89457,5103219.html http://matura.gazeta.pl/matura/1,89456,5100328.html A i jeszcze jedna rada. Moja polonistka zawsze nam przyponminała, żebyśmy zaraz po wejściu do sali nie powiedzieli: "ojej, jestem tak zestresowana, wszystko zapomniałam" czy coś takiego... Bo to podobno psuje bardzo pierwsze wrażenie. Pamietajcie o tym!
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę się zabrać za moją niedokończoną pracę z polaka..
Byłam u fryzjera.. nie wkleję mojego zdjęcia, bo wyglądam strasznie.. powiedziałam, że włosy mają być ZA ramiona.. a one ledwo co ramion dotykają... teraz musi minąć pare tyg., żebym MOŻE była zadowolona z moich włosów.. ![]() i kupiłam sobie okularki.... CISNĄ MNIE !!! :[
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
az tyle włosy obciełas ??
toc Ty miałas chyba przed tyłek takie długie, albo sie myle ..wstaw zdjecie..ocenimy :d na pewno ładnie wyglądasz
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Kuurcze ale jestem wściekła
cała moja grupa która zdawała polski miała poniżej 10 pkt ( oprócz jednego kolesia - 15) trafiliśmy na taką porąbaną babke w komisji że szok, zamiast słuchac to patrzała po ścianach, zmierzyła Cie od góry do dołu, nosek do góry, zarozumiała strasznie, nie dość że sie człowiek stresował to ona nas jeszcze bardziej zaczeła stresować zamiast odstresować, pytaniami też jechała równo i jak ktoś tam źle odpowiedział to było ( A JAK TY MOZESZ TEGO NIE WIEDZIEĆ !? ) masakra mówie wam, tak jakby na siłe chciała nas uwalić!! dostałam tylko 45% buuu
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Ola pisaj jak tam ustny polski !!
Akurat o Tobie myślałam. Kurde to lipe mieliście, ale wydaje mi się, że naważniejsze, że zdałaś? A powiedz mi czy miałaś taki moment, że sie zacięłaś i nie wiedziałaś co dalej mówić? |
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Insomnia
przyda sie ! ![]() nie moge standardowo wejsc na cke ;/ wywłoczka dawaj foto my ci jak cos poradzimy
|
|
|
|
#3119 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola najważniejsze że zdałaś
|
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
własnie Ola !!!
niqsiak patrz : http://interia360.pl/artykul/miss-bi...go-dziwka,8719 ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Pati bede w miedzyczasie trzymala za Ciebie kciuki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nawet sapl u mnie dzis xd bo poprzedniej nocy mu odpuscilam bo musielismy wstac wczesnie wiec i ja bym sie nie wyspala bo to by sie tylko na snie nie skonczylo xD a R. usnol w aucie popoludk\niu bo zmeczony byl i kazali mi go na zarcie obudzuc ale tak slodko spal ze odpuscialm xD a jak sie nazarlam
masakra normalnie

ale ciągle wierzy...

powiedziałam, że włosy mają być ZA ramiona.. a one ledwo co ramion dotykają... teraz musi minąć pare tyg., żebym MOŻE była zadowolona z moich włosów..